![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Yeah! Ziua cea mare! Bey, deci eu nu imi vad capul de treburi dar eu stau pe net! |
Originally Posted by Demona:
Hai sa te acompanieze ',... si cum mai era! ;) |
Adrenaline freak? Try some Bunjie Jumpin`!!! Eu cred ca aia o sa fac in viitoru` apropiat, daca nu merg iar la parashutism ca ce-i prea mult strica. Lucrez ca nebuna shi fras am deja! Need adrenaline! Da` ce ma plang, ca shi asha stau "ilegal" pe net shi e mare adrenalina sa tu te prinda bossu` pe net!!! ;) |
Originally Posted by TLD:
Huh??? :roll: |
Originally Posted by Demona:
|
Bey, trebuie sa merg acasa...le scriu alta data..dar raman intodeauna replicile lui Gimli shi Gollum!!! :D
|
Eu de ca lipsesc din 4 pajini de discutie?Goddamnit!!!!!!Sesiunea sucks!
Imi anuntz in mod oficial infiintzarea la reuniune.Dak suntetzi cumintzi poate aduc cu mine soundu' oiriginal,shy dak sunteti foarte cumintzi poate va las sa shy atingetzi CDu' :D :D :D Deci 26.Perfect.Shy bah,tinetzi mandria LOTR in viatza!!!!!!!!!! :D |
Originally Posted by TLD:
Cu replicile mele preferate revin alta dat k akuma nu am timpo deloc ... ma preseaza al dracu' de nu mai shtiu cum ma cheama.... Pune shi hobbitul pe cd... da' oricum ce ai tu pe cd baga shi la mine... cu tot cu limbi shi screensavers shi wallpapers... totce ai tu vreau shi JE... Hobbitul nu shtiu ce sa fac da' cred k o sa ashtept filmul shi pe urma cartea.... :lol: |
Ai cazut in cap?Citeste cartea...MERITA!Am shy eu za hobbit game...interesant...oarecum.Dar prea copilaros.Chiar si pentru o poveste.In schimb muzica rulz!
|
Originally Posted by raptor:
Vreau shi Je The Hobbit Game... shi muzica .. io nu shtiam k are shi muzica cartea The Hobbit! Interesting ... :o |
May,muzik are jocul...da inca n-am reushit s-o rippuiesc... 8) he-he,did I say that loud?...Jocul il aduc cu mine la reuniune...cine vrea imi face cinste cu o bere... :lol: :lol:
|
Originally Posted by raptor:
La shantaj ei ? :lol: Bravo mey! Shi tu shi TLD ... vad k v-atzi convocat sa uneltitzi impotriva mea. Nici o problema ... o sa am shi JE ceva shi am sa fiu RAU ... Ceva vi se pregateshte! Ramanetzi Aproape cu Antena 1! :lol: |
Eu nu o sa mai rezist! O sa bag cartea asa cum am facut si cu cele trei carti ale inelului! :lol: |
One of my favourite quotes from LOTR - Rotk :
Pippin: "I don't like being in a battle. But waiting on the edge of one that I cannot escape its even worse." Gollum: "Little, little fly...Why does we cry?...Caught in the web...soon you'll be...eaten!" ...Dar mai sunt... :) |
Lool! Dak patesc ceva sa stii ca nu o sa-ti iei cd-ul ca numai eu o sa stiou unde e pus! :P |
Faci reclama! Itzi dam "kick" de pe canal! ;) |
replici favorite?mie imi place la nebunie cand ei vorbesc in limba elfeasca.dar nu inteleg nimic.stie cineva de aici asa ceva?sunt chiar curioasa.si daca stie e dispus sa invete si pe altii? :)
|
Originally Posted by Undomiel:
hahahaha!asta chiar ca e intrebare foarte grea.hai,incearca sa ghicesti cine e cea mai tare persoana de pe Forumul asta,care are carti,filme si tot ce tine de LOTR bagat in cap???inclusiv limba elfilor,piticilor,orcilor.ce mai exista pe Middle-Earth?...daca nu iti dai seama,iti dau un indiciu...e fata! :D |
Originally Posted by Akasha:
Demona??? :roll: |
All times are GMT +2. The time now is 21:37. |