Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

Sm�agol-Gollum 26 Jun 2005 17:43

Doctor Queen 6/10 this brought back memories...parca acu imi aduc aminte cum ma uitam cu ai mei la serialul asta

Good boy 3/10 hai sa ne kkm de acuma! la inceput a mai mers oleaca, dar dupa vreo 45 de minute am inceput sa ma plictisesc..daca as fi avut vreo 6 anisori creca ar fi mers, chiar daca era chinuit...

europe_east 26 Jun 2005 18:23

Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring (Kim Ki-Duk, 2003) -- minunat film. vorbele sunt de prisos. a se vedea. :)

M0n0 26 Jun 2005 19:29

The Family Man - 8/10 kinda clisee...nush...parca am mai vazut o poveste de genu asta undeva...dar oircum domnu' Cage o aduce la niste standardade mult mai inalte...aplauze... :happy:

KORBEN 27 Jun 2005 01:52

2 fime cu courtney love
primul ceva cu kevin bacon si charlize theron si sewart townsend
5din 10
f ok miss love
da nu lam inteles pe boul ala d doktor interpetat de townsend
ai una bucata courtney love in cada si te mai gandesti la sotie si copil...
f neconvingator
fu CK em si so p miss cobain
al doilea
the people vs larry flint
9din 10
la prima vizionare a fost gen :love: :love: :love: :love: :love: :love: courtney
dupa care a doua oara l-am vazut si p harleson
tot ok mi sa parut
acu la aq treia sau a 4a vizionare as aprecia ca formalismul lu forman lucreaza impotriva filmului dar actorii si povestea fac totibanii

WraIth 27 Jun 2005 08:03

Robots 7/10
The Village 8/10
Flight of the phoenix 6/10
Assault on Precinct 13 film de proTV 4/10 ...pacat de Laurence Fishburne
The Grudge 5/10 ha ha..funny
Million Dollar Baby 9/10 tzava
The Orginal Kings of Comedy 8/10 ...am ras bazat la ashtia :)
No good dead 6/10
Confidence 7/10

Sm�agol-Gollum 27 Jun 2005 12:38

Milionari de weekend 7/10 au avut dreptate astia de pe imdb cand au zis ca e comedie.
"-Ce e umed, negru si zboara deasupra desertului?
-Ma-ta, tu-ti gura ma-tii!"

"-Am avut noroc!
-Ba n-ai avut, futu-ti gura ma-tii!" :lol: :lol:

tailgunner 27 Jun 2005 14:05

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy.

The world is destroyed. Un tip in halat scapa ajutat de prietenul extraterestru, se inhaiteaza cu un presedinte galactic incet la minte (Sam Rockwell, in fine form). "Adventures" ensue. "British humour" ensues (varianta pentru americani). Alan Rickman ensues, ca vocea unui robotel deprimat (his name is Marvin :lol: ). Also Malkovich Malkovich, soareci multidimensionali, calatorie prin "improbabilitate infinita", Zooey Deschanel, ghidul titular ca voice over umoristic (Stephen Fry of course), niste alieni umflati si birocratici, o balena in cautarea identitatii, si un ghiveci de petunii sictirite. A, si raspunsul la intrebarea despre viata, univers si toate celelalte. The world is remade.
Mad, zgomotos, isteric, pe alocuri funny. 7.5/10

Sm�agol-Gollum 27 Jun 2005 21:09

Suna no onna/Woman of the dunes(1964) 5/10 pot spune cu mana pe inima ca a fost unul din cele mai ciudate filme pe care le-am vazut. cel mai stresant lucru a fost muzica...de fapt aia nici nu era muzica, ci erau niste sunete imbecile care deranjau urechea. in schimb, finalul mi-a placut...7 years..cool :shock:

BeNnY 27 Jun 2005 22:32

Sleeper - 8/10 - Well, Woody Allen, dar nimic deosebit.

MinRep 27 Jun 2005 22:35

Sleeper - 9/10: Jesus, mi-a placut mult mai mult decat prima data cand l-am vazut! :huh: I am intrigued...

KORBEN 27 Jun 2005 23:04

batman begins 5/10
i state my case
this is guano-flavoured movie
opening&closing statement
kim basinger (in perioada 9 sapt juma); michelle pfiffer in costum d latex; nikole kidman; uma thurman
si teenie (ado) tenie(vierme intestinal) totally un-appeeling katie holmes cunt
i rest my case
pro-uri :love: :w00t:
cristian bale (bestest bruce wayne so far)
costumu de uomo pipistrello
tripul colectiv al locuitorilor din gotham city (singura parte din film care aduce estetic a ceva Bd)
trimiterile vizuale la metropolis the wayne tower; metroul suspendat(care nu salveaza si nici camufleaza lipsa de stil si inspiratie a filmului)
michael caine, perfect constient ca e d umplutura dar tries hard sa fie britanic pe intelesul peanutheadurilor americane
contra :sick: :x :(
katie holmes (tre sa fii un scientolog braindead ca sa fu Ck sau sa pretend to fu CK such thing)
terorismu si personajele negative (shitty schematice)
gothamul reloaded gen sa arate "mai reaL" that was never the point
scenariul , JEG total
arma cu microunde?????????? fuc k offffffffff
toate glumitele de tot rahatu
ideologia nazista tip the bush era
faza cu gadegeturile luata copy-paste din bond, james bond

from now on cristopher "memento" nolan is to be rememebered & mentioned by me as ch "vaporised guano" nolan
sad but true

Sm�agol-Gollum 27 Jun 2005 23:46

Battle Royal 8/10 incredibil ce poate face omul ca sa supravietuiasca... we've all got killer instincts in us!

Faenor 28 Jun 2005 10:35

Crimson Rivers2: Ingerii apocalipsei-fara Kassovitz, fara Vincent Cassel cu o poveste supranatural de incurcata si in acelasi timp deja fumata de prin alte filme de gen. Per total un film agreabil, bine filmat- cred ca au folosit acelasi cinematographer de la primul, interesant montat si naucitor in unele scene de actiune, cu Jean Reno care incearca sa mai ridice putin stacheta si cu un Christopher Lee care vorbeste o franceza impecabila si face toti banii...but still mediocru; pacat primul mi-a placut mult-bine era si perioada in care cinema-ul francez dadea o "palma" industriei americane de film dovedind ca se poate face film de actiune cu stil vezi Fratia Lupilor, Vidocq, Taxi...tata Besson sa traiasca ca i-a adus la realitate :lol:

notorious 28 Jun 2005 11:18

double indemnity - noir-ul pe care il asteptam, perfect construit si jucat de cuplul fred macmurray - barbara stanwick. sincer, il asteptam pe billy wilder sa se rascumpere, dupa ce 'sunset bvd.' nu m-a convins 100% si il consider in continuare un noir destul de overrated. :hmm:

Nightwane 28 Jun 2005 11:23

Batman Begins

Burton's milkshake is better than Nolan's, damn right better than Nolan's. B.B. e pur si simplu prost. Stupid, over-inflated piece of artsy-fartsy BD gone bad. 1/10 ca nu pot sa-l sufar pe Bale...si nu pot s-o sufar nici pe Holmes. It's kinda better than spider-man tho.

Nightwane 28 Jun 2005 12:58

The Amityville Horror 2005 Surprinzator! Un remake care e mai bun decat originalul. Dar, oricum, nici nu era greu sa fie mai bun ca originalul tinand cont ca originalul e o infectie rara. 5/10 (Melissa George a.k.a. Camilla Rhodes din Mulholland Drive, e buna!)

M0n0 28 Jun 2005 15:42

Der Untergang - Downfall - 8.5/10 un film bun...avand in vedere ca e facut de germani :lol: ... as putea spune ca e un fel de Pianistul dar fara pianist...de vazut...

WraIth 28 Jun 2005 19:48

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life 5/10
buna in draci angy
Constantine 7/10
Apocalypse Now 7/10 shitty end...kinda slow

Denis_stelistu 28 Jun 2005 20:09

Son of the Mask 6/10 Mi-au placut unele faze,in rest :sick: .
Der Untergang 9/10 Un film foarte bun,care merita vazut.Unele faze au fost dure,dar totul e ok.
Sorority Boys 4/10 Mai bine tac,decat sa spun injuraturi.

Sm�agol-Gollum 28 Jun 2005 20:21

Bring it on 8/10 super coregrafiat filmu...Eliza Dushku e super buna!

Apocalyspe now 5/10 nu stiu ce treaba are titlul filmului cu actiunea, in afara faptului ca am vazut scris pe un perete "apocalypse now"...filmul a fost destul de plictisitor pt cele 2 ore ale sale...oleaca de explozii, o bucata de fum de ici pe colo..si cam atat..revazut un marlon brando magnific...odihneasca-se in pace...

MinRep 29 Jun 2005 08:41

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Apocalyspe now 5/10 nu stiu ce treaba are titlul filmului cu actiunea, in afara faptului ca am vazut scris pe un perete "apocalypse now"

Dude, nici mie nu-mi (prea) place "Apocalypse Now", dar titlul e foarte bine ales. Este modul in care razboiul din Vietnam este receptionat, in ceea ce priveste dezumanizarea. In plus, sunt cateva replici ale lui Brando care explica (mai bine decat graffiti-ul), iar personajul lui Dennis Hopper (parca) zice ceva de genul: This is the way the world ends: not with a loud bang, but with a whimper...

M0n0 29 Jun 2005 09:37

Si mai imi place ce zice colonelul, generealul sau ce-o fi ala in dimineata ceea cand sunt bombardate niste paduri cu nepalm...personaj cheie in orice (aproape) film de razboi, nu ii este frica de nimic din jurul lui, de gloante, de inamici, de inamici, anyway cred ca e o replica originala...

"I love the smell of nepalm in the morning..."

on-topic:

Kill Bill vol. 1 - 8.50/10 Tarantino asta...ce mai...he's a fu*kin' genius, man...just my kind of directing...super tari scenele de lupta...mai ales cu cei 88 de nebuni, Lucy Liu a luat premiul pentru cel mai tare Villan la mtv movie awards in 2004 si si-a meritat premiul...partea din film cand era un anime was a very nice touch my Quentin...de vazut...

Kill Bill vol. 2 - 8.40/10 nu la fel de multa actiune, aici s-a pus pata mai mult pe partea sentimentala a Miresei/Black Mamba/Beatrix Kiddo/Mommy...with her kid and all...parca a prins putin din blestemul continuarii dar f f f putin...de vazut si asta...

Denis_stelistu 29 Jun 2005 10:26

Italiencele 3/10 Film de aruncat la gunoi,pleaca in Spania si se intorc din Italia de la struguri,dar cu un alt adevar.Mai bine ma uitam la stiri,decat sa pierd timpul.

Sm�agol-Gollum 29 Jun 2005 10:46

dezumanizarea..dezumanizarea...i don't think that's the right word for it...the best word would be insanity! exact ce s-a intamplat cu Kurtz/Brando...cand era tanar era the best of the best dar cand a venit in Nam, razboiul i-a luat mintile: "We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army." , "I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream. That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight... razor... and surviving."......ar mai prezenta si neincrederea in ofiteri si lupta fara rost a soldatilor: "You are fighting for the biggest nothing in history."

The virgin suicides 7/10 foarte misto prezentat subiectul..actiunea este povestita din perspectiva unor baieti care erau indragostiti de cele 5 fete lisbon..

Cinemania 29 Jun 2005 13:10

It's A Mad, Mad, Mad, Mad, World de Stanley Kramer

...sarea si piperul tuturor comediilor...sarind cu vederea cele cateva scapari "tehnice", filmul e o analiza perfecta a conditiei umane, a caracterului marsav pus la bataie cand e vorba de "money, money. money" :))...Kramer reuseste sa ne faca sa ironizam ceea ce se ascunde in fiecare dintre noi..."radeti oameni buni pana va doare burta", pare sa ne indemne...nu scapa nici o ocazie de a diseca in detaliu trasaturile umane...despre performantele actorilor s-ar putea scrie o carte...10/10

MinRep 29 Jun 2005 13:13

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

dezumanizarea..dezumanizarea...i don't think that's the right word for it...the best word would be insanity!

Dezumanizarea ca indepartare de idealuri (si de 'esenta')... In "Apocalypse Now", totul e intors cu curu'-n sus!

Denis_stelistu 29 Jun 2005 13:59

Trapped 6/10 Un film contra cronometru despre un plan ciudat.Dar oricum fetele au jucat bine,cu exceptia lui Charlze Theron,dar pustoaica ajunge star de nota 10.

Denis_stelistu 29 Jun 2005 20:52

One hour photo 7/10 Un Robin Williams plictistor la inceput,dar la sfarsit cu calitati dure.Thriller nu e deloc,drama la putere cu suspansul.

Cinemania 30 Jun 2005 11:03

El maquinista - un rol de zile mari reusit de Christian Bale; o atmosfera thriller-noir ce-ti da furnicaturi in ceafa; amprenta lui Brad Anderson am simtit-o deja in Session 9, un film, de altfel, simplut, dar "complicat" de Brad 10/10...pt The Machinist

Haute Tension (de Alexandre Aja) - de incercat, au incercat, incet, dar sigur s-au impiedicat, si-n cur cu totii au picat...asa s-ar putea caracteriza acest psycho-thriller, un mix al ultimelor horror-uri care au impanzit cinematografele...cu ce-am ramas: scena in care Marie (Cécile De France) se masturbeaza (foarte convingatoare); imaginea mosului slinos si puturos si ucigas de oameni (despre a carui identitate nu putem decat specula); prezenta Oanei Pellea si a lui Bogdan Uritescu; the final twist, cu precizarea: UAU, it kicks ass, numai ca e pentru alt film :shock: 6/10 (dar numai pentru fazele gory)

Layer Cake - acuma stiu si eu de ce a inceput lumea sa-l tot laude pe actorul Daniel Craig; joaca foarte convingator intr-un film care pleaca de la reteta mai batranului Snatch (regizorul Matthew Vaughn este producatorul lui Snatch), ia o supradoza de stil si ofera o imagine mai clara si "serioasa" a lumii interlope 8/10

amemo 30 Jun 2005 14:57

masinistul

masinistul - o poveste excelent de bine spusa; un rol grozav; mici balbe la imagine (scena primei intalniri trevor&ivan - desi, pe de alta parte bine transpusa la nivel simbolic), de altfel frumos filmat, frumos cadrat

KORBEN 30 Jun 2005 16:30

1 the longest yard 3/5 :( :x :hmm:
adam sandler
in puscarie
unde mai e si chris rock
totally shitty mtv-produced movie
pe felia lui (de rahat, gen comedioare d tot kktu americacanesti) e chiar enjoyable
ah, da si mai e si nelly
2 bewitced 0/5 :sick: :sick: :sick: :sick:
cu nikole kiman!!! (gen siktir garantat)
deci nici nostalgic, nici actual, nici amuzant
d absolut tot rahatu
si cu pretentii de witty directing
gagica responsabila de sobolanelu familiei (aka stewart little) la comanda unu film deja ingropat
3 miranda 5/5 :shock: :love: :D :love: :love: :w00t:
tinto brass
veriga lipsa dintre antonioni si wkw, un regizor-autor absolut colosal
glumeam
e ca antonioni in sensu ca e tot italian
si ca wkw in pasiunea (onanista) pt funduri bine developate alu unor doamne planturoase
filmul vazut ieri p tvr2 e din 1985 si se poate ruzuma
ea+el se freaca intr-o camera
sani mari
ei si ele se freaca in alta camera
ele isi ridica fustele
vadem niste tzatze incredibil de mari
ei le careseaza dragastos pe fundurile lor mari
si pe sanii fabulosi
panoramare printre scandurile podelei cu budigai gen bridget jones si o optime de labie paroasa
ele danseaza si isi ridica fustele in jurul gatului
o duduie e pipaita pe sanii inimaginabili de mari langa o capita
in timpul unei partide de sex el adoarme, asa ca biata miranda trebuie sa se mastrurbeze
ploua; panoramare cu tarani in padure si o lupta in noroi
ea, in timpul unei partide de sex anal isi duce aminte un sex oral cu alt individ;
doar ca individul din amintirea ei e mort
se mangaie pe sanii gigantici
americanul pleaca pe motocicleta
logic, ea se casatoreste cu un localnic
sex in pat
sfarsit
4 ceva gen ultimele 10 minute dintr-un film frncez cu un pusti si o pustoaica
psihotic
n-am idee ce era da mia placut

Nightwane 30 Jun 2005 19:35

War OF The Worlds , prefer sa-mi bat cuie in co*ie decat sa mai vad jegul asta inca o data. Nota: Orice nota sub zero ar fi prea mare

MinRep 30 Jun 2005 20:53

War of the Worlds - 8-8.5/10: ...mda... s-ar putea sa fie cea mai mare greseala de notare pe care am facut-o vreodata, dar nu pot sa vad filmul asta altfel.

The Purple Rose of Cairo - 9/10: doua Woody Allen-uri intr-o saptamana (de bac)... Sper sa nu ma obosesc de ele...

Longshot 30 Jun 2005 21:05

sa notez si eu woody allen-urile de sapt asta :

purple rose of cairo - 9/10 - prob. preferatul meu de allen. flawless...aproape

sleeper 6/10 - my g-o-d . in afara de momentele in care allen o arde cu replicile lui, toate fazele in care se scalambaie ba ca robot, ba ca undahcova rebel scum, ba ca nu mai stiu, sunt dated, neamuzante si nu mai merg. eject. mi-a placut insa bila aia facuta posta la bairam.

Lady_Skar 30 Jun 2005 21:57

Waking Life
9/10: FIlmul asta pur si simplu a luat latura mea filosofica, stuffed it full of stuff! Animatia este asa de ciudata si totusi frumoasa. Si de fiecare data cand il vad descopar noi legaturi intre animatie si ceea ce spun personajele, ceea ce simte personajul principal. Beautiful.

The Emperor's New groove
7/10
Silly lama... :)

M0n0 30 Jun 2005 22:42

Forrest Gump - 9/10 nu mai e ce sa adaug la ce a-ti adaugat voi, probabil in trecut...oricum...un film foarte bun, cam siropos avand in vedere ca americanilor le plac filme cu persoane cu handicap mintal...i don't get it...cam multe evenimente nemaipomenite in viata unui om...deci uau...prima, poate sa fuga super rapid; a doua, fotbal american (cel mai bun, bineinteles...doar e personajul principal); a treia, razboiul (salveaza 5 persoane de la moarte singur singurel si ii mai este inmanata si medalia de onoare); a patra, ping-pong impotriva Chinei si bineinteles castiga; a cincea, shrimp la greu si se face milionar; a sasea, fuga inainte si inapoi timp de 3 ani...

Fantezii...

MinRep 01 Jul 2005 12:31

Originally Posted by Longshot:

sleeper 6/10 - my g-o-d . in afara de momentele in care allen o arde cu replicile lui, toate fazele in care se scalambaie ba ca robot, ba ca undahcova rebel scum, ba ca nu mai stiu, sunt dated, neamuzante si nu mai merg.

Pai, erau dated si in '73 (sau cand e facut filmul) si se vroiau un omagiu adus comediilor mute (slapstick). Mie mi s-au parut ca inca merg si ca au ramas destul de amuzante (poate din cauza muzicii).

Hamlet-ul lui Olivier - 8/10: dupa prima jumatate de ora am crezut ca nu rezist... Insa - spre surprinderea mea - filmul a reusit sa ma acapareze la un moment dat. Desi face exces de dialog (nu mai mult ca alte versiuni, insa) mi s-a parut inventiv si din punct de vedere vizual, remarcandu-se fluiditatea aparatului de filmat (acum citesc ca Olivier s-a inspirat din "Citizen Kane" - respect!).

crissis 01 Jul 2005 14:44

INTERIORS, 1978. daca tot s-a scris de woody allen in pagina asta, m-am gindit sa vad unul din filmele serioase ale maestrului. si vreau sa spun ca n-am pierdut timpul. oricum e amuzanta distanta parcursa de woody in numai citiva ani. sleeper e o vrajeala [mult mai bun mi s-a parut bananas, din '71], interiors sau stardust memories sunt filme sofisticate, cu trimiteri la bergman sau fellini etc.

BeNnY 01 Jul 2005 15:59

Mar Adentro - 6/10 - Pe cat de plictisitor, pe atat de subiectiv si neonest. El (Ramon) are dreptate si toata lumea care nu e de acord cu eutanasia e proasta (frati-su si restul). Si in mod miraculos, datorita faptului ca are un corp atrofiat si nu-si poate misca decat capul, e mai destept decat toata lumea. Nici macar nu e despre eutanasie, e vorba despre un tip trist, care smulge cat mai multe lacrimi posibile, toti plang in jurul lui, plange si el, plange si sala si toata lumea. Above all, Amenabar a tinut sa-si compuna muzica. Gen Splatter Farm Godfather Remix. Foarte proasta si penibila. Si intr-un moment cu potential, se gasesc sa puna un individ sa alerge dupa o dubita ca un caine. Mai penibila decat muzica faza. Cu adevarat remarcabil e doar cum merge camera prin si peste munti pana la mare. Aia da. Thank God ca am intrat la vizionarea de presa si nu am dat banii pe asa ceva.

Leonard 01 Jul 2005 16:57

Originally Posted by MinRep:

Originally Posted by Longshot:

sleeper 6/10 - my g-o-d . in afara de momentele in care allen o arde cu replicile lui, toate fazele in care se scalambaie ba ca robot, ba ca undahcova rebel scum, ba ca nu mai stiu, sunt dated, neamuzante si nu mai merg.

Pai, erau dated si in '73 (sau cand e facut filmul) si se vroiau un omagiu adus comediilor mute (slapstick). Mie mi s-au parut ca inca merg si ca au ramas destul de amuzante (poate din cauza muzicii).

Mie mi se pare de fiecare datã cînd vãd vreun SF mai nou sau mai vechi din astea cu extratereºtii care se vor serioase, mi se pare cã sunt deja parodiate în Sleeper avant-la-lettre ºi-mi zic cã regizorii care fac mizeriile astea ar trebui sã vadã sleeper ca sã-ºi dea seama cît de penibile sunt.
8-8,5/10
din pãcate singurul SF al lui Allen. unul dar bun!
oricum cuplul Diane Keaton - Woody Allen este unul dintre cele mai comice ever

Denis_stelistu 01 Jul 2005 20:50

Agent Cody Banks 8/10 Sincer mi-a placut.Avea actiune si comedie.Efectele vizuale sunt bune si actorii bine alesimai ales Hillary Duff.
Sylvia 7/10 Drama puternica,se despart,se impaca si unul are copil cu alta.Atipisem putin la film. :P
Specii 2/10 :sick: :sick: :sick: Natasha Henstridge mai merge.

M0n0 01 Jul 2005 23:29

Anchorman - 7/10 un Will Ferall iesit din tipare...o comedie super tare...

Gaandalf 02 Jul 2005 09:14

War Of The Worlds - 6.5/10

bhuttu 02 Jul 2005 11:58

Million Dollar Baby - 7/10. Dupa Unforgiven si la concurenta cu Scorsese, in nici un caz nu i-as fi dat Oscar astuia pentru cel mai bun film in 2004. Dupa aia, daca asta e cel mai bun din 2004, inseamna c-am avut un an tare slab in privinta filmelor.
Dar daca trec peste rautacisme, e un film destul de agreabil, gen entretaining. Nu te pune pe ganduri si nici nu-ti baga in ochi nici o idee profunda, dar are cateva secvente care-ti apeleaza un pic latura emotionala (finalul, intalnirea gagicii cu ma-sa).
Un film cu anti-eroi, asa cum ii place lu' Eastwood sa faca. Mesajele filmului sunt destul de clare: "Tough ain't enough" ca slogan al salii de gimnastica si posterul cu "Winners are simply willing to do what losers won't" cam rezuma ideea filmului, si cred ca si ideile regizorale ale lui Eastwood. Filme cu ratati s-au mai facut, dar ratatii lui Eastwood muncesc si se straduiesc cu consecventa invingatorului.
Performatele actoricesti mi-au placut, in special Morgan Freeman, care poa' sa fie la fel de usor arab in Anglia, puscarias sau boxeor ratat. Hillary Swank si ea e bine, dar nu prea a vazut-i in altceva. Mi se pare ca i se si potriveste rolul. Cu nea' Eastwood am ceva rezerve, da' poate sunt eu carcotas. Oricum, nu-si face personajul foarte credibil.
Intriga e subtirica, dar filmul se bazeaza, cred, in primul rand pe vizual, dupa aia pe performantele actoricesti.
De ultimele am vorbit. Imaginea merge, dar fara sa straluceasca. Interesant zoom-ul pe cicatrice de la inceput, am mai remarcat niste steadicam frumos prin lupta pentru titlu dinspre sfarsit, cu un pic de indulgenta chiar si top-shoturile cu fiecare knock-out sunt dragute.
De nici o culoare nu-mi place cum intra vocea din off. Desi Morgan Freeman le zice bine, textele sunt de doi lei, si in plus, te face sa crezi ca filmul nu s-ar descurca fara ele. Ceea ce e rau.
Draguta intriga secundara cu antrenorul si popa. Imi place in mod deosebit replica aia cu "There's no such thing as a demi-God, you fucking pagan."
Si preferata mea e: "You're the meanest person I've ever met. I want to know who loves you."(Maggie catre Dunn, in spital).

Denis_stelistu 02 Jul 2005 12:13

The Pianist 9,8/10 Un film exceptional.Despre evreii care erau torturati de nemti.Un film cu 3 oscare.Super tare.Polanski the best.

bhuttu 02 Jul 2005 12:54

Si Pianistul, si Lista lui Schindler mi s-au parut jalnice. Le place evreilor sa se vaite, ceva de speriat. Cred ca si antisemitismul tot ei l-au inventat.

Felix 02 Jul 2005 13:14

hai sa nu exageram ... Pianistul a fost un film bun ... Iar cat despre evrei si antisemitism nu cred ca asta e forumul potrivit sa discutam despre asta ... realitatea e ca au suferit atunci ... restul sunt polemici care is au locul pe forumuri de specialitate ... hai sa nu facem afirmatii grave

Sm�agol-Gollum 02 Jul 2005 14:43

the calcium kid 6/10 in sfasit l-am vazut pe orlando bloom intr-o ipostaza in care nu salveaza lumea...doar un orash.. :P

bandits 5/10 vazut un bruce willis cu mult...par :) .acu serios filmul nu a fost cine stie ce..daca nu ma insel asta a fost al doilea film facut de willis impreuna cu billy bob thorton (primul fiind armageddon)...iar cate blanchet nu e cine stie ce..a bit old...

Oldboy 8/10 pt scenariu si 0/10 pt subtitrare :P m-am enervat pt ca la cdul 2 subtitrarea ba era inainte ba era inapoi, in ciuda eforturilor mele disperate de a o stabiliza.....faze memorabile din film: cand mananca sepia (sau ce o fi fost) aia vie :sick: dupa ce a bagat-o in gura au inceput sa i se miste tentaculele!! :sick: ; faza cand isi taie limba...

Longshot 02 Jul 2005 15:13

bagat un saturday morning/lunch silly movies combo prin multiplex. in rolurile principale :

robots : hai un 6.9/10. prostutz pe ansamblu da' au fost ceva faze la care am ras. pers. lu williams, dupa cum s-a mai zis, e cel mai ok. cam atat. ah si placut faza cand ala marele, am uitat numele, incepe sa fredoneze "daisy". bine. hai urcam la 7.

guess who : 5.5/10 daca la ala de sus am mai trecut cu vederea unele chestii ca doar, ce dracu, era animatie, la asta nimic nu iertam. debil, lung (desi 100 min) si anost. juma' meet the parents, juma' father of the bride (oricare versiune o preferati) puse cap la cap nasol. da' am avut tuborg royal in dreapta. macar atat.

nume 02 Jul 2005 16:11

Originally Posted by bhuttu:

Si Pianistul, si Lista lui Schindler mi s-au parut jalnice. Le place evreilor sa se vaite, ceva de speriat. Cred ca si antisemitismul tot ei l-au inventat.

La fel de jalnic te gasesc si eu. Lista e mai bun ca Pianistul. L-am revazut si eu aseara pe TVR 1 si trebuie sa recunosc ca m-a cam plictisit. Nu rezista.

All times are GMT +2. The time now is 06:18.