Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

SarumanTheWhite 15 Mar 2005 21:49

Originally Posted by cherryblossom:

eu vroiam doar sa spun ca am vazut un afis in oras cu "Adrian - Stapinul manelelor" ....

:lol: :P :oops:

Si eu! :lol:

Faenor 16 Mar 2005 06:53

Din pacate Demona elfa-in oricare din dialectele imaginate de Tolkien- nu e tocmai la indemana oricui, nici macar a fanilor inraiti.. :P care mai posteaza pe aici cu toate side threadurile care o mai iau razna din cand in cand... :D . Probabil ca in afara de tine si inca una sau doua persoane nu exista alti cunoscatori cat de cat rezonabili de elfa. Personal la toate citatele multiculturale ale lui nume ma gandeam sa-i dau replica f. inspirata a lui Gimli din FOTR extended direct in Dwavish...cunoscatorii stiu de ce ;) ...dar m-am abtinut ca nu merita intotdeauna sa incurajezi trendu'.

Gaandalf 16 Mar 2005 06:54

Originally Posted by Demona:

Topicu` se zbate in continuare sa supravietzuiasca. De la marea dilema a lui Tom Bombadil, care pentru un Maia, avea un nume cam imbecilistic, but what do we care, pana la discutzii in araba shi altele fara sens. Ma rog... We'll see what's comin` next. Bey nu era mai mishto daca araba aia o schimbatzi cu elfa? Asha nu mai existau asha multe reproshuri... :hmm:

lasa ca o sa apara info despre the Hobbit in curand si despre "alt film" si o sa fie de discutat ... dar multumim ptr prezenta ta ocazionala si criticile aduse ...

p.s.
eu am vazut album a lui VARZA minune:
"MANELIX REINCARCAT" :shock:

Gaandalf 16 Mar 2005 06:55

Originally Posted by Faenor:

Personal la toate citatele multiculturale ale lui nume ma gandeam sa-i dau replica f. inspirata a lui Gimli din FOTR extended direct in Dwavish...cunoscatorii stiu de ce ;) ...dar m-am abtinut ca nu merita intotdeauna sa incurajezi trendu'.

NU CRED CA EL CUNOASTE ACEASTA LIMBA ...

SarumanTheWhite 17 Mar 2005 00:13

Uitati ce zice Gimli cu adevarat:

Ishkhaqwi ai durugnul, in khuzdûl! ;)

WraIth 18 Mar 2005 14:37

Originally Posted by SarumanTheWhite:

unde? cand? de ce ?

Faenor 18 Mar 2005 16:23

In momentul in care Fratia e "la inaltime" pe unul din fleturile-platformele din copaci cu rol dublu de aparare si dormitor.. :lol: -din Lorien Aragorn, Legolas si Haldir vorbesc in elfa limba, pe care doar Frodo poate ca o mai intelege cat de cat in afara de ei. Gimli se enerveaza si le cere sa "speak a language we can all understand" la care la Haldir mai mai ca il arunca din copac-dar fiind un apolinic elf nu se manifesta altfel decat din mimica si priviri ;) - si ii raspunde glacial "We haven't had dealings with the dwarves since the dark days". Gimli: "Do u know what this dwarf has to say about this...si urmeaza replica pe care n-o mai traduc aici dar ar putea face multe domnite sa roseasca... :D . Replica nu e tradusa in film dar traducerea e pe net. In film vedem doar reactia lui Aragorn.."That was not very kind".
Mentiune: Replicile sunt transcrise aproximativ..asa ca scuze pentru eventualele mici inadvertente

SarumanTheWhite 18 Mar 2005 21:04

Originally Posted by WraIth:

unde? cand? de ce ?

Nu este chiar o injuratura; inseamna: A plague upon your necks!

WraIth 19 Mar 2005 08:49

aaaaa.tin minte faza.
tot ii rau gimli asta :P

Gaandalf 19 Mar 2005 14:22

Nu este chiar o injuratura; inseamna: A plague upon your necks!

Ptr elfi este ... ca ei nu se imbolnaveau. Era mai rau ca o injuratura. Era un blestem si de aia a sarit Aragorn la Gimli si l-a potolit.
Ganditi-va la ceea ce reprezinta elfii si ce le-a zis Gimli ...

SarumanTheWhite 20 Mar 2005 10:49

Poate era o injuratura gandita deoarece elfii vorbeau alta limba - stiu ca suna prostesc - cu gura (gatul) si din acea cauza Gimli li s-a adresat in modul asta.

Gaandalf 20 Mar 2005 15:56

Poate era o injuratura gandita deoarece elfii vorbeau alta limba - stiu ca suna prostesc - cu gura (gatul) si din acea cauza Gimli li s-a adresat in modul asta.

sa stii ca suna...
elfii nu se imbolnavesc ... ever ... plague stii ce este si asta le "doreste" Gimli...
e foarte simplu ...

WraIth 20 Mar 2005 16:24

Originally Posted by Gaandalf:

elfii nu se imbolnavesc ... ever ... plague stii ce este si asta le "doreste" Gimli...
e foarte simplu ...

mai bine ii baga in ma-sa hsi tac-su shi nu mai erau prb :P

apartamentu104 20 Mar 2005 19:01

mai fanilor de lotr... explicati-mi si mie de ce daca elfii erau nemuritori de ce se mai complicau cu razboaie si lucruri din astea mai " fatale", si unde dracu' au plecat ei cu corabiile?....in america?

WraIth 20 Mar 2005 19:24

Originally Posted by apartamentu104:

mai fanilor de lotr... explicati-mi si mie de ce daca elfii erau nemuritori de ce se mai complicau cu razboaie si lucruri din astea mai " fatale", si unde dracu' au plecat ei cu corabiile?....in america?

nu mureau din cauza varstei,dar de sabie sau altceva da..

plecau acolo unde nu se moare...unde se traieshte tot timpul...unde nu ai cum sa dai coltzul :P

Gaandalf 20 Mar 2005 19:41

1 - despre asta e vb in LOTR k nu mai vroiau sa se complice...
2 - america? ceva de genu' ...

apartamentu104 20 Mar 2005 20:30

plecau acolo unde nu se moare...unde se traieshte tot timpul...unde nu ai cum sa dai coltzul

deci plecau la "tinerete fara de batranete, si viata fara de moarte"

de-ar fi vazut si ispirescu... :D

Gaandalf 20 Mar 2005 20:42

:lol: :lol: :lol:

SarumanTheWhite 20 Mar 2005 20:54

Te sfatuiesc sa citesti The Silmarillion pentru mult mai multe detalii.

WraIth 21 Mar 2005 08:14

deci plecau la "tinerete fara de batranete, si viata fara de moarte"

smooth...faina de tot :lol:

SarumanTheWhite 22 Mar 2005 19:54

Vroiam sa va urez vacanta placuta (tuturor celor care au, desigur), deoarece eu o sa lipsesc temporar. Asa ca, sa auzim numai de bine.

Distrati-va si relaxati-va! :)

Sm�agol-Gollum 22 Mar 2005 21:14

bafta si numai bine! 8)

SunsetG|rl 22 Mar 2005 22:36

fana inraita lotr too...acuma nu prea am rabdare sa citesc cele 101 d pagini d forum cum ca abia mi-am facut useru(mai este vreme)...da anyway mijto si filmele si cartea.,, desi la un moment le cam lalaie...si imi plac la nebunie parodiile d la mtv movie awards dupa LOTR

WraIth 23 Mar 2005 08:28

Originally Posted by SunsetG|rl:

fana inraita lotr too...acuma nu prea am rabdare sa citesc cele 101 d pagini d forum cum ca abia mi-am facut useru(mai este vreme)

nu ai ratat cine shtie ce...doar cateva poze,cateva discutii shi in rest forumeala. las' ca are sa se mai repete :P

bafta Saruman

Sm�agol-Gollum 23 Mar 2005 20:54

bine ai venit SunsetG|rl....sper ca ai adus si cu tine niste idei sau niste intrebari ca incepe sa se duca de rapa topicul asta.. :)

Faenor 30 Mar 2005 06:55

Vad ca threadul asta a intrat in hibernare....cu toate ca se prefigurau la un moment dat destul de multi membri noi cu idei :sleep: ...ah well ..toate se schimba ....in bine sau in rau... ;)

WraIth 30 Mar 2005 09:27

majoritatea tre' sa fie in vacantza pe la tzara :P

Faenor 31 Mar 2005 07:03

:lol: :lol: :lol: ;)

Sm�agol-Gollum 31 Mar 2005 19:54

what's that supose to mean? :D

Gaandalf 31 Mar 2005 22:47

dude! nu am mai gustat vacantza de ... :sleep: dk stau sa ma gandesc a'dorm ...

WraIth 01 Apr 2005 09:17

well....maybe it's time :P

la o tzarishoara, langa-o fetishoara cu o berishoara :D

SarumanTheWhite 02 Apr 2005 17:22

Salutare!

I'm back... What's up? Sper ca v-ati distrat in vacanta, deoarece mai este vreo' pereche de zile pana incep scoala / serviciul....

How's everybody?

WraIth 03 Apr 2005 15:45

Salutare!

I'm back... What's up? Sper ca v-ati distrat in vacanta, deoarece mai este vreo' pereche de zile pana incep scoala / serviciul....

shi care alegi sa incepi? :D

SarumanTheWhite 03 Apr 2005 16:49

SCOALA

Sm�agol-Gollum 03 Apr 2005 20:52

SCOALA

i almost feel sorry for you... :P

radu83 03 Apr 2005 21:33

SCOALA

esti sigur ca asta vrei???

mai ai timp sa te razgandesti!

WraIth 04 Apr 2005 16:15

asta se intampla daca nu ai de udne sa alegi

oricum,hai mai propuneti un subiect de discutat, ceva...

Faenor 05 Apr 2005 07:12

Sa vedem Tom Bombadil n-a prea avut succes, discutia cu jocurile din franchise-ul Lotr nici atat...where could we go from here?.. :P ...hai sa mai fac o incercare: care sunt sansele de a vedea Silmarillion ecranizat in deceniul urmator si daca da in ce formula-adik ce includem, ce lasam afara, eventuale sugestii pt anumite scene, ce actori ati vedea in anumite personaje.. poate iese un memoriu sa-i dea lui PJ idei.. ;)

Gaandalf 05 Apr 2005 08:04

Originally Posted by Faenor:

Sa vedem Tom Bombadil n-a prea avut succes, discutia cu jocurile din franchise-ul Lotr nici atat...where could we go from here?.. :P ...hai sa mai fac o incercare: care sunt sansele de a vedea Silmarillion ecranizat in deceniul urmator si daca da in ce formula-adik ce includem, ce lasam afara, eventuale sugestii pt anumite scene, ce actori ati vedea in anumite personaje.. poate iese un memoriu sa-i dea lui PJ idei.. ;)

Tom Bombadil n-a primit atentia care i se cuvenea...
jocul War of the Ring (strategy) l-am jucat pana mi-a dat eroare si m-am enervat ... grafica prea "patratzoasa" ... si nu era de la placa video ci chiar de la joc.
Battle 4 Middle Earth inca joc cu "bajetzii" in retzea... :D
Andy Serkis face motion captures la King Kong si o sa revina in The Hobbit prin 2008 sau chiar 2009 inca nu se stie.

Lord Elrond a implinit pe 4 Aprilie 45 de ani ...
PJ este foarte slim ...
more to come... :D

Faenor 05 Apr 2005 09:07

Pana una alta din cate stiu eu-si in ciuda faptului ca sper din toata inima sa se faca The Hobbit cat de mai repede, pentru a beneficia de cativa din actorii din cast-ul LOTR-situatia drepturilor de autor nu s-a clarificat si e o discutie care dureaza din martie 2004 imediat dupa Oscaruri. Asa ca cu toate declaratiile lui PJ proiectul pare mai mult wishful thinking..pacat :((

WraIth 05 Apr 2005 20:32

numai cand aud anii ashtia 2008 sau 2009 ma apuca fiorii. parca nu ashi avea rabdare sa ashtept atat,dar in schimb mi-ar place sa vad shi eu,in viatza mea, cum fac un film, in special din astea:lord,hobbit.

dar sunt doar dreams...i'm jusst a dreeeeamer :P

Sm�agol-Gollum 05 Apr 2005 21:31

stie cineva vreun site de unde pot sa comand niste carti...dar sa fie in engleza...

Denis_stelistu 06 Apr 2005 18:16

Am vazut Fellowship of the ring de vreo 20 de ori la calc,Two Towers de vreo 10 ori si Return of the King nu lam vazut decat o data.

Este trilogie cu 14 sau 15 oscaruri,bine reusita.

WraIth 06 Apr 2005 19:19

daca te referi la ce cred eu au fost 11 no?! :P

Sm�agol-Gollum 06 Apr 2005 21:06

cred ca se refera la oscarurile luate de toata trilogia...

Denis_stelistu 06 Apr 2005 21:08

daca te referi la ce cred eu au fost 11 no?! :P

Pai,ma refer la toata trilogia,nu la Lord of the Rings 3
:D

WraIth 06 Apr 2005 21:10

a.k.carry on.

ashtia de ce nu se gandesc sa faca o parodie la lord,dar asha klumea cum au facut aia la top gun,etc ar fi pisdos de tot
ai la ce rade aici

SarumanTheWhite 06 Apr 2005 23:05

Am o rugaminte de facut: daca puteti sa-mi comunicati adresa forumului creat de un / o fan/a LOTR; tot dupa acest forum l-am aflat -- iar acest lucru a fost mai de mult si nu imi mai amintesc exact locul unde am vazut adresa, iar cum nu exista motor de cautare...

Multumesc anitcipat.

WraIth 07 Apr 2005 15:54

a?! :huh:

SarumanTheWhite 07 Apr 2005 20:35

Adica am vazut pe aici o adresa a unui forum creat de o persoana din Romania. Daca puteti sa ma ajutati (adica daca stii adresa forumului) va rog sa o impartasiti si cu mine...

All times are GMT +2. The time now is 00:45.