![]() |
Buddy Buddy 8,5/10 Great flick with Matthau and Lemmon. Worth your time :happy:
Edward Scissorhands 9/10 Imi place filmul asta f. mult. E frumos, dar si trist... De referinta + Winona Ryder in nice role :happy: I like Winona... |
The snow walkers r. Charles Martin Smith
Dragut, simplu, nu prea igienic (eviscerarea renilor scarbeste dar, deh, asa e omul in salbaticie, face totul pentru a supravietui. Fata moare si e luata de duhul atotputernic pe luna, in lumea spiritelor, un fel de rai al eschimosilor. Pilotul o cauta, urmele ei se opresc undeva in zapada, semn ca a fost ridicata la cer. :sleep: Asta s-a vrut a fi "elementul cinematografic". Chiar aici a zbarcit-o. Inutil 6,5/10 @cinemania p-asta l-ai vazut ? :P |
Dady Day Care 2/10 - doua trei faze funny in rest jeg
Eduard Scissorhands 9/10 - superb , prima data cand il vad si ... :love: Exorcist the beginning 2/10 - infect film |
@nume
...si oricum politia franceza nu are jurisdictie la Monaco, asa ca politistii din Nisa nu aveau cum sa apere cazinoul si nici vila (vorbeam de The Good Thief :D ) inca nu am vazut The Snow Walker (m-ai prins :D ), dar o sa ma uit la el...pentru Barry Pepper (unul din favoritii mei)...chiar cum a jucat? |
La the good thief , whatever... tot jeg e, fie la Monaco sau la Nisa.
La al doilea ... nu prea joaca. Piloteaza un avion, se prabuseste intr-o baltoaca, omoara reni si este mancat de tantari ucigasi. Cam atat ... :hmm: |
e jeg, e jeg Good Thief, din ala tras de par
saracu' Barry...o sa ajung sa-l vad mancat :D |
Duets (2000) 7.5/10, explicatii: 9/10 pentru Andre Braugher si Paul Giamatti, 6/10 pentru restul filmului care e slabut. Insa mi-au placut super mult fazele cu cei doi mai sus mentionati, parca era un cu totul alt film (nu de alta, dar si merita sa fie un alt film), doar la sfarsit intalnindu-se cu restul tristilor.
|
DAWN OF THE DEAD! :w00t:
|
28 days later - 5/10 niste imitatii patetice a unor zombii.
|
Originally Posted by Cinemania:
Oameni buni, voi de PARODIE ati auzit? ... In fine, nu vreau sa va conving, doar sa zic din nou ca partea de actiune a filmului The Good Thief este o gluma intentionata. Am sa vad si originalul Bob le Flambeur, de curiozitate, sa vad daca se confirma chestia asta. |
Originally Posted by europe_east:
parodie la ce? la filmul lui Melville? la politia franceza? sau la viata de gangster? normal ca filmul e o gluma intentionata, e o copie facuta dupa Bob le flambeur io m-am legat de un detaliu amarat, nu trebuia sa sari asa in sus...elementul parodiat de Jordan nu este politia franceza si nici Monaco, asa ca ironizarea s.a. anumitor trasaturi sau moduri de viata (ca in cazul acestui film) poate fi facuta prin exagerarea sau modificarea intentionata a trasaturilor si modului de viata respective, deci fara sa incurci "jurisdictiile, de ex :D ...oricum, importanta fazei cu politia, pe care am amintit-o, e invers proportionala cu influenta lui Melville asupra cinematografiei care i-a urmat :D ...hai ca am lungit-o prea mult cu The Good Thief |
Ingrediente : iei un pic din Kaurismaki (Omul fara trecut), un pic din Tornatore (Cinema Paradiso), adaugi ceva sirop roz, ceva intriga politica (vanatoarea de vrajitoare din Holywoodul anilor '50),niste patriotism infect american, si rezulta The Majestic, r. Frank Darabont. In plus il regizezi a la Hallmark si ai compotul perfect.
Cuminte, neinteresant, pocnitoare. Individul ramas fara mana in razboi, care saluta maretul steag american, pe muzica imnului national m-a facut sa vomit. Astia sunt tampitii cu steagul lor de c****. E al patrulea film in ultimile doua saptamani, in care vad secventa asta copiata la indigo. Maretului steag i se falfaie in razele soarelui. :sick: Finalul scarbeste, un final demn de happy end-urile anilor '50. A, era sa uit ... e cu jim carrey. Evitati-l ! |
aham...e unul din filmele cele mai slabe cu Jim...de fapt asta m-a enervat cel mai tare din toate filmele cu Jim
|
Diarios de Motocicleta-2004
Tagline: Let the world change you... and you can change the world This is not the tale of impressive deeds.Is a piece of two lives taken in a moment when they were cruising together along a given path with identity of aspirations and a conjunction of dreams.Was our vision too narrow, too partial, too rushed?Were our conclusions too rigid?...but that aimless roaming through our enormous America has changed me more than i thought.I...am not myself anymore,at least, I’m not the same inside. Film neasteptat de bun,o privire pasionala asupra Americii Latine,un areal de imensa cultura,rupta intre frumusetea picturala si saracia insolita.O incursiune in formarea unuia din simbolurile sec 20. |
Matchstick Men - 4/10 - m-am luptat cu el sa-l vad. Final tampit.
Spanglish - 7.5/10 - Paz Vega = :love: kam toate fetele se indragostesc de Adam dar mi-a placut de el. Povestea frumoasa. Personajele ok. BD In Actiune - 10/10 - Film romanesc superb. Nu te fortzeaza sa razi ... pur shi simplu razi! |
Zombi 3 - 8/10 e mishtocutz, are cateva faze tari de tot dar per total nu e un film "genial" but hey..it's lucio fulci si chit ca as vrea nu as putea sa-i dau o nota mai mica :)
Frankenhooker - 5/10 eh...it could have been better Invasion of the saucer men 0/10 sau 10/10 depinde de cum il privesti :) Adevaru' e ca e mortal filmu'. Best goddamn comedy since Plan 9 from outer space :P Evil ED - 9/10 HA HA HA! GE-NI-AL! Eaten Alive - 8/10 - Tobe Hooper... Brain Damage - 7/10 HA HA HA! Are cateva faze la care m-am cacat pe mine de ras (literally :) ) Good popcorn flick. Toolbox Murders - 9/10 Nu e remake-ul regizat de Tobe Hooper, e originalul si e tare rau :P Phenomena 10/10 ... deh..Dario Argento... A Nymphoid Barbarian In Dinosaur Hell - -5/10 sau 8/10 depinde cum il privesti :) TROMA!!! TROMA!!! |
Originally Posted by Nightwane:
vb serios... |
2046 wkw
|
'frida' - 9.5/10 - absolut incantator. stralucitor jucat (salma hayek face rolul carierei, molina este mereu in forma, rush portretizeaza un trotki parca prea simpatic), dar, mai ales, extraordinar regizat ! aceasta doamna julie taymor se dovedeste un estet incredibil: cu o voluptate a simturilor a la sam peckinpah, zugraveste, in niste imagini calde, picturale (felicitari, deci, operatorului rodrigo prieto) cel mai frumos mexic vazut pe ecran in ultimii 35 de ani (mergem pana la 'hoarda salbatica a lui peckinpah). nu mai pomenesc de artificiile vizuale geniale, de la genericul ce 'ingheata' ca intr-un tablou, pana la imaginile pictate care prind viata si se misca liber.
pasionant ! |
The Private Life of Henry VIII - 7/10: butonam si m-am trezit brusc cu filmul asta pe Cultural... Poate abordarea este un pic cam moderna, dar intrerpretarea lui Charles Laughton este magistrala ("Six wives... And the best of them... is the worst" - brrr!)
The Last Tycoon - 7/10: Filmul asta sta mai mult in interpretarea lui DeNiro, in rolulile lui Jeanne Moreau si Tony Curtis si in aparitia lui Jack Nicholson... In rest... astia de la TVR1 i-au facut o reclama exceptionala. |
All times are GMT +2. The time now is 17:46. |