![]() |
pai au interes sa-l execute? si sa-l execute nu inseamna judecata?
|
Originally Posted by illotempore2002:
Depinde la ce fel de executare te referi... Nu au interesul sa il vada mort, dar au interesul sa il execute silit. :D Executarea nu presupune o judecata. Contractul de credit este titlu executoriu, iar daca banca a cesionat creanta firmei de recuperare, firma cesionara se duce frumos cu contractul direct la executor. |
|
la executorul judecatoresc....si ala il executa
|
da' voi ati avut de a face cu recuperatori?
|
Nu, dar am avut de recuperat creante de la altii. :( |
ce anotimp va enerveaza cel mai tare?
pe mine primavara ma umple de spume X( |
Inceputul toamnei.
Mijlocul toamnei. Mijlocul iernii. Ce ziceti de Culitä Tärâtä? |
toamna e preferata mea!
cine este culita Tarata? bai am o problema - cum se traduce hub in romana ca pe dictionar este tradus tot cu hub, iar in ro nu exista un asemenea cuvant? |
1) Tărâţă, nu Tarata!
(Arendaşul Insulei Mari a Brăilei!) 2) Butuc, ax. |
bere neagra cu lapte (alb) dac-am baut, e de bine?
|
e de gri.
ce-ti mai face cucuiul din calcai? |
Originally Posted by halebardul:
aha. abia acum îi înţeleg comportamentul. fătuca gândeşte cu talpa piciorului. :) --- io cu cine votez? (prietenii mei, cei care nu au emigrat încă, au spus că sunt singura patrioată. cea care nu mai ştie care-i e patria şi deci nu mai votează de 3-4 ani. bine că nu am copii, nu ştiu cum şi le-aş fi putut explica) :| |
întrebare serioasă, ca mai toate întrebările mele: ce metode nedureroase, curate şi rapide de sinucidere cunoaşteţi? citisem o dată, tot pe Net, că există un site american care te învaţă cum să te sinucizi. aţi auzit despre asta? ştiţi care e adresa lui? :-?
|
Euthanasia, dar numai dacä e justificatä - boalä incurabilä, cu chinuri insuportabile.
|
Originally Posted by Pitbull:
euthanasia nu e sinucidere, şi oricum nu se practică legal în România. |
Ai dreptate în ambele privinte, dar e singurul räspuns cât de cât adecvat.
|
Originally Posted by Dragomara:
nu se pun asemenea intrebari pe un forum public. |
Originally Posted by halebardul:
de ce nu?!:-O vreau să-mi manifest altruismul şi faţă de tine şi să te scap de umila mea persoană. no, hai, bagă mare! |
inceteaza.
eu ti-am cerut sa-mi fii prietena si m-ai refuzat, ca proasta :) ai si tu hazul tau, n-au sens asemenea ganduri. |
All times are GMT +2. The time now is 06:02. |