![]() |
Multi inainte! Imi pari mai tanar.......:D
|
Normal ca are, se vede din modul de gandire, i-ai citit vreo cronica?
aia n-o scrie oricine.. |
Lasä, mä Gospine, cä nu vârsta-i chestia. Avem unii critici mult mai în etate, care scriu niste texte de te iei cu mâinile de cap - pe când Gorzo, la 32 de ani, sau Lucian Maier, la 28 (dacä nu mä-nsel), sunt admirabili!
|
Originally Posted by cremaxx:
Si eu am avut acelasi feeling la inceput ;). |
Feelingul e corect, dar se aplicä în primul rând interiorului, si în nici un rând calendarului. ;)
Alelalte rânduri vin printre rânduri. |
Originally Posted by Pitbull:
Dar daca are 15, care e problema? De ce n-ar fi voie? |
Am citit cronici ale domnului Gorzo, foarte bune!
Nu stiu eu sa apreciez just o cronica dar totusi, oricum pricep si de multe ori ideile/parerile despre acel film asa le gandesc si eu, numai ca habar nu am sa ma exprim cum o faceti voi! |
@Cori:
Päi eu stiam cä fetele se pot märita numai de la 16 ani (cu acordul pärintilor). Valabil si pentru sexul consensual (cu exceptia adultilor în pozitii de autoritate: tutori, profesori, etc.) S-a modificat legea? @Gospin: Exercitiul e esential. Scrie, scrie, scrie - si vei creste. Imi recitesc acum unele "cronici" din liceu - îmi vine sä-mi dau palme, ce aiureli snoabe puteam sä scot din mine! |
Originally Posted by Rapture:
eu cand iti spuneam ca esti gerontofila... :)))) |
Originally Posted by marius_em:
Eu când îi spuneam cä e maturä... ;) (Apropo, aici e de-ajuns sä puneti doar douä paranteze dupä douä puncte, dacä vrei sä vä râdeti. Mai multe paranteze nu dau un râs mai copios, dau tot un râs obisnuit, da' cu unde de soc unilateral dezvoltate.) |
Offf-toopppiiiiccccc!
|
Nu e off topic........E doar pauza ...parlamentara....:))
|
un obicei mai vechi, dar in genere reda gradul de amuzament. o sa incerc sa ma dezvat, daca enerveaza atat.
|
Da, back to Bäse.
Cine vrea, faceti un topic nou: "Ce si cum în chestia vârstei lu' Pitbull". Mai ales c-o sä atragä si niste zombii dinainte de 2006, care aveau un fix cu asta; unu', da' fix! |
Originally Posted by Pitbull:
Numai daca are sub 15 intra fapta la act sexual cu un minor. Dar si cu una de 17 poti avea probleme. Seductia n-a fost dezincriminata.:)) |
Originally Posted by marius_em:
Auleu mama, ce gandisi tu acolo ? :O |
@miercuri,
daca dai citate din Andreea Pora, m-am lamurit care-ti sunt modelele intelectuale :)) :)) :)) |
@Cori:
Deci, legea tot schioapä e, deocamdatä... Hai, back on topic! @Keep: Nu dä "citate" - doar unul, unde tipa chiar a nimerit-o (am si arätat de ce). |
Acum la TV
Daca vreti sa va distrati, uitati-va pe Antena 3, e Vadim invitat.
|
Originally Posted by Rapture:
:) paranteza paranteza paranteza |
All times are GMT +2. The time now is 12:46. |