![]() |
Bancurile lungi sunt proaste. Ca astea doua de mai sus. Bancul tre sa fie scurt si eficient.
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
=)) =)) =))
Tzaranca esti, fato! Saraca cu duhul, nefericita si plina de venin puturos! :-* :-* Asa e cand te-ai ratat in viata si incerci sa-ti ascunzi ratarea - pozezi intr-o fiinta superioara, cinstita, citita, generoasa. tu crezi ca te ia cineva in serios? Nu tre sa fii complexata ca esti nemaritata la 40 de ani si ca nu se uita nici dracu la tine :D =)) =)) =)) |
@illotempore2002
asta a fost banc? :D =)) =)) =)) |
Nu a fost banc, a fost o statutare a obviosului, vorba lui Patapievici.
De ce intrebi? |
Ouch!
Girafel, cum poti fi atat de rea? =)) |
Mai, eu am statutat obviosul, ce naiba e cu voi?
:D Nu am pus nimic din burta, ma jur! |
Patapievicio! :D
|
Si la thread`ul de bancuri va aruncati rautati gratuite ?!
Un tip cu amanta in pat .. la un moment cineva la usa. Amanta calma ii spune sa fie linistit ca e sotul ei dar rezolva ea! Se duce la usa, isi intampina sotul si spune: “Aaa Iubi, ce bine ca ai venit … du si tu gunoiul” si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca cu gunoiul. Amantul se imbraca pleca linistit si cand coborara gandeste …”Si frumoasa si desteapta…” Ajungand la propria`i casa este inampinat de sotia care ii spune “Aaa Iubi ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul asta ! ” Ia galeata, coboara scarile si in sinea lui zice:”Si urata si cu tupeu” ! :D |
Originally Posted by illotempore2002:
eu - tampitul/nebunul - am ras...:D |
Ei, cu atat mai bine :D
|
Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa:
- Asta pentru ce este, draga? - Ce e cu numele Laura Jonson, scris pe biletul ala? - A, este numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai! Pleaca tipa linistita... A doua zi, iarasi se trezeste tipul cu o tigaie si mai zdravana in cap. - Asta pentru ce mai e, draga? - Te-a sunat calul! |
Originally Posted by Dragomara:
hai sictir fă! şi da, o să ajung înaintea ta la grădi. ducându-mi nepoţi, mai înainte decât o să apuci tu să îţi duci copiii. |
Paul, nu e nevoie sa te enervezi pt ceva atat de nesemnificativ ;) be cool, altfel o sa creada ca e foarte importanta :-* Trebuie sa intelegi ca unii oameni, aflati in suferintza, asa procedeaza, ca ea.
|
da' cine a zis că m-am enervat? ba va din contră ...
în ceea ce priveşte specimenul în cauză, stai liniştită, am mai văzut d'astea. şi ştiu cât le poate mintea. sau cât le duce capul ... |
Urmaream in pat, langa nevasta-mea, "Vrei sa fii miliardar?"
M-am intors catre ea si am intrebat-o: - Vrei sa facem dragoste? - Nu, mi-a raspuns ea. - Asta e raspunsul tau final?, am intrebat-o. De data asta nici nu m-a privit cand mi-a raspuns ca da. Asa ca am spus: - Atunci as vrea sa sun o prietena... Merge o baba la doctor si intreaba unde e inima. Doctorul ii raspunde: In partea stanga, sub san. A doua zi, titlu in ziar: O batrana, in incercarea de a se sinucide, s-a impuscat in genunchi.=)) |
Cat de haioase sunt unele dispute intre persoanele de sex feminin, au asa o nuanta de banc..=)) :D
|
RRS, eu cred ca Dragomarei ii e cam dor de un orgasm. :D
|
Dar de unde ai dedus tu ca as avea vreo treaba intima cu Girafel?
Mie nu-mi plac romancele. :P |
All times are GMT +2. The time now is 17:24. |