![]() |
Io-s Judexina, din moment ce barbata-miu isi zice Judex. Vreau sa va spun ca-s trista, trista rau, pe bune, pentru ca nu sunteti acele persoane minunate pe care mi le imaginam cand l-am cunoscut. Oricum, tot ce-i mai bun (va doresc).
|
Originally Posted by Judex:
Mai corect ar fi sa spui ca astea sunt favoritele la Mondial. Japonia a jucat ieri exemplar. Slovacia s-a separat datorita politicilor de la acea vreme. Slovacia era pe post de uzina de productie pe cand Cehia era pe post de birouri de sefi. |
Japonia joaca oribil in general. Danemarca a jucat foarte prost. Atat.
Slovacii au niste basini in cap de te doare mintea, trust me! Faptul ca Bratislava e aproape de Viena i-a transformat de cativa ani in niste nemernici mai mari decat erau in '90. Un slovac pe Mariahilferstrasse nu poate fi decat cersetor. Sau roman. |
In optimi avem :
America : 7 echipe Europa : 6 echipe Asia : 2 echipe Africa : o echipa Cred ca e prima oara cand Europa ia bataie la nr de echipe in optimi. Partea nasoala e ca pe juma de tablou sunt dude, Olanda e mai rasarita pe cand in cealalta juma se bat Argentina, Brazilia, Portugalia, Spania. Mai putem spera inca la o finala complet Europeana, un Olanda -Spania nu ar fi tocamai de lepadat. |
De mentionat totusi ca echipele europene au castigat World Cup numai cand au jucat in Europa. Niciodata nu au facut un break.
|
Lasa ca face OLANDA:D
|
|
Pentru prima oara in istorie, campioana si vice-campioana mondiala sunt eliminate inca din primul tur, ambele terminand grupa pe ultimul loc !!!!!!!!!!!!!! :-O
|
Buna dimineata! =))
|
nu te mai rade draku degeaba k nu-i de ras
|
Mie-mi spui? :D
|
Ghiceste ultimele doua optimi :
Brazilia -Spania Brazilia -Chile Brazilia -Elvetia Portugalia -Spania Portugalia -Chile Portugalia - Elvetia Eu merg pe :Brazilia -Spania & Portugalia -Elvetia |
N-am să cobor la nivelul tău. Eu ți-am spus niște lucruri de la obraz fără să te jignesc, așa cum faci tu. A fi european nu e echivalent cu a susține niște echipe anti-fotbal, ca Italia sau ca Franța, Elveția etc.
Am cunoscut și eu destui „cetățeni slovaci” dar care se recomandau drept „maghiari”... Așa că nu-mi spune tu mie că ești „însurat” cu o slovacă și totuși „filomaghiar”! Dacă ți-aș copia modul de gândire și de exprimare intolerant, xenofob și rasist, aș numi Naționala Slovaciei „echipă ariană 100%”. („Arian” = ființă umană de orice origine etnică sau rasială care simte și se exprimă într-o limbă indo-europeană) Pentru că nu gândesc ca tine, eu îi admir „chlapci” pe pentru că și-au depășit condiția de echipă mică: s-au calificat dintr-o grupă în care aveau șansa a treia, eliminând Italia, după ce în preliminarii au câștigat o grupă la stabilirea căreia fuseseră în a patra urnă valorică, eliminând Cehia și Polonia și trimițând Slovenia la baraj. |
Brazilia -Chile
Portugalia -Spania |
Originally Posted by bremen1980:
Ai uitat Brazilia - Honduras și Portugalia - Honduras, ca să nu mai vorbesc de combinațiile cu Coasta de Fildeș și Chile, Spania, Elveția.
Brazilia - Spania și Elveția - Portugalia sau Portugalia - Elveția și Spania - Brazilia? (Portughezii vor juca în tricouri roșii în optimi?) |
Originally Posted by Ipu:
Eu am mers pe scenarii verosimile nu pe sf-uri .Pai tu crezi ca o sa mai incaseze Coreea de Nord inca 7 boabe ??Sau crezi autobaza Hondurasului n-o sa cedeze in fata vajnicilor luptatori elvetieni ?? |
Elvetia nu bate Hondurasul stati voi linistiti
|
@Ipu
=)) Ai inteles totul ca cucu-n gura. Eu rasist??? Tu ce rasa esti? Si daca-ti spun ca mi se rupe de Coreea de Sud - chiar, de ce ar trebui sa ne pese? - te-apuci sa miorlai iar ca ti-am jignit familia. Hai Coreea de Nord! |
Eu am alt profil psihologic. Am văzut multe și nu fac speculații. Vorbesc numai de chestii certe. Hondurasul n-are ce face cu autobaza. Ei au nevoie să învingă la diferență mare de scor, n-au ce face cu un egal. Bineînțeles că dacă Spania e stăpână pe situație în celălalt meci, centramericanii vor pierde motivația luptei. |
Semeni cu un huligan sentimental care după ce i-a pierdut echipa favorită adoptă un comportament de vandal și trebuie calmat cu bastonul forțelor de intervenție. Cine e de vină că ai ținut tu cu perdanții (Franța, Grecia, Italia, Danemarca), pe considerente de geopolitica fotbalului, de rasă etc.? Ce ai fi vrut? Să se dea japonezii la o parte ca să marcheze vechii noștri rivali fotbalistici? Un suporter civilizat lasă capul în pământ atunci când echipa favorită pierde pentru că a jucat slab și acceptă înfrângerea cu demnitate. Nu am coreeni în familie și nu am miorlăit - nu îl confunda pe Ipu cu una dintre gagicile tale! - ci ți-am atras atenția pe un ton ferm dar civilizat că ai folosit o exprimare inacceptabilă în legătură cu oamenii din estul Asiei.
|
Pai n-am intentionat sa-ti fac in ciuda tie, egocentricule! =))
Pur si simplu as vrea sa-i bata pe ivorieni. In rest, habar n-ai ce vorbesti. Esti atat de urat indoctrinat, incat ti-ai pierdut identitatea europeana. Invoci fair-play-ul de suporter in detrimentul traditiei, al normalitatii. Nu, n-as fi vrut sa se dea japonezii la o parte, ci doar sa bata Danemarca, sa fie mai buni, asa cum era NORMAL!!! Bineinteles ca ma dezgusta calificarile in fazele eliminatorii ale unor petarde artificiale. Hooligan? Thanks, mate! >:) Revenind la lucruri mai serioase - p-asta ati auzit-o? Cica Nilmar a inscris 11 goluri in Serie A, in sezonul sau de debut in campionatul spaniol. =)) |
Ce blat nesimtit fac Brazilia si Portugalia.
|
Sublim! :D
|
Si cel mai urat meci.
|
Lăsați în ofsaid...
![]() (Pentru cine nu și-a dat seama, în imaginea de mai sus coreenii sunt cei care aleargă.) N-a fost blat la celălalt meci. Pur și simplu nimeni nu a vrut să piardă (măcar pentru moral), dar nici n-au prea luptat pentru victorie, pentru că nu se știe ce are de gând Spania diseară. Oricum, locul 2, pe care a terminat Portugalia, asigură un adversar mai accesibil în sferturi și poate chiar și în optimi... |
Coincidente ciudate :trage Ronaldo la poarta si comentatorul TVR exclama ;''cred ca sutul asta n-ar fi fost gol nici daca in poarta era Stevie Wonder ''.Nu era in poarta dar era pe teren Raul Meirelles .Comentatorul ar fi trebuit insa sa faca referire la Fernando Meirelles regizorul filmului ''Blindness''.Film facut dupa cartea lui Salamandra mort acum citeva zile .
Portughez la brazlian nu-i scoate ochiul. B-) X_X http://www.observatorcultural.ro/De-...s_details.html |
Portugalia e câștigătoarea morală a acestei grupe.
Contra Coastei de Fildeș: - portughezilor li s-a anulat un gol pe care unii arbitri l-ar fi validat; - brazilienilor li s-a validat un gol pe care marea majoritate a arbitrilor l-ar fi anulat. |
Originally Posted by Ipu:
In primul rand nu poti aduce in discutie moralitatea cand ai jucatori precum C.Ronaldo si Pepe in echipa. In al doilea rand Portugalia, in meciurile 1 si 3, au practicat un anti-fotbal total. Sau mai bine zis, un refuz de a juca sau de a ataca in dorinta de a nu pierde. Nu merita sa castige grupa prin acest joc plictisitor. De bine, de rau, Brazilia a avut o jumatate de ora impresionanta cu africanii. |
Lui Razvanel nu i-o fi rusine sa comenteze acum la TVR? Jucatorii fac reclama la bere, antrenorul comenteaza mondialul la tv. Muie nationala Romaniei!
|
Originally Posted by SoX:
Bremen, multumit? |
Exasperanți au mai fost elvețienii. Atâta lipsă de imaginație, atâta neputință sunt greu de suportat.
1 gol a marcat Elveția la Mondialul African și chiar și pe ăla cam din ofsaid... |
Honduras, arbitrul grupei H:
Elveția - Spania 1 - 0 Chile - Elveția 1 - 0 Spania - Chile 2 - 0, dar Honduras - Spania 0 - 2 Honduras - Chile 0 - 1 Honduras - Elveția 0 - 0 În mod similar, în grupa D: Ghana - Serbia 1 - 0 Serbia - Germania 1 - 0 Germania - Ghana 1 - 0, dar Australia - Germania 0 - 4 Australia - Ghana 1 - 1 Australia - Serbia 2 - 1 Un „arbitru” calificat, în grupa F: Italia - Paraguay 1 - 1 Noua Zeelandă - Italia 1 - 1 Paraguay - Noua Zeelandă 0 - 0, dar Slovacia - Paraguay 0 - 2 Slovacia - Noua Zeelandă 1 - 1 Slovacia - Italia 3 - 2. |
cam murdar au jucat chilienii .
![]() |
Originally Posted by marius_em:
|
daca noi cautam partea care mai impune respect ce sa mai zica italienii ?
atunci cand te bazezi pe straini la echipe de club cum vrei performanta la nationala. si iata acum cu cfr, piti care aduce bulgari gramada, rapid cu brazilieni s.a.m.d. cred ca ii cerem prea mult lu razvan lucescu sau oricui altcuiva. banei care alearga mult da prost sunt ceea ce vom avea in viitor. |
in cloncluzie, vom avea suport pentru Federatia de Atletism, il trimitem pe Balanel la maraton si pe Mutu (ca se "misca" repede) la 100 m garduri...;)
|
c'mon Coreea de Sud...:)
|
au dat gol fratii mei..yupiiiii! 1-1!
Later edit: 2-1 pentru Uruguay, cel gol a dat Suarez!!!:-/ |
Originally Posted by gropitse:
|
bravo uruguay! haide ghana ;)
|
au si inscris africanii..:)
Later edit: s-au si calificat, go Ghana!:) |
Originally Posted by victor:
Piturca a facut din cacat bici la \nationala si l-ati adus pe Muce mic. Spalati-va xu el pe cap acum, sugeti-i pula, faceti orice vreti voi cu el dar nu-i gasiti scuze precum cea cu baza de selectie. Rapidist ai fost, rapidist vei fi. |
(Măi băiete, aiurează cât vrei, contrazice-te și singur așa cum ai obiceiul, dar aibi rogu-te decență. Nu-i mai înjura pe ceilalți, da?)
Brava Ghana! Și bravo lui Rajevac, care ar fi putut să dedice victoria repurtată împotriva echipei care joacă pentru gloria fotbalistică a SUA și a armatelor lor, să dedice această victorie poporului martir al cărui călău a fost și el prezent pe stadion. N-a făcut-o, arătând că în Balcani există mai multă decență și noblețe decât ar putea crede unii. Rajevac l-a îmbrățișat la sfârșitul meciului pe omologul său american, iar la conferința de presă s-a referit numai la dimensiunea sportivă a întrecerii câștigate. ![]() Ghanezii i-au pictat și lui Mick Jagger seara în negru. |
Hai Germania!
Sieg Heil! |
A început!
Englezii, din nou în roșu. Din păcate, barele porții nu mai au colțuri, ca în `66. ;) Nu mai țineți dom'le cu unul sau cu altul din considerente politice. Ăștia din seara asta ne-au vândut unii la Moscova și Viena, ceilalți la Ialta (cu I sau cu M)... ;) |
Pfffff, ce-i ridiculizeaza nemtii pe englezi...
|
A fost gol la bara lui Lampard:
![]() |
E doar vina celor de la FIFA, care nu vor sa introduca sistemul video.X( De ce la tenis, rugby se poate??
In rest, un meci foarte bun, cu un plus pt nemti. |
Hai cu 5 - 1!
|
Brigada de arbitri de la Anglia - Germania se poate apuca sa isi sape groapa, la propriu. Sa anulezi Angliei un gol care se vedea si din avion e ca in bancul ala cu Chuck Norris (Cineva i-a zis odata lui CN ca lovitura lui din intoarcere nu ar fi cea mai buna lovitura. Istoricii consemneaza ca a fost cea mai mare greseala comisa vreodata :P ) ... Amintiti-va de Urs Meier (ala de ne-a furat si pe noi) si cum s-a lasat el de fotbal ;) Nea Larionda & co vor primi intr-un timp record mai multe amenintari cu moartea decat fire de par au in cap.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:06. |