Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

Pitbull 26 May 2009 21:39

Voi reflecta la întrebarea asta!

Dragomara 27 May 2009 15:51

proştii mor vreodată? dacă da, unde se duc după moarte? :-? dacă chinezii şi indienii sunt cele mai numeroase popoare de pe planetă de ce nu au cele mai multe genii?:-O

Chambord 28 May 2009 08:56

Originally Posted by Dragomara:

proştii mor vreodată? dacă da, unde se duc după moarte?

Nu stiu daca mor vreodata dar cert e ca sunt bannati extrem de greu. Tu esti, stimata Dragomara, dovada vie a acestui fapt. Dispretul tau enorm fata de tot ce te inconjoara a incetat sa fie amuzant, e acum gretos :-& . Iti consideri propria inteligenta implicita dar, vai, cat de departe de adevar esti ! :( Nu te obosi sa raspunzi, iti voi ignora orice postare de acum incolo. Aproape tot ce scrii contine otrava si renunt sa mai gasesc ceva interesant sau frumos la tine.

zoe 28 May 2009 09:00

6D

Ce inseamna proiectie 6D? B-)

Oups, asta este despre filme... scuzati. Dar daca tot mi-a scapat... Multumesc.

StefanDo 28 May 2009 10:00

se spune, de obicei, că 4D introduce şi mişcarea (adică se mişcă şi scaunul pe care stai în funcţie de imaginile de pe ecran), iar 5D-ul (oare i se zice 6D) introduce şi mirosurile, vântul sau chiar stropi de diverse (în principiu apă :D). Bineînţeles, nu există lungmetraje realizate pentru 5/6D, ci doar scurtmetraje, iar sălile în care se proiectează sunt mici, de câteva zeci de locuri. În România mi se pare că există una la Bran.

zoe 28 May 2009 10:33

tot 6D

E un cinema din Bucuresti care a anuntat ca va avea 6D incepand din 1 iunie. Astept cu interes sa vad ce presupune. Multumesc pentru lamurire.

Dragomara 28 May 2009 11:00

Originally Posted by Chambord:

Originally Posted by Dragomara:

proştii mor vreodată? dacă da, unde se duc după moarte?

Nu stiu daca mor vreodata dar cert e ca sunt bannati extrem de greu. Tu esti, stimata Dragomara, dovada vie a acestui fapt. Dispretul tau enorm fata de tot ce te inconjoara a incetat sa fie amuzant, e acum gretos :-& . Iti consideri propria inteligenta implicita dar, vai, cat de departe de adevar esti ! :( Nu te obosi sa raspunzi, iti voi ignora orice postare de acum incolo. Aproape tot ce scrii contine otrava si renunt sa mai gasesc ceva interesant sau frumos la tine.

te rog frumos transmite-i complimentele mele mamei tele pentru educaţia pe care ţi-a dat-o!

illotempore2002 28 May 2009 22:37

sunt intr-un mare rahat: I NEED URGENT HELP.

MI-AM UITAT TELEFONUL LA SERVICIU SI NU AM NICI UN CEAS DESTEPTATOR IN CASA :((

CUM MA TREZESC PT MAINE DIMINEATA LA 8 JUMATE CA SA AJUNG LA SERVICIU?

:(( :(( :((

CUM SE SETEAZA COMPUTERUL CA SA SUNE DE DIMINEATA? STIE CINEVA????????

:(( :(( :((

Neuptolem 29 May 2009 01:15

Ai mare noroc! Poti dormi linistita pana pe la 10 si apari la servici in jur de 11 cu o cafea in mana: "Hei, dragi colegi, nu-i asa ca-i o zi superba? Sefa, cafeaua-i asa buna la ora asta, yaamiii!" (si sorbi zgomotos).
Vezi tu, "ghinionul" asta al tau are 2 taisuri..practic ai "lasat" dovada intarzierii la locul unde ai (vei) intarzia/t: TELEFONUL! Acum deh, nu s-or apuca si ei sa investigheze la tine acas' sa caute daca ai sau nu ceas desteptator.
Sfat: Nu te increde in computere!
Motto: Nu e codu' binar mai bengos ca neuronu'!
Ai uitat, asta e, nice dreams! :)

illotempore2002 29 May 2009 09:20

hai ca m-am descurcat....am instalat un Computer Alarm Clock Software....m-a trezit cu melodia mea preferata, aleasa de mine B-)

Chambord 29 May 2009 09:23

Originally Posted by illotempore2002:

hai ca m-am descurcat....am instalat un Computer Alarm Clock Software....m-a trezit cu melodia mea preferata, aleasa de mine B-)

care ? My heart will go on ? :D

Pitbull 29 May 2009 09:45

Culmea - si eu am avut pentru scurt timp "My Heart Will Go On" la desteptätorul telefonului - nu cä m-as omorî dupä ea, da' pe moment era singura care sä mä trezeascä suav, din câte aveam.
Acum, o am pe aia pe care timp de 30 de ani mi-am fredonat-o singur, din reflex, dimineata când mä trezeam, ca sä mä simt bine si sä uit cä-ncepe încä o zi de cäcat: tema din "Rich Man, Poor Man" (luatä de pe youtube). La apel am "Am sä mä-ntorc bärbat", iar la SMS, începutul de la "Scrisorile".

On topic:

care ?

zoe 29 May 2009 09:52

Cum pot transmite un comentariu referitor la continutul site-ului?

Chambord 29 May 2009 09:55

il scrii aci:

http://www.cinemagia.ro/forum/showth...02#post1455002

zoe 29 May 2009 10:00

Multumesc. Am si executat:)

illotempore2002 29 May 2009 10:00

apreciez parerea buna pe care o ai despre mine X(

nu, Mr Brightside, a celor de la The Killers

Chambord 29 May 2009 10:32

apreciez parerea buna pe care o ai despre mine X(

nu, Mr Brightside, a celor de la The Killers

daca iti spun ca eu sunt din aia care considera Titanicul un film de 5 stele :D vorbesc serios

illotempore2002 29 May 2009 10:49

lasa filmul....vorbeam de melodie.....nu-mi vinde gogosi ca nu cumpar :-*

Chambord 29 May 2009 11:09

pai si melodia e foarte misto (ok, it's much overplayed)

illotempore2002 29 May 2009 11:49

pai atunci nu esti in toate mintile daca-ti place melodia aia :-*
dar lasa, ca esti simpatic, compensezi

All times are GMT +2. The time now is 16:08.