Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

jackpot 13 Oct 2004 09:53

Originally Posted by Jay:

Nu mai merita sa te uiti la meciurile Romaniei ... asa am ajuns...

Poate ca o s-avem ceva noroc si o sa mai acumulam ceva puncte.
Dar de Olanda tare mi-e frica .... o sa ne iasa scantei din fund.

Ionutz55 13 Oct 2004 14:42

Olanda nu mai este ce a fost la Euro (Macedonia-Olanda 2-2) la fel si cehia ;)
Noi trebuie sa castigam cu Armenia in deplasare parca si pe urma sa ii batem pe olandezi acasa, la fel si cu cehii, in rest in deplasare pot sa ne bata :D
Si sa nu pierdem puncte in deplasarile cu echipele mai slabe decat noi, decat Olanda sau Cehia ;)

PoliFanAthic 13 Oct 2004 15:27

Dupa excrementul ala de decizie la faza penaltyului, mi-am iesit din pepeni. Adica nu ajunge ca jucam ca fii lui Papura Voda, dar a mai trebuit sa ne-o traga cu tifla si arbitrul. Iar pierdut-am cu Dinamo.

Nae 13 Oct 2004 18:01

singura chestie care este frustranta acuma la echipa nationala este ca baietii sunt buni, dar ca impreuna nu merge nimic. si asta este tare pacat, pentru ca visam si eu din nou la un loc 11, sau asa, mondial. dar vad ca sunt un surrealist... :D

Ionutz55 13 Oct 2004 21:18

Andora - Macedonia 1-0
Armenia - Cehia 0-4
Olanda - Finlanda 2-1, la pauza, dupa ce Finlanda a condus cu 1-0

PoliFanAthic 13 Oct 2004 21:24

Cum zicea Ranieri, ca Mutu n-are nimic intre urechi? :D

Nae 13 Oct 2004 23:45

danemarca -turcia 1:1... super meci!!!!!! turcii meritau sa castige insa.

Gaandalf 14 Oct 2004 06:54

Finlanda 1 - 3 Olanda
merita Finlanda... 2 ocazii 2 goluri din partea lu' Van N.
dar primul gol a fost cu sete ... mi-a placut.
Portugalia 7 - 1 Rusia :lol: :lol: :lol:

jackpot 14 Oct 2004 12:35

m-am uitat pe eurosport, deocamdata avem 9pcte ca si Finlanda, Olanda are 4. eu zic sa ramanem optimisti. un pic asa...

jackpot 14 Oct 2004 12:39

Pardon... rectific Olanda a ajuns la 7 iar Cehia la 6.
Incepe sa ..... friga rezultatele.

Gaandalf 14 Oct 2004 12:40

Originally Posted by jackpot:

un pic asa...

k bine zici ... un pic... sa vedem ce facem akum pe 17 noiembrie cu Armenia shi poate da BUNUL DUMNEZEU shi se simte shi nea' Puiu shi demisioneaza pana in Martie cu portocala mecanica.

Jay 14 Oct 2004 14:03

Scria in Catavencu ...
Cica Nea Puiu pupa icoanele nu ca sa castigam noi, ci ca sa nu-l dea astia afara de la echipa nationala.. :D

Gaandalf 14 Oct 2004 14:20

Originally Posted by Jay:

Scria in Catavencu ...
Cica Nea Puiu pupa icoanele nu ca sa castigam noi, ci ca sa nu-l dea astia afara de la echipa nationala.. :D

cea mai tare faza pe ziua de azi ... nota 10 jay ... :lol:

Ionutz55 14 Oct 2004 19:53

Originally Posted by jackpot:

m-am uitat pe eurosport, deocamdata avem 9pcte ca si Finlanda, Olanda are 4. eu zic sa ramanem optimisti. un pic asa...

Nu vad bine natzionala lui "nea puiu" cu a lui ASIA Roma, prevad ca ne vom incurca si noi cu Finlandezii si Macedonia:(
Daca nu ii batem pe olandezi in martie acasa, nu cred ca avem sanse de calificare...

jackpot 15 Oct 2004 12:19

Am vazut si eu la Tv un interviu cu Iordanescu, care zicea ca daca reusim sa ne pastram printre primii in grupa vom avea o sansa. Dar dupa cum se vede Olanda si Cehia se apropie incet dar sigur de punctajul nostru. Sa nu mai spun ca si Finlanda are 9 puncte.

Ionutz55 18 Oct 2004 14:50

Mutu prins dopat cu cocaina

Ce zicetzi de scandalul in care Mutu "ar fi fost depistat pozitiv" cu cocaina la un test anti-doping ???
Eu zic ca este doar o inscenare...pt al da afara de la Chesea, deoarce ii costau prea multzi bani sa il tzina si sa nu joace

herbert 18 Oct 2004 15:52

din pacate pentru el, se pare ca e mai mult decat o "inscenare". baiatul venea vertiginos spre asa ceva. se debilizase complet. ii inflorea nesimtirea la umbra fustelor in floare. cred ca e terminat, spre invatatura, sper, a celorlalti.
oligofrenul acesta se freza de 5 mii de euro, dar nu l-a lovit ideea (nu l-a sfatuit nimeni, probabil) sa doneze cateva calculatoare unei scoli prapadite din Romania. nu merita compasiunea mea.

Ionutz55 18 Oct 2004 22:08

Mutu a recunoscut ca s-a dopat :( , sincer imi pare rau pt el...
Mutu - Game Over
Adidas si Pepsi au anuntzat ca vor rezilia contractele cu Mutu, daca tot ce s-a anuntzat pana acum va fii oficial, repet Mutu a recunoscut ca s-a dopat pt a primi o pedeapsa mai mica...

Jay 19 Oct 2004 11:58

Cocco Mutu

Ioan Becali impresarul lui Adrian Mutu a facut cateva dezvaluiri senzationale. Adrian Mutu a picat la testul anti doping inainte de a veni la meciul nationalei de la Praga, iar antrenorul lui Chelsea, Murinho, a fost de acord sa ascunda adevarul daca Mutu isi retrage declaratiile defaimatoare la adresa sa, in care il facea mincinos pe antrenorul lui Chelsea. Din cauza ca Mutu a preferat sa sfideze pe toata lumea, inclusiv pe Ioan Becali, acest lucru s-a intors impotriva lui.

MinRep 19 Oct 2004 14:01

Originally Posted by Ionutz55:

Mutu - Game Over

Pai, si-a cam cautat-o... :hmm: Si, imi pare rau sa o spun, dar cred ca, intr-un fel, chiar merita chestia asta.

Ce sanctiune i-au dat, pana la urma?

All times are GMT +2. The time now is 07:23.