![]() |
Fallen Art - 10/10 of course
bla bla in traducere libera: Nu am stiut niciodata ca un film de 5 minute 41 de secunde poate fi asa de profund si de simplu. DE VAZUT NEAPARAT. |
Milionari de weekend 7/10 Filmul n-a avut parte de droguri si alte prostii,dar in schimb crima si bani la maximum.Dar cu reclamele alea,bagau din sfert in sfert de ora,n-am inteles nimic.
|
Hide and Seek - 5/10 Schizofrenic bullshit...un Robert DeNiro sub standardele normale, Dakota ca intotdeauna...
mai mult m-am enervat la filmu asta... |
Seed of chucky 2/10 :sick: asta e total bullshit! adica trebuia sa fie horror? yeah, right! mai mult am ras decat m-am speriat... faza cu "baiatu" n-am inteles-o! ce p mea era ala pana la urma? parea un schitofrenic de ala cu vreo 5 personalitati. bleah...iar sfarsitul..just don't get me started with that! per total a fost o pierdere de timp si nu recomand nimanui care are o parere buna asupra horrorurilor, pt ca dupa ce vizioneaza filmu asta s-ar putea sa si-o schimbe..
|
Natural Born Killers - 9.8/10 - Sublim. Oliver Stone a facut asta? Nenorocitu'. Se vede QT in el. Il pun pe acelasi piedestal cu Pulp Fiction.
|
Originally Posted by Airlight:
thx... :D |
Originally Posted by nume:
I say we shoot him |
Originally Posted by europe_east:
da' pentru Paz Vega merita!!! :w00t: |
Originally Posted by Cinemania:
mai bine sa-l incoltim cu mesaje lungi. numai posturi lungi :) sa crape matzele invartind motoceii legati la soba si sa salvam definitiv timpul lui nume ! :) |
Natural Born killers 9.9/10 Un film ce a inspaimantat lumea.Oliver Stone respect.Filmul e criminal,romantic si dramatic. 8)
Distributie de nota 10 si Un film de (*) (*) (*) (*) (*) stele,of course. |
Haute Tension - 10/10 - another serial killer movie ? No! THE best serial killer movie i've seen since se7en. Bloody, brilliant, hard, original, french, and a most impressive kick off topic sequence.
|
Princess Mononoke 9/10 excelent filmul...de fapt desenul...nu am mai vazut de mult un film de asemenea grandoare. nici nu am simtit cum au trecut cele 2 ore si ceva...cele mai de belea erau creaturile alea pe nume Kodama(parca asa se numeau)..stiti voi..alea mici si verzi de faceau chchchchchc :D
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Ala roz cu probleme la plamani? Undo - gen tot Platige studios (Cathedral, Fallen Art), mai scurt si mai slab vizual. Restul ok, dar neremarcabil. http://lila.platige.com/~marcin/ - cu click pe movie se poate si downloada filmul |
robots a fost dragut, insa doar atat, insa pretentiile i-au cam daunat (uitati-va numai la distributie !). universul robotilor este tot ce conteaza, pt ca e facut cu atata placere, talent si inventivitate incat dupa ce iesi din sala de cinema, esti suficient de dezorientat ca sa te poti intreba pe ce lume esti. in rest, glumele sunt unele mai bune altele mai dubioase... verificati si voi.
7/10 |
Freaky Friday 5/10 O Lindsay Lohan batrana si o Jamie Lee Curtis tanara la comportamente.Mark Harmon era un star prin anii 80.
Good Bye,Lenin 8,5/10 Un film despre dragoste.Nise copii isi protejeaza mama fara tata :huh: .Destul de bun. Hero of the Federation 1/10 a doua oara,mi-am dat seama de film. O stupizenie luata din mai multe filme celebre. Wes Craven presents:They 6/10 In primul rand,Wes Craven nu face nimic in film,si amintiri din trecut.Bineinteles nasparlete. |
Assault on precinct 13 4/10 nu stiu cum sa spun da parca nu prea avea treaba cu realitatea filmul asta...adica toate exploziile si toate focurile alea de arme nu au fost auzite de absolut nimeni?...si exact dupa ce pleaca lawrence fishburne vine cavaleria...a, da..tot la sfarsit..dupa ce il raneste pe ethan, doar fata il ajuta sa mearga.nici un doctor nu e prin preajma, iar cand ajunge la ambulanta, iar ioc doctori. pai in realitate omul ala murea de vreo 3 ori..
|
Good-bye, Lenin! - 7/10. Chiar merita vizionat.
The Jacket - 5/10. |
Blow 7/10 pana la urma mi-a fost mila de george..toti l-au lucrat pe la spate..pana si sotia lui...auzi, dupa ce ca il baga la inchisoare, sta 3 ani, ii mai ia si fiica si ii si cere bani...partea cea mai faina a fost ca filmul s-a inspirat dintr-un caz real.
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Kaze no tani no Naushika - N-am putut sa nu ma uit a 5 oara la filmul asta. Divin, da-l in spanac. 10/10
Tenkû no shiro Rapyuta - si asta-i divin, da-l in ciuperci. 10/10 Tonari No Totoro - once in a while ma uit la filmul asta. cred ca l-am vazut de vreo 10 ori or smth. 10/10 Hotaru No Haka - si p-asta il revad on a regular basis. nu pot fara el. 10/10 |
but why not?...mi-a placut ca a fost inspirat dintr-un caz real si astfel a avut un sad ending...daca nu ar fi fost real pun pariu ca protaginistul ar fi ramas cu vreo 60 mil in banca, s-ar fi impacat cu sotia lui si ar fi trait fericiti pana la adanci batraneti. si in plus am marit punctajul pt penelope cruz :P Pit fighter -10/10 Jesus christ! la inceput vroiam sa ii dau un 4-5 dar cand am vazut sfarsitul pur si simplu mi s-a facut rau... :w00t: sa va spun si de ce: deci baiatu nostru (pe langa faptul ca incasa pumni de parca ar fi fost un sac de box si tot nu avea nimic) statea ca shmekerul in mijlocul unei piete cu o katana langa el, cu un pistol la brau si cu o intreaga armata a unui mafiot in jurul lui...asa..si dupa ce stau aia frumos de vorba, "eroul" scoate pistolul, omoara bossi + vreo 50 de oameni, toate astea stand in mijlocul pietei si tipand ca un descreierat! si daca asta nu e de ajuns, tipu cica "se ascunde" dupa un stalp care era jumate cat el! a,da..mai pe la sfarsitul luptei pune el mana pe katana si incepe sa ii cioparteasca pe aia de parca ar face sushi. toata treaba asta cu sabia a facut-o doar mergand cativa pasi, pt ca desteptii aia de "bad boys" cu arme in loc sa stea la 50 de m distanta, ei veneau spre el. deci aia cu arma veneau spre ala cu sabia! now that's just facked up! :sick: |
High Tension - 9/10 High quality horror, de vazut...parca am mai vazut un film de genu asta...but I can't put my finger on it...
School of Rock - 8/10 foarte misto poveste...originala (partial) ... si acesta e un film de vazut...din cate stiu eu Jack Black a compus melodiile din acest film (cele cantate de copii)... |
hitchhiker's guide to the galaxy 8.5/10
first things first : nu mi-a placut miniseria din '81. nu neaparat pt ca arata cheap (pt ca si asta arata cam la fel, dar oricum filmul nu e about fancy cgi) ci pentru ca nu-mi placusera personajele. erau conturate slab, aratau rau, replicile nu sunau bine, feeling zero. nu stiu, ceva n-a mers. inceputul lung-metrajul-ului, cel putin primele 10 minute (minus cantecul delfinilor care nu mi-a placut) e aproape copiat shot-by-shot si replica cu replica. chiar si the sets arata la fel. dupa aia, se accelereaza putin. logic, acolo erau aprox. trei ore. dar aici, somehow, te prinde. nu stiu daca tocmai pt ca nu mai e asa de lung sau daca e datorita actorilor (way cooler - medalie de aur pt rockwell si deschanel) sau personajului marvin (thumbs up fata de laba de robot din 81), dar o face si razi, si razi, si razi. pana mai spre final cand o da in bashini si coteste spre tamp. hence rateaza ratingul de "classic". dar ramane "highly recommended". |
This girl's life merita makr pt Juliette Marquis care este very Xrated (try this: http://www.imdb.com/name/nm1402839/)
|
The Power of Lies. un film despre destinul unor frati, care, dupa ce-au fost despartiti de minciuni si intrigi, se reintalnesc, si reusesc sa se impace. un film de George Hichenhopper (sau asa ceva), dupa un scenariu de Orson Welles.
tehnic, filmul etse impecabil. regizorul a avut grije sa construiasca povetsea in asa fel, incat sa poata folosii cadrele pe care le folosea si Welles, dand astfel filmului un flare neobisnuit. la imaginea asta bine conturata, expresiva si justificata se mai adauga si cateva aluzi la citizen kane, scene de dialog, poze de-a lu' Welles in planu' 2, sau cuvantul Rosebut scris pe cate-ceva de lemn. desi filmul este facut in 1999, scenariu este de o actualitate cutremuratoare, si de o umanitate cum numai Welles stie s-o descrie. incepand de la miciile minciuni din campaniile electorale in america, filmul se construieste incet, creste distantandu-se de minciunile publice, si intra in viata privata si ascunsa a unor frati. protagonistul, cel care avea si campania electorala (hmmm, sound a bit like citizen kane), nu este de fapt cine zice ca este, ci a furat identitatea fratelui sau, care din cauza asta a trebuit sa plece in vietnam, de unde nu s-a intors. desi fratele reapare in timpul filmului, intrebarea de identitate a celor doi frati ramane misterioasa pana la final. pe plan psihologic, scenariul este scris in asa fel, incat sa nu-ti dai seama daca protagonistul chiar este cine zice ca este, pana la momentul cand apare un nume: Raymond Romero. ca Rosebud-ul din citizen kane, numele asta ramane un mister, insa la jumatatea filmului se descopera ca este numele fratelui protagonistului. cu ajutorul unor personaje bine conturate (de exemplu sotia protagonistului, care desi este puterea dominanta in casnicie si campanie electorala, este si intruchiparea tristetei absolute pe care o cara protagonistul cu el) povestea intra in flash-back-uri (mda, cam oldskool) bune, care ii arate pe cei doi frati, sau numai pe unu singur, in asa fel incat sa nu-ti poti da seama care e care... astfel, fetele si numele raman doua chestii separate, care se unesc numai in ultimile scene, adica atunci cand fratii isi stau fata in fata. sigur ca diferentele de personalitate au o importanta grava, fiind totusi o tema classica: doi frati. calitatile luate de la tatal lor sunt putere, eroism, imaginate, perseverenta si openmindness-ness, insa sunt impartite intre cei doi frati. aceasta diferenta intre cei doi ii face sa se desparta la un moment dat, si il face pe protagonist sa zica despre fratele si sotia lui ca nu-i iubeste: "what I hate, is love. [...] I hate it because I need to recieve it. I hate it, because it hurts". povestea nu se bazeaza pe aspectul sentimental al dramei si astfel reuseste sa nu devina siropos sau lacrimogen, desi, la final, o singura propozitie a spus totul: sotia il intreaba pe protagonist: "Do I know you?" cu propozitia asta simpla, filmul reuseste sa acopere toata tema pe care si-a ales-o: minciuna. aratand fenomenul asta uman din toate punctele de vedere, Welles reuseste sa arate ca viziunea lui despre om a fost corecta, si ca timpul n-o schimba: omul minte ca sa aiba putere. desi scenariul este scris impecabil, imaginea n-are gresi, si toate Welles-hint-urile din film sunt misto, regizorul nu reuseste sa aleaga povestea intre Hollywood si Welles. aici filmul pierde considerabil, pentru ca numai din cand in cand el reuseste sa surprinda printr-o secventa superba, pe care apoi o inneaca intr-un conformism hollywoodian. 8,75/10 |
tulit-o dupa examen la carciuma unde m-am torpilat nitel, dupa care am bagat vro doua filme.
no. 1. a lot like love 6/10 - com. rom. cum stiu "ei" sa faca, cand penibil, cand mai tragi un ranjet. de asteptat pe hbo. la inceput poate parea mai slick si da impresia ca nu e chiar ca restul da' isi "revine" pana la urma. n-am rezistat la ultimele 10 minute pt ca incepea intr-o alta sala interpreter si am iesit sa iau bilet. so, no. 2. interpreter 7/10 - nimic special. fost exact cum ma asteptam. prestatii nicole si sean ok,(desi pollack l-a pus pe penn sa boceasca cam mult), faze mai cheesy asa (numele alora citite la sfarsit, obiceiurile ku etc), clisee dar si ceva bucati bine lucrate cu ritm, vana sau cum vreti sa-i ziceti (scena cu autobuzul si goana dupa asasin din final, cel putin pana cand ... ah, well, nu dau spoilere) |
pana pe martea viitoare nu prea am timp sa vad filme, dar ma mai relaxez seara cu cate un concert; ultimul, Homecoming, A-Ha (Oslo, 2001). baietii suna corect live, piesele-s bine gandite, nu erau printre favoritii mei (nici acum nu is neaparat), dar urmaring concertul cu textul in engleza pe ecran, am vazut ca nu-s chiar fara rost versurile lor.
extrauri faine, clipul piesei Velvet e tare misto. si piesele extrase dintr-un concert umanitar, cantate intr-un fel de unplugged fara sa fie unplugged deloc de fapt. :? |
All Fall Down - 4/10: daca tot mi-am petrecut ultimele seri pe TCM, m-am gandit sa-l incerc si pe asta... Dupa distributie, parea promitator, dar s-a transformat intr-un ghiveci intre "Rebel Without A Cause" si "Splendor in the Grass", fara nici un gust... Remarcabil doar rolul facut de Angela Lansbury.
|
Faustrecht der Freiheit (1975) ... aka Fox and His Friends
unul din cele mai personale filme ale lui fassbinder, poate de aceea a si jucat in rolul principal, un gay proletar care cistiga ceva parale la loterie si este tradus apoi de prietenul mai sofisticat. |
Cast away 8/10 Un film bun,despre cum se descurca omul cu lucururi de pe insula.Sfarsitul a fost slabut.
Scream 3:8/10 Un horror bun de vazut,cu suspans si thriller maxim.Mai ales ca cu criminalul se schimba treaba,mai mult tipete decat actiune,am ras bine. Deep Impact 7/10 Credeam ca vad alt film,dar oricum a fost trist.Valurile erau marfa,dar iubirea invinge tot. Maria 2/10 un kkt de film,drama cu violuri si copiii multi. Shangai Noon 7,9/10 Am ras cu pofta,mai ales ca Jackie Chan si Owen Wilson fac un cuplu perfect de actiune si comedie.Mai bun decat anteriorul. Mai ales ca inamicul avea 12 ani :lol: :huh: si stia cum sa se bata,chiar mai bine decat toti. Peacemaker 6/10 Un fel de Interpreter fara Sean Penn si FBI,CIAsi asasinate.Nicole Kidman :love: a jucat cel mai bine dintre toti,dar si Marcel Iures.George Clooney :sick: What's the worst that could happen 7/10 Din cauza unui inel,se bat aia de numai pot,mai ales Lawrence pe DeVito. |
"Proprietarii de stele", România, 1991, R. Savel Stiopul
Cinematograful: Cinemateca Sala: Eforie Motivul: conjuncturä Concluzia: Fugiti, määääääää.........!!!!!!!!! :huh: :shock: :( :o :(( |
stiu ca ar fi trebuit sa iau cartile in brate iar dar n-am rezistat si am vazut
Happy Times de zhang yimou, ultimul film de dat la sentiment al tipului inainte sa treaca pe wuxia (cel putin pana anul asta cand vine cu riding alone for a thousand miles). incadrat prost ca si comedie de hbo, (nu ca ma si asteptam la una) le arunca mai degraba spre tragic, genul not a single dry eye in the house. dar e reusit, isi face treaba si emana emotie prin toti porii, asta desi imaginea nu mai iti fura ochiul ca in the road home.(no landscapes here, just tough city life) 9/10 |
Whitecoats 5/10 ceva de genu scrubs, numai ca serialul era mult mai fain.
|
Scrubs... :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( I miss them man...they were awsome...SHIT...where are they???? :(( :(( :(( :((
|
North By Northwest - 9/10: e un cliseu, dar filmul asta devine din ce in ce mai bun cu cat il vad de mai multe ori.
Italiencele - 3/10: un film inspirat din frumusetile patriei... Oltenia rurala... de-abia am putut rezista la ããã CHESTIA asta. Macar in ultima jumatate de ora parca isi revine un pic, dar cu greu poate fi luat serios in considerare ca film. :sick: Buddy Buddy - 7/10: Hello, Mr. Green? Ah, Mr. White! Give me Mr. Brown! ... Nici macar nu il consider un Wilder bun (merita vazut pentru Matthau si pentru aparitia lui Kinski, care seamana in mod dubios cu Bivolaru :P) dar a intrat perfect dupa "Italiencele". |
Originally Posted by MinRep:
Un exercitiu nereusit al un onor amatori cu diploma. Helmis e infect ca regizor. Se pare ca infectia da bine. Anul asta a intrat in productie cu un nou film, dupa scenariul lui W.C. Tudor si sub aripa obladuitoare a lui mosh sERJ. :sick: X 1000. |
|
L-au laudat destui si pe acest forum si prin alte parti. Cred ca se mai pastreaza topicul. Nu vreau sa nominalizez ca ne certam iar.
|
Am vazut si eu jegu' de Italiencele. Nota: - 4353253656752643234568757823676 / 10 . Nu am inteles nimic din ce ziceau alea/aia. Mi se pare mie sau in film "juca" si BOB din Orient Express? :shock:
|
Originally Posted by Nightwane:
Din spate umbra lui serj veghea "patronizatoare". Mata vrei mazare ? |
pai daca era si BOB, atunci filmul merita un 10 cu felicitari. :sick: |
ntz. numele lui helmis era folosit drept acoperire pt ca sa mai poata intra sergiu cu inca un film la concursul cnc. de fapt era proiectul lui sergiulica. spre norocul nostru, dupa schimbarea regimului s-a anulat decizia de finantare a acestui proiect si inca vreo alte 10 bashini care luasera bani, in mod abuziv. |
Originally Posted by Nightwane:
|
Secondhand lions 7.5/10 un film foarte bun de vazut cu familia sau atunci cand te plictisesti. se vede ca Haley Joel Osment a mai crescut de cand cu AI.
Azumi 8/10 am fost captivat inca de cand am vazut posterul...din pacate nu am scapat nici aici de faimoasele zboruri printre case sau prin copaci, chiar daca au fost foarte limitate.tot ce pot spune e ca astept cu nerabdare sa vad azumi 2. Original kings of comedy 7/10 :lol: tot mai fain a fost blue collar comedy show dar si la asta am murit de ras la unele faze: il intreaba pe un negru shmeker din randul din fata cu ce se ocupa si ala zice "computer technology"..si la care the comediant zice: "Boogey, I know we shouldn't say this to one another, you know beeing black an all, but YOU CAN'T SPELL mother facking "TECHNLOLOGY"!! :lol: :lol: |
The People vs Larry Flynt - 9/10 - Vazut a treia oara, cred. Cu un Woody Harrelson genial si o Courtney Love (ai carei sani sunt impresionanti pentru corpul ei de schiloada drogata) libertina you can't go wrong. Milos Forman is the man.
|
kinsey incepe promitator, cu multa inventivitate si umor, ca o comedie tabu, de moravuri, cu un usor iz de satira sociala. este genul de film nascut dintr-o idee / intentie buna care duce spre iad: condon (scenaristul agreabilului meu 'chicago') nu mai stie cum s-o dezvolte, asa ca da spre paisalogeala crunta (tabuurile sexuale ale pudibombei societati a anilor '50-'60, care devin din ce in ce mai ciudate si mai tratate fara perdea) si, inevitabil, spre plictiseala.
culmea, filmul nu poate fi acuzat nici de tezism - intr-adevar, in prima lui ora iti cam scoate ochii cu ideea ca tabieturile sexuale ale societatii au fost mereu aceleasi, ergo nu trebuie judecate in nici un fel), insa candva anume apare un personaj grotesc, jucat de william sadler, care ridica semne de intrebare chiar echipei de ostracizati a lui liam neeson (care, apropo, face un rol excelent, al doilea, zic eu, dupa inegalabilul oskar schidler): este libertinismul o consecinta a normelor sociale si, mai ales, cat poate fi acesta tolerat ? dar platitudinea scenariului nu prea il ajuta in nici o privinta... 7/10 |
Originally Posted by notorious:
:sick:
Originally Posted by notorious:
:sick: On-topic: primele 15 minute din Star Wars Ep.3. M-a plictisit crunt. Nu am suportat sa mai vad si restul. Trist... |
Snakeskin 2/10 it's a very very big piece of crap...with hazelnut toping! :sick: tot ce mi-a placut din film a fost fata si felul in care se intretaiau povestile tuturor personajelor..
|
Originally Posted by zizi:
@Benny Eu de vreo 6 ori. 10/10 |
Rectific, ca era prea bine ca sa fie adevarat: Courtney Love are silicoane... Dar Milos Forman still rules.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:24. |