Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

TLD 28 Jan 2004 20:02

Originally Posted by Gaandalf:

De abea ashtept sa vina 26 ... chiar nu mai am nici un fel de rabdare... da' las k timpu trece repede shi ne vedem destul de curand... la VIZIONARE ROTK shi la un a bucata REVOLUTIONS! :lol:

Desi o sa-mi dati clasa cu vizionarile la rotk mereu este o placere sa vad ROTK din nou! V-am zi sparerea mea despre el... Iar revolutionsul... Hmmm astept dvd-ul... :roll: De fapt astept dvd box setul... De fapt astept Animatrix 2... De fapt astept orice chesti enoua legat de universu matrix! ;) Si da pana pe 26 feb mai 29 de zile 2 ore 59 de minute vreo 10 sec si s fi bagat si milisecundele... Si poate invat si eu cate ceva in limba lu legolas mama lui de elf! Auzi tu trefla... :roll:

Demona 28 Jan 2004 20:47

De abea ashtept sa vina 26 ... chiar nu mai am nici un fel de rabdare... da' las k timpu trece repede shi ne vedem destul de curand... la VIZIONARE ROTK shi la un a bucata REVOLUTIONS! :lol:

Yeah! Ziua cea mare! Bey, deci eu nu imi vad capul de treburi dar eu stau pe net!

TLD 28 Jan 2004 20:51

Originally Posted by Demona:

Yeah! Ziua cea mare! Bey, deci eu nu imi vad capul de treburi dar eu stau pe net!

Hai sa te acompanieze ',... si cum mai era! ;)

Demona 28 Jan 2004 21:32

Adrenaline freaku' din mine face cerere la snowboarding. 8)

Adrenaline freak? Try some Bunjie Jumpin`!!! Eu cred ca aia o sa fac in viitoru` apropiat, daca nu merg iar la parashutism ca ce-i prea mult strica. Lucrez ca nebuna shi fras am deja! Need adrenaline! Da` ce ma plang, ca shi asha stau "ilegal" pe net shi e mare adrenalina sa tu te prinda bossu` pe net!!! ;)

Demona 28 Jan 2004 21:33

Originally Posted by TLD:

Hai sa te acompanieze ',... si cum mai era! ;)

Huh??? :roll:

TLD 28 Jan 2004 21:38

Originally Posted by Demona:

Huh??? :roll:

Era simbolul meu elfesc! ApostrofVirguloiTrefloi - cred ca o sa-mi pun asta la rank! ;) A... si apropos! Uitarati de replicile fav din rotk?! Eu vi le-am expus pe ale mele stiu ca nu v-am mai lasat prea multe dar asta e... :roll: Si o sa fac cat de curand o lectura la acest hobbit! Gandalfe - vrei sa-ti pun si hobbitul pe cd sau nu vrei sa citesti carte inainte de a vedea filmu - ca pe mine nu am pasa faze de genu asta! ;)

Demona 28 Jan 2004 21:45

Bey, trebuie sa merg acasa...le scriu alta data..dar raman intodeauna replicile lui Gimli shi Gollum!!! :D

raptor 29 Jan 2004 10:59

Eu de ca lipsesc din 4 pajini de discutie?Goddamnit!!!!!!Sesiunea sucks!

Imi anuntz in mod oficial infiintzarea la reuniune.Dak suntetzi cumintzi poate aduc cu mine soundu' oiriginal,shy dak sunteti foarte cumintzi poate va las sa shy atingetzi CDu' :D :D :D Deci 26.Perfect.Shy bah,tinetzi mandria LOTR in viatza!!!!!!!!!! :D

Gaandalf 29 Jan 2004 13:36

Originally Posted by TLD:

Era simbolul meu elfesc! ApostrofVirguloiTrefloi - cred ca o sa-mi pun asta la rank! ;) A... si apropos! Uitarati de replicile fav din rotk?! Eu vi le-am expus pe ale mele stiu ca nu v-am mai lasat prea multe dar asta e... :roll: Si o sa fac cat de curand o lectura la acest hobbit! Gandalfe - vrei sa-ti pun si hobbitul pe cd sau nu vrei sa citesti carte inainte de a vedea filmu - ca pe mine nu am pasa faze de genu asta! ;)

Cu replicile mele preferate revin alta dat k akuma nu am timpo deloc ... ma preseaza al dracu' de nu mai shtiu cum ma cheama....

Pune shi hobbitul pe cd... da' oricum ce ai tu pe cd baga shi la mine... cu tot cu limbi shi screensavers shi wallpapers... totce ai tu vreau shi JE... Hobbitul nu shtiu ce sa fac da' cred k o sa ashtept filmul shi pe urma cartea.... :lol:

raptor 29 Jan 2004 15:03

Ai cazut in cap?Citeste cartea...MERITA!Am shy eu za hobbit game...interesant...oarecum.Dar prea copilaros.Chiar si pentru o poveste.In schimb muzica rulz!

Gaandalf 29 Jan 2004 15:08

Originally Posted by raptor:

Ai cazut in cap?Citeste cartea...MERITA!Am shy eu za hobbit game...interesant...oarecum.Dar prea copilaros.Chiar si pentru o poveste.In schimb muzica rulz!

Vreau shi Je The Hobbit Game... shi muzica .. io nu shtiam k are shi muzica cartea The Hobbit!
Interesting ... :o

raptor 29 Jan 2004 15:30

May,muzik are jocul...da inca n-am reushit s-o rippuiesc... 8) he-he,did I say that loud?...Jocul il aduc cu mine la reuniune...cine vrea imi face cinste cu o bere... :lol: :lol:

Gaandalf 29 Jan 2004 15:56

Originally Posted by raptor:

May,muzik are jocul...da inca n-am reushit s-o rippuiesc... 8) he-he,did I say that loud?...Jocul il aduc cu mine la reuniune...cine vrea imi face cinste cu o bere... :lol: :lol:

La shantaj ei ? :lol: Bravo mey! Shi tu shi TLD ... vad k v-atzi convocat sa uneltitzi impotriva mea. Nici o problema ... o sa am shi JE ceva shi am sa fiu RAU ...

Ceva vi se pregateshte! Ramanetzi Aproape cu Antena 1! :lol:

TLD 29 Jan 2004 18:36

Pune shi hobbitul pe cd... da' oricum ce ai tu pe cd baga shi la mine... cu tot cu limbi shi screensavers shi wallpapers... totce ai tu vreau shi JE... Hobbitul nu shtiu ce sa fac da' cred k o sa ashtept filmul shi pe urma cartea.... :lol:

Eu nu o sa mai rezist! O sa bag cartea asa cum am facut si cu cele trei carti ale inelului! :lol:

Demona 29 Jan 2004 19:41

One of my favourite quotes from LOTR - Rotk :

Pippin: "I don't like being in a battle. But waiting on the edge of one that I cannot escape its even worse."

Gollum: "Little, little fly...Why does we cry?...Caught in the web...soon you'll be...eaten!"

...Dar mai sunt... :)

TLD 29 Jan 2004 19:58

La shantaj ei ? :lol: Bravo mey! Shi tu shi TLD ... vad k v-atzi convocat sa uneltitzi impotriva mea. Nici o problema ... o sa am shi JE ceva shi am sa fiu RAU ...

Lool! Dak patesc ceva sa stii ca nu o sa-ti iei cd-ul ca numai eu o sa stiou unde e pus! :P

Demona 29 Jan 2004 21:31

Faci reclama! Itzi dam "kick" de pe canal! ;)

Undomiel 29 Jan 2004 22:25

replici favorite?mie imi place la nebunie cand ei vorbesc in limba elfeasca.dar nu inteleg nimic.stie cineva de aici asa ceva?sunt chiar curioasa.si daca stie e dispus sa invete si pe altii? :)

Akasha 29 Jan 2004 22:30

Originally Posted by Undomiel:

replici favorite?mie imi place la nebunie cand ei vorbesc in limba elfeasca.dar nu inteleg nimic.stie cineva de aici asa ceva?sunt chiar curioasa.si daca stie e dispus sa invete si pe altii? :)

hahahaha!asta chiar ca e intrebare foarte grea.hai,incearca sa ghicesti cine e cea mai tare persoana de pe Forumul asta,care are carti,filme si tot ce tine de LOTR bagat in cap???inclusiv limba elfilor,piticilor,orcilor.ce mai exista pe Middle-Earth?...daca nu iti dai seama,iti dau un indiciu...e fata! :D

Undomiel 29 Jan 2004 22:31

Originally Posted by Akasha:

hahahaha!asta chiar ca e intrebare foarte grea.hai,incearca sa ghicesti cine e cea mai tare persoana de pe Forumul asta,care are carti,filme si tot ce tine de LOTR bagat in cap???inclusiv limba elfilor,piticilor,orcilor.ce mai exista pe Middle-Earth?...daca nu iti dai seama,iti dau un indiciu...e fata! :D

Demona??? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 21:37.