![]() |
Voi reflecta la întrebarea asta!
|
proştii mor vreodată? dacă da, unde se duc după moarte? :-? dacă chinezii şi indienii sunt cele mai numeroase popoare de pe planetă de ce nu au cele mai multe genii?:-O
|
Originally Posted by Dragomara:
Nu stiu daca mor vreodata dar cert e ca sunt bannati extrem de greu. Tu esti, stimata Dragomara, dovada vie a acestui fapt. Dispretul tau enorm fata de tot ce te inconjoara a incetat sa fie amuzant, e acum gretos :-& . Iti consideri propria inteligenta implicita dar, vai, cat de departe de adevar esti ! :( Nu te obosi sa raspunzi, iti voi ignora orice postare de acum incolo. Aproape tot ce scrii contine otrava si renunt sa mai gasesc ceva interesant sau frumos la tine. |
6D
Ce inseamna proiectie 6D? B-)
Oups, asta este despre filme... scuzati. Dar daca tot mi-a scapat... Multumesc. |
se spune, de obicei, că 4D introduce şi mişcarea (adică se mişcă şi scaunul pe care stai în funcţie de imaginile de pe ecran), iar 5D-ul (oare i se zice 6D) introduce şi mirosurile, vântul sau chiar stropi de diverse (în principiu apă :D). Bineînţeles, nu există lungmetraje realizate pentru 5/6D, ci doar scurtmetraje, iar sălile în care se proiectează sunt mici, de câteva zeci de locuri. În România mi se pare că există una la Bran.
|
tot 6D
E un cinema din Bucuresti care a anuntat ca va avea 6D incepand din 1 iunie. Astept cu interes sa vad ce presupune. Multumesc pentru lamurire.
|
Originally Posted by Chambord:
te rog frumos transmite-i complimentele mele mamei tele pentru educaţia pe care ţi-a dat-o! |
sunt intr-un mare rahat: I NEED URGENT HELP.
MI-AM UITAT TELEFONUL LA SERVICIU SI NU AM NICI UN CEAS DESTEPTATOR IN CASA :(( CUM MA TREZESC PT MAINE DIMINEATA LA 8 JUMATE CA SA AJUNG LA SERVICIU? :(( :(( :(( CUM SE SETEAZA COMPUTERUL CA SA SUNE DE DIMINEATA? STIE CINEVA???????? :(( :(( :(( |
Ai mare noroc! Poti dormi linistita pana pe la 10 si apari la servici in jur de 11 cu o cafea in mana: "Hei, dragi colegi, nu-i asa ca-i o zi superba? Sefa, cafeaua-i asa buna la ora asta, yaamiii!" (si sorbi zgomotos).
Vezi tu, "ghinionul" asta al tau are 2 taisuri..practic ai "lasat" dovada intarzierii la locul unde ai (vei) intarzia/t: TELEFONUL! Acum deh, nu s-or apuca si ei sa investigheze la tine acas' sa caute daca ai sau nu ceas desteptator. Sfat: Nu te increde in computere! Motto: Nu e codu' binar mai bengos ca neuronu'! Ai uitat, asta e, nice dreams! :) |
hai ca m-am descurcat....am instalat un Computer Alarm Clock Software....m-a trezit cu melodia mea preferata, aleasa de mine B-)
|
Originally Posted by illotempore2002:
care ? My heart will go on ? :D |
Culmea - si eu am avut pentru scurt timp "My Heart Will Go On" la desteptätorul telefonului - nu cä m-as omorî dupä ea, da' pe moment era singura care sä mä trezeascä suav, din câte aveam.
Acum, o am pe aia pe care timp de 30 de ani mi-am fredonat-o singur, din reflex, dimineata când mä trezeam, ca sä mä simt bine si sä uit cä-ncepe încä o zi de cäcat: tema din "Rich Man, Poor Man" (luatä de pe youtube). La apel am "Am sä mä-ntorc bärbat", iar la SMS, începutul de la "Scrisorile". On topic:
|
Cum pot transmite un comentariu referitor la continutul site-ului?
|
|
Multumesc. Am si executat:)
|
apreciez parerea buna pe care o ai despre mine X( nu, Mr Brightside, a celor de la The Killers |
Originally Posted by illotempore2002:
daca iti spun ca eu sunt din aia care considera Titanicul un film de 5 stele :D vorbesc serios |
lasa filmul....vorbeam de melodie.....nu-mi vinde gogosi ca nu cumpar :-*
|
pai si melodia e foarte misto (ok, it's much overplayed)
|
pai atunci nu esti in toate mintile daca-ti place melodia aia :-*
dar lasa, ca esti simpatic, compensezi |
All times are GMT +2. The time now is 16:08. |