![]() |
.bloodmeridianCormacMcCarthy
|
Originally Posted by erectia eunucului:
cred k de aici a luat-o razna thread-ul! am rasfoit si eu cartea la un ceai. foarte dezamagit ca lipseste cartea de capatai a lui sei shonagon! :o pentru cei mai patrioti: exista si 2 carti romanesti: pe culmile disperarii si padurea spanzuratilor |
ce ziceti de romain gary - La vie devant soi?
eu am ajuns la jumatea ei si pot sa spun ca imi place foarte mult cum scrie ... mai vreau sa citesc si Clair de femme ati citit any of them careva? |
Originally Posted by Carmine Galante:
- pai rusii au dat cei mai mari scriitori si oameni de stiinta, parca asa am invatzat la scoala, nu? :? Carte minunata ilustrata, pt. toate varstele, added to my holiday list: http://www.amazon.com/Laika-Nick-Abadzis/dp/1596431016/ Happy Thanksgiving! :P |
mai, cinefililor, ati mai pus voi mana pe o carte?
n-am gasit pe forum nici o remarca dspr Gaudeamus 2007. si n-am intalnit la targ nici un facies bibliofil-cinefil... recomand doua carti: 1. Norman Mailer, Castelul din padure, Ed. Polirom - excelent! 2. Cartea cu bunici - antologie de Marius Chivu - aproape o suta de autori, Ed. Humanitas. pagini memorabile, o adevarata bunicoteca... |
Originally Posted by herbert:
|
|
Mai trebuie din cand in cand sa ne transmita ca e cult. Chestia asta trebuie aruncata in fata.
|
Originally Posted by erectia eunucului:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
|
Originally Posted by marx:
incercati Estetica filmului dela IDEA. si urmariti intreaga colectie care va sa fie ;) |
Originally Posted by gionloc:
|
Originally Posted by marx:
------------------------------------------------------------------------------------- Gau...ce??? E loc la Condica destul! 8) |
puteai si tu sa vii la lansare, iti ofeream o carte cu autograf. |
A STIUT CA AVEAI LANSARE!!! Ce-s io, telepat? Telegraf? Telemann? |
Acu' ma duc iau 2 beri ca grea. Iar cartea preferata e Muzicantii din Bremen. Vreti sa mai scriu sub alcoolului? Eu ca nu, ma io! e in categoria grea iar aia slaba, beau, de necaz durere, eventual mai si ma las scris bannez de pe forum si-l mai de mesaj. Scuze! Vorbitzi de lansare! |
Originally Posted by Neuptolem:
|
----- PS: Stiam eu ca-i "taietor de lemne" ce manuie "toporul" ca pe "briceag", da' ma gandeam la critica de film sau altele, nu la carti publicate. |
Originally Posted by Neuptolem:
E Paul Bunyan. |
All times are GMT +2. The time now is 06:15. |