![]() |
Originally Posted by Windom:
Ah nu nu, e un film de sine statator, simpatic, cu doi body snatchers mai ghinionisti :) |
#-o I Sell the Dead. Cedez...
|
![]() |
1 Attachment(s)
Omar "crackhead" White representing Romania.The Interpreter.
Attachment 425 |
Filmul e un remake, realizat in anii '80 al unui clasic din anii '40.
|
:) peisaj ce tinde spre Cartea Junglei .
|
Regizorul face parte din asa-numita 'movie brat' generation. Filmul e mult mai macabru decit Cartea Junglei...
|
regizorul e cumva don bluth?
|
Nope. E un scenarist renumit si un amic de-al lui Scorsese.
|
Regizorul e Paul Schreder?
|
Cat People.
|
Aici sintem in familie, nu tinem cont de formalitati.:P Daca esti sigura ca-i raspunsul corect, bagi poza fara a mai astepta confirmarea.;)
|
Cronenberg?
|
nu mai pune nimeni poza?
|
Poti pune tu ;)
|
![]() |
Le pacte des loups
|
da da da:)
poti pune o poza... ai vazut filmul? |
![]() |
Al saselea simt?
al cincilea element? :D |
Nu si nu :D
|
Around the Bend
Puneti voi, eu doar l-am recunoscut pe Walken...:"> |
![]() |
Aleksandra.
|
ipule, data viitoare alege ceva cu decor mai putin dezolant.credeam ca numai la noi e saracie..
|
Da, Lucy. Pune o imagine. Puneți imagini fără să mai așteptați confirmarea, dacă sunteți siguri că știți răspunsul. În cazul de față, cei care au făzut filmul își dau seama după cromatica imaginii că nu se pot înșela.
(rvn, o fi sărăcie în România, dar măcar e pace. Eu mi-am propus numai să li-l semnalez pe Aleksandr Sokurov forumiștilor care nu-l cunosc. Am ales filmul ăsta cu acțiunea în Cecenia pentru că este mai recent și mai cunoscut. Mai aveam pregătită și acestă imagine, încă mai dezolantă decât prima: ![]() |
1 Attachment(s)
|
el e jean marais ..
|
1 Attachment(s)
|
Un bărbat și o femeie lângă un pod, noaptea înseamnă
Nopți albe (varianta Visconti; visătorul - Mastroianni, femeia - Schell, chiriașul - Marais). ![]() |
e romanesc?
|
Filmul este o co-producție internațională.
|
ipule,un indiciu mai mult decat "mura-n gura".
pana acum nimic.. pare sufrageria strabunicii si-atat. si... coproductia nu este internationala prin definitie? eu asa cred... |
La masă se consumă pește.
|
si chestiile alea verzi ce sunt? ca, de doua zile ma uit la ele si nu pricep..
|
pastai(fasole verde)....cred:D
|
Nu cred că l-ați văzut. L-ați fi recunoscut.
|
pai, atunci? mai varsa ceva din gusa aia de "securist"...
|
Alt indiciu:
![]() |
turcesc,cumva? tinand cont de rochia de mireasa..
numai in bazar gasesti asa ceva. |
Din câte știu, nu.
|
Originally Posted by rvn:
apoi vitrina cu bibelouri si mileurile pe asezate pe mobila, imbracamintea, masa, toate au un aer balcanic, as zice. |
Originally Posted by Mercutio:
de altfel, observatiile tale sunt corecte si atunci cand am zis ca incaperea din prima poza seamana cu sufrageria strabunicii, la acelasi colt de lume m-am gandit si eu. adica, pe-aci ,pe-aproape..vecinii nostri.dar, care dintre ei? faptul ca meniul e compus din peste,inseamna ca marea sau oceanul pot fi luate ca puncte de reper? |
Actiunea filmului nu se petrece in Bulgaria comunista?
|
Nu, SoX, nu e Lumea e mare, iar salvarea se ascunde după colţ. ;)
Nu e o co-producție cu participare bulgărească. Acțiunea se produce în prezent, ca la mai toate filmele scrise de scenariștii peliculei din ghicitoare. |
Pentru că încă nu s-a aflat răspunsul corect, să mai oferim un indiciu.
Evenimentele se precipită... ![]() |
Priviți cu atenție imaginea de mai sus.
Dacă tot n-ați aflat răspunsul corect, iată ultimul indiciu. Cred că acum e totul clar (alles klaar): ![]() |
Offset
|
Dom'le, da' mul' v-a mai luat! Era Plătăreanu în prima imagine (dar și în a treia), apărea Bibiri în a doua, apărea obrazul Mariei Lara și brațul lui Vasilescu în a treia imagine, dar până n-a apărut și Tastet în ultima imagine...
|
Dupa freza tipului ma gindeam la ceva frantuzesc din nouvelle vague .Mi-am adus aminte apoi de Vasilescu si de isteria lui patriotarda ( nu ne vindem tara & femeile ) .
|
All times are GMT +2. The time now is 18:45. |