![]() |
Nici nu încape discutie. Ierarhia Batmenilor este:
I. "Batman Returns" II. "Batman" III. "Batman Forever" IV. "Batman & Robin" .............................. __. "Batman Begins" (dupä ce-l väd; deocamdatä, din comentarii, îl "simt" undeva prin jurul lui "Forever", putin mai sus sau mai jos). |
Batman Forever a fost regizat de Joel Schumacher for crying out loud! Si in care univers al iq-urilor scazute l-ati auzi pe Batman zicand:
"It's the car right? Chicks dig the car." :shock: :shock: :shock: Back on topic: Fantastic Four - MEH! E un film de vara fara suflet. Am vrut si eu sa vad pe astia 4 indivizi ca se comporta ca o familie, exact asa cum e in comics, dar n-ai sa vezi asa ceva. Filmul nu prea are plot, dar totusi este fun pe alocuri, efecte speciale foarte marfa (si asta o spun desi l-am vazut acasa) si un personaj negativ neinteresant. 6/10 |
a dat domnul sa vad si eu (inregistrat pe video, piratat de pe tvr 1 joia trecuta, noaptea) ultima piesa care-mi lipsea de la coeni, the man who wasn't there. bucuros ca de obicei sa regasesc omagiile (de data aceasta, la noir-urile lui billy wilder, ca de exemplu personajul episodic pe care il cheama dietrichson, la fel ca pe sotul pacatos ucis de fred macmurray in 'double indemnity') si pastisele fratilor coen (prin sentimentul acela de dezolare care te cuprinde pe masura ce te atasezi mai puternic de personaje mi-a adus aminte vag de finalul lui 'the third man' al lui carol reid), impletit cu umorul tipic marca 'coen bros.', sec, negru si cinic (vezi personajul francezului de culoare). desi parca de data asta putin altfel: desigur, aceeasi satira sociala din seria 'blood simple'/'raising arizona'/'fargo' (mai ales), dar deosebita in sensul ca, daca precedentele scaneaza mai degraba niste 'average americans' care ajung sa se degradeze intocmai prin dorinta de a-si depasi statutul social (prin santaje, rapiri s.a.m.d.), aici avem un 'loser' (un billy bob thornton excelent, cvasiinexpresiv) care pierde literalmente totul.
intr-un fel, filmul e, probabil, cel mai aproape de vorba lui woody allen - 'daca filmele mele fac pe cineva mai nefericit decat era inainte, atunci inseamna ca am reusit'. in rest, abunda absurdul situatiilor (thornton este arestat si executat pt o crima pe care nu a comis-o, desi cu putin timp inainte scapase ca prin minune de cea comisa de el) si secventele suprarealiste (aparitia fantomatica nocturna a nevestei raposatului sef, sau a extraterestrilor la inchisoare... si, de ce nu, executia din final !). despre muzica si imagine - no comment ! my second favourite from the coen bros. 9+ / 10 p.s.: dar de ce era color ?? |
East of Eden - 8.5/10: pe DVD... super... o scurta impresie aici.
Mar adentro - 9/10: am scris si la "Acum pe ecrane"... daca ar fi sa iau premierele de anul acesta, este undeva in varf deocamdata, eventual la concurenta cu "Noi albinoi", "Masinistul", "Closer", "Diarios de motocicleta", "The Life and Death of Peter Sellers" si - scuze! - "War of the Worlds". |
Mar adentro....one of my favourites
Italiencele...asta nu |
Mar adentro 8.5/10 f impresionant filmul, la fel si coloana sonora....dar vad ca multe persoane s-au uitat la filmul asta in ultimul timp...o fi din cauza caldurii?! :?
|
phenomena este o noua gaselnita in domeniul horror-ului cinic marca dario argento. ceea ce e cu adevarat surprinzator insa este ca, recicland tot ce putea din 'suspiria' (un scary movie inca ok), argento reuseste totusi sa creeze un horror prost (tradus in sg termen cu putinta): dumb, cheesy, pointless. un sincer ole totusi pt donald pleasence, jennifer connelly care ramane 4evr h.o.t. si coloana sonora.
ca sa nu las totusi impresia ca as avea ceva cu filele de groaza, la care am strambat din nas in ultima vreme, vreau, totusi, sa-mi exprim :love: pt cele cateva horror-uri japoneze racolate de la defunctul nightwane: 'audition', 'ab-normal beauty' dar, mai ales, singurul film horror perfect pe care l-am vazut pana acum (desi este doar un short, din 'three extremes' a lui takashi miike): 'box'. :love: :love: :love: |
primul cd din Rules of Attraction - foarte foarte misto. Gen 'hai sa luam all the teen idols care sunt cuminti si 'picture perfect' si sa-i punem sa se fute (si sa-i futem)". Surprinzator e ca actorii chiar joaca si joaca bine. Cel mai tare este Van Der Beek care are o fata de psycho si o privire de neinlocuit, das davson cunt ist gud, si mai e foarte tare Ian Somerhalder as the gay guy. Daca nu era gay si o lua pe coaja ocazional putea fi the coolest guy around. Misto filmarile 'backwards' si splitscreen-urile (ce inseamna un splitscreen bun... wow). Sa vedem si cd-ul doi.
|
K-PAX - un film banal care se foloseste de niste trucuri simple pentru a spune niste chestii sentimentale si profunde despre sufletul omenesc. Kevin S. joaca foarte misto as always, n-as avea probleme sa cred ca era de K-pax sau venus sau w/e. Jeff B. e ok dar no oscar, joaca destul cat sa cred ca e un psihiatru care nu site ce sa creada si tine la pacient. Filmul are cateva puncte interesante si momente, cele mai bune fiind alea in care te intrebi care e de fapt adevarul despre PROT (kevin) in film si speri sa nu fie ceva previzibil si trist. Puteau sa scoata un final mai bun, nu ca acesta ar fi prost dar lasa loc pentru interpretare si tot felul de chestii profunde (adica 'predictable bullshit'). Nu e un film prost, dar nu e nici reusit.
Get Shorty - nu e misto cand o comedie are tot ce trebuie si totul iese perfect? Get Shorty e un landmark, this is the way it has to be done. no bullshit doar o poveste misto cu mult umor si niste actori buni. Tot meritul este a cartii si a actorilor. Am ras, nu am fost insultat de chestii labaroase gen family movie american care promoveaza 'pace universala' si 'dragoste frateasca'. It's bliss, pure entertainment and nothing else. E trist ca de la astfel de fel s-a ajuns la Be Cool (jeg sinistru) si Guess Who (jeg rasist) sau Longest Yard (jeg refacut). Nu tin minte cand am fost ultima oara la cinema si am vazut o comedie cu adevarat buna (probabil in perioada dintre Evolution, Big Trouble si American Splendor). Hollywood is in deep shit. Sper ca nu si-a pierdut complet capacitatea de a scoate comedii bune sau macar decente. Probabil ca Asia va deveni principala resursa de comedii bune and stuff (Kung-fu hustle e un inceput promitator). Note: cea mai tare faza din film este cea in care vezi de unde vine numele filmului (dialogul dintre Travolta si Rene de la rasarit). |
Originally Posted by ogto:
al cartii si al actorilor. ;) |
din pacate site-ul n-are spell checker incorporat si n-aveam chef sa bag textul in word pt o verificare. in the mean time, ma bucur ca te intereseaza asa de mult mesajele mele incat sa le studiezi cu atentie si dupaia sa ma atentionezi in caz de greseli gramaticale. how thoughtful.
|
Guess who - comedie f bine realizata .. reuseste sa se distantzeze de un "socru de cosmar".Ashton Kutcher si Bernie Mac fac un cuplu super haios.
Concluzie merita vizionat dak aveti chef de o comedie buna. |
Harry Potter 3: poa - best harry potter to date, mi-a placut enorm. Primele doua erau infantile (cartile) si cam imbecile. Al treilea film da tonul pentru urmatoarele carti in care incep sa moara oamenii. Cuaron ads his own touch to the movies, propria viziune si tot e fidel cartii care e misto. Actorii cresc si aparent cresc mai repede decat cresc personajele in carte dar fiecare reuseste sa joace macar decent dar cu siguranta dupa ce vor termina seria hp nu o sa mai joace in nimic altceva. asa serie te marcheaza pe viata and you can't escape it. Scene misto: scena cu trenul, zoomout-ul din camera lui harry cand astia scot sunete de animale si vedem dementorii, scena cu un dementor care trece pe langa o floare si aceea ingheata instantaneu, tot meciul de coi-ditch. Kudos Cuaron ca a scos hp din cacatul in care era si imi pare rau ca nu regizeaza si urmatoarele filme. p.s. gambon nu este exact potrivit pt. dumbledore, e prea rece si distant.
Office Space - o comedie de exceptie. Tot filmul figurile actorilor fac toti banii. un scenariu genial si o executie impecabila. cand vezi scena cu introdusul virusului si cea cu razbunarea pe fax intelegi cu ce film ai de-a face. O parodie remarcabila a lumii management-ului, demna de Dilbert. Ron L rules. Galaxy quest - este cam a 6-a oara cand vad acest film si m-am uitat la el cu placere. nu exsta om care sa nu gaseasca ceva misto la acest film (cu exceptia celor care trateaza star trek ca biblia si nu-si permit sa rada de el sub nici o forma). Dovada ce poate sa faca un scenariu bun fara sa fie de nici un fel agresiv fata de ce isi bate joc, mult umor si multa caldura fata de personaje. Rickman si Tony S au cele mai misto momente si replici in film dar si ceilalti au cate o sclipire ocazionala. As da niste exemple scurte dar nu pot ca sunt prea multe si nu-mi vine nimic in minte. Iar e interesant ca filmul arata foarte bine pt o comedie, nu sunt momente in care te gandesti: ce machiaj plasticos sau ce nava lucioasa, scrie pe ea matchbox, iar asta e un lucru foarte placut (exista exceptia tentaculelor extraterestrilor care arata in mod intentionat mai lame and slimey). De ce nu mai fac filme ca asta? (sau ca oricare altul) |
Guess Who - 7/10 nu l-am vazut pe cel din '67 dar as crede ca e mai bun decat asta...anyway, Ashton si Bernie fac o echipa grozava in filmul asta...si merita vazut, daca nu pentru film at least for this two goofballs...
Banlieue 13 - 7/10 "if you were looking for a thrilling, fast paced roller-coaster, that's what you will find." intorsatura de evenimente grozava in ultimul sfert de ora, neasteptat ...scene de bataie grozave, scenariu excelent si atletism de te da pa spate... later edit: The Longest Yard - 7/10 sau mai bine zis Mean Machine in americana...merge pentru fazele de joc si pentru glume...faza e ca nu prea am ras, poate eram obosit... |
The Sound of Music - Robert Wise 9/10 FRUMOS!!! acesta este cuvantul...nu neaparat un film bun ci pur si simplu frumos.Nu degeaba a castigat 5 premii Oscar (pentru regie, montaj si sunet prntre altele)Cine nu l-a vazut sa il vada, cine l-a vazut sa il revada.Nu am prea fost de acord cu unele unghiulatii si planuri, dupa umila mea parere nu se potriveau situatiei...dar ce tot spun eu aici? Un film pur si simplu...frumos!
|
must love dogs
must love dogs - bun pt romanticii incurabili si pt cei care cred ca fericirea poate fi gasita pe www.aman2.ro :D
delicios de natafleata gagica de 24 de ani, pe care a luat-o somnul uitandu-se la dr jivago...nu toata lumea stie ce inseamna "niet", nu? :lol: bonus: mulroney |
Originally Posted by notorious:
filmul e alb negru oficial. versiunea pt tv a fost colorizata ulterior. |
Chocolat, 2000, revazut
mi-a placut la fel de mult ca la prima vizionare. Juliette Binoche a jucat bine si frum(oasa) ca de obicei. Lena Olin a cam incercat (si pe alocuri a cam reusit) sa fure tot filmul. Alfred Molina ca la carte. Johnny Depp a mai semnat o prezenta intr-un film...folositoare. 8/10 The Prophecy: Uprising, 2005 bleah...what a crap...filmat in intregime in Romania, jucat in cea mai mare parte in engleza si putin in romana, de actori straini si romani. Vai ce mai razi cand ii vezi pe actorii straini cum o rup in romana! :lol: In rest, filmul nu prea mai are mare legatura cu trilogia...si cu filmele bune, in general. 5/10 Evelyn, 2002 Frumos. E povestea unui tata (Pierce Brosnan) care se lupta cu Biserica, legile, guvernul, surorile de la orfelinat pentru a-si recupera cei trei copii ajunsi la orfelinat dupa ce tatal lor, parasit de mama, devine falit. Bruce Beresford prezinta, intr-un mod mai degraba ironic si funny, o particica din societatea irlandeza a anilor '50. In ceea ce ma priveste, Pierce Brosnan a facut cel mai bun rol al sau, iar Sophie Vavasseur, care o joaca pe fetita Evelyn, e mai tare decat Dakota Fanning (sa mori de ciuda!) si e si mai mica cu doi ani decat isterica din WoW. :D |
Occident - 8/10 film romanesc bun.
E pericoloso Sporgersi - 8.5/10 un film romanesc si mai bun...impartit in 3 parti (primele 2, mai bune, parerea mea) ... a great Caranfil movie... |
A Midsummer Night's Sex Comedy - 7/10: ...with Woody hand-in-hand... intre Shakespeare si Bergman, mai mult inspre Bergman... Desi filmul este viu adeseori - in mare parte datorita lui Mendelssohn - mi se pare prea... telegrafiat, facut din inertie.
|
Fantastic Four - 7/10 inca un film Marvel ... si nu ultimul, cu siguranta...de vazut pentru efecte (traiasca calcul pentru astfel de filme)
|
About Schmidt - 7/10: (vazut - in sfarsit! - dupa cateva luni in care l-am tot ratat) Nu este mare diferenta intre acesta si "Sideways". Aici avem, ca punct central de interes, personalitatea impunatoare a lui Jack Nicholson, care face un rol deosebit, aparte fata de ce ne-a obisnuit in ultimii ani si - intr-adevar - in intreaga cariera. In rest, filmul imi pare pe alocuri banal, lacrimogen sau neconvingator. Ia cateva puncte in plus pentru Kathy Bates, muzica, imagine, unele dialoguri...
|
Pinocchio 3000 - 7/10 animatie 3D francez - americana de vizionta...
|
Herbie: Fully loaded
Mi-era teama ca s-ar putea sa-mi placa de Lindsay Lohan dupa filmul asta dar ii multumesc doamnei regizoare Robinson ca i-a facut personajul atat de enervant si unidimensional ca... I still hate the bitch! Phew! Cat despre restul filmului, nu a reusit sa-mi capteze interesul o ora jumate. 3/10 |
survive style 5+ 9/10 - pentru ca bellhop kept raving about it. 5 povestiri care se tot intersecteaza, in cea mai misto Tadanobu Asano (parca cu acelasi look din Vital) chinuindu-se sa scape de nevasta (Reika Hashimoto, buna in draci). jaw-dropping. Sekiguchi a comis-o rau.
also : ballad of jack and rose 6.5/10 assassination of richard nixon 7.5/10 |
Identity - 8/10 au efect filmele astea cu oameni schitzofrenici...nush de ce...dar par mai destepte, mai gandite :lol: ...foarte interesant
later edit: Se7en - 8.50/10 great movie...interpretare grozava din partea lui Morgan Freeman, Pitt e doar un a highschool jock la 30 si ceva de ani... O greseala pe care am vazut-o: cei doi (dl. Freeman aka Detectiv Lt. William Somerset si dl. Pitt aka David Mills in film) in masina...in fata unuia pe parbriz ploua mai tare si la celalalt mai incet... Aparent in filmul asta circula foarte mult cifra 7 deci e considerata magica cifra 7... poate fi sters quote-u meu de mai jos...my bad... |
Originally Posted by M0n0:
|
Pas sur la bouche - 4/10: tipic... aveam o presimtire proasta inainte sa ma duc la filmul asta, dar nu m-am putut abtine... macar n-am ramas cu senzatia de voma de dupa "Batman Begins"... :hmm:
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - 7/10: recomandat de fratele meu, care l-a prins la TIFF... Un pic cam campy pentru cinematografele din Romania, dar eu n-am avut nici o problema (prietenii l-au caracterizat drept 'cam stupid'). Mentionez conditile oribile de sunet in care am urmarit filmul asta... :x |
i want you-michael winterbottom-9.8/10
revazut dupa cativa ani, cu totul alta optica.dar filmul mi se pare in continuare incredibil de frumos.imagine, sceno, muzica, personaje.erotism perfect generat tocmai unde aparent nu exista (scena cu helen tunzandu-l pe martin). luka petrusic fenomenal, unul din cele mai frumoase personaje din cinematografie ever. |
2 la cinema :
madagascar 6.5/10 - slabut rau. nu ca mi-ar fi placut prea mult nici shrek-urile nici shark tale dar alea macar mai aveau ceva in timp ce asta, in afara de pinguinii aia care se chinuie ("well, this sucks"), e cam sarac. longest yard 5/10 - cu cea mai penibila scena a mortii unui personaj care am vazut-o in ultima vreme. slab pana si pentru standardele alora de la mtv. si nu, nici coloana sonora misto nu are. |
VINCENT-tim burton. :love: :love: :love:
|
Confessions of a Teenage Drama Queen - 5/10 un film de rahat...numai pentru fanele lu Lindsay care sunt si Drama Queenuri pe deasupra...bleach (nu clor) :sick:
Garden State - 8.5/10 awesome...just fu :(( ing awesome...ar cam trebui sa stam cu ochi pe acest Zach Braff... ne-am kkt pe noi de ras cand a jucat in "Scrubs" si acum stam cu ochi deschisi la ce a regizat si scris...and Natalie is not that shabby either (she's hot :P)...la inceput a fost cam prost filmul si de asta i-am scazut...ca daca nu ii dadeam 10 (allmost)... |
The following nu ar trebui luate in considerare ca chestii de referinta pentru ca filmele au fost vazute sub influenta a diverse chestii.
Off the map - 8.5/10 - Luat mai mult ca poza decat film. Filmat foarte misto. Dar poate plictisi. Remarcabil individul deprimat chimic. A lot like love - 6.5/10 - Your basic shit. Ashton Kutcheru' ala care nu e in Butterfly Effect. Adica jegul. Si no nudity. Nici macar partial. Boring. Coristii - 8.5/10 - Un grasut simpatic intr-o pseudoscoala (gen inchisoare) dirijeaza diversi indivizi disfuncti. Si muzica e ok in ciuda faptului ca am o oarecare aversiune fata de muzica in franceza. Relativ fun. Pe mine m-a distrat muzica. |
Epuizat dupa cateva ore de tenis azi-dimineata si cu dureri de spate si picioare, am esuat la amiza pe canapea si m-am uitat la (filmul potrivit pentru o astfel de ocazie)... Forrest Gump - 9.5/10: cred ca - nu este singurul caz - orice comentariu este de prisos si devine/este un cliseu.
|
Hmmm.Eu sunt iubitor de filme dar imi place sa vad tot ce apare nou.Saptamana asta am vazut:
The Pacifier(2005)-9/10 House Of Wax(2005)-8.5/10 Mr And Mrs Smith(2005)-9/10 Meet The Fockers(2004)-5/10 -Din asta nu am vazut decat jumatate ca mi s-a parut ca nu are rost sa o vad si pe cealalta ca nu am ras deloc la el. Am si eu o rugaminte.Ziceti-mi si mie niste filme horror,dar sa fie misto de tot nu cu o pisica moarta sau ca the grudge la care nu m-am speriat aproape deloc.Ceva care sa ma sperie cu adevarat gen Saw,The chainsaw texas massacre,House Of Wax sau alceva misto |
Originally Posted by M0n0:
Guess Who -8/10 - am ras bine de tot dar nu suficient ca trebuia sa o dea in planul emotional pana la urma ... oricum l-am suportat pe Ashton inca odata dupa Butterfly Effect - ba chiar mi-a placut ... Bernie Mac: always i enjoy ... Chronicles Of Riddick - Dark Fury not much to say about nothing ... "ceva" se petrece intre Pitch Black si Chronicles of Riddik ... stilul de anime gen Aeon Flux a prins bine, actiunea e acolo dar mai mult lipseste ... 6.5/10 |
Sideways - 9/10 Funny & Smart...that's the best way to describe it...
am avut si o placere perversa sa vad ce vesti proaste mai primesc personajele...in general superb cu un scenariu grozav. later edit: The Emperor's New Groove - 8.50/10 - Un Disney excelent...si cand ma refer la Disney nu ma refer la fiecare film la care apare semnul Disney...ci la desenele animate Disney care dupa parerea mea sunt cele mai bune desene animate in stil vechi (cel nou fiind 3D)...funny & with a fast pace...great to see 23.08 edit: Hostage - 8/10 m-am inselat la inceput despre film...dar s-a dovedit a fi un film bun si foarte palpitant...Bruce Willis s-a dovedit a fi un foarte bun negociator. In orice caz nu e o idee prea originala, cea a filmului ... dar in acest film ideea a fost dezvoltata la maxim si pana la limite...e bun si te tine in scaun cu ohii pe ecran tot timpul... |
House of Sand and Fog - 9/10 Am vrut sa mai vad si un film care sa nu se bazeze pe o tona de efecte speciale si chiar am fost impresionat. Ben Kingsley si Jennifer Connely joaca foarte bine reusind sa sublinieze asa cum trebuie drama personajelor interpretate
|
jiang gui-the pang brothers. 9/10 frumos, angoasa tipic asiatica (laitmotivul liftului dejaaaa), bine jucat.
continuat in mod abstract cu: madagascar-6/10..ou sont les neiges d'antan?ou au moins les dessins animes? |
shutter- average thailand horror. recupereaza totusi foarte sanatos pe final, cand pierde din previzibil si castiga in logic. se rezolva problemele lasate fara capat inainte (durerea de coloana a lui Tun etc.)-7.8/10
seventh seal-breathtaking. citate vizuale bosch(ooo,da..).laitmotive bergmaniene.film total. |
Ariel (1988) & Drifting Clouds (1996) de Aki Kaurismäki
Doua filme superbe. O lume cu probleme sociale muscatoare ca vanturile nordice. Un stil direct, rece (coincidenta?), pe alocuri bergmanian. Un umor cuminte, sugrumat la momentul potrivit de gesturile mecanice ale personajelor, probabil tocmai pentru a nu le scoate pe acestea din greutatile zilnice. Blood Simple - un crimi noir de zile mari. Hitchcock ar fi mandru de fratii Coen. De fapt nici el nu a debutat atat de bine. Oricum, baietii au avut timp sa invete de la cei mai buni...clasici. |
My Little Eye, 2002
Combinatie intre Blair Witch si Big Brother. Povestea: un grup de 5 tineri trebuie sa reziste (toti) 6 luni intr-o casa pentru a primi un premiu de 1 milion $. Dar lucruri dubioase incep sa se intample. Fac parte din jocul "Companiei" sau cineva are alte planuri cu ei? Raspunsul se va afla...dar prea repede, din pacate. Personaje foarte slabe si neinteresante, previzibile. Un thriller (care se vrea horror) din care se putea obtine mai mult. Bun de vazut o singura data. |
re-vazut samaria-better the second time, desi in continuare proportia de atentie data anumitor segmente mi se pare redusa aiurea. oricum.9.6/10
noi albinosul. no comment. |
Originally Posted by obvious:
comentariile marka obvious ma amuza si ma enerveaza in egala masura. uneori sunt mai pretentios-obscure si mai lemnoase decat ale lui Korben, ceea ce, oricum, e o performanta pe Cinemagia. asa ca, proportia de atentie pe care i-o acord hermeneutului denis-stelistu e mai mare... |
Originally Posted by herbert:
lol atât |
is this a dagger i see before mee?
re-vazut samaria-deci frate parca e mai belea a doua oara, am inteles ceva mai mult, adica de fapt tacsu a iertat-o ca ea se prost situa si d-aia el de fapt nu a mierlit-o da ea a crezut soto ca da deci mie mi-a placut da ar fi trebuit mai multe batai si fo 2 explozii.9.6/10 naaah. 8) sa ramanem necomunicativi. e mai sanatos. |
Originally Posted by obvious:
denis_stelistu-contamination??? :shock: :D |
translation. d be the key. :hmm: :D
|
"Double Vision" 6/10 Thriller cu accente supranaturale made in Taiwan. Un politist a carui viata de familie se duce pe rapa, trebuie sa ancheteze o serie de crime mai mult decat bizare (directorul unei companii pare a fi murit inecat desi in biroul sau nu se gaseste nici urma de apa si toti angajatii l-au vazut venind la munca) fiind ajutat de un specialist american. Filmul se prezinta destul de bine dpdv vizual mentinand si un oarecare suspans dar spre final parca o cam ia aiurea prin porumb. Incearca prea mult sa surprinda (socheze) si se pierde in explicatii (implicatii). Elemente de mistica taoista, David Morse cam picat din nuc, o scena deliranta de lupta intr-un templu aflat intr-o cladire de birouri (cam ciudata alegerea de efecte speciale in cadrul luptei, parca nu se integreaza cu restul filmului) si un final de "Numai Iubirea". Merge dar se putea mai bine! Ce Dumnezeu, doar nu e facut la Hollywood ?!
|
The Guru - 6/10 amuzant intr-adevar dar si aberant pe ici pe colo...e pe gustul oamenilor de rand cat si pe gustul indienilor (nu cei din America) ... oricum un film dragut.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:40. |