![]() |
:">
no, cu asta m-ai atind la corason... io nu te mai injur, da tu ma mai injuri? :)) P.S. scuze ca nu pot sa va dau dedicatii dar am o groaza de treaba. maine o sa incerc sa va raspund si cu muzica, nu numai cu vorbe.:D L.E. na hai ca va bucur acuma: iiii, fugim in Amerika?;) Rainule... iti ofer o Stea... |
Multumesc, Dragon. Dar eu tin cu Ripensia, remember?
Oricum, Clujul e in inima mea: http://www.youtube.com/watch?v=M3kWG...eature=related |
Quote:
:x http://www.youtube.com/watch?v=89bqm...eature=related sau cantat de suporteri ii mai fain :D http://www.youtube.com/watch?v=THLCA...el_video_title |
chiar la tine ma gandeam Ghost, cand a pus piesa aia Rainu'... eram sigura ca o sa iti faci aparitia... nu de alta dar ti se potriveste de minune. e dedicatia perfecta pentru tine.;)
|
danke de dedicatie dar eu mi-am jurat ca niciodata nu am sa calc in S.U.A .
|
Originally Posted by iiii:
Crede-ma ca daca vreodata ai sa ajungi pe acolo nu ai vrea sa mai pleci.Eu am fost in Usa si m-as intoarce oricand. |
Originally Posted by Cristina_:
cu cea mai mare placere as merge in canada sau mexic. dar in sua, cate zile mai am eu de trait nu am sa calc acolo |
da mai iiii, dar daca gaseam o piesa care sa se numeasca England, tot de la domnii astia pe care ii ador, o puneam aia, garantat...;)
|
pentru ala cu patru litere
pentru insecta si pentru ala a poluat forumul doua nopti http://youtu.be/L8rNzdsSo7Y |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by iiii:
Din ce spui tu in USA parca ar fi o revolutie :)) Eu acolo nu am avut probleme cu negrii sau cu bande de negrii.Au si ei cartierele lor asa cum si tiganii din Romania au strazile lor.Oameni rai si buni sunt peste tot, nu trebuie sa generalizezi.Si nu trebuie sa iti faci o idee preconceput despre Usa. |
Cristina, hai sa fim seriosi... americanii mi se par cei mai analfabet popor din lume.
|
Si romanii sunt asa de culti? Tu vezi cine conduce Romania in ziua de azi? Suntem offtopic, daca vrei sa continuam discutia atunci private message. |
Atentie la exprimare! Dar deh, ne place noua.. Ana >:D< |
Omule... nu pot sa fiu atenta decat la:
lucrurile care par irelevante dar defapt sunt cele mai importante. Cuvintele nu au nicio importanta in viata noastra si nici modul in care sunt ele aranjate in propozitie, fraza, etc. ceea ce vor ele sa exprime e cel mai important.;) |
|
|
Pentru Dragonfly_drk (sa nu mai fie trista), pentru omuldindulap - userul meu preferat de pe aici de pe forum, ca si fresie si the_fairy
Closer to the Edge |
|
Pentru toata lumea :)
UB40 CAN'T HELP FALLING IN LOVE ;) |
|
;) ;) ;) ;) o ms dragon super melodia :"> :-* :-* :-* :-*
|
Thank you Ana! :)
|
Sa ne pregatim de vacantza mare plaja... Poate ne vedem in vama veche ;) ;)
Ville Valo feat. Natalia Avalon - Summer Wine |
eu zic prezenta pentru Vama Veche - deocamdata -
asa ca... piesa asta e pentru toti cei care, vara asta, vor gadila cu talpile nisipul Vamii Vechi.:P |
Ms, dragonfly! Foarte frumoasa melodia! Eu cam ascult orice muzica ce nu imi "zgarie" timpanul - poate sa fie rock, pop, balada sau clasica. Manele in niciun caz!! :D |
|
|
jansic - I want you to...
|
Release it?
|
Aha! ;)
|
|
Originally Posted by ghost90:
Ahhhhh!!!!!!:-bd Excelent!!!!:)) Desi aparent o victorie mediocra, tinand cand de sansele de calificare, ma bucura enorm ca am trimis acasa "cu botul pe labe" toti primitivii bosniaci care au asistat la meci sub contextul "suporteri"... De mult nu mi-a mai facut nationala o asa bucurie:) |
Am o intrebare : daca Bosnia invingea Romania mai ziceai la fel ... ca bosniacii sunt primitivi ?
|
Da ce legatura are faptul ca sunt niste primate necivilizate,cu faptul ca am castigat noi aseara?
|
Care noi ? Ai fost tu pe teren ?
|
Am fost.No,bun asa?Raspunde la intrebare.
|
Cu ce esti tu mai bun ca bosniacii ? Ca ai conexiune la internet,iti pui poza cu Codreanu si te dai interesant ?
|
Da,de aia,daca atat functioneaza sinapsele tale.Acum raspunzi la intrebare,sau mai faci figuratie in continuare?
|
Originally Posted by redmen:
probabil ca da, tinand cont de modul lor de a se manifesta la intonarea imnului Romaniei. Nu stiu daca ar mai fi rupt scaune, dar mi-e greu sa cred ca nu ar fi strigat "tiganii" chiar si la victorie, tinand cont ca la fel au procedat si la victoria lor de pe terenul propiu. Poate ai sa-mi raspunzi ca si romanii au provocat prin bannerul "Free Mladici"(generalul sarb care se presupune ca e responsabil pentru moartea a 8000 de bosniaci)...dar cine au fost cei care au ridicat primii "securea"(incidentele de la meciul tur)? Nu-mi sunt mai antipatici ca ungurii, dar cu siguranta nu i-as caracteriza ca un popor linistit...doar pentru ca Banatul este "apropiat" sarbilor, nu vad in asta un motiv pentru a jigni intreg poporul roman... |
Nu au fost romani cei cu bannerul acela.E adevarat noi romanii nu rupem scaune si nu jignim adversarii.Noi ne jignim proprii jucatori si antrenori.
|
|
|
Gooood :D
|
|
A fost cineva la IAMX aseara? :)
|
|
|
Originally Posted by marllenn:
:-SS ---> :-t ---> ~X( Excelent!=)) Mersi de dedicatie ;) |