![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
mai esti printre noi? |
Nu, e offline acum.
On-topic: Illo, de ce nu te uiti pe unde calci? |
bai nu e de ras :(
sper ca ai oprit sangerarea si te-ai dus la spital sa te panseze da un semn de viata |
Sa nu uiti de injectie.Sa nu turbezi.
|
Du-te neaparat la medic. Sa nu faci septicemie. Vorbesc foarte serios! |
Ii dau eu un SMS.
L.E. Gata, i-am dat. |
Originally Posted by redmen:
asta cu turbarea e o gluma, dar antitetanos trebuie, neaparat! |
Trebuie trebuie.Been there,done that.
|
mda, s-a oprit de la sine la un moment dat.....e la sange prin casa de zici ca am taiat porcul aici (:|
mi s-a facut rau asa ca am dormit pana acum.... antitetanosul se face odata in viata sau la fiecare buleala din asta? am facut cand eram mica.... |
Se face de fiecare data cand patesti asa ceva! Nu e ca un vaccin din copilarie.
Du-te si fa-l, e cel mai sigur. Parca in 24 de ore trebuie sa-l faci. Altfel poti sa o patesti rau. Nu te juca! Cat de multa incredere ai in cuiul ala ca era steril? tetanosul e pe locul doi la substante toxice, mult mai rea decat cianura de potasiu: http://ro.wikipedia.org/wiki/Substan%C5%A3e_toxice |
Du-te neaparat sa faci vaccinul!
|
da, ma duc la pranz sa mi-l fac :( ma doare picioruuuuuuu
|
bai, du-te acum, la urgenta!
de cate ori sa-ti mai zic? |
stau cu astia de la Centru Medical unirea pe fir la telefon cica acum verifica daca au vaccinul pe stoc @-) le-am zis ca le dau foc la sediu daca in 10 minute nu au vaccinul pregatit.
ma duc acush, valeu, fereasca Sfantu' sa intre careva in gura ta :)) |
pai sa stii.
daca mai intarziai mult incepeam sa injur :D |
Doamne, si cand e bolnav omul, pe patul de moarte, si tot nu scapa de sudalmi :-S
|
pai uneori e spre binele omului :)
au vaccinul sau n-au? du-te la urgenta, acolo au sigur. sa stii ca clinicile particulare sunt mai prost dotate pt interventii de urgenta. sau mergi la Matei Bals (Colentina, infectioase) si acolo au sigur. n-o mai illotemporiza atat! |
if you can believe it, inca nu l-au gasit (pe vaccin)
inca mai cauta si ma suna ei =)) ma duc la CMU ca e peste strada de unde lucrez |
sa nu cumva sa se traga aia pe cur si sa nu ti-l faca obiectele metalice, gen cuie cu ceva rugina pe ele, sunt sursa sigura de infectie io am patit-o mai demult de la o zgarietura |
l-am facut.
ma doare de imi vine sa urlu...:(( nu era suficient ca ma durea picioru acu ma doare si mana in schimb mi-am luat o bodoganeala de la maica-mea: cica lenesul mai mult alearga ( ca mi-a fost lene sa mut din mijlocul camerei bratul de fotoloiu cazut, si cu cuiul in sus - zacea de vreo 4zile pe jos :d) \va multumesc pt sprijinul moral, dragi forumisti! :-* |
All times are GMT +2. The time now is 22:22. |