![]() |
@keep
Sa inteleg ca si tu te`ai uitat aseara pe TCM la Dirty Dozen ? |
Corinka sper sa nu te superi ca am bagat eu o poza pana ajungi tu sa postezi alta.
![]() |
Nu ma supar daca o recunosti/ghicesti pe asta:
![]() Mie mi se pare simpla, daca n-ai vazut filmul e chiar pacat, ti-l recomand! ;) A ta e din vreun film de Almodovar cumva? |
Originally Posted by redmen:
am prins de la jumate incolo, cam de la exercitiile de manevra in care-l fac de ras pe generalul ala scortos. dar l-am mai vazut integral de vreo 5 ori, tot pe TCM:) |
@keep Si eu l`am mai vazut.Este un film care imi place foarte mult.
@Corinka Nu recunosc filmul.Shame on me.Al meu nu e de Almodovar. |
@corinka
L-am vazut la Pro Cinema la emisiunea lui CTP. Nu mai tin minte cum l-au tradus in romana, parca "In slujba regelui Angliei", dar pe imdb se numeste "I served the king of England", titlu original "Obsluhoval jsem anglického krále".
|
@marius_em
Da, e In slujba regelui Angliei de Jiri Menzel. @redmen Nu stiu daca am vazut filmul acela, dar "femeia" aceea pare a fi un barbat. Cine stie ce film este? |
Good job bremen.Next picture.
|
Pun si eu o captura dintr-un "classico" italian:
![]() Corect Nobody777 |
Ladri di biciclette (1948)
|
|
un hint... ceva ??
|
|
|
1 Attachment(s)
|
de partea cealalta
o sa pun o poza peste vreo 3 ore |
![]() |
@anaemona
Pictured above:
El: Gasesc intrigant faptul ca o asemenea fata merge cu autobuzul. Cine spunea ca pitipoancele sunt cu nasul pe sus? Mi-ai redat increderea in umanitate, fata blonda cu sanii suculenti, ce ma ignora desi stie prea bine ca ma holbez la ea de 10 minute. Ea: Da, e un porc... Dar e porcul meu. Not pictured: pitipoanca. |
Marius frate ce naiba ai vrut sa zici acolo? :)) Lasa off-topicurile. :)
Probabil un hint ar fi bun :"> Tot ce-mi vine in minte cand ma uit la poza aia e Cruel Intentions sau Leaving Las Vegas. |
nu
tipa e actrita (si in film, adica) |
All times are GMT +2. The time now is 07:17. |