![]() |
Tare efectul gripei porcine la barbati! =))
Faza cu oltenii ai dat-o in bara :( ! |
Originally Posted by Dragomara:
dupa fetze, cred ca nunta aia e de pe la rusi, de undeva. dar, intr-adevar, ramane valabila si in Romania poanta cu mirele care se imbraca in treningul cel nou :) |
Da keep, da nu si oltenii , noi suntem neam de piatra ... apoi si daca nu am fi sa nu-i sustin? Ar insemna sa ma reneg pe mine!
|
Originally Posted by Gospin:
dar stai linistit, ca bancul asta circula si despre moldoveni :) si nu ma supara deloc, chiar da o anumita culoare regiunii. decat sa fii bucurestean fara identitate, mai bine moldovean sau oltean. :) |
a propos de moldoveni si bucuresteni:
un tanar moldovean isi face socoteala: bluji am, jiaca imi cumpar, oleaca di bataie stiu ... ma duc la Bucuresti ! :P |
Originally Posted by Chambord:
p-asta ai greşit-o. că e veche de vreo 30 de ani (cel puţin de când o ştiu eu): bluji ... am jeacî ... am oleacuţă di bataie ... ştiu mă'c la Iaşov unde Iaşov este ...? |
Originally Posted by paul_aramis:
acu 30 de ani nu eram nascut, de asta am prins-o intr-un re-make. bineinteles, ca orice banc etnic ... e ajustabil ... si ne-adevarat. |
aşa, orice banc e ajustabil la condiţiile prezente.
oricum pe atunci era bazat pe realitate. |
|
... din pps-urile mele
şters!
|
... din pps-urile mele
şters!
|
pitbule, pitbule, cin' te mai dă pe tine în judecată acuma?
<a href="http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/875465/Alex-Leo-Serban-da-Romania-pe-Argentina/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.evz.ro/articole/detalii-a...-pe-Argentina/ |
vreau şi io!!!! uaaaaaa!!!
şters!
|
Buenos Aires nu e o destinatie aleasa la intamplare, ci are conotatii sentimentale.
|
Buenos chiar e fain. ;)
|
şters!
|
on topic
şters!
|
Originally Posted by Dragomara:
Pentru el. |
şters!
|