![]() |
Eastern Promises. Sa vina altcineva cu poza...
|
|
ala din stanga seamana cu dustin hoffman
|
Originally Posted by Mercutio:
Asa e. |
Un indiciu se mai poate?
|
Originally Posted by Windom:
are similaritati cu seinfeld ce-i in poza. |
Ala chiar e Larry David? Credeam ca doar seamana...
|
Exact ! Mai zi doar numele filmului/show-ului sau si te-ai scapat ! |
Nu merge film/show, doar filme e voie... Sper ca e Whatever Works ca de nu iei ban o saptamina...>:)
|
Nu e Whatever Works.:(( |
Curb Your Enthusiasm ?
|
Aleluia !
Baga o poza gigi-ule |
![]() |
Din profil, gagica aduce cu Bridget Moynahan. Daca-i ea + a shitload of guns... Lord of War?
|
Corect ! Lord of War. ;)
|
1 Attachment(s)
Pentru Shory, cea care imi da idei atunci cind sint in pana:
Attachment 524 Ce idei? Pai vedeti filmul...>:) |
Histoire d'O
atat de slab mi s-a parut filmul asta! |
ca sa raman in gen, iata unul care mi-a atras atentia:
![]() |
o alta imagine din acelasi film:
![]() |
La bête. Cedez
|
![]() Gata,schimbai poza. |
Alex, de acum incolo iti recomand ca atunci cind postezi sa redenumesti initial poza ca daca nu, ramine titlul filmului acolo si te dai de gol.;) Hai pune alta...
|
e simplu, pana si eu o stiu: Calauza.
|
Baga poza atunci
|
pun eu una intre timp:
![]() |
italian, politic, premiu la cannes
|
Il Divo?
|
exact :)
|
![]() |
dupa cum se disting uniformele polististilor, poza e dintr-un film american?
|
Da.
|
asta inseamna sa cauti acul in carul cu fan.
poate ne mai dai un indiciu...macar unul, mitittel... |
taieri de vene. daca esti cuminte, iti mai dau.
|
sunt,continua..este prea putin..
|
Coppola
|
The Virgin Suicides. Mura in gura.:-q
Cedez... |
![]() |
Something really tingles me and I have to say I just love Shory's picks more and more...:-*
|
1 Attachment(s)
|
Voi filme normale nu mai cunoașteți? Nu mai aveți limite? Trebuie să ne faceți scârbă de orice rubrică a forumului? Ghicitorile de aici se rezumă la invitații de a căuta în indexul saitului IMDb.com (după) tot felul de cuvinte-cheie scabroase.
|
da, raman si eu neplacut surprins de aceasta avalansa de morbiditate si promiscuitate.
|
Totusi,nu strica putin sadism uneori.>:)
|
Da, si eu ramin citeodata neplacut surprins de bigotismul si falsa pudoare de pe forum. Din fericire, mai exista (inca) o chestie numita libertate de exprimare, cel putin imi place sa cred lucrul asta. Vreti ceva cu adevarat nociv? Aruncati un ochi la aberatiile din "Tricolorul" postate intr-o veselie pe aici de catre un anumit user. Asadar, o anumita doza de "imoralitate" cred ca e mai mult decit binevenita pentru a echilibra lucrurile.
Morbiditate & promiscuitate imi suna un pic mai bine decit bigotism & cre(s)tinism. Mai onest cel putin... |
windom,
poate vei fi surprins afland ca unii dintre noi chiar au o anume frica de Dumnezeu. lumea nu e o măcelarie, un festin al cărnurilor hăcuite şi al sângelui gâlgâind din carotide retezate. cred că preferinţele tale evident deviante ar putea fi exhibate la rubrica Horror, deşi poate nici acolo nu ar trebui să se manifeste. şi chiar mă miră ciudăţeniile astea, pentru că am văzut ca eşti un cunoscător rafinat de muzică clasică. mă întreb cum se împacă bach cu sentimentele tale anticreştine... |
Nu pot accepta să-mi fie silă să mai accesez o rubrică pe care obișnuiesc să o citesc.
Reamintesc că orice utilizator are posibilitatea de a-i ignora în mod automat pe unii colegi, prin adăugarea lor pe o listă neagră ("User CP" -> "Buddy / Ignore Lists"). Există o excepție notabilă: MODERATORII NU POT FI IGNORAȚI. Tocmai de aceea susțin că ei trebuie să fie decenți. În cazul de mai sus nu e vorba de (im)pietate, nu e vorba de prost gust sau de morbiditate, ci e vorba numai de o sensibilitate, de slăbiciunea de a mai simți încă silă și dezgust în mod involuntar în fața unor obiecte sau fenomene. Trebuie respectată sensibilitatea celor care nu au fost deprinși să le placă murdăria și sordidul. |
1 Attachment(s)
Originally Posted by keepwalking:
Whatever, hai ca va pun una care sa nu va mai dea cosmaruri. Attachment 527 (sper ca la asta a-ti rezistat si ca nu v-au bulversat anumite personaje mai haine sau "imorale") |
Iarta-i Win, ca nu stiu ce spun.
Oz si Frontiere(s) (:x ) >:) ![]() Asa, sa moara dusmanii... |
(Mesaj șters, dispută soluționată prin mesaje private.)
|
Ipule, esti off-topic.
Iar capul mi-l tin... pe umeri. |
1 Attachment(s)
Un festin viscero-vizual - Haute Tension.
Attachment 529 |
All times are GMT +2. The time now is 18:35. |