![]() |
Daca apar 2 prosti nu decade tot forumul... astia sunt "parazitii" din orice sistem...
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Pai atunci datzi un scan, sa vedem ce se poate repara, daca se poate :D
|
Scanul nu poate fi dat de noi... daca intelegi ce vreau sa spun....
|
Te inteleg , pacat :D
|
Nán Elesser! Hamil ni raica!
|
Bey, deci care mai face faze din astea sa mor de nu il caut in toata tzara asta, ii scot ochii, il pun sa ii manance shi apoi ii rup picioarele!!! Ce dreq avetzi?! V-atzi smintit?!?!
|
Originally Posted by Demona:
Go Demona! Go Demona! Go Demona! Daca te decizi sa faci chestia aia i`ll be here right by your side as your apprentice :lol: Anyway... ce inseamna ce a spus ala? |
NO mIRC pe Forum!!! Get it?! Sa fie ultima oara ca o spun! I'm off! Ma duc acasa sa-mi fac bagajul! Ma duc la Bucureshti!!! Fitzi cumintzi!!!
Navaer! :) |
Noi te asteptam aici Demona :lol: :lol: :lol:
|
Eu citez doar atat.Voi dati-va seama despre ce e vorba:
"Would Andy Serkis and Hugo Weaving also be willing to return to their roles for THE HOBBIT?" Jackson's answer was "Oh, I guess they would...(after thinking)...I'm SURE they would." |
Originally Posted by BeNnY:
Yep,si intre timp mai citim si niste carti....momentan m-am pus cu burta pe carte,si nu pe orice carte,ci pe Silmarillion! :wink: |
Am fost cu Forumishtii la vizionare ROTK shi am facut o caterinka de m-am rupt... It really was funny! Putzin stresat k trebuia sa prind trenul ... :lol:
|
Originally Posted by raptor:
|
Vine Demona in "our" teritorry... :wink: , send out the welcome wagon! Drum bun...
|
Goddamn vizionare la care eu n-am mai apucat... :evil: :evil: :evil: :x :x :x
|
A si plecat Demona :roll:
|
Astazi la 3:30 sunt oscarurile in dir. pe pro. sper ca lotr sa ia tot ce se poate :D
|
Ma indoiesc ca LOTR o sa ia prea multe oscaruri... Acolo unul sau doua poate... in nici un caz nu cred ca va lua best Movie... Anul asta competitia este f. mare. Astept cu nerabdare decernarea permiilor, sa vad ce a decis Academia.
|
Ma ogto de ce esti pesimist!!! Think positive things!!! cum sa nu castige lotr best movie??? Sper sa castige toate oscarurile posibile!!!
|
All times are GMT +2. The time now is 02:23. |