![]() |
ba stai ca vine. ia, vezi daca o prinzi. :P
|
bineinteles ca o prind....doar is portar... :D
excelent meciul!!...imi cam pare rau pt extraterestrii... |
haide steaua! ... cu 8-0 sa vii acasa.
de fapt nu stiu unde se joaca da hai steaua ... 8-0 ... :P |
bine ca a nins
|
![]() |
Originally Posted by Longshot:
Corect... :) |
asta va castiga titlul patru ani,incolo. |
Originally Posted by Denis_stelistu:
decat patru titluri mai bine o calificare-n grupele CL. daca iau bataie in turu doi preliminar al Ligii tot nimic nu au facut... altfel, fara a fi topit dupa fotbal (mai repede dupa ciclism si raliuri), is si io un stelist! |
|
Originally Posted by gionloc:
Mai bine sa ajunga departe,cat mai departe in CL.Daca ajung in sferturi si semifinale,Romania va fi multumita.Sa dea Domnul sa nu intalneasca Manchester sau alte echipe mari. |
.si uite ca nu a murit clujul.
.vreau ca becali sa imi suga pula. si el si copos. ba nu, mai bine copos(remember" "o chipa de desculti") sa imi suga pula si becali sa sa se uite. Erin Go Bragh. bine lucrat, flacai. |
vrei sa spui ca n-a murit tzefereu', nu Clujul...ce te faci cu "sepcile rosii" care se zbat in mediocritate?
apropo de CFR, erau pasta fara Munti...asa ca, zi multam :lol: frumos, sweet, neasteptat, impresionant, ce au facut visinii, da' de finala nu mai trec...nu ca n-as vrea sa treaca, da' acolo o sa-i doara buba de echipa romaneasca ;) |
Originally Posted by raptor:
|
Originally Posted by nume:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
scumpe tare-s fomeile la Cluj
|
Shelbourne / Steaua - Rosenborg
Sa fie intr-un ceas bun! |
sa-i fie intr-un ceas bun razboinicului luminii ... :sick:
|
lui nu...
|
poate ne scoatem cu rosenborg. facem un egal d'ala chinuit la ei si in ghencea ii luam la pula.
|
cam asta sper si io, mai ales ca norvegienii nu mai sunt ce erau in anii trecuti...dar cu sonditia sa spargem nuca tare numita Shelbourne
|
All times are GMT +2. The time now is 03:10. |