![]() |
Si Bulgaria a eliminat campioana mondiala atunci.
|
Originally Posted by moltisanti88:
Astea au existat mereu: În 2006 a fost Portugalia, în 2002, Turcia și Coreea de Sud, în `98, Croația, în `94, Suedia și Bulgaria, în `86, Belgia și așa mai departe. |
Nu vi se pare că vedeți un meci din Bundesliga și unul din Premier League?
|
Originally Posted by Judex:
|
Cahill le-a bagat mortu' in casa sarbilor. >:)
PS: Inca un mort. :) |
Baga-le-as sarma-n nas australienilor!!!
Bai, daca tot le dai alora doua boabe, mai da-le doua. Daca nu poti, da-te la o parte-n plm!!! Acum merge Ghana in optimi cu 2 goluri marcate in trei meciuri si alea din penalty! X( |
Serbia devine cea de-a doua echipa din istorie care este eliminata in faza grupelor desi a invins Germania. A mai fost Algeria in '82.
|
Sârbul e în optimi!
![]() http://news.myjoyonline.com/features/201006/47964.asp Nu vă mai faceți sânge rău pentru niște nevolnici. Câtă suferință și pentru ce? Bunăoară, eu: m-am amărât la meciul cu Ghana, am fost la un pas de infarct la meciul cu nemții și la ce mi-a folosit? Astă-seară, la 0-2 am zis: Destul! Vă interzic să vă mai bateți joc de simpatia mea! Cu ce-oi fi greșit? Cu o echipă am ținut și eu din inimă și fără rezerve și tocmai aia... Acum, la modul serios vorbind, echipa a fost în formă slabă și anihilată tactic de adversari, care, poate cu excepția Germaniei, au surprins-o ei la rândul lor. Lăsând în urmă toate aceste considerațiuni, Cahill ăsta e incredibil. După ce m-a adus la disperare în urmă cu patru ani, astă-seară a recidivat. Succesul mijlocașului „Caramelelor” nu e întâmplător. El pune în permanență suflet iar publicul îi dă înapoi toată energia pe care australianul i-o oferă. |
Originally Posted by Ipu:
Un jucator excelent. Poate mai putin talentat decat Kewell, in umbra caruia a stat mult timp, dar cu siguranta mult mai eficient si folositor unei echipe. |
În orice caz, hențul din final trebuia sancționat cu penalti. Cu un gol, Serbia era în optimi... :|
|
Apropo, iată un clasament al celor mai greu de consolat perdante de până acum:
1.-3. Echipe care mai aveau nevoie de un singur gol în ultimul meci pentru a se califica: Nigeria, Serbia, Slovenia. Din păcate pentru ei, sârbii și-au irosit golurile în meciuri fără importanță... ;) 4.-7. Africa de Sud, Algeria, Australia, Grecia mai aveau nevoie de 3 goluri. 8. Franța (4 goluri îi mai trebuiau ca să acceadă în optimi). ... 15. Camerun mai avea nevoie de un gol ca să mai spere la calificare. 16. Coreei de Nord i-ar mai fi trebuit 7 goluri ca să păstreze șanse de accedere în optimi. |
Ma bucur pt Donovan si USA (and I usually hate US :D ), cat despre sarbi - ma asteptam sa fie surpriza turneului dar ... blestemul romanesc ... never fuck with Romania ... NEVER :P
Acu serios ... am observat ca multe din echipele care au eliminat Romania (sau echipe de club romanesti) recently ... au luat-o in freza shortly after, desi pareau ca au cu ce. Doar anul asta: Serbia si Franta ... out din prima, Sevilla si Stuttgart ... out imediat dupa grupe ...etc. |
Din atitudinea jucătorilor dar mai ales a suporterilor cred că mulți sârbi nu au știut că erau la UN SINGUR GOL DE CALIFICARE!
Bineînțeles, veți spune că nigerienii au știut foarte bine (că slovenilor li s-a întâmplat atât de repede că nici n-au înțeles ce-au pățit), dar asta tot nu le-a ajutat cu nimic. |
Cu-i nu-i place Anglia?!
|
Originally Posted by Chambord:
Altfel, sunt fortata sa-mi schimb preferintele acum ca Serbia nu mai e in calcule si daca ma incapatanez o sa tin chiar cu USA. Oricum joaca cu Ghana in optimi, au sansa! |
În momentul de față, în grupa F există o singură echipă calificată!!!
|
X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Sa vezi ce palme peste ceafa-mi iau de la nevasta-mea! =)) |
Ciao, ragazzi... a plecat si Italia cu coada-ntre picioare!>:)
|
Adevarul e ca deja-i cam prea de tot!
Echipe ca Franta, Italia, Serbia se cara acasa, dar avem optime SUA - Ghana! =)) |
Au jucat penibil si-si merita soarta. |
Mai, mai ca ma as tinde sa cred ca poate Romania facea ceva daca era prezenta!:D
|
Încă o grupă cu final pe muchie de cuțit, în care perdantele s-ar fi calificat, asemeni SUA, cu un simplu gol marcat fie și în ultima secundă de joc.
Felicitări slovacilor! O lecție și pentru noi, servită de o echipă pe care o învingeam nu cu multă vreme în urmă cu 5-0... Avem mult de învățat de la bravii slovaci, nu numai din punct de vedere sportiv. Italia e bătută și trimisă acasă de Slovacia încă din faza grupelor. Ultima dată la un turneu final chestia o pățeau de la cehi parcă. Ei, am fi avut ocazia și noi, dar... Să nu ne bucurăm de necazul lor, să uităm felul în care ne privesc mulți italieni numai pentru că suntem români și să fim sobri, chiar dacă poate în adâncul sufletului jubilăm. Să remarcă totuși că degeaba ai o țară în care oamenii nu mai știu altceva decât fotbal, în care il calcio e pe primul loc în orice împrejurare, degeaba ai o țară în care de pildă deznodământul zilei de azi reprezintă o tragedie națională, dacă nu ai o echipă de fotbal competitivă. Poate că până la urmă, învingându-i azi, slovacii i-au ajutat pe italieni să nu devină bătaia de joc a lui Snejder & Co. |
@RSS
Oooo, nuuuuu, noi am fi fost ceva intre Franta si Coreea de Nord. :D @SoX Nu conteaza asta, conteaza numele, conteaza ca in fazele eliminatorii si-ar fi imbunatatit jocul, ar fi dat nastere unor meciuri de calitate, ar fi adus audienta (asta era mai bine pentru FIFA si ceilalti co-organizatori). Trebuie respectata traditia, nu poti balosi ca proasta-n targ dupa toti exoticii. Pentru mine, Mondialul asta e din ce in ce mai nasol. Germania - Anglia intr-o optime??? Good God! Ma rog, era ok atata vreme cat in cealalta juca Serbia cu cineva, mai ales SUA. Dar Ghana??? Va dati seama? Una dintre Ghana si USA va ajunge in sferturi!!! =)) |
mai ca as pune ramasag ca nu ar fi fost asa, mai degraba ceva intre Slovacia si SUA...:D
|
Cu Muce mic pe banca??? =))
Se discuta pe-aici despre Maradona si Argentina... Lu' fiu' lu' tata lui nici lotul Argentinei daca i-l dai nu-l ajuta cu ceva. :D |
De ce esti ma rau?!:D
|
Pentru ca l-au dat afara pe Piturca de la Nationala, desi era singurul roman, la ora actuala, capabil de ceva la nivelul asta. Daca tot faceau o schimbare, solutia romaneasca era Dan Petrescu.
Insa eu sustin in continuare ca ani buni de-acum incolo singura noastra sansa este sa naturalizam cativa sud-americani si alti straini, plus antrenor olandez ceva. Sau italian - Zenga, Bergodi... |
Slovacia este una dintre urmașele Cehoslovaciei, națiune fotbalistică cu o lungă tradiție, cu două finale de CM jucate, cu sfert de finală jucat în 1990, înainte de separare. Pe de altă parte, oricine se uita pe cifrele din ultimele luni ale Squadrei Azzurra nici măcar nu trebuia să vadă primele ei meciuri din grupă ca să prevadă dezastrul din această seară. (Înainte de meciul cu Slovacia: 4 Victorii avea Italia în ultimele 14 meciuri; 5 Goluri marcase Italia în ultimele 7 meciuri; 2 Goluri marcaseră atacanții Italiei în ultimele 7 meciuri; 0 Pase de gol reuşiseră atacanții Italiei în ultimele 7 meciuri; 0 Victorii avea Italia în ultimele 7 luni; 8 Luni trecuseră de când Italia marcase mai mult de un gol într-un meci; 1 Gol reuşise Italia dintr-o fază cursivă în ultimele 7 meciuri.) Vi se mai pare surprinzător că Italia e prima echipă care pierde calificarea deși știa foarte bine încă dinainte de ultimul joc că (dacă NZ nu bate Paraguayul) are nevoie numai de egal într-un meci în care era considerată mare favorită? |
L-au dat ei afară după ce calificase fără înfrângere Naționala la un turneu final, darămite după ce a pierdut cu Lituania și cu Austria... |
Ghanezii aseara s-au chinuit sa nu dea gol dupa minutul 80 stiind ca vor infrunta Anglia.Cred ca ar fi ratat si un penalty daca primeau unul .=))
Astia de la Tvr dau Olanda -Camerun desi mai important era DANemarCA -JAPonIa pe care-l da Telemortul. :(( |
nu pricep de ce Serbia era mai probabil sa treaca de grupe decat Ghana...din ce tine eu minte la ultimul mondial Ghana a trecut de grupe in timp ce Serbia-Muntenegru nu... |
Au dat gol niponii...:)
|
Sunt incredibili cu loviturile lor libere...
|
Originally Posted by ricutza:
Mondialele sunt tari atata vreme cat in fazele superioare merg europeni si sud-americani. Exoticii sunt haiosi in faza grupelor, sa mai produca o surpriza draguta, sa dea culoare competitiei, dar atat. Treburile serioase vin dinspre Europa si America de Sud. Iar Serbia este o echipa frumoasa si puternica. Pe langa ghinionul avut cu Australia si Ghana, din nefericire pentru ei mai sunt si vecinii nostri. =)) Olanda joaca la futu-i ma-sa si tot sunt mai buni decat camerunezii. :D Japonia conduce Danemarca la pauza??? Straniu... Hai danezii, hai baietii! ;) |
De-ar castiga Olanda CM... ce bine mi-ar parea!!! :)
|
cu Robben am vazut alt fotbal de la olandezi...dar ce te faci ca el nu poate juca 90 de minute...tare ma tem ca Slovacia e prea pe val sa piarda in fata olandezilor...
De japonezi ce sa zic..mi-a placut ca n-au asteptat sa se califice la golaveraj. normal ca mi-ar fi placut mai mult sa se califice danemarca de care imi placuse mult si in meciul cu olanda si in cel cu camerun...dar asta e! |
Slovacia nu are nicio sansa in fata Portocalei Mecanice! :P
|
Portocala Mecanica are obisnuinta de a da chix chiar cand nu te-astepti. In schimb slovacii momentan sunt pe val dupa ce au masacrat apararea macaronarilor. Tind sa cred ca va fi un meci destul de echilibrat.
|
Da-o-n gatii ma-sii de treaba! Japonia? WTF??? :-O
A devenit deja scarbos, e plin de petarde in optimi! Rickie baby, Olanda ii face franjuri pe slovaci. Care slovaci - aviz Ipu! - nu-s deloc continuatorii Cehoslovaciei. Aia-s cehii. Slovacia s-a separat de Cehoslovacia ca sa fie mai cu mot, ca cica alta limba, autodeterminare, tampenii de-astea. Au facut figura frumoasa-n calificari, nu zic, dar sunt verze. Coreea de Sud, SUA, Ghana, Japonia, Slovacia, Paraguay... Pffff!!! |
Vezi bre' ca era loc si de-o Romanica....:D ce plm!:-/
|
Hai ma Rares, nu mai pune sare pe rana... :(
|
Am baut cateva pahare de vin, si... devin nostalgic, boem, ma cuprinde dorul...:">
Maine la 18.30... parca, la GSPTV Romania - Argentina 1994... deci vedem si Romanica oarecum! |
Mi se pare asa, snobism, sa facem nazuri, cand ai nostri sunt mai preocupati de reclame la bere decat de jucat la nationala. Fotbalul e mondial, nu doar european. |
Entuziasmant!
Acești băieți cu mult bun simț care în marea lor majoritate joacă la echipe din patrie au jucat fotbal și au fost răsplătiți. Succes cu Paraguayul!
Te-ai obișnuit să trântești câte-o prostie fără nici o argumentare. Cunoști tu palmaresul oficial al slovacilor? FIFA recunoaște slovacilor 8 participări la CM. http://www.fifa.com/worldcup/teams/t...002/index.html http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...2/profile.html Eu înțeleg de ce îi urăști: motivul e că i-au pus cu botul pe labe pe unguri, nu le-au dat posturi în guvern ca la noi.
Da' ce, măi, te-a întrebat cineva pe cine ai vrea în optimi? Calificările se stabilesc pe teren, nu prin sondaje de opinie. |
Degeaba. Cat dracu' poate sa conteze faptul ca ai castigat de 4 ori Cupa Mondiala, a mai fost de alte 2 ori finalista. Si faptul ca au castigat un campionat european si ca au reusit sa mai joace inca o finala, nu inseamna nimic. Peste tot unde deschizi televizorul numai fotbal Emisiuni intregi despre ce a zis Becali si daca "Banel merita banderola?". Si cea mai mare performanta a noastra a fost un sfert de finala in '94. Ne mai si laudam cu asta, echipa aceea o mai si numim pompos "Generatia de Aur", cea care nu a castigat nici un troufeu, care nu a jucat nici o finala si care nu a reusit sa ajunga in semifinale. Grecii ce generatie au, daca au castigat europeanul din 2004? Germanii care au ajuns in finala din 2002, din 2008, au castigat locul 3 in 2006? Aia ce generatie au? Totusi, sa nu radem de italieni ca au fost eliminati meritat si rusinos de la un campionat mondial, competitie la care Romania nu a mai participat de 12 ani.
Quote:
Meritau calificarea toate. |
Originally Posted by marius_em:
|
Solicit retragerea cetateniei europene pentru cel care sta in spatele userului Ipu pentru inalta tradare fotbalistica! =)) Auzi, bai, dobitoc notoriu, am avut iubita slovaca, nu e cazul sa-mi vii tu cu tampenii viki. Geeez!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Da-i si tu un translate... sa inteleaga tot prostu'!:">
|
All times are GMT +2. The time now is 14:06. |