Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

rrs85 20 Jun 2010 10:35

Mie imi pare rau de Camerun...:(

Ipu 20 Jun 2010 13:52

Au avut multe ocazii mari înainte ca Danemarca să înscrie golul de care avea nevoie.

rrs85 20 Jun 2010 16:04

Asa se intampla cand te joci cu ocaziile, daca dadea Eto'o gol la faza cand a nimerit bara..:(

rrs85 20 Jun 2010 16:12

1-0 Noua Zeelanda cu Italia, de i-ar bate!>:)

Judex 20 Jun 2010 16:31

Io nu prea le am cu italiana, dar nu se pronunta cumva 'ia-cuin-ta'? :-?

SoX 20 Jun 2010 16:33

Italienii au ajuns sa se bucure intr-un hal pentru un gol ce a adus egalarea cu Noua Zeelanda...dintr-un penalty. Rusinica!

PS: @Judex, bine ai revenit! :D

Judex 20 Jun 2010 16:54

Grazie, SoX! ;)

Earle, sa nu-mi comentezi intrebarea de mai sus. :D

Acum vin cu o alta: care e neozeelandezul cu bunic nascut in Romania, cumva ala de pe dreapta cu aspect usor maori? =))

Serios vorbind, Hobana - cred ca el e, daca pronunta 'pănă' in loc de 'până' - o tot da cu micile noastre legaturi cu acest World Cup: cativa jucatori cu origini romanesti, vreo 4 stranieri care joaca in Liga lu' Mitica, rubedenii, chestii etc. Dar nu credeti ca a uitat ceva? Joaca Italia-n pana mea!!! :-O

rrs85 20 Jun 2010 17:11

Pai nu tre' sa fim si noi cumva prezenti acolo..?!:D

rrs85 20 Jun 2010 17:53

1-1 Noua Zeelanda - Italia...>:)

Chambord 20 Jun 2010 18:17

Bravo voua NZ ! Campioana mondiala - jenant. Parca-i vad iar in finala...

Judex 20 Jun 2010 18:27

Originally Posted by rrs85:

Pai nu tre' sa fim si noi cumva prezenti acolo..?!:D

Pai suntem prezenti, eu ce spuneam, sunt italienii. Bine, ca nu ne prea inghitim intre noi, e una - desi anumite doamne curve ar sustine contrariul - dar poate nu stiti cum se spune in maghiara la Italia. :D

Ipu 20 Jun 2010 18:50

Olaszország (Pronunțați „olosorsag”, accentuând prima silabă.)

Ipu 20 Jun 2010 19:32

Messi: „În preliminarii nu eram eu.” (Citește interviul integral aici, iar originalul aici.)

Judex 20 Jun 2010 20:01

Originally Posted by Ipu:

Olaszország (Pronunțați „olosorsag”, accentuând prima silabă.)

Tocmai. Nu va spune nimic asta? :P
Concluzie: prin astia suntem la Mondiale. Si se vede. =))

Apropo de interviul lui Messi, Cristina Negrila, cea care semneaza articolul romanesc (probabil tot ea a si tradus interviul):
Quote:

- Ce înseamnă "să fiu eu însămi" pentru Messi?

Te crezi Messi, fa, proasta dracului?
=))

SoX 20 Jun 2010 21:47

Eeee, daca arbitrul valideaza al 2lea gol al lui Fabiano si apoi tot el ii spune ca a fost henţ la preluarea mingii, atunci DA-O DRACU' DE TREABA!!!

Judex 20 Jun 2010 22:58

Oribil!!!!!!!!!!!!!!!!
Rusine Cote D'Ivoire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inceputul mizeriilor ivoriene fatise:
http://uk.eurosport.yahoo.com/200620...010200253.html

gigabyte 21 Jun 2010 08:22

Luis Fabiano joaca handbal :)

Mana lui Dumnezeu revine !

"La golul doi am atins balonul cu mana, dar a fost involuntar. A fost mana lui Dumnezeu ", a spus Luis Fabiano dupa meci .

http://www.sport.ro/cm-2010/brazilia...vezi-faza.html

Ipu 21 Jun 2010 08:33

Și cu stângul, și cu dreptul... Cu ambele brațe!

Când joci cu Brazilia și mai ești și furat în halul ăla, normal că încep să te lase nervii. Dacă eram în locul lui Sven, scoteam echipa de pe teren. ;) Puneți-vă în locul lor! Sunteți nedreptățiți atât de flagrant și vă așteptați ca Brazilia s-o dea la pace în ultimul meci și voi să fiți eliminați. Cum v-ați simți? V-ați putea păstra calmul? :|

Vai, Ricardo, stând atât în preajma lui Cristiano, ai deprins fără să vrei golănia... Rușine!

„Luis, nu-i așa că tu ai preluat cu pieptul, nu cu brațul, cum mi s-a năzărit mie? :) ” (Stephane Lannoy către Fabiano)

victor 21 Jun 2010 09:06

Cam multi se cred Dumnezeu.....

Ipu 21 Jun 2010 09:21

Declarația zilei:

„E greu oricum să-i faci față lui Luis Fabiano, darămite când i se dă voie să-și folosească și mâinile.”

Judex 21 Jun 2010 09:25

Pe ivorieni i-au lasat nervii pentru ca ii umileau brazilienii prin joc. Pur si simplu i-au nenorocit prin driblinguri si pase din prima de-o precizie de-a dreptul enervanta. Ca raspuns, africanii i-au nenorocit la gioale pe sud-americani. X(

Dar da, faza lui Fabiano ar fi fost sanctionata si la handbal! =))

PS
Incredibil! Ivorienii incearca sa-si justifice marlania prin acea faza???

Ipu 21 Jun 2010 09:37

Dom'le, și eu, asemeni lui Eriksson, recunosc că la primul și la al treilea gol s-a văzut că Brazilia te poate sancționa la cea mai mică eroare.
Pe de altă parte, golul fraudulos i-a făcut pe „elefanți” să se descopere, în încercarea de a înscrie. Pentru ei, era important și cu ce scor pierd, nu numai dacă pierd sau nu. 0-1 era rezonabil, dar 0-2 aproape că îi scotea din cărți, ca și rezultatul de 1-3.
Încă din momentul fluierului de final al meciului inaugural al grupei era limpede că Brazilia și Coreea vor juca rolul de arbitri în disputa pentru locul 2. Acum, cu Brazilia fără griji dar și fără Kaka, Portugalia e mare favorită.

Judex 21 Jun 2010 09:47

Bineinteles ca Portugalia e mare favorita. Si merita sa fie. Cand esti ivorian prost si le rupi brazilienilor picioarele, ba mai joci si teatru dezgustator de ieftin ca sa obtii eliminarea lui Kaka, iti meriti soarta! Daca as fi Dunga, as da meciul portughezilor fara sa clipesc. Iar daca mi s-ar reprosa asta, as spune ca jucatorii mei au suferit traume, fizice si psihice, echipa medicala avand nevoie de mai mult timp pentru a-i readuce in stare normala, dar probabil isi vor reveni in optimi. M-ar putea contrazice cineva?

Ipu 21 Jun 2010 09:50

Nu-l confunda pe Dunga cu Luis Fabiano!

Judex 21 Jun 2010 09:54

Las' ca si dunga tragea niste suturi senzationale cand activa ca jucator.
Ia nu-l mai transformati pe Luis Fabiano in personaj negativ, doar pentru ca ati tinut voi cu macelarii aia negri!

hellsteed 21 Jun 2010 10:17

Originally Posted by Judex:

Bineinteles ca Portugalia e mare favorita. Si merita sa fie. Cand esti ivorian prost si le rupi brazilienilor picioarele, ba mai joci si teatru dezgustator de ieftin ca sa obtii eliminarea lui Kaka, iti meriti soarta! Daca as fi Dunga, as da meciul portughezilor fara sa clipesc. Iar daca mi s-ar reprosa asta, as spune ca jucatorii mei au suferit traume, fizice si psihice, echipa medicala avand nevoie de mai mult timp pentru a-i readuce in stare normala, dar probabil isi vor reveni in optimi. M-ar putea contrazice cineva?

Da.

Ipu 21 Jun 2010 10:19

Am impresia că ți se par vinovați și de/pentru faptul că sunt negri.
Oricum, Eriksson nu e negru, iar ca antrenor a reușit lucruri comparabile cu cele reușite de Maradona ca antrenor, respectiv câștigarea de titluri cu echipe de pluton. Măcar pentru organizarea pe care a izbutit-o cu echipa asta în primele două meciuri ar trebui să i se respecte munca depusă.

E vorba că dacă în Africa se întâmplă asemenea lucruri, peste patru ani la Rio și Sao Paulo la ce ne-am mai putea aștepta?

Judex 21 Jun 2010 11:11

Eriksson a reusit sa faca un mare fasz cu o echipa de jucatori foarte buni, dar labili psihic si needucati. Nici nu se compara cele doua echipe, i-a ametit Brazilia, nu mai aberati pe-aici c-o ajuta arbitrii.

Aaa, ma facusi si rasist! De parca majoritatea jucatorilor din lotul Braziliei n-ar fi tot negri. =))

Ipu 21 Jun 2010 11:24

Păi văd că mereu te legi de culoarea lor.

(În atenția pariorilor!) Brazilia nu pentru ce crede Judex ar putea s-o lase mai moale cu Portugalia, ci pentru a evita să riște inutil cu Spania în optimi sau cu Olanda în sferturi. Dacă însă se hotărăște să câștige grupa, spaniolii nu scapă de ea decât de pe locul 3; altfel, sunt obligați s-o bată.

Judex 21 Jun 2010 11:27

Nu m-am legat de culoarea lor, dar daca-s negri, is negri, ce sa le fac?

Posibil si ce spui tu, doar ca nu sunt parior. Am multe vicii, dar p-asta nu-l am. B-)

danonino 21 Jun 2010 12:42

Sper ca arbitrul Lannois sa nu mai calce pe teren la cupa mondiala. E prost. A facut hent 2 ori in aceeasi faza Luis Fabiano, iar arbitrul nu l-a sanctionat.

Mai e alt arbitru prost, ala din Guatemala. Un gras si jumatate. Da penalty ca asa i-a cerut un italian.

SoX 21 Jun 2010 14:18

Judex, mai tii minte?

http://www.youtube.com/watch?v=4RKo_...ext=1&index=67

moltisanti88 21 Jun 2010 15:31

Initiativa fifa.com de a lasa fanii sa voteze jucatorul meciului e o gluma. X(

hellsteed 21 Jun 2010 15:33

Saracii coreeni :))

rrs85 21 Jun 2010 15:43

7-0..:-O mama, mama!

Judex 21 Jun 2010 16:07

Originally Posted by SoX:

Asa, si? De-aia v-ati pus toti ochelari de cal si n-ati vazut ca Brazilia i-a surclasat fotbalistic pe ivorieni, care au reactionat mizerabil? Este de departe cea mai urata echipa de la acest mondial. Duca-se-nvartindu-se! X(

Tare Portugal. :x :x :x :x :x :x :x

Ipu 21 Jun 2010 18:59

Așa i-au surclasat brazilienii și pe coreeni, dar abia i-au bătut... Nu contează cine joacă. Arbitrajul trebuie să fie corect în orice situație, nu să rupă echilibrul dintre echipe.
Mă gândesc numai cum ar fi reacționat Cristiano Ronaldo și portughezii în general în cazul în care „golul cu ambele mâini” s-ar fi marcat contra lor. Amintiți-vă de EURO 2000 și de agresarea arbitrilor.

Păcat că Elveția și-a dat cu firma în cap, iar ocazia de a vedea un meci Brazilia - Spania se îndepărtează... Dacă nu se întâlnesc în optimi, e greu de crezut că le vom vedea jucând una împotriva alteia. Nici măcar la Cupa Confederațiilor nu s-au putut întâlni.

Judex 21 Jun 2010 19:12

Din grupa asta vreau sa mearga mai departe Elvetia si Spania. Dar banuiesc ca era evident. :D

Despre cealalta treaba...
Oameni buni, voi chiar nu ati vazut ca Brazilia a jucat fotbal, iar ivorienii au fost niste kaunisti mizerabili!!!!!!!!!!!!!!! X(
Da, arbitajul a fost totalmente idiot, atat pentru ca a fost validat acel gol caraghios de neregulamentar, dar si pentru ca a tolerat atacurile oribile ale africanilor!

Ipu 21 Jun 2010 19:30

Cui îi place să comenteze ca la Procesul/Recursul etapei: ;)
http://www.youtube.com/watch?v=rg_nn6L90m8&hd=1
Ce a fost de fapt aici?

SoX 21 Jun 2010 20:13

Ce a fost de fapt aici?

O extorsiune de degajament.

marius_em 21 Jun 2010 20:24

Astia-s tampiti cu vuvuzelele lor. Cel mai de cacat mondial.

Judex 21 Jun 2010 21:41

Originally Posted by SoX:

Ce a fost de fapt aici?

O extorsiune de degajament.

Crampoane-n tibie, asta a fost. Galben clar, trebuia sa incerce sa-l evite Elano.
Eu am patit-o, stiu cum e, nu mai aberati.

Ipu 21 Jun 2010 22:56

Originally Posted by Judex:

Crampoane-n tibie, asta a fost. Galben clar, trebuia sa incerce sa-l evite Elano.
Eu am patit-o, stiu cum e, nu mai aberati.

Lăsând la o parte presupusa intenția rău-voitoare a atacantului lui Twente, Elano a încercat (oare? dar în orice caz a reușit) să evite... balonul. Și ție ți s-a întâmplat? Să sperăm totuși că nu e grav. Din ceea ce se vede pare foarte dureros. Observați totuși cine acționează și cine numai contrează pasiv, într-o mișcare instinctivă de protejare a propriei tibii, a propriei glezne de o lovitură puternică și directă.

Judex 21 Jun 2010 23:34

Da, ma, brazilienii au fost niste cotonogari, iar ivorienii adevaratii artisti ai balonului, doborati din ascensiunea lor catre culmile gloriei de catre nemernicul de arbitru. =))

La modul serios acum: in situatii din astea se sare, case closed.

Ipu 21 Jun 2010 23:59

Nu am zis asta. Am spus doar că (din lipsă de tehnică, la fel ca în cazul... brazilianului care i-a fracturat involuntar cubitusul lui Drogba), Elano a ratat mingea, lovind violent în gol, sau mai degrabă în talpa lui Tioté. Oprește clipul și vei observa cu ușurință că piciorul accidentat atinge numai tangențial balonul.

Închei aici discuția despre meciul ăsta, dar vreau să spun că azi m-a uimit și m-a mâhnit explicația pe care Fabiano a dat-o după meci în legătură cu faza golului al doilea. El spune că hențul fiind - susține el - involuntar, golul e corect. :-O Dacă această constatare nu e numai un mod de a alunga sentimentul de vinovăție, atunci ea denotă nu numai o crasă lipsă de cultură fotbalistică dar și o îngrijorătoare necunoaștere a regulamentului jocului. Hențul involuntar te scapă de o lovitură liberă, dar nu de primirea unui gol și nici într-un caz nu-ți poate servi la marcarea unuia!

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/....gif?width=510
Os cariocas se antrenează pentru marcarea de goluri direct din repunere de la margine. ;)

Judex 22 Jun 2010 06:01

Nu, de ce sa nu mai vorbim, ca vad ca-ti place sa despici firu-n patru si sa negi evidenta.
Elano a lovit in talpa aluia??? =))
Asta e bancul secolului!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu ai jucat vreodata fotbal in viata ta? Nu conteaza, te invit candva sa organizam o demonstratie. Eu fac pe Tiote, tu te dai Elano. Jucam fara minge, ca n-are nici o importanta. Eu vin spre tine in alergare tu vii in alunecare cu piciorul drept ridicat 10-15-20 cm de la sol si lovesti cu forta cum sustii c-a facut Elano.
Prima oara, ai sa vezi ca te sar, CA SA EVIT O POSIBILA ACCIDENTARE.
A doua oara, ai sa vezi cum 'ma apar' bagandu-ti crampoanele in tibie.
Cum ar fi? :D
Dupa aia, in timp ce tu esti in ambulanta, tot eu imi adun gasca si incepem sa-ti luam prietenii la suturi din zece-n zece secunde.
Iar cand vine politia (arbitrul e politist :D), ma duc la unul dintre-ai tai, exasperat omul de cat a putut sa indure, ii trag o injuratura ceva si cand ma impinge sa-l las dreq in pace, ma trantesc pe jos, scot certificat medico-legal si-l bag la puscarie pentru vatamare corporala grava.
=))

Ipu 22 Jun 2010 07:43

Am jucat, măi Judexe, am jucat și cu foști internaționali, am jucat cu apărătoare (serioase, nu de-alea minuscule, precum cele pe care ni le-a arătat mijlocașul Galatei după ce a înscris) dar nu s-a intrat niciodată la rupere. Numai o dată am avut o problemă atunci când mi s-a pus o contră la minge. În orice caz, mai bine ți-ai alege mai cu grijă colegii de joacă.
Oricum, nici lui Tioté nu i-ar fi fost prea bine dacă nu bloca șutul în gol al lui Elano. Tu te înșeli când susții că mingea nu contează. În cazul de față, niciunul dintre jucători nu pare interesat de balon. Dar dacă ar fi lovit mingea, brazilianul nu s-ar fi lovit atât de serios.

Pentru toți suporterii lui Seleção, un motiv de bucurie.

danonino 22 Jun 2010 08:04

Am vazut la stiri ca vuvuzela a inceput sa fie comercializata in Romania. Primii clienti au fost galeriile din Bucuresti. :-&

a innebunit lumea sau asa a fost tot timpul, iar eu ma minteam

Judex 22 Jun 2010 08:27

Ipu, spun ca nu conteaza mingea pentru ca important era primul exemplu, cel cu saritura pentru evitarea contactului cu adversarul Tiote al tau a lovit ca un animal ranit. In orgoliul propriu. Fotbalistic, camerunezii fusesera umiliti de brazilieni. Ca-n curtea scolii i-au ametit. Asa ca indivizii au gasit de cuviinta sa riposteze tot ca-n curtea scolii. Ca aia prosti din curtea scolii.

victor 22 Jun 2010 09:56

sa zicem ca la Fabiano primul hent a fost involuntar. al doilea nu.

All times are GMT +2. The time now is 15:11.