Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

Felix 05 Jul 2005 21:44

Masinistul Singurul film despre un barbat anorexic ... joke . 10 pt idee si imagine ( culorile filmului au fost senzationale )
Oricum filmul e interesant .
ps : impresionat de jocul lui christian bale , dar mai ales de felul in care arata

kasper hauser 06 Jul 2005 07:33

Carl Th. Dreyer - Vampyr 5/5. Loved it...

WraIth 06 Jul 2005 08:05

Highwaymen 5/10 nu vreau sa mai zic despre el nimic

Sm�agol-Gollum 06 Jul 2005 09:14

Madagascar 7/10 au fost unele faze la care am ras de n-am mai putut dar in rest filmul a fost mediocru...

Mr & Mrs Smith 7.5/10 brad si angelina fac un cuplu dragut si..mortal. mi-a placut faza cu grenada din masina :lol:

Cinemania 06 Jul 2005 09:23

Vincent ('82), al treilea scurtmetraj realizat de Tim Burton...am tot vazut ca s-a scris de el pe aici si m-am pus sa-l vad...este, intr-adevar, o capodopera...in personajul principal, Vincent, il vedem pe tanarul si neconformistul (de atunci) Tim Burton, imagine care l-a insotit in toate filmele sale de mai tarziu 10/10

The Big Shave ('67), Martin Scorses...filmuletzul care l-a propulsat pe Scorsese pe scena mare...am aflat ca ar fi un protest al lui Martin impotriva razboiului din Vietnam si a implicarii americanilor...io oricum nu m-am prins :D...poate daca stiam ca Martin era impotriva razboiului...anyway, ceea ce e clar, e stilul lui Scorsese, intalnit mai tarziu: in primul rand violenta si "gustul" pentru sange, apoi succedarea alerta a cadrelor...a must-see 10/10

Jabberwocky ('71) (tot scurtmetraj), facut de Jan Svankmajer, un nume necunoscut pt mine pana azi...ciudat, ciudat, ciudat...oricum, nu prea e stilul meu...muzica e faina, though

Cinemania 06 Jul 2005 11:47

The Office ('66), primul film semnat Kieslowski...scurtmetraj cu miros politic si social (tipic Kieslowski) despre birocratie si hartzogarie...imaginea cu arhivele de documente car par a zace acolo de cand e lumea, precum si finalul sunt beton...reliefeaza o realitate care si pe noi ne urmareste toata viata 10/10

nume 06 Jul 2005 17:00

Originally Posted by WraIth:

Highwaymen 5/10 nu vreau sa mai zic despre el nimic

Cea mai inteleapta atitudine. 0/10

notorious 06 Jul 2005 22:14

tocmai am vazut 'the apartment'. well, melodramatic or not, corny or not, i loved it. :oops: mai crede cineva ca billy wilder e cel mai 'full of surprises' regizor american clasic ?

Gaandalf 07 Jul 2005 06:34

Uptown Girls - 5/10 - l-am vazut din 2 motive: Brittany Murphy which sucked and Dakota Fanning motivul ptr care am si dat 5/10 filmului.
Extremly funny, extremly boring!

Gattaca - 9/10 - de curand aflasem ca G T C A sunt litere care fac parte din codul genetic. Revazut, replacut.

Valiant - 1/10 - dumb ass animation movie. Cateva replici amuzante ca in toate filmele de animatie maronii in rest nimic. Bullshit story, bullshit characters, bullshit animation ... :sick:

Felix 07 Jul 2005 07:51

Originally Posted by Gaandalf:

Gattaca - 9/10 - de curand aflasem ca G T C A sunt litere care fac parte din codul genetic. Revazut, replacut.

Nu stiam ... thanks de informatie ... aceeasi nota si de la mine

M0n0 07 Jul 2005 09:32

Sezonul 1 din Scrubs - ce mai ... super tare serial, dinamic, comic, dramatic...are de toate...

Cinemania 07 Jul 2005 10:36

Spanglish (2004), regia James Brooks - vazut pentru Paz Vega...fermecatoare ca de obicei...God, it's a feast for the eye to watch her!...mai ales cand se enerveaza si vorbeste in spaniola...pana la urma, intreg filmul a fost o surpriza placuta...Adam Sandler in nota bine cunoscuta, foarte bun cand e vorba sa treaca brusc de la o stare la alta...Tea Leoni convingatoare in rolul sotiei (lui Adam) isterice si disperate...iar baba, that is soacra lui Adam, jucata superb de Cloris Leachman, e unul din pilonii filmului; o combinatie perfecta intre batrana plictisita, semialcoolica si mama gata oricand sa dea lectii de viata...scenariul e bunisor, are destule picanterii incat sa nu plictiseasca...atmosfera "bucuroasa" si relaxanta, cum Brooks ne-a obisnuit deja cu As Good As It Gets si J. Maguire 7/10

WraIth 07 Jul 2005 11:04

|Half Baked 6/10 a lot of weed
Finding Forrester 8/10 touching....dar not that touching
final Destination 2 7/10 klumea cum mor oamenii...ashtept 3-ul

Denis_stelistu 07 Jul 2005 11:49

The Lizzie McGuire Movie 4/10 filmul e slab rau,numai Hilary Duff il mai inbogatea.
Final Destination 2:8/10 Misto Horror.Mi-au placut accidentele.Bestial.
The Longest Yard 7/10 Un cuplu de comedianti foarte bun,e mai misto decat vechiul Longest Yard.Poti rade pe parcurs.

Cinemania 07 Jul 2005 12:08

Final Destination...un pretext pentru gore & splatter...in rest destul de labutza filmul...distractiv, dar nu rezista fara fazele (si alea trase de par) in care trebe sa moara personajele...distractiv, dar labutza...2/10

christi 07 Jul 2005 14:30

Mar Adentro - 9/10. Brilliant.
Dark City - 7.5/10. Vazut a doua oara, placut parca mai putin ca prima.
The Bogus Witch Project - 0/10. Cred ca e cel mai slab film pe care l-am vazut vreodata. Laolalta cu Hell Squad.

M0n0 08 Jul 2005 11:10

Sezonul 2 din Scrubs - la fel de bun ca primu, poate chiar mai bun...
acestea 2 (sezonul 1 si 2) au fost si pe Antena 1, tot in vacanta...si mi-au placut la nebunie...

Denis_stelistu 08 Jul 2005 11:41

Novocaine 7/10 Un Steve Martin mai altfel.E bun filmul,mai ales cu proteze. :)

Cinemania 08 Jul 2005 12:10

Are We There Yet? (2005)...oh nu, mai sunt milioane de ani lumina pana la un film bun!!!! un jeg...un Ice Cube care ar face bine sa ramana si sa faca pe suparatu' pe scena rap...crap, crap, crap...a se evita

Santa Sangre ('89) de A. Jodorowsky

"I stretch out my hands to thee:
my soul thirsts for thee like a
parched land...
Teach me the way I should go,
for thee I lift up my soul."

...geniu...impresionant...nu pot decat sa ma inchin in fatza unei opere de arta...sa tac si sa admir... (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Pitbull 08 Jul 2005 12:39

Räzbelu lu lumile.
Comentariile, aciulea:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...tart=50&hist=0
(Cine si de ce l-o fi pus la "Fanatic", Dieu avec la pitié!)

MinRep 08 Jul 2005 18:35

(Monty Python's) Life of Brian - 9/10: asa am sarbatorit terminarea bacului... :P Cred ca dupa admitere ma inec intr-o baie de Monty Python... si am sa reincep sa vorbesc despre filmele astea. :?

Sm�agol-Gollum 08 Jul 2005 19:53

Friends-Season 6 9/10 4 more to go...

Longshot 08 Jul 2005 22:04

batman begins 7/10 - ajuns acasa acuma in nici un caz nu o sa arunc dvd-ul cu "returns" care a fost si ramane the batman movie pt mine, dar i got my kicks si cu ce avem aici. destul de bine inchegat si egal pt ceva mai mult de doua ore insa am apreciat mai mult a doua bucata (gotham) decat prima (cu "devenirea"), si taman invers cred ca se astepta din partea spectatorilor. in rest, standard summer action fare.

M0n0 08 Jul 2005 22:20

Sezonul 3 din Scrubs - can't get 'nough of those scrubs...u gotta lov' them...

Cinemania 09 Jul 2005 00:37

3-Iron (2004), de Kim Ki-duk...o poezie ce se recita singura, filmul iti intra in suflet si iti cere sa evadezi alaturi de Tae-suk intr-o alta lume mai apropiata de fiinta, mai linistita si plina de speranta...o calatorie in sufletul oricui...coloana sonora e sublima si face juma' de film...

Denis_stelistu 09 Jul 2005 08:21

Filantropica 7/10 Mafia cersetorilor nu da roade.Oricum,un film romanesc misto.
Y Tu Mama Tambien 7/10 Mai mult,aia faceau f***,decat film,mi s-a parut o drama interesanta.

M0n0 09 Jul 2005 18:27

Si in sfarsit
Sezonul 4 din Scrubs - cel mai tare...imi pare rau ca s-a ternat...dar se poate revede over...and over...and over again...

Nightwane 09 Jul 2005 19:03

Sezonul 1 din Desperate Housewives. Am asteptat ceva timp pana am facut rost de ep 23 da' a meritat. Astept cu interes sezonul 2. Gabrielle si Bree are sooo hot.

BeNnY 10 Jul 2005 04:42

Crash (Cronenberg) 9/10 - Mi-a placut Videodrome si asta mi-a placut si mai mult. Si cicatricele Cronenberg style si sfarcul pe metal. This man's great. Mi s-a parut justificat sexul in cantitati industriale, avand in vedere ca era studiat un fetish.

Wonderboys - 9/10 - Nu auzisem de el pana acum. Comedie onesta, Michael Douglas foarte ok, Tobey Maguire so-not-crybaby-fucked-leo-dicaprio-style, adica foarte ok. -1 pentru ca are cateva momente penibile, care puteau fi taiate cu usurinta. 9 pentru ca are niste replici pur si simplu geniale. Last thing you would expect intr-un film cu Tobey si Michael Douglas. Gen "Well, he did say a few things that made me believe it was his car. - Like what? - That's my car, motherfucker." si "Now, that is a big trunk. It holds a tuba, a suitcase, a dead dog, and a garment bag almost perfectly. That's just what they used to say in the ads." si altele care nu au nici un farmec scrise.

WraIth 10 Jul 2005 07:30

Laws of Atraction 6/10 dragutz..that's all

Mystic River 9/10 excetpional.a fost cu o intarziere mai mare,dar m-a lasat speechless; nu actiunea ci mai mult actori shi felul cum au jucat.brilliant sean penn

Gaandalf 10 Jul 2005 13:05

Chris Rock - NEver Scared 5/10 - porcarii rasiale si vesnicile probleme ale mariajului ... hai sa spunem ca a mers

The Longest Yard - also known as or copy/pasted - Mean Machine. Chris Rock incepe sa ma enerveze cu glumele lui despre albi si negrii. Unde aterizeaza vomita numai dume despre sclavie si superioritatea albilor. Sandler - the same, restul = figuranti care se placheaza unu pe altu'.

Club Dread - 6.5/10 - nebunie curata, situatii penibile, satira adusa tuturor filmelor cu serial killers. Rezultat = mi-a dat cu virgula ...

kasper hauser 10 Jul 2005 13:19

Originally Posted by Cinemania:

Santa Sangre ('89) de A. Jodorowsky

"I stretch out my hands to thee:
my soul thirsts for thee like a
parched land...
Teach me the way I should go,
for thee I lift up my soul."

...geniu...impresionant...nu pot decat sa ma inchin in fatza unei opere de arta...sa tac si sa admir... (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Subscriu...
Sa incerci si Rainbow thief, nu e nici pe departe atat de rau pe cat se spune...

Cinemania 10 Jul 2005 14:34

Mr. & Mrs. Smith (2005)...fair entertainment...with ups and downs...7/10

@kasper hauser

o sa incerc sa-l vad...

Sm�agol-Gollum 10 Jul 2005 15:30

Friend-Season 7 9/10

Apple seed 7/10 un anime grozav despre incerarea oamenilor de a convietui cu "bioriod-ii" ("clone" ale oamenilor), dupa al treilea razboi mondial...

Ghost in the shell 4/10 nu prea a fost pe placul meu dar o sa ma uit si la ghost in the shell 2 sa vad cum e...

Airlight 10 Jul 2005 18:36

Millions, Danny Boyle.

Misto, spre foarte misto, din cand in cand genial.

bravo drace.

Cinemania 10 Jul 2005 18:42

The Unsaid - decent flick...cu un Andy Garcia bun in rolul unui psiholog si el bun :D 6/10

KORBEN 10 Jul 2005 20:23

1 the pacifier 1/5 adik (*) :sick:
deci vin diesel face ce au mai facut si arnold ( kindergarden cop) si hulk hogan (in filmu ala de tot kktu pe care il tot da prostv-ul)
partea trista e ca filmu e mult mai prost
si gasca( sau rata) insuficient folosita
porobabil de teama sa nu fure integritatea vreunei scene de great acting and meaningfulness d la mr diesel
singura chestie amuzanta e un dialog
gen "u really have big breasts..!! are u wearing a bra?? will my beasts grow as big as yours?" (fetita de 10 ani catre mr diesel)
2 filantropika 5/5 :shock: :w00t: :love: :love: :hmm: :P 8)
un scenariu admirabil, faze memorabile, ceva poezie
si ATATA MIZANTROPIE!!!
gotta love it
3 ambience-the movie 4/5 :shock: :hmm: :w00t: :huh:
great tricks& some trippin stuff
un pistol aratat absolut penal si gratuit
un porumbel sau cam asa ceva probabil metaforic trantit intro secventa din care nu se intelege nimic
activitati de zi si noapte prin parcari si alte locuri publice
experimente in mare parte d efect din montaj
si un soundtrack cu acid jazz impecabil dozat
4 la veille dame et les pigeons 5/5 :love: :(( :w00t: :love: :love: :love: :love: :huh:
inainte de tripletelle din orasu frumos, facut de aceeasi echipa
the ultimate pigggggeon movie....
absurd si minunat
si sarcastic la adresa americacanilor

M0n0 10 Jul 2005 23:00

War of the Worlds - un general 7.50/10, pentru efecte mai mult...dar pentru sfarsit mai putin ca na, nu a fost la nivelul asteptarilor la nimeni (oricum alta metodata de a-i distruge trebuie sa recunoasteti ca nu exista)
Dakota a facut treaba ei adik a tipat...ceea ce mi se pare perfect normal pentru un copil ca sa nu mai spun fetita de 11-12 ani cat are in film...
Fiul e prea putin important pentru a mentiona ceva despre el...
Cruise nu a fost cine stie ce...sincer nici nu i-am simtit prezenta...pentru ca toate efectele astea mi-au atras atentia...si la sfarsit cand i-a spus soldatului "uite, nu mai are scut!!!" si au inceput aia sa traga cu bazooka (degeaba zic eu ca tot cadea pana la urma...
deci in concluzie un film care trebuie fazut neaparat la cinema...eu l-am vazut acasa, nu a avut acelasi efect dar aici a plouat si a tunat exact ca in film deci feelingu a fost asemanator...

Cinemania 10 Jul 2005 23:16

The Amityville Horror - deloc original, cu un story si scenariu simpliste, nu la fel de ocult ca primele 2...singurul plus:Ryan Reynolds in rolul tatalui posedat de spiritele suparate 5/10

Pitbull 11 Jul 2005 00:51

@M0n0
Juste toate observatiile tale - inclusiv aia cu "uite, nu mai are scut!" - când äla era deja pe cäzutelea-n bot. Uite-aici topicul, pentru discutii mai aprofundate:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...tart=50&hist=0

notorious 11 Jul 2005 13:43

Originally Posted by BeNnY:

Mi s-a parut justificat sexul in cantitati industriale, avand in vedere ca era studiat un fetish.

care fetis ? sexul ? care este si va ramane subiect tabu ?... :oops:

Ambra Blu 11 Jul 2005 13:50

Originally Posted by notorious:

Mi s-a parut justificat sexul in cantitati industriale, avand in vedere ca era studiat un fetish.

care fetis ? sexul ? care este si va ramane subiect tabu ?... :oops:

Ntt. What about sex in the cars/ with cars? What about flesh meets machine? What about people getting turned on by accidents? Notorious, steer off the wheel, pliz.

notorious 11 Jul 2005 14:01

still tabu, not fetish. :huh: it's bumpy ride, isn't it, ambra ? :P

Ambra Blu 11 Jul 2005 14:17

still tabu, not fetish. :huh: it's bumpy ride, isn't it, ambra ? :P

Nu, notorious, nu.
FETͪ ~uri n. 1) (în religiile primitive) Obiect cãruia i se atribuiau calitãþi supranaturale, forþã magicã, capabil sã-l ajute pe posesorul acestuia. 2) fig. Obiect al unei veneraþii exagerate. /<fr. fétiche, germ. Fetisch

TABÚ ~uri n. 1) (în societatea primitivã) Interdicþii cu caracter religios, în legãturã cu întrebuinþarea, atingerea unor obiecte, fiinþe sau utilizarea cuvintelor (care le denumesc), considerate sacre sau impure; interdicþie de ritual. 2) fig. Obiect sau problemã despre care este interzis sã se discute. 3) Evitare (din superstiþie sau din pudoare) a folosirii unor cuvinte ºi substituirea lor prin altele; interdicþie de limbaj. [Art. tabuul; Sil. -bu-ul] /<fr. tabou

Cred ca definitiile iti vor asfalta drumu' catre cunoastere, toata lumea de sub masini miinile sus, sa le reparam si sa le veneram, de ele sa ne frecam.

BeNnY 11 Jul 2005 17:00

Cum nu e fetis, cand astia se f ut descriind accidente de masina si se f ut in, pe langa, pe sub si sprijinit de masini? (I find it rather funny ca te iei de ce scriu acum)

Continue here: http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...?t=6158&hist=0 if you wish

Cinemania 12 Jul 2005 10:41

The Terminal...bleah.... :sick:

gionloc 12 Jul 2005 11:11

it'a all about love
vinterberg 2003.

eram curios in a vedea ce directie a abordat cofondatorul dogmei.
si nu pot zice ca merge bine :( . filmul prezinta o poveste de dragoste situata undeva intr-un viitor apropiat. odata cu moartea unei iubirii se produce un dezechilibru in univers si, pana la urma, inima ramasa fara dragoste se umple de amar si inceteaza a mai bate. cine iubeste in acesta lume pierde fara indoiala. isi pierde viata. castiga doar cei care transforma oamenii in mijloace de inavutire in entertainment-elements, in papusi umane pe care le intorci cu cheia si danseaza.

atmosfera artificiala, Phoenix& Danes nu mi s-au parut in roluri permanent. filmarea e faina, muzica pe alocuri, moaca lui Sean Penn. pe de-a-ntregul povestea e neverosimila (nu ideile, ci terenul in care ideile is sadite), de unde apare si nota pe care o asez aci:
6/10.

notorious 12 Jul 2005 11:30

Cum nu e fetis, cand astia se f ut descriind accidente de masina si se f ut in, pe langa, pe sub si sprijinit de masini?

in primul rand, ii multumesc lui ambra pt definitii (ce sa spun, pe care le stie orice licean). nu, e o chestiune pur si implu de perspectiva: din perspectiva spectatorului, perversiunile descrise mai sus sunt tabu, din cea a personajelor, constituie un fetis. o problema de ne-ntelegere. :)

I find it rather funny ca te iei de ce scriu acum

nu fi paranoic, iti ceream lamuriri, si in schimb m-am ales cu un dascal pedant. :( uite de ce nu-mi place mie forumul asta...

Ambra Blu 12 Jul 2005 12:00

still tabu, not fetish.

in primul rand, ii multumesc lui ambra pt definitii (ce sa spun, pe care le stie orice licean). nu, e o chestiune pur si implu de perspectiva: din perspectiva spectatorului, perversiunile descrise mai sus sunt tabu, din cea a personajelor, constituie un fetis. o problema de ne-ntelegere. :)

Asta insemnind ca, dpdv al proprietatii termenilor, tu nu esti inca la liceu.

notorious 12 Jul 2005 12:06

e curios cum tot nu ti-ai dat seama (din postarile precedente) ca stiam definitiile cu pricina.

All times are GMT +2. The time now is 03:25.