![]() |
Dead Man
I'm sorry to announce:THEY KILLED RAPTOR!!!That's it.That was my mission.We're sorry about him.Povestea-i urta de tot,kiar tragica. Tre' sa va imbracati in negru.A fost un baiat bun.
|
Originally Posted by neonas:
|
Gluma de prost gust
:lol: Din fericire,este in viata dar este bolnav.Nu stiu ce a fost cu mine cand am scris dar sper ca nu va intelege gresit "gluma" mea.Raptor te gripezi si daca iesi din casa,ce om m-ai esti si tu.Ce sa zic lenea nu numai ca ucide dar mai "rau" te pune la pat... :-?Scuzele mele....
|
Re: Gluma de prost gust
What the f*** do u think u're trying to pull here ? Io tre sa-i trimit omului akuma FOTR SHI TTT EE asha k lasa glumele de kkt ptr altcineva... :evil: :evil: :evil: |
Gluma de prost gust
Din nefericire unul din userii acestui Forum chiar a murit shi de atunci nu se mai fac asemenea glume...Transmite-i lui raptor insanatoshire grabnica!!! |
Re: Gluma de prost gust
Originally Posted by Gaandalf:
Don't get all pissy! :lol: |
ON-TOPIC: Mie mi se pare un pic over-rated LOTR... Adica bine bine, e totul frumos dar nu poti compar LOTR: FOTR TTT ROTK oricare din ele cu Godfather ...! Stiu ca nu sunt acelas gen dar LOTR nu se ridica la nivelul Godfather-ului... :o
|
:( Acum trebuie sa-mi cer scuze na' ast e,a fost o gluma de prost gust intr-adevar.Credeam ca va citi el si ar reactiona in stilul sau cu atac la persoana.(EEE glumesc si acuma) :lol: Ii racit si ii frig afara asa ca nu iese din casa.Dar ii bine. Il cunosc si va spun ca incerc cumva sa-l scot din starea de leneveala.II prea lenes,dar tare simpatic.Si mi-e frica ca raceala asta il va lenevi si mai tare. :D They killed Kenny,ii place tare mult South Park.El imi spune mie sa postez aici ca -i bolnav si eu fac glume proaste.Si acum mi-am amintit ca mi-a spus de nefericitul eveniment cu acel user.Imi pare rau.Sper ca nu se va "supara" in alt fel pe mine.Si nici voi.Nu-mi prea plac forumurile si inca nu stiu de ce fiindca sunt destul de interesante si "educative".Asta e.........................
|
Pentru asta trebuie sa-ti ceri scuze Demonei... sora ei a fost cea care ne-a parasit prea repede... |
Could someone fill me in...? :oops:
|
|
OK Scuzele mele sincere,Demona.Imi voi controla cuvintele(glumele).
Si acum....ce kestie pe topic cu LOTR.Eu sunt .....NEO ha ha 8) Dar totusi imi place mult si LOTR.Aste doatorita lui Raptor bineinteles.Il respect pt efortul depus in a atrage populatia in aceasta minunata lume. .................MEG RYAN rules!!! :D asta-i de la mine pt el si pt voi |
:lol: Welcome back Raptor-lenesh.Ce anticipez miscarile,de necrezut,cred ca-s ghicitor in stele,nu alta.
|
Ey,shitter...SALUTATRE FRAHTZILOR!Gandalf ma bkr k itzy e pe plack coletul... :D Astept shy eu...Ce mai faceti?
Neonash...ups it on the hill!Daca anticipezi asa bine shy asa mult,anticipeaza atunci cum ca o sa haleshty azi la mine ceva stricat...M'kay? :lol: |
Originally Posted by emanuel:
... |
Originally Posted by raptor:
Welcome back dude!!! |
Forgiven and forgotten!!! |
Cand apare extended-ul la al treilea?
Primele doua au fost extraordinare... parca vedeam alte filme! |
Pertinenta intrebare, de acord cu tine!
Deci stie cineva? |
Originally Posted by emanuel:
|