Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Sm�agol-Gollum 07 Apr 2005 21:00

cred ca ala de care vb tu este www.stapanulinelelor.net, dar site-ul respectiv nu mai exista....

SarumanTheWhite 07 Apr 2005 21:40

Nu, nu este acela, dar ms oricum!

WraIth 08 Apr 2005 18:41

fratilor...am apucat shi eu(cu o intarziere enorma) sa joc RoTK. pisods de tot frate, dar nu ii chiar asha ushor. ce rupe sam ala :P

Longshot 08 Apr 2005 22:23

:? jocu' e foarte ljr, dupa mine, dar giving credit where credit is due, bossu de la scena cu mortzii, e tare in p*** rau.

Denis_stelistu 08 Apr 2005 23:09

Aaaaaaaaaaaaa
De joc.Este super bestial.Mai ales a 3 a parte.Poti juca cu toate personajele,nu chiar toate,dar este super.

WraIth 09 Apr 2005 07:37

nush ce sa spun, dar mi s-a parut ca aragorn se mishca cel mai greu, mai ales cu two-handed sword al lui.mult mai lejer mergea chiar shi la gandalf care avea shi sabie shi staf. vad eu mai incolo.cand ajung pe la sf am sa ma mai dau cu parerea

greu,ushor cum o fi de mult nu am mai jucat de genu asta.imi palce

beren! 09 Apr 2005 22:06

fotr ext

cine imi da fotr extended pe cd?please?dau bani!

WraIth 10 Apr 2005 07:40

am TTT shi ROtK. no FoTR sorry

Longshot 10 Apr 2005 08:55

orice dealer respectabil de cd-uri le are. keep shoving.

beren! 10 Apr 2005 08:59

the world is changing

cine naiba m-a dat afara?oricum repet:cine are sa-mi dea fotr pe cd?si inca ceva:sa nu credeti ca sunteti mai destepti decat mine doar ca m-ati dat afara.pun pariu ca nici unul dintre voi nu stie elvish.pe curand si nu uitati fotr ext!

WraIth 10 Apr 2005 10:14

nu-s dealer :P
dau ce am

cu msa te dea mai afara? nu mai erai logat adik ? asta pt ca ai stat prea mult timp logat shi nu ai facut nik .

Longshot 10 Apr 2005 10:18

stiu ca nu esti dealer. am uitat sa pun un @beren la post. lui ii spuneam sa mai dea cu sapa.

cat despre paranoia lui, lasa-l ca e beat. :sleep:

Faenor 11 Apr 2005 07:28

Wraith, daca ti-a placut ROTK jocul incearca Demonstone-in acelasi stil, dar numai ca plasat in Forgotten Realms, pe un scenariu de R.A. Salvatore-pour les connaisseurs ;) -cu vocile lui Patrick Stewart si Michael Clark Duncan; senzatia cinematica, sunetul si detaliile de gameplay sunt exceptionale.

Faenor 11 Apr 2005 09:53

A propos mi se pare mie sau sectiunea asta de forum a devenit un fel de Night of the Living Dead area-vad threaduri de care nici nu stiam ca exista si persoane care raspund unor posturi de acum 4 ani-intr-un limbaj elevat pentru cinspe ani neimpliniti, da nevermind :D. So is it just me or it's getting annoyingly "funny" in here? :shock:

Gaandalf 11 Apr 2005 14:04

lipsesc si eu 3-4 zile si knd ma intorc sectia fanatic e cuprinsa de haos!

WraIth 11 Apr 2005 16:01

k.mersi.am sa-l incerc.intai sa-l gasesc :P

pe ala inca nu l-am terminat ,ca mi-a dat cd 3 futut shi nu pot sa termin.mai ma 4-5 nivele. ah :P

mda.cam scoala din morti topicuri prea vechi. totushi...2001

Sm�agol-Gollum 11 Apr 2005 21:33

Originally Posted by Faenor:

A propos mi se pare mie sau sectiunea asta de forum a devenit un fel de Night of the Living Dead area-vad threaduri de care nici nu stiam ca exista si persoane care raspund unor posturi de acum 4 ani-intr-un limbaj elevat pentru cinspe ani neimpliniti, da nevermind :D. So is it just me or it's getting annoyingly "funny" in here? :shock:

exista o persoana...si aia cred ca e jiji...

Faenor 12 Apr 2005 06:45

Sugestii? Semnam o petitie sa-l amendam pentru imbecilitate or what ? :D Anyway nu pare genul care sa oboseasca, cred ca are vocatie de arheolog :lol:

Gaandalf 12 Apr 2005 14:06

Sugestii? Semnam o petitie sa-l amendam pentru imbecilitate or what ? :D Anyway nu pare genul care sa oboseasca, cred ca are vocatie de arheolog :lol:

fierbe sangele in el ca e la inceput si posteaza pe unde apuca...
we must be patient ... use the force... think and wait ... and he will cool down!
http://www.theonering.net/perl/newsview/8/1113003625 -
sa inteleg ca aceasta discutie se va purta pe Mirc ?

WraIth 12 Apr 2005 15:10

shi normal.eu m-am invatzat minte :P

Sm�agol-Gollum 12 Apr 2005 21:34

"Later, Ungoliant wandered south into the deserts of Harad, where - finding nothing else to eat - she consumed herself" !!!

that's sick man! :sick:

Faenor 13 Apr 2005 06:51

E clar ca e vorba despre un chat...probabil in gen mirc, desi ridica si semne de intrebare: 45 minute de live chat are bound to bring chaos :hmm: fiecare se grabeste sa scrie ceva si nu reuseste nimeni sa inchege ceva coerent si mai substantial ca volum ca deja topicul s-a mutat spre altceva-prea dinamic motor pentru asa discutie.

Gaandalf 16 Apr 2005 16:36

Singer helps Pee Jay with Kong & Pee Jay helps Singer with Superman
http://www.joblo.com/index.php?id=7200

Pee Jay is fat free ... arata ciudat. :shock:

WraIth 18 Apr 2005 06:50

arata cam distrus.tras rau de tot

beren! 21 Apr 2005 07:17

Originally Posted by SarumanTheWhite:

SCOALA

salut!tu esti saruman the white si de pe coming soon forum?daca da eu sunt beren!

WraIth 21 Apr 2005 14:57

da-mi shi mie un link :P

SarumanTheWhite 21 Apr 2005 22:48

Originally Posted by beren!:

SCOALA

salut!tu esti saruman the white si de pe coming soon forum?daca da eu sunt beren!

Hey!

Da, eu sunt. A, da, imi amintesc: tu esti tipul cu intrebarile? Da... incantat de cunostinta.

beren! 22 Apr 2005 11:58

Originally Posted by beren!:

SCOALA

Hey!

Da, eu sunt. A, da, imi amintesc: tu esti tipul cu intrebarile? Da... incantat de cunostinta.

salut!esti cel ami tare de pe coming soon forum.deci forumul ala voi l-ai facut?oricum mersi ca ni l-ai recomandat.asa am dat de el.namarie :D

SarumanTheWhite 23 Apr 2005 22:40

Nu, eu nu fost implicat in construirea forumului.

A fost placerea mea sa te ghidez spre ComingSoon deoarece gasesti pace si liniste acolo.

Oricum trebuie sa fim rezistenti acum, deoarece termenul de 'coming_soon' nu prea se mai potriveste filmului LOTR --- exista cativa moderatori, ofticati ca thread-ul filmului a rezistat o perioada de timp foarte indelungata in comparatie cu alte filme ale caror subiecte au fost inchise dupa iesirea DVD-ului filmului respectiv, care sunt impotriva noastra (fanilor) -unele subiecte celebre cum ar fi 'The Green Dragon' si 'ROTK EE Official News etc.' au fost blocate la cerinta cretorilor.

Ma bucur ca esti membru al forumului CS!, desi mai exista unele dedicate in totalitate lui Tolkien / filmului, dar acest loc este unul special --- dupa cum probabil vei observa.

flav 29 Apr 2005 22:04

hey

A jucat careva jocul Lord Of The rings de aici?
eu le-am jucat pe toate...
Am de vanzare jocul original LOTR:Return Of The King.
mai multe info la [email protected]

WraIth 01 May 2005 18:33

deap.eu ma jucat.numa ala cu cracterele..nu ala de strategie.

nu te lauda :P

Gaandalf 02 May 2005 14:20

ma intreb de ce sunt unii impotriva jocurilor de strategie ...
grele ... ?

WraIth 02 May 2005 15:58

cine ii impotriva..?!

eu nu l-am avut inca :P ca vreu sa il joc :)

Gaandalf 02 May 2005 16:06

Originally Posted by WraIth:

cine ii impotriva..?!
eu nu l-am avut inca :P ca vreu sa il joc :)

wraith... tot ai inteles ...

WraIth 02 May 2005 21:12

posibil... ;)

dar cine este impotriva?!

belatori 06 May 2005 19:12

am incercat si eu sa intreb ceva si mi s-a spus ca mai bine caut raspunsuri aici. asadar apropo de limba elfilor, e adaptata dupa celtica sau dupa un vechi dialect finlandez?
daca stie careva ceva .... va multumesc in avans :)

belatori 06 May 2005 19:18

si ... pentru fanii inraiti ai lotr dar in mod imperios dotati cu simtul umorului:
http://www.ealasaid.com/misc/vsd/

lectura placuta!

WraIth 06 May 2005 21:43

astea parca au mai fost o data..dar nu cont.

eu parca shtiam ceva de celta,but not sure.got to look into it

evenstar 08 May 2005 17:19

Originally Posted by belatori:

am incercat si eu sa intreb ceva si mi s-a spus ca mai bine caut raspunsuri aici. asadar apropo de limba elfilor, e adaptata dupa celtica sau dupa un vechi dialect finlandez?
daca stie careva ceva .... va multumesc in avans :)

Din amandoua. De fapt elfii vorbesc doua limbi, chiar si n film. Quenya, cea inspirata din finlandeza si care a fost prima limba a elfilor... in ROTK, cantecul lui Aragorn de la incoronare este in Quenyana.
Si ce a dea doua limba, Sindarina provine din galeza, un vechi dialect celtic si care apare de exemplu in prologul rostit de Galadriel in FOTR.

Faenor 11 May 2005 06:44

A aparut primul trailer la Chronicles of Narnia si nu arata rau de loc. Oare ne asteapta o mare surpriza comparabila cu FOTR lui PJ din 2001? :?

WraIth 11 May 2005 14:24

arunca un link :)

Faenor 11 May 2005 15:12

http://movies.channel.aol.com Sau de pe pagina aferenta de la comingsoon.com-The Chronicles of Narnia-Enjoy! :)

beren! 22 May 2005 21:28

cine are fotr extended pe CD?datimi-l pls.namarie... :((

WraIth 23 May 2005 07:28

eu le am dar fara FoTR

Faenor 25 May 2005 07:46

Wraith ce zici de traileru de la Narnia? Ai reusit sa-l vezi pe linkul dat de mine?....Poate comparam putin stilul si sansele de a se impune comparativ cu trilogia lui Jackson.. ;)

WraIth 28 May 2005 15:42

inca nu..ma chinui tot de atunci..de fapt vreo cateva zile netu nu mi-amers
dar din cate am vaz eu..se pot compara..?! mi s-a paurt cam childish.din ce am vazut printre litere.sa vad traileru' shi vb

Gaandalf 28 May 2005 20:51

Wraith ce zici de traileru de la Narnia? Ai reusit sa-l vezi pe linkul dat de mine?....Poate comparam putin stilul si sansele de a se impune comparativ cu trilogia lui Jackson.. ;)

am vazut eu intr-una din pauzele de invatzat si am ramas profund marcat ... nu pot sa spun k m-a shocat ... DAR mi-a atras atentia ... razboaie, taurini (War Craft) - sau cel putin asha mi s-a parut mie... wizzards... shiny swords & everything dar parca totul prea curat. Nimic din autenticitatea aceea a realitatzii . noroi, zgarieturi & shit... chestii initiateb de Lucas inca din primele Star Wars. Sper sa ma fac intzeles ...

nu cred ca trebuie comparat aicea... k nu are rost ... asta este prima cronica : The Lion, the Witch & The Wardroe asha ca faenor poti sa deschizi un topic numai ptr The Chronicles Of Narnia si dezvoltam acolo ...

WraIth 29 May 2005 06:47

la-m vazut shi eu in sf ieri :D astept sa vad daca deschizi un topic nou sau doreshti aici. las sa vad ce faci, oricum pare interesant...dar ma duce in doua directii : la inceput spre HP datorita casei shi apoi spre Lord.am vazut cateva chestii interesante:batalii shi cum zicea Gandalf - Warcraft.
leul imi aduce aminte de The Lion King,mai ales cand este sus pe stanca sau ce o if ea.

sper sa nu dezamageasca,mai ales ca ecranizarile dupa romane prind acuma,Chronicles of Narnia fiin scris de CS Lewis.nu am auzit de el

Sm�agol-Gollum 29 May 2005 18:54

am vazut trailerul de la The Hobbit!!!! :w00t: abia astept anul 2006
!! de fapt 2007 ca atunci o sa apara pe la noi! Smaug looks great!!

Sm�agol-Gollum 29 May 2005 19:29

am vazut acuma trailerul de la chronicles of narnia..arata promitator...o sa vedem si ce e cu asta...dar cred ca o sa imi place avand in vedere ca am o slabiciune pt fantasy movies...am observat un lucru interesant :P :pe dulap este gravat un copac care seamana putin cu white tree of gondor.. :D

All times are GMT +2. The time now is 21:00.