![]() |
pit si liviu,
ok, retin sfatul. :) |
Uite, vezi? De-asta mi-i mie drag Keepy! :)
E el räu, >:) da-i bäiat bun! O:-) |
da, dar acest uret de sarbatori, gasit pe net, cred ca pot sa-l redau mai jos:)
A-ho,A-ho copii si frati E timpul sa v-adunati Pe Geoana sa nu-l votati Mogulii nu-i ascultati! Crinii sa nu-i mirositi Ca s-ar putea sa muriti Alianta-nfaptuita e facuta sa va minta Sa fure ce n-au furat atunci cand au guvernat Dar nu-i va lasa Basescu Sa le cante Iliescu! ------------- biet popor roman.....:-S |
Stângaci, dar adevärat! :)
|
Au dat acum la Realitatea ca intr-un catun din Vaslui au renumarat voturile, si 41 de voturi anulate erau de fapt valabile. Din astea 41, 40 erau pentru Geoana. Ce sa mai crezi? Alora de la BEC le iese cu virgula la numaratoare, astia anuleaza voturi cum li se scoala...
Pana la urma cred ca are castig de cauza ala de fura mai mult si mai bine. Desi, spre nesurprinderea mea, am vazut basescieni mandri de asta. |
Originally Posted by marius_em:
au zis şi unde au renumărat voturile? |
Marius,
sunt convins ca sunt multe astfel de cazuri. e suficient sa ma gandesc ca, la cele vreo 23.000 de sectii, daca furi 3-4 voturi, ai rasturnat scorul. dar deja cam totul e pierdut si nu cred intr-un rezultat pozitiv la contestatia depusa. ce remarc eu e ca in Romania nu se simte nici un impuls, nici o veselie, nici o unda de speranta. Romania avea nevoie de o schimbare, indiferent cum se numea ea, geoana sau antonescu. Ramanerea lui basescu inca 5 ani (enorm!) este sinonima cu o baltire. O sa-i vedem iarasi mutra la tv zi de zi, iarasi boc, iarasi udrea, berceanu....pentru ca, odata cu basescu, si-au asigurat si astia o hibernare indelungata. |
na, apropo de diaspora, am gasit si un articol foarte profund pe voxpublica.ro, binecunoscut loc al editorialistilor probasescu.
eu cred ca nici la gazeta de perete a filaturii de bumbac din reghin nu gaseai articol mai mobilizator :) Aşteptăm diaspora vezi toate articolele de Doina Doru 07 Dec la 19:58 180 comentarii 4220 vizualizari. Acum, după ce votul a tranşat cine e preşedintele României pentru următorii 5 ani, cred că toţi cei plecaţi să îşi caute norocul şi prosperitatea în alte ţări ar trebui să vină acasă. Îi aşteaptă locuri de muncă, o legislaţie coerentă, o fiscalitate stabilă, îşi pot construi sau cumpăra o casă, pot deschide o afacere, pot angaja conaţionali şi face din România o ţară mai prosperă. Îi aşteptăm să muncească lângă viitorul guvern ca România să fie mai frumoasă şi recunoscută ca o ţară cu oameni harnici, care fac să le sară norocul din piatră. Îi aşteptăm să ocupe locuri în administraţie, să deschidă firme de construcţii, de servici, mă rog ce au învăţat pe unde sunt în lume. Îi înţeleg că au fugit de prigoana PSD-istă şi de lipsa de perspectivă. Îi înţeleg că, decât să îl vadă pe Iliescu, au preferat să îşi vadă recunoscute meritele în Italia, Spania, Franţa, Canada, SUA. Dar acum situaţia e certă – preşedinte este Traian Băsescu, aşa că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Îi aşteptăm să vină lângă noi, să îl sprijine pe cel pe care l-au votat, poate tocmai ca să se poată întoarce ŞI ei acasă. Eu aşa aş face. Români din diapora, vă aşteptăm să fiţi alături de noi, să nu lăsaţi să treacă alţi 5 ani în zadar. |
Fata asta-i tâmpitä, sau se preface...? :">
|
tâmpită nu, doar că articolul în cauză e anti-băsescu şi nu pro-băsescu
|
Tocmai TU spui asta...?
Adicä atâtea sute de mii de oameni, care si-au fäcut un rost acolo, o viatä, una-alta, hai acum toti buluc înapoi, cu cätel cu purcel, doar în ideea cä s-a produs o schimbare în bine (sau, mäcar, nu s-a produs o si mai mare alunecare spre räu)? Pânä si la REVOLUTIE (care, da, schimbare! Mai ales prin perceptia de moment), doar o micä parte din diaspora s-a întors. Asta-i gândire de clasa a IV-a. (Sau, dimpotrivä, o chestie tendentios-demonstrativä.) |
Originally Posted by Pitbull:
acuma cu cine vorbeşti? |
Originally Posted by Pitbull:
on-topic: se vede clar ca articolul este ironic, cum ar putea cineva sa ia in serios ce scrie acolo, mai ales ca sunt vizibil ingrosate toate? :-/ |
OK. Am castigat. Ne-am bucurat (sau am rasuflat usurati mai degraba). Acum dom' Basescu si dom' Antonescu lasati prostiile si figurile si puneti mana si faceti o alianta de dreapta ASAP. Si scoateti guvernul ala odata.
|
iar noi sa ne intoarcem la treburile noastre.
|
O SA NE MEARGA INCA 5 ANI LA FEL DE "BINE"
ati alungat comunismu si au ramas securistii care asculta pe la colturi.. |
Ce-mi place cand se mai trezeste cate unu...:))
|
Liberalii ar putea să intre la guvernare alături de pedelişti dacă primul-ministru va fi numit din rândul PNL. Declaraţia a fost făcută în această dimineaţă de preşedintele PNL Crin Antonescu la Radio Guerrilla. "Singura formulă în care cu cineva ca Traian Băsescu sau cu cineva ca PD-L se poate discuta o guvernare este situaţia în care PNL deţine poziţia de premier. Asta ca să putem discuta. Nu spun că e suficient, sigur că ar însemna şi alte discuţii. După părerea mea cu PD-L aşa cum s-a dovedit şi în cazul nostru şi în cazul PSD este practic imposibil de guvernat. Dar ar fi singurul context în care s-ar putea deschide discuţia", a spus Crin Antonescu la Radio Guerrilla.
haha, cine spunea ca antonescu e cavalerul bunului simt? e doar inca un mincinos in plus. |
Ok, alegerile s-au incheiat, ne convine sau nu Basescu va fi pt. inca 5 ani presedintele Romaniei, eu cred ca am discutat destul pe tema asta, fiind cel mai populat thread de vreo 10 zile, nu credeti ca ar fi cazul sa fie inchis si sa ne concentram si pe alte subiecte ale forumului?
just a point :) |
Pe la-nceputul anilor '90, Vasile Muraru si Nae Lazarescu lansau o sceneta in care povesteau ce-au facut la Revolutie. Spilul era simplu: inlocuiau bautul cu cititul si gata gagurile. Cam asa si eu - dupa o cearta cu o anume fiinta inca draga, am zburat intr-o deplasare. E drept, eu nu prea am baut decat vreo 3 radlere, adica suc cum ii spunea cineva. Insa am reusit sa adorm cu spatele dezvelit si m-a cam tras curentul, ceea ce inseamna ca acum ma dor o multime de oase, incheieturi si muschi. Insa a fost haios: convins ca va iesi Geoana, dupa ce am asistat la bucuria ambilor candidati prezentata in paralel, m-am retras sa-mi inec amarul intr-o duduie. Cand m-am trezit, anchilozat, dupa cum aminteam, m-am cracanat de ras. Atunci mi-am adus aminte de prezenta lui Chirtoaca in spatele lui Base, iar cine cunoaste cat de cat situatia din Basarabia si ce reprezinta primarul Chisinaului in viata politica de acolo, cum imi place sa cred ca e si cazul meu, va intelege cum a reusit Basescu sa atraga acele voturi. Desi aproape 95% poate parea exagerat, nu e tocmai exclus ca in cazul asta rezultatele sa fie pe bune. Pe de alta parte, insa, ma incearca un sentiment de rusine pentru ca stiu un caz concret de fraudare: asociatul meu nu a putut vota - si ar fi votat cu Geoana! - pentru ca s-a oprit curentul in sectia de care apartinea in sectorul 4. A fost de 3 ori intre 7 si 9 seara, iar pana la urma n-a mai votat. Nu in ultimul rand, sunt foarte curios cum a reusit sa ii fure sunca din fasole Base lui Geoana - cat s-o fi milogit la americani?
|
All times are GMT +2. The time now is 05:19. |