Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cartea preferata (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83292)

BJBlazkowicz 15 Jan 2008 03:43

Strainul, Mitul lui Sisif (careva anume ar sti de ce am pomenit aici de Mitul lui Sisif -am imprumutat cartea de la el acuma un an si nu i-am retunat-o inca lol)

Alex Leo Serban 15 Jan 2008 11:24

... si 'eseu dspr ghilotina' (tot al lu camus, dar nu e carte!), e... inconturnabil: poate converti orice om kre doreste pedeapsa cu moartea intr-unul kre pledeaza contra :happy:

crissis 15 Jan 2008 18:52

... si omul revoltat, caietele, ciuma sau caderea. dar cred ca-l prefer pe sartre pt ca surprinde adevarul epocii intr-o sintagma: l'enfer c'est les autres.

BJBlazkowicz 21 Jan 2008 02:26

Nu l-am citit, o sa caut..
Mersi, Alex !

Alina B 28 Jan 2008 19:56

Ca tot s-a amintit de Eliade... da, Jurnalul e ceva deosebit mai ales cel portughez recent publicat de cei de la Humanitas! Ce mi s-a parut excelent din partea lor este ca au adugat cativa capitole de exegeza ale unor nume destul de mari in domeniu ceea ce e bine daca nu poti sa mergi chiar la surse.
Si daca tot am inceput filiera asta.... might as well go on ;) F. Turcanu- M. Eliade, prizonierul istoriei :love: :love: :love:[/i]

VaVaVuum 03 Feb 2008 12:17

Running with Scissors de Burroughs. Pe partea cealalta, Tipping the Velvet de Waters (pana la un punct).

ema27 07 Feb 2008 11:14

Ce naiba stim noi, de fapt?!
1001 de albume de ascultat intr-o viata
Enciclopedia lucrurilor care ma sacaie zilnic
Taj Mahal. O iubire nemuritoare

redmen 07 Feb 2008 18:24

Subscriu la Enciclopedia lucrurilor care ma sacaie zilnic .. foarte misto cartea.Mi`a mai placut Cartea de capatai a hedonismului.Toate cartile de Mircea Eliade,John Saul si Stephen King :)

Neuptolem 26 Feb 2008 21:51

Azi ajunsei intamplator iar pe la Diverta ca deh, pacatu'-i dulce, inca sper infantil la minuni strategice de marketing destept. Am mai vazut pe-acolo cartea asta si o vazui iar azi: Hollywood - Infernul viselor de Vintila Corbul. Nush cine-i Vintila Corbul dar o rasfoisem prima data si parea (sa zic) OK. Da' pretu', 50 ron! Era trecuta la Noutati si cunosc strategia de luare a caimacului da' nici chiar in halu' asta nene. Banuiesc ca e calitate pe pagina, not joke.

Neuptolem 26 Feb 2008 22:29

Originally Posted by Dragomara:

Citeºte-o, ºi vei afla.

Era scris pe coperta cu litere invizibile.

redmen 26 Feb 2008 23:10

Se spune ca sunt editii de colectie ... cartile acelea .. si de`aia si pretul.Dar chiar asa .. cine e Vintila Corbul ?!

Pitbull 26 Feb 2008 23:12

Dati un search pe forum si veti afla. Anu' ästa s-a vorbit despre el pe-aici, cä tot a murit.

redmen 26 Feb 2008 23:35

De editii de colectie ar trebui sa aiba parte Eminescu,Eliade,Cioran ... care chiar reprezinta ceva.Probabil stiau ca era pe moarte d`asta i`au facut cadou chestia asta .. sa isi vada romanele publicate in Romania.

Alex Leo Serban 27 Feb 2008 07:49

e o initiativa particulara, kre e problema??

editii eminescu, cioran etc sa fak editurile d stat!

Supastar 27 Feb 2008 12:00

Originally Posted by Dragomara:

Alex - niciuna. În speranþa cã vei sumpãra ºi tu un exemplar o sã-l scoatem în ediþie Priceps ºi pe Adrian-Copilul-Minune!

tu n-ai PRINCEPUT nimic. e buna si editia Biceps si Triceps.

Cazeemeer 27 Feb 2008 12:14

Originally Posted by Supastar:

A intrat Pitbull pe contul tau?

redmen 27 Feb 2008 12:21

Da stiu e scoasa de editura Adevarul .. dar totusi .. cel putin la mine in oras .. cartile alea stau pe raft de cand au aparut.Doar mai sunt mutate din cand in cand in alte puncte strategice ale librariei .. doar doar le`o vedea cineva :)

Supastar 27 Feb 2008 12:28

Originally Posted by Cazeemeer:

Originally Posted by Supastar:

A intrat Pitbull pe contul tau?

i couldn't help it. :?

EgoN 27 Feb 2008 16:02

james frey - a million little pieces.
ar fi fost frumos sa o fi ecranizat gvs, asa cum a declarat a long time ago. desi are o groaza de clisee si uneori stilul e ridicol, are emotie la kilogram.

redmen 27 Feb 2008 17:26

De unde stii ca e impotent domnu` respectiv ?

All times are GMT +2. The time now is 05:25.