![]() |
|
Pai google e motor de cautare doar, adresa pozei e pe un anumit site si tu de acolo o iei de fapt :D
Imaginea e din Do the right thing. Poate pune altcineva poza in locul meu? :D PS: Fight the power! :)) |
|
Taken :D Mai poti pune una? :D
|
raule :P
|
|
Love Actually :D Mai vrei sa mai pui una daca nu cer prea mult? :D Sau daca nu altcineva... :P
|
hai sa incercam una pe care nu o gasesti pe motoarele de cautare :D
|
|
Pai motoarele de cautare sunt inutile fara nici un indiciu si oricum mi se pare o prostie sa folosesti asa ceva :P Jucam pentru distractie doar :D
Imaginea asta imi pare putin cunoscuta, dar nu-mi aduc aminte nicidecum din ce film ar fi. Ma duce si putin cu gandul la Cries and Whispers sau la Fanny and Alexander, dar nu cred ca e nici unul din astea doua. O sa astept indiciile :P |
|
Cheri
|
ahh. Cheri? :x
...pfoai. Amandoi in acelasi timp. :( ii ofer onoarea lui chambord. |
me first me first
|
pune tu ca io mai pusei
|
am zis eu ca e usor :) ... urmatoarea imagine, please !
|
![]() indiciu: masti |
off topic
scuze daca sunt pe langa... altminteri e tot ceva de "ghicit", asa ca nu sunt chiar pe langa ...
am vazut acu cativa ani un film cu grasu ala mic care joaca in comedii cu mafioti; actiunea se desfasoara intr-un spital de nebuni si la urma un indian sparge un geam si evadeaza ... joaca si bred pitt un rol secundar, de complexat sexual, dar nu l-am gasit trecut pe imdb la filmele lui. ma poate ajuta cineva cu un titlu, un regizor... sau orice alt indiciu? |
In It's all about love pluteau oamenii si se legau de pamant, dar parca nu tin minte sa fi vazut imaginea asta in film... :-?
|
I'm not there
I'm not there...film cu o distributie impresionanta.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:59. |