![]() |
Regizor al noului val. Film al anilor '70 :)
![]() |
Tipul din dreapta, in pardesiu crem, seamana cu Pitbull.
|
:|
Seamänä äla cu mine, cum semeni tu cu Klaus Kinski! |
Ni ma ca da si Pit pe aici, dar la ghicit nu se baga niciodata.:-q
|
Pai dac-as ghici, ar trebui sä pun si eu poze, si-mi ia timp...
|
Originally Posted by Pitbull:
Semanati din profil, mi se pare mie. Vorbesc de tine si ala cu trenciul crem, nu de mine si Klaus Kinski. |
Originally Posted by corinka:
ti se pare sigur.semanatul se face din fata si stii cu ce. on topic: in distributie figureaza si Alain Delon? |
corinka, si mie mi se pare ca seamana :P |
deci... ce film e pana la urma... ?
|
Originally Posted by CoCo_XPS:
"pitbull care seamana din profil ", nu vezi ce sustin gagicile astea doua? |
ala care seamna cu Pitbull e Michel Bouquet.
probabil ca filmul e regizat de Claude Chabrol. |
dupa ce-am vazut raftu lu Windom afirm si eu ca e posibil sa fie un film de Chabrol.
Si mie mi se pare ca aduce a Pit. |
Originally Posted by keepwalking:
Suntem trei de aceeasi parere, seamana. Si seamana si din fata, nu doar din profil! http://image.toutlecine.com/photos/d...-1970-06-g.jpg Later edit: Patru! |
mai, voi vreti sa va pun acilea-sa poza cu el facuta azi , ca sa vedeti cum NU " seamana din toate partile"? |
Juste avant la nuit (1971). Noroc cu raftu'...:D Cedez...
|
Asa poza disputata, daca seamana cu Pit sau nu, mai rar :))
Corect Win :) Daca nu pui tu, poate pune keep, doar el a ghicit si actorul si regizorul ;) |
![]() V-aș putea cere să ghiciți filmul, dar aș vrea numai să vă întreb cu cine vi se pare că seamănă ăsta. |
Tot cu Pit? :)
Parca ar semana cu Maurice din Marele Blond, macar la caciula si trening si tot seamana :) |
|
Draguta sceneta de pe youtube, nici macar nu auzisem de filmul asta, desi stiam sigur ca e romanesc, dupa terenul de fotbal, iar pe actorul din imagine eu tot nu-l stiu.
Acum ca s-a ghicit filmul lui Ipu, chiar daca ghicitoarea lui a ramas nerezolvata, poate pune cineva o poza. Daca nu, pun tot eu ;) |
Culmea! Desi nici Corneliu Revent (dreapta), nici Nea Cutare (stânga), nu seamänä cu mine nici cât Ponta cu Nästase, "Am o idee" e un film la care am fost atât asistent de regie (uncredited), cât si actor (un "fotbalist junior" cäruia i s-au täiat toate secventele, fiindcä erau improvizate de Alecu la filmare si nu se legau cu nimic; a mai rämas doar una, cu toatä echipa la antrenament noaptea pe coclauri, unde nici nu mä disting printre ceilalti bäieti). Filmul are într-adevär niste faze drägute (inclusiv aia de pe youtube), dar altminteri e complet haotic.
|
aici, cineva tine mortis, sa descopere potcoave de cai morti...
|
De ce morti cind sint alive and kickin'? :)
Going ones, going twice... am zis ca daca nu pune nimeni ma sacrific tot eu :D ![]() |
|
Adevărul e că mi-am cam dat seama că e altcineva chiar înainte de a propune ghicitoarea. Dacă unele trăsături se mai puteau modifica în timp, ca de pildă obrajii bucălați care pot deveni supți, e greu de crezut că un păr buclat va ajunge vreodată în mod natural lins. Totuși, poate cineva răspunde la întrebarea de aici? |
Originally Posted by Ipu:
...te tii numai de cioace, Ipule! dar, de data asta nu ti-a reusit. @anaemona, ceva legat de sport? parca ar fi suporteri ai echipei de fotbal a Olandei... |
Ipu, doar a ramas stabilit ca Pit seamana cu Michel Bouquet din profil, cred ca e greu sa gasesti ceva care sa fie deasupra.
rvn, am pus poza special pentru ca Olanda a cistigat ieri si singura asemanare intre film si sport e ca filmul e olandez. |
Tot ce se poate... Dar dacă tot a venit vorba de fotbal, probabil comparația cu Miloš Krasić îi încântă mai mult.
|
Mona, ne mai dai un indiciu?
|
Poza anemonei e din meciul Olanda - Brazilia de la CM-ul recent incheiat (reda reactia dupa fluierul final). Unul din personaje arata clar a Van Bronckhorst. :|
|
bun film
chambord... :) |
Daca e Olanda, e Verhoeven. Am zis.
|
Chamb, e un meci de prin 80 si ceva, trebuie sa stie Ipu cind a cistigat Olanda ceva campionat important. Oricum, in film, secventa e de citeva secunde si alta referire la fotbal nu se face. Am ales-o pentru ca tocmai cistigase Olanda, daca-mi amintesc bine, in ziua aia :)) si pentru ca in poza sint cele 2 personaje principale ale filmului. Oricum filmul e facut in 2004 si se petrece relativ in aceeasi perioada si secventa asta e un flash-back. Numele filmului e chiar numele unuia din personajele principale. :|
Win, nu e Verhoeven, e mult mai tinar regizorul si cu totul alt stil. |
Simon (2004)?
|
Theo Van Gogh, cumva? Loos?
|
In Orange (2004) ?
|
And the winner is Win ;;) care sper sa puna o poza fara vampiri si daca n-a vazut filmul sa-l vada, pentru ca sper ca o sa-i placa.
|
1 Attachment(s)
Attachment 520
No vampires here. Just lust and immorality.>:) |
Cumva Blue Velvet?
|
Nope. Mai nou si mai european.
|
Originally Posted by Windom:
Win... Esti simpatic foc :-* Dar las pe altcineva sa ghiceasca :P |
Thriller/horror de apartament in stil Polanski. Hai, Shory, hai...
|
e Benicio del Toro in poza?
|
Nu. Filmul e danez.
|
Am recunoscut Naboer dar... dar hai sa postez o imagine
![]() |
Petrea lu' Cushing in The Creeping Flesh?:D
|
Originally Posted by Windom:
Oh yes indeed! :-* :-* :-* Cel mai neglijent savant :P |
Buna, caut si eu un film de comedie.e cam ciudatel. Am vazut doar trailer-ul pe yt acum ceva vreme.e vorba despre un tip care-si face o prietena iar fata il duce acasa la ea ca sa-i cunoasca parintii.apoi imi amintesc o scena cand fata ii cere un pahar de apa tatalui ei si asta si-o imagineaza facandu-i . stiu ca pare ciudat dar asa era...tipul asta isi imagina tot felul de chestii ciudate despre prietena lui!
|
ho fă, ajungă-ţi!
|
1 Attachment(s)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:20. |