![]() |
Originally Posted by nume:
Originally Posted by nume:
Si eu cred ca Lista lui Schindler e mai bun ca Pianistul, dar asta nu inseamna ca e un film bun. Si vezi c-ai gresit topicul. Din cum o dai aici, suna c-ai revazut Lista Lui Schindler, treaba de care ma indoiesc. |
Puteam f. bine sa revad si Lista, nu trebuie sa fie difuzat la tv pt. asta. Se intelegea ca e vorba de Pianist, pt. ca acest film a fost aseara in programul tvr 1.
|
Mda, gata cu pianistul.
|
Hotel Rwanda 9/10
ca tot veni vorba de Lista lui Schindler.un film f bun. it's a "must see" |
The last samurai 7/10 Un film actiune si dramatic pe deasupra.Tom Cruise :sick: joaca nepotrivit,dar bine la cucerit.
Cruise il omoara pe regele samurailor si toti se apleaca in fata lui. :huh: .Nu merita oscarul si bine au facut. |
Dogville - 9/10 unu dintre cele mai interesante filme pe care le-am vazut...si asta in sensul cel bun...totul a fost o mare piesa de teatru...nu la fel de dramatica ca la teatru propriu zis...la unele capitole m-am plictisit, la altele nu...M-a cam enervat personajul lui nicole...era cam tacuta...si nu prea vroia sa isi ia apararea...genu taci si inghite...mda...
la sfarsit mi-a placut ultima scena cand a fost filmata cusca "cainelui"...numai cainele a ramas in orasul (town) ala...orasul cainelui (Dogville)... |
Originally Posted by BeNnY:
|
Desperado 2 3/10 un film la fel de prost ca si primul...numai cand l-am vazut la cast pe enrique iglesias mi s-a facut rau..
Hotel rwanda 8/10 este vorba despre un om care a gazduit in hotelul lui o mie de refugiati in urma iscarii unei revolutii in rwanda...nr total de victime a fost de 1 million de oameni :shock: ..ce sa mai..Paul Rusesabagina is a modern Oskar Schindler.. |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Bandits....but, but, but....the BEAVERS'N'DUCKS ruuuuuuule, man...memorabil!!! :D Oldboy....violenta psihica si fizica tipic asiatica...un rol extraordinar facut de Choi Min-sik...da' parca tot mai bloody e Itchi the Killer |
The Alamo 6/10 a phatetic excuse for a historical movie
|
O presiune continua apasa pe toata lumea. Acasa, pe strada, la magazin, la scoala. O dorinta acuta de afirmare, de a fi cool, de a fi lasat in pace, de a controla lucrurile isi face culcus in mintea fiecaruia. Prima sinapsa cedeaza. Urmeaza a doua. A treia. Bang! Ceva moare. Cineva moare. Ceva ucide pe cineva. Cineva ucide pe altcineva. Cine? De ce? Ninemi, de fapt. Ci un intreg (muribund) sistem de valori care continua sa se sinucida in fiecare zi, intoxicat de propriile prejudecati si judecati superficiale. De ce nu ne-am dat seama mai devreme? Acuma e prea tarziu...semnale de alarma au fost si sunt. Le vedem? Le vedem dar nu vrem sa le luam in seama? Depinde....depinde...
.....e vorba de filmul Bang, Bang, You're Dead (2002), regizat de Guy Ferland. Un film care continua si termina ce n-a terminat Gus van Sant in Elephant. Un film care ne arata CE?, DE CE? si CUM?, dar care propune si solutia. "This play is the best way to know how to look into a kid's heart". Ei, copiii, sunt cei mai cruzi si cei mai sensibili la presiunea din jur...Mai avem, la final, discursul lui Trevor, discurs mai bun decat cel al lui Norton din 25th Hour (nu ca ar avea vreo legatura cele doua filme, dar ambele ating puncte sensibile ale societatii americane)...Filmul merge pe doua paralele: personajul profului care crede in Trevor ("teroristul") si personajul lui Trevor care trebuie sa descopere modul in care sa scape de presiunea din jur.... 10/10 Of Mice and Men (1992), regizat de Gary Sinise. Cuplul John Malkovich-Gary Sinise duce in spate un film care se vrea si reuseste sa fie o lectie de invatatura sociala si sufleteasca. 9/10 E atat de greu sa scrieti despre 2 filme intr-un mesaj? De ce dracu sa stau eu sa lipesc mesaje? Stop double posting - BeNnY |
now don't get so mad, dear BeNnY!!!...am uitat sa scriu despre al doilea film in mesajul despre primul :P
|
s-acuma despre ultimul film vizionat, Robots - filmul este egal cu cliseele folosite ("The Force is strong in this one" :lol: )...nu trebuie luat in serios, e doar fun...cea mai tare faza: "Are you crazy? It's a mixture of jazz and funk... called junk." (autoironie?)...Robin Williams, mereu o prezenta placuta. 5/10
and btw Benny: ce-ar fi sa lipesti toate mesajele din seria "IMM" intr-unul singur, ca oricum...ce dracu'... |
no offense, dar double posting inseamna sa postezi the same thing twice, whereas our dear Cinemaniac didn't :)
Exista mii de motive pentru care cineva prefera sa-si distileze discursul in mesaje multiple, marea lor majoritate tin de diferente subtile, de nuanta. Now you either try to understand these differencies in the discourse of your GUESTS dear Benny, or you just be the same blunt cunt you've started to be since you've got your powers of moderation. take the blue pill buddy. |
Matrix revolutions 8.5/10 sincer sa fiu a fost mult mai mult decat ma asteptam, iar la batalia din zion am ramas speechless...facking great!
|
Pianistul - 8/10: mda... am mai scris odata despre asta...
Orange County - 2/10: boy, was I bored today! |
Originally Posted by Airlight:
Double posting inseamna scrierea a doua mesaje, unul dupa altul, de acelasi tip. Pentru ce sa pui doua mesaje cand poti sa dai edit?! Nu se justifica in nici un fel postarea mesajelor unul dupa altul, stop bullshitting. Iti distilezi discursul altfel, nu asa. Now, am uitat unde ma aflu. In regulile cinemagia nu exista chestia cu sa nu double postati. Asa ca do as you wish, i give a fuck no more. Don't get me started cu "blunt cunt" ca habar n-ai despre ce vorbesti. (uite ce frumos imi distilez discursul, randuri pauza, virgule, puncte) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Esti foarte darnic |
Ghost World (2000), regizat de Terry Zwigoff - welcome to the ghost world, unde (aproape?) toti suntem, de multe ori, ceea ce, de fapt, nu suntem, adica niste reprezentari a ceva ce nu ne reprezinta (daca ma pot exprima asa :D )...Thora Birch, la fel de depresiva si plictisita ca in American Beauty (putin mai plinutza), Scarlett Johansson, aflata pe drumul de inceput, iar Steve Buscemi, de nota 10...man, acuma stiu ce-am ratat la TIFF :D 10/10
|
Ray 8/10 un biografic foarte inspirat. a spus despre multe probleme pe care toata lumea le intalneshte,dar mai ales despre cele a puterii banului shi faimei.
mi-a placut deshi parca a fsot cam lung |
@ benny
sau rationalizat cumva posturile? se dau mai nou pe baza de cartela? dak vrea omu sa scrie un mesaj de film sau un film in 2 posturi n are dekat [/quote] |
in alta ordine d idei
SHRIEK 5din 5 initial am bagat cdul ferm convinsi ca e vorba de shrek scris gresit nu era nici o gresela de spelling era parodia ultima care campeaza si leaga tot ce-nseamna film cu teenageri americani, de la scream la christine, de la highschool high la grease, de la scoobydoo la driller killer, cu scurte popasuri turistice in in know wat u did last summer, aperican pie, cherry falls, dawsons creek, dangerous minds... greu d imaginat da imaginatia si mistoul autorilor chiar nau limite orasul se numeste bullimia falls coolio il joaca pe the super intendent (formally known as the principal) gen prince si tafkap... empty-tvul raporteaza prin trimisul secial tiffany amber thessen despre crime si la un moment dat se enumera cele enspe reguli ale parodiilor replici cheie "pizza guys get all the pussy" "oh my god they are identical cousins" |
Originally Posted by Airlight:
Desi, adeväratul motiv pentru care-mi ciumpävesc mesajele cu forficelu' e cä-s luuuuuuuuuuuuuungi cât o zi de post, si toatä lumea zice: "Fä-le mai scurte, frate!" Da' acuma, pe bune, BeNnY: chiar n-are nimeni de ce sä se certe pe treaba asta. Pânä nu exagereazä careva, cu cârnati de mesaje succesive färä nici un rost, lasä-i... |
Aveti dreptate, v-am zis. Nu exista regula pe cinemagia care sa zica ca n-ai voie double post. So double post away! Si simt nevoia sa ma repet
Originally Posted by BeNnY:
|
Am väzut, da' voiam sä cedezi IMPACAT, nu supärat.
|
she creature
the mermaid chronics1 4 din 5 absolut fascinant un circ un batran cu un secret secretul e o sirena o sirena vamiro-lezbiano-canibala pe o barca inceput d secol 20 si lucrurile chiar devin hororo-sf (*) (*) (*) (*) :love: :love: :shock: :shock: :w00t: :w00t: :(( :x :alien: :sad: :shock: replici memorabile "crede-ma, chiar nu e un elefant" |
Mermaid Chronicles Part 1: She Creature - -8/10 - When Lesbian Metamorphosing Cannibal Mermaids Attack Part 1. Mermaid tits seen.
|
Mermaid Chronicles Part 1: She Creature
omfg. this is like the dumbest shit movie i've ever seen. like BAD, dar the good sort of bad. Gen, lesbiana metamorfozanta, canibala, vampirica, nebuna cu inclinatie Alien. Prea putin sex si prea putini sani, desi nu ma pot plange ca nu e deloc... But too little. NU-si merita R-ul!!!!!!!!!!! :sick: :sick: :sick: :lol: :(( :(( :(( :love: |
Two Brothers (2004), regia Jean-Jacques Annaud - scenele in care apar cei doi tigri sunt cele mai faine...in rest destul de slabutz filmul, cu un Guy Pearce neconvingator...faine si imaginile 6/10
|
Just a kiss 7/10 Incurcaturi de relatii.Trei cupluri si o femeie se incurca unii cu altii.Dupa ce moare unul din fiecare,isi vad de munca lor.Dar se intorc in timp,si nu se mai intampla nimic.Sincer,trebuie sa intelegi filmul. :sleep: :D
|
Originally Posted by Denis_stelistu:
imi plac la nebunie cronicutzele paranormale ale lui Denis... |
Originally Posted by herbert:
Am fost primul lui fan. |
A man apart 8/10 Razbunare,actiune,droguri si Vin Diesel.Un film plin de adrenalina.Merita vazut.
|
Hable con ella - 9/10 cel mai bun film spaniol pe care l-am vazut (din 2 :lol:)...singurul lucru care nu mi-a placut e: subiectul e cam de telenovela...doar is spanioli...dar na...merge...si inca ceva, muzica e foarte buna dar era pusa cam cand nu trebuia...adik ritmul muzicii nu era la fel cu cel din imagini...atat... :P restu:regizatul, imaginea, muzica foarte, foarte bine facute...
|
Originally Posted by Ambra Blu:
da, ai avut si o formula decisiv-sportiva, ceva de genul: no 1 mondial... ma rog, feeling de mogul. eu l-am admirat mult timp in taina, dar mi-am zic ca daca nu marturisesc - fac implozie. adevarul e ca-i citesc toate postarile si-i multumesc, inca o data, ca exista... |
dupa un festin cinefil despre care n-o sa mai trancanesc aci, am vizionat stalag 17-ul lui wilder. probabil cel mai bun film al sau, mult peste noir-uri gen 'double indemnity' sau 'sunset bvd', la km distanta de indigest-neamuzantul 'some like it hot'. ce poate face putina briza de renoir... :D prin aerul hollywood-ian respirat de wilder (regizor destul de conformist). culmea, mi-a placut mai mult chiar si decat 'la grande illusion'.
|
WHEAT
pe cultural tocmai woody allen - love and death. primul contact cu.
a picat bine dupa bac, dupa ultima noapte si amintirea unui tolstoi insetat de... comedioare buna. parodie. bergman mocking all the way, cu toate ca stiu sa fi lucrat cu nykvist. dansand cu moartea alba printre plopii aliniati, also. or smth. monologurile cu wheat faine. razboi si pace. cum ziceam. |
Originally Posted by herbert:
Mai mult,am ras eu de voi.Ma bucur eu ca existati ;) :P |
Immortal (scrie in generic, in alte parti Immortel) 8/10 - Not quite what I expected. 25% animat, 10% real si 65% CGI. E prea lung si labaros dar nu gen ars aiurea, ci pur si simplu se lungeste degeaba. Tipa albastra buna. Si dialoguri deloc interesante, inovatoare, amuzante etc.
Undead - -2/10 - Adica nu e bun ca film de serie B. M-am plictisit la partea in care o tipa ii baga mana-n capul uneia si-i mananca creierul. Whatever. Pecker - 8/10 - Satirizeaza arta moderna prea strident si absurd. Other than that, all good. Parul pubian cauzeaza isterie si haos, ca de obicei. The way it should be. Replici remarcabile: "Pubic hair causes crime" si "We're all famous- just like the Jackson family! - Don't say that, Tina." |
moloch 5/5
stilat si stilizat pana dincolo de "cinematografie" vidat pana la limitele absurdului Arta cu A mare si punct dupa si cinematografie... rece si abstract, imi inspira o povestire de marquez rescrisa de t mann eva brown in rochie de seara dandui suturi in fund lui hitler in maiou si budigai replici memorabile "grandpa hitler, grandma hitler, daddy hitler, mommy hitler, daughter hitler, son hitler a big hitler family... everybody hitler!!!" "ausch...witz what is auschwitz? nothing, mein fürer" si sublimul pistol(et) aratat in vreo 3 secvente dar niciodata folosit... cehov, eat ur heart out |
Originally Posted by notorious:
Originally Posted by notorious:
on topic : pas sur la bouche - 6/10 plecat spre elvira popescu aseara da' m-am oprit la scala si am intrat la asta. opereta filmata, trei acte(primu fiind chiar acceptabil), cantece subtirele, doar vreo doua mai rasarite asa, se canta non stop despre dragoste, penetrari si posedari si cine a futut primu' pe cine(nu chiar in cuvintele astea). audrey tautou destul de ok, poate si pt ca apare destul de putin. restu' varza. love and death 8.5/10 - "Wheat... lots of wheat... fields of wheat..." |
Alexander 8.5/10 nu stiu de ce nu v-a placut voua filmu, dar....in afara de unele faze aiurea filmul a fost foarte fain...and i loved angelina's accent..and i loved her :P
Friends-Season 5 9/10 5 more seasons to go :(( The Hobbit (1977) 3/10 crap..crap..crap...un film facut mult prea in graba...au trecut foarte repede peste fiecare faza...and they didn't even mention beorn... |
The core 7/10 Efectele speciale sunt marfa.Unii actori :sick: .
Dar plimbarile prin miezul Pamantului mi-au placut. 8) |
The Grudge - it's tormenting, haunting, pe alocuri lynchian...sunetul e belea, mi-a adus aminte de primele horror-uri semnate Raimi...ceva i-a lipsit filmului...a, da, n-a fost regizat de un american, ci de un asiatic, ceea ce se simte, si e mai bine asa: filmul e destul de refreshing, iar lipsa "branzei" tipic hollywoodiene il face mult mai digerabil ...tare faza cu banda politiei pe care scrie "Keep out" pe langa inscrisul in japoneza (sa se fi americanizat si politia din Tokyo? :D ) 7/10
...a vazut careva vreunul din celelalte Ju-on-uri? |
Originally Posted by Cinemania:
esti al doilea Denis_stelistul. Congrats!!! :w00t: |
Originally Posted by Nightwane:
well, thx now :D |
Originally Posted by Cinemania:
:huh: :huh: :huh: :huh: |
It will never get thru' to you, Denis...nevermind...
|
Madagascar 7/10 funny shit...mai ales "the penguins"
Mr. & Mrs. Smith 7/10 a lot of shooting...dar angy makes it worth :P |
Monty Python and the Holy Grail - 8/10: Lord, have mercy! :P
Love and Death - 8.5/10: Nu ma satur de omul asta!!! :w00t: The Lizzie McGuire Movie - 3/10: :huh: macar avea potential... :hmm: |
All times are GMT +2. The time now is 10:54. |