![]() |
Eu zic sa stergi postarile acestea pana sa apara Dragomara.......:))
|
Originally Posted by corinka:
|
antena 3 se poate vedea si online.
http://www.antena3.ro/livegsp.php un spectator suna la realitatea tv si intreaba daca nu poate sa primeasca si el o sampanie din multele care erau pregatite la sediul psd :D |
Originally Posted by corinka:
Eu il vad la realitatea :P O fi in doua locuri odata? :-? Intr-adevar e distractie, parca mai bine il asculti pe el despre politica decat sa te uiti la un film comedie :)) |
Originally Posted by Liviu-:
Wise words over here !! "Maimuto!! ":)) |
Originally Posted by paul_aramis:
Pitbull, Halebardul, StefanDo, Rapture et co. sunt pro Basescu. Eu, Keep, Dragomara, Corinka si cam atat suntem anti. |
Uita-te cum a votat fiecare in poll, rezultatele sunt vizibile.
|
da, nu ma mai simt atat de singur.
|
Vadim e dus cu pluta.......el se uita dupa fete in studio.Nebunu reacu....B-)
|
Originally Posted by Rapture:
@Pitbull - thx for backing me up :) |
chestia e ca liberalii deja incep sa preacurveasca cu pdl-ul.
in oamenii astia chiar ca nu poti sa ai incredere. realitatea incepe sa intoarca armele impotriva psd. unde e vantu? ca zicea ca iese pe 7 decembrie, adica azi, sa faca o conferinta de presa. incepe sa mi se faca greata cam de toata lumea.... |
Pe masură ce oamenii se obişnuiesc cu realitatea, vor începe toate canaliile să treacă de partea băsescului. Se va reveni oare la situaţia din urmă cu 3-4 ani, când lumea se uita la Sinteza Zilei pentru că era singura emisiune TV care îl critica pe preşedinte?
|
Parca traim in 1984, iar PSD, PDL si PNL reprezinta Oceania, Eurasia si Estasia.
|
pai, keep, asta e inca un semn ca totul nu era decat o facatura, toata alianta psd-pnl. Ei inca de ieri cand credeau ca au castigat isi imparteau prada si se certau pe ea.
(ce conferinta sa dea Vantu? Sa dea niste vanturi, poate.) pnl te scarbeste, psd te scarbeste (prin definitie)... nu iese de aici basescu ca fiind singurul cu coloana vertebrala? iese. (din pacate) (dar asa e) |
hale,
pai uite ce declaratie face fenechiu, lider pnl: "Daca presedintele ne da premierul, totul e posibil" a dracului sa fie, pana la alegeri spuneau ca este exclusa orice colaborare cu pdl atata timp cat basescu e presedinte. iar johannis ala si-a pus mana in fund si s-a retras in salasul sau. psd n-are nici o sansa la curtea constitutionala, alegerile nu vor fi anulate. si uite-asa, peste romania se aseaza o pacla urat mirositoare si o insuportabila usuratatate a politicianului roman. |
pai eu nu contest, doar ca nici nu ma mir.
A fost cameleonism - si din partea psd-ului si a pnl-ului, si acum se confirma. Nici macar n-au pastrat si ei cateva zile de doliu, s-au repezit imediat ca hultanii la os. de-aia ma bucur ca a iesit basescu. |
preiau si eu o idee interesanta a lui mircea badea.
daca cei din diaspora au votat atat de masiv cu basescu, iar acesta, iata, a castigat alegerile, de ce nu se intorc dumnealor in romania? :) ca, vorba aia, a cazut comunismul in romania. sa se intoarca aici, din oregon, din new york, din canada, din italia. neeeeee, nu vine nimeni! :) |
Originally Posted by keepwalking:
poăi aşteptăm să vedem el cât ne dă. că prostănacu ne-a promis douăjdemii coco. şi n-am văzut nimic. |
@keep
Ziceai ceva despre miercuri mai sus... |
Keepy, am väzut: "idee (...) Mircea Badea", si mi-am zis: "Hait! Iar o ineptie...!"
Apoi am citit. ...Si mi-am amintit. Una din vorbele mele favorite: "Am mai väzut oameni îndrägostiti de prostie, da' unii parcä vor s-o ia ei pe toatä." * * * Sine ira et studio: Azi, la "Ubi patria", Halebardul a postat un mesaj pe care eu (poate gresind, poate nu), îl consider complecktamente descalificatoriu pentru emitentul lui, whoever that might be. Prieteneste i-am spus: "Niciodatä sä nu mai zici asta!" El, însä, convins peste poate de dreptatea-i, a zis-o încä o datä, demonstrativ! Cu regret, am conchis cä eu, mcmurphyceste, mäcar am încercat... Acum te rog pe tine: NICIODATA nu-l mai cita pe Mircea Badea, cu alt sens decât: "Cine cade-n cap de la etaj când e mic, asa päteste!: Promise? Pretty please? |
All times are GMT +2. The time now is 18:23. |