![]() |
illo, in caz ca te mai codesti (desi sper ca deja te inteapa aia cu vaccinul) uite niste detalii:
daca se infecteaza o rana si face puroi, in zona aia nu mai prinde anestezia. Pe de alta parte e nevoie sa te taie putin, ca sa faca drenaj, sa se scurga puroiul, ca altfel se duce infectia la cap, inima sau plamani, si ai pus-o. Ce rezulta de aici? Da, exact, interventie PE VIU. Se taie carnita, se face o gaurica pe unde sa se scurga puroiul. Si asta se face zilnic, pana te videci. Adica iti redeschid azi taietura de ieri, dureroasa, si o mai largesc putin. Si maine la fel. HORROR!... HORROR! Ar fi posibila anestezia generala (sa te adoarma si sa te invie) dar intrucat drenajul trebuie facut zilnic iar anestezia generala nu, cade si varianta asta. Ramane deci posibila doar interventia pe viu. Dau ei cu niste sprayuri acolo, dar alea doar eventual omoara moliile si acarienii, nu anesteziaza shit. asa incat injectiile cu antibiotice (penicilina, moldamin, adica alea mai dureroase) pe care le mai faci intre timp, sunt frectie la picior de lemn (nici o aluzie) (bat in lemn) Da, incredibil, se lucreaza si in mileniul asta cam cum procedau cand ii taiau piciorul lui Stefan cel Mare in piesa celebra. |
Hale!!!!!!!!!!!!
:-& l-am facut! cu tine muream mai degraba de inima rea si de frica decat de tanatos |
da, draga.
bine ca l-ai facut. tare mai esti scorpie :D te-nvata omul de bine si tu... PS - ai scris tanatos in loc de tetanos. E "act ratat" care spune ceva... |
tetanos nu vine de la tanatos? nu inseamna amandoua moarte? adica anti-tetanos inseamna anti-moarte, nu? ca tetanosul duce la moarte :D
nu e act manque, asa am vrut sa scriu |
nu cred, vine de la clostridium tetani, zice wiki, niste bacili.
ia uite-i ce frumos arata, parca-s intr-o pictura: ![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
adica vrei sa zici ca ai facut un vaccin si acum esti nemuritoare? :)) |
=))
da. vaccinul anti-moarte ma va face nemuritoare. isnt that horror for you guys, the cinemagia users? >:) deci, eu inteleg ca asa se numesc bacilii, dar numele stiintifice sunt date de noi, de oameni, nu? si multe denumiri sunt foarte metaforico-simbolice. zici tu ca nu are nici o legatura cu tanatos? pictura e grozava, indeed, avangardism curat |
Nu stiu.
Dar l-am intrebat pe nenea Google: Etimologie: tetanos in limba greaca inseamna spasm muscular. iar thanatos stii ce e, ca tocmai ai scapat de ea definitiv. :D |
dau un merge la "Horror" ? :D
|
ar merge-un merge
da mai bine nu |
Originally Posted by halebardul:
bun, deci am mai invatat ceva nou azi. daca mai patzeste cineva ceva, putem sa ne dam doctoratul in medicina. |
venim cu teorii Freudiene despre vecinatatea impulsului mortii cu eroticul?
cine a pictat pe cei doi iubiti de mai sus? |
Freud şi-a elaborat teoriile despre eros şi thanatos în Split, în casa unui om de afaceri pe nume Savo Perovic. Casa se află aproape de mare, în centrul oraşului, în faţa palatului vechi de 1700 ani al impăratului roman Diocleţian.
incredibil, peste 3 saptamani plec in Split, si o sa stau fix unde a stat Freud....sper sa duc teoria lui despre Eros si Thanatos mai departe >:) |
Originally Posted by Cinemania:
nuuu, fii serios, mai bine o bagi ("povestea" :)) ) în Libertatea, că doar e de interes naţional!! :P |
din pacate, pentru dragomara nu exista vaccin.
vreau sa zic: impotriva ei. |
Ce-ți mai face călcâiul, Ah'illo?
|
ma doare bratzul (unde m-a vaccinat) de mor......de la umar pana la cot e tzeapan .... :(
|
deci te doare-n cot.
|
"te doare mah, te doare?"
"ma doare ma....ma doare....ma doare-n cur" voi ce cluburi de noapte frecventati (in Bucuresti)? |
ORL si Stomatologie.
La Urgenta, de regula. :D |
All times are GMT +2. The time now is 08:42. |