Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

TLD 01 Mar 2004 03:23

Ciudat pt ca pana acum a luat 100% premii, ora 4: 22 am oscarurile pt costume si decoruri... Si noaptea e lunga....

ogto 01 Mar 2004 03:40

Nu sunt pesimisit, sunt REAList... Da, probabil o sa ia Oscaruri technice multe... dar Oscaruri MAI importante (precum best Picture) nu o sa ia... Competitia e prea mare si prestigiul este in alte parti...

TLD 01 Mar 2004 03:46

Pe mine sincer ma intereseaza doar cel pt efecte vizuale si cele sonore... Acolo chiar merita! ;)
p.s: a nu se intelege ca alte premii nu merita!!! Alea ma intereseaza in mod special pe mine!

BeNnY 01 Mar 2004 04:16

Deocamdata a primit 3 oscaruri din 3 nominalizari... :roll:

TLD 01 Mar 2004 04:24

Vrei sa zici 5 din 5! Ma risc sa zic ca va atinge 10 premii! ;)

TLD 01 Mar 2004 05:56

Mai sunt 2 premii de dat, lordu a luat 10 si se pare ca a fost la fel cum m-am asteptat! Punem pariu ca ia si la film... Cateva sec si aflam :lol:

Later edit: :P 11 e o cifra norocoasa :P

Sm�agol-Gollum 01 Mar 2004 13:23

LOTR RULZZZZZZZZZ!!!!!!!!!
11 DIN 11.......BUN ASHA!!!!!!

BeNnY 01 Mar 2004 14:26

Nu e deloc bine... :roll:

Freak_on_a_Leash 01 Mar 2004 15:41

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

A invins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

ogto 01 Mar 2004 18:05

Mi se pare de kkt faptul ca LOTR a luat asa mult...

Demona 01 Mar 2004 19:00

...Yeah...pe multzi deranjeaza...Pe mine nu! ;) Freak! Right on dude! ;)

WraIth 01 Mar 2004 19:04

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

A invins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Best ever!!! S-au mai luat 11 premii dar niciodata la toate categoriile la care a fost nominalizat filmul. LoTR ever never but forever !!!!!! :D

BeNnY 01 Mar 2004 19:16

Eu ce-am zis ma? :o

Alt freak....

WraIth 01 Mar 2004 19:20

Eu confirmam parerea :lol:

Ionutz55 01 Mar 2004 20:15

Originally Posted by ogto:

Mi se pare de kkt faptul ca LOTR a luat asa mult...

De kkt??, filmul asta merita sa ia tot. Oricum este cel mai bun facut vreodata. Decat asta titanic si inca unu di 50' au luat 11. Si titanic e o telenovela pt. muieri iar pe alalat nu lam vazut. Deci filmul lui jackson merita oscarurile. Din ce am auzit pe la stiri sia petrecut 10 ani pt trilogia asta deci tu spui ca nu merita? Oricum cu un buget de 300 de mil el a scos 2,7 miliarde deci ce mai
Un film de (*) (*) (*) (*) (*)

BeNnY 01 Mar 2004 20:21

Filmul asta in nici un caz nu merita sa ia tot! SI IN NICI UN CAZ NU MERITA SA INTRE IN ISTORIE ASA CUM A INTRAT si cum am spus mai sus sau in alt topic! Titanic a fost varza dpmdv iar "altu din '50" ? Si anume? A petrecut 7 ani regizand trilogia... si totusi nu, nu merita toate premiile care le-a luat! Si ce daca a scos atatia bani?

WraIth 01 Mar 2004 20:28

A intrat in istorie asa repede din cauza fanilor.Doar LoTr nu-i o "poveste" scoasa azi shi difuzata maine......a existat de f mult timp,de cand a scris-o Tolkien.Faptul ca s-a reushit sa se faca shi un film(un superb film) a sporit numele fanilor shi a dat celor care au citit cartea o imgine mult mai ampla decat ishi inchipuiau ei.Shi (daca nu ma inshel) opera lui Tolkien este obligatorie in SUA sau M Britanie la limba engleza

BeNnY 01 Mar 2004 20:36

A intrat in istorie din cauza academiei nu a fanilor! Totusi academia a avut decizia! Si au facut o alegere total eronata (dpmdv)! Iar faptul ca opera lui Tolkien e obligatorie in Anglia si SUA nu are nici o relevanta... eu daca as trebui sa studiez o opera la Limba Romana pana ma satur de ea cu siguranta nu as vrea sa ma mai duc sa vad si filmul!

ogto 01 Mar 2004 20:38

Ba nu merita tot! Primul Star Wars meritata tot, Raiders Of the Lost Ark merita tot, Godfather merita tot, Matrix merita tot... Dar LOTR, in nici un caz, nu merita tot! :roll:

WraIth 01 Mar 2004 20:48

Da corect.Dar in engleza(limba in care a fost scrisa shi nu otraducere,ca doar ai vazut ce nasol iese tradusa in romana) cartea e mult mai klumea.Da zi shi tu cum cand citeshti o carte shi cand ii cand vezi filmul??Nu-s doua chestii diferite??Cand citeshti iti faci o imagine proprie pe cand in film nu se nimereshte a fi la fel

All times are GMT +2. The time now is 17:06.