Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Chambord 15 Jun 2010 11:27

Originally Posted by Chambord:

yolanda - da-ne marka 2-0
italea - paragol 0-0 (yeah i meant it !)

sper k atzi kaskat okii aia !

SoX 15 Jun 2010 14:44

Offside maricel la golul slovacilor. :-?

Ipu 15 Jun 2010 15:27

Aoleu, rău e să fii fraier, măi Vladko Weiss! Să ai tu victoria în mână și să-ți bați joc de puncte...
În fine, slovacii aveau oricum șanse mici. Să trecem la echipe cu gabarit fotbalistic mai serios.

SoX 15 Jun 2010 22:06

Golul lui Maicon o fost unul trist.

Nice Korea DPR >:)

victor 16 Jun 2010 10:54

Doar Robinho se confunda cu "brazilian". Kaka e o umbra iar restul niste europeni bezmetici care plimba mingea in speranta ca celalalt va face ceva.

Chambord 16 Jun 2010 11:58

Ce marfa golul lui Maicon B-)
Au fost simpatici si panaramele alea de nord-coreeni. Disciplinati si harnici (tulemumancurdacomunisti). Iar vedeta lor care bocea de sarea camasa de pe el la imn, era total. :)

hellsteed 16 Jun 2010 12:13

Panaramele alea de hiperboreeni-coreeni vor pune multe probleme si celorlalti. Pacat ca n-a intarziat mai mult primul gol care totusi a venit pe fondul unei greseli.

Federico 16 Jun 2010 12:41

Golurile Braziliei au fost de o frumusete dumnezeieasca. De la asist si pana la finalizare. Ce pasa a putut sa dea Robinho si cat de perfect a lovit Elano! La al lui Maicon inspiratia aia chiar a venit "de sus" ...
Coreeanul care a inscris cred ca nu mai gandea de emotie cand s-a vazut singur cu portarul, a inchis ochii si a tras pe mijloc cat a putut de tare; norocos...

Ipu 16 Jun 2010 12:41

De acum e clar: cine ia puncte cu Brazilia, face un mare pas spre calificare; cine pierde puncte cu Coreea, e ca și condamnat.

Dom'le, penibili au fost comentatorii români. Meciul nefiind transmis aici, a fost nevoie să mă uit pe TVR, care lasă și sunetul de fond așa cum vine din Africa de Sud. Ce au putut să le mai pocească numele coreenilor (dar din păcate nu numai lor)!

Numele japonezului cu origini coreene (dinainte de separarea Coreelor) care joacă pentru RDP Coreeană se pronunță Gion(g) (sau, încă și mai exact Ciong) Tese, nu Ion(g) Taise. (E ca în cazul sportului (olimpic?) coreean taekwondo, care se pronunță „tekondo”, nu „taikuando”).
Cred și eu că a plâns - toți oamenii care cunosc povestea lui Jong ar fi mișcați în fața miracolului social și politic reprezentat de fotbal. Jong ăsta - eu l-am văzut la teve, e un japonez ca toți japonezii - a reușit prin sport ceea ce mulți politicieni care se străduie să apropie cele două state inamice - Japonia și Coreea de Nord - n-au izbutit încă.

hellsteed 16 Jun 2010 12:58

Originally Posted by Federico:

Golurile Braziliei au fost de o frumusete dumnezeieasca. De la asist si pana la finalizare. Ce pasa a putut sa dea Robinho si cat de perfect a lovit Elano! La al lui Maicon inspiratia aia chiar a venit "de sus" ...
Coreeanul care a inscris cred ca nu mai gandea de emotie cand s-a vazut singur cu portarul, a inchis ochii si a tras pe mijloc cat a putut de tare; norocos...

Ce amuzant ! golul coreenilor a fost norocos iar al brazilienilor a venit "de sus" , you sidepicker. Elano nu a lovit , perfect, a pus latul , cum se zice. Pasa lui Robinho superba. La golul coreenilor s-a putut observa si eroarea lui Lucio care a fost prins pe picior gresit de preluarea "coriandrului''. Coreanul a tras, la fel ca Podolski.

Plus ca , intr-un meci de fotbal, ca si in filme de altfel: You don't think , you act... deci emotii my ass.

redmen 16 Jun 2010 13:00

Originally Posted by Federico:

Norocos a fost primul gol al Braziliei,in nici un caz de frumusete dumnezeiasca.Daca nu devia mingea in poarta meciul risca sa se termine 0 - 0 pentru ca pana atunci Brazilia nu jucase absolut nimic.

L.E. Momentul cand camerele de filmat l`au aratat pe Jong Tae-Se plangand in timpul imnului mi se pare cel mai frumos moment al acestui campionat.

Ipu 16 Jun 2010 13:02

Discutam cu un prieten înainte de meci și mă întreba ce să parieze. I-am indicat niște pariuri fanteziste, care n-ar fi ieșit. În cele din urmă, pentru că RDPC înscrise în mai toate meciurile de pregătire, el a pariat pe că „ambele echipe marchează”!

Federico 16 Jun 2010 15:21

Originally Posted by hellsteed:

Ce amuzant ! golul coreenilor a fost norocos iar al brazilienilor a venit "de sus" , you sidepicker. Elano nu a lovit , perfect, a pus latul , cum se zice. Pasa lui Robinho superba. La golul coreenilor s-a putut observa si eroarea lui Lucio care a fost prins pe picior gresit de preluarea "coriandrului''. Coreanul a tras, la fel ca Podolski.

Plus ca , intr-un meci de fotbal, ca si in filme de altfel: You don't think , you act... deci emotii my ass.

Ma rog, imi place mie sa exagerez de obicei, ambele executii au avut o doza de noroc, numai ca atunci cand intra-n calcul atatea varabile ca in cazul lui Maicon, eu nu-i mai zic noroc. :P
Detectez cumva un consumator pasiv de fotbal?Pt ca altfel nu ai voie sa nu conosti delicatetea unui procedeu ca "latul" lui Elano.

PS. : Pasa lui Robinho chiar a fost geniala - ai nevoie de o luciditate si o viziune extreme pt asa ceva...

hellsteed 16 Jun 2010 15:28

Am trait, jucat , visat fotbal 10 ani. Aveam caiete intregi cu rezultate cand n-aveai calculator ca sa nu zic internet, daca aveai habar stiai unde sa te uiti pe teletext...

Ipu 16 Jun 2010 15:41

„Teletext” zici? Parior?

SoX 16 Jun 2010 16:40

@Hellsteed, cunosc sentimentul, la fiecare turneu final imi pregateam un caiet si in el scriam toate rezultatele, statistici oficiale, dar si personale (omul meciului, cel mai frumos gol, etc). De albume cu jucatori nici nu mai zic, plus ca aveam si pile la vanzatorii de ziare :))

SoX 16 Jun 2010 17:57

Meci "Kinder" :)

bremen1980 16 Jun 2010 17:59

Spania a fost jabulanita.Daca bate Honduras face 3 puncte .O sa aiba meciul decisiv cu Chile .
Elvetia daca bate pe Honduras e calificata.

Medicate 16 Jun 2010 18:23

:)) Nu-mi vine sa cred .... Spania tocmai a primit o lectie esentiala in fotbal : Cum sa te aperi cu toata echipa ! Elvetienii parca au fost antrenati de Cartu ... AUTOBAZA !

Ipu 16 Jun 2010 18:23

Ce noroc a avut Casillias! Dacă nu era gol, era probabil eliminare.

Spania se califică, pentru că e greu de crezut că Chile poate să reușească ceea ce a izbutit azi Elveția. În plus, următorul meci al Spaniei e cu Honduras - 3 puncte sigure.

Chile e un fel de Columbia din `94. Rupe tot în America de Sud, dar stilul echipelor europene nu-i convine. Greu, deși nu imposibil, să poată răpune trupa lui nenea Ottmar.

miercuri 16 Jun 2010 21:14

Proasta zi pentru Spania :(

SoX 16 Jun 2010 22:28

Sud-africanii s-au lins pe bot. Vezi Ipule cat de mult conteaza primul meci? ;)

moltisanti88 16 Jun 2010 22:39

Uruguay are cale deschisa spre sferturi dupa aceasta victorie. Daca reuseste sa castigae grupa, joaca cu ocupanta locului 2 din Grupa B, cea a Argentinei, si e acolo.

Cuplul Lugano-Godin e excelent, iar Forlan-Suarez se completeaza reciproc. O echipa extrem de interesanta care poate ajunge foarte departe.

Chambord 17 Jun 2010 10:03

Singurul spaniol onorabil aseara a fost ... printul de Asturias, in tribune. L-au surprins, din profil, inainte de meci. Emana calm, finete, eleganta, distinctie. Cat despre echipa, s-ar putea ca dusul asta rece sa fie exact ceea ce aveau nevoie pentru a lua titlul: A good EARLY wake-the-fuck-up call !. Daca nu s-ar fi intamplat acum s-ar fi intamplat in fazele eliminatorii. And it woulda been bye bye.

La Africa S - Uruguay mi-am confirmat o singura chestie: Arbitrul Busacca este complet offline !!! Era bun in tineretea lui dar a ajuns o gluma proasta. Nu se poate da penalty si eliminare la o faza ca AIA, la un jaf de contact ca ALA, la un plonjon penal ca ALA, la un CM. La un meci Liberty Salonta - Building Vanju Mare, da, se poate da orice !

bremen1980 17 Jun 2010 11:23

Spaniolii s-au cufurit de la ciocolata elvetiana .Mai au tupeu si sa acuze arbitrajul.:))

Dupa prima runda concluzia este ca meciurile au fost de nivelul ligii lu'Mitica.Nimic memorabil ,doar doua trei faze .

Sa-i vedem si pe capitalistii coreeni cum se baricadeaza in fata argentinienilor.

Ipu 17 Jun 2010 12:54

Originally Posted by SoX:

Sud-africanii s-au lins pe bot. Vezi Ipule cat de mult conteaza primul meci? ;)

Păi contează pentru echipele slabe. Nu și pentru Spania! Federația din Africa de Sud, deși știa că are echipă slabă, nici nu și-a luat antrenor din Europa și nici n-a interzis trompetele (care cică reprezintă tradiția Africii; sanchi, reprezintă interesele celor care au dreptul exclusiv de a le produce în varianta actuală) care anulează cel mai mare avantaj al echipei - acela de a fi încurajată de zeci de mii de oameni! Au exact ceea ce merită! Cea mai rușinoasă gazdă! Nu mai știu, în `82 Spania a trecut de grupe?

Originally Posted by Chambord:

La Africa S - Uruguay mi-am confirmat o singura chestie: Arbitrul Busacca este complet offline !!! Era bun in tineretea lui dar a ajuns o gluma proasta. Nu se poate da penalty si eliminare la o faza ca AIA, la un jaf de contact ca ALA, la un plonjon penal ca ALA, la un CM. La un meci Liberty Salonta - Building Vanju Mare, da, se poate da orice !

Nu mai pupă nesimțitul finala!
Nu-i vorbă, Uruguay a fost echipa mai bună, dar Africa de Sud, după ce că nu are valoare, mai are și ghinion: apărătorul care a uitat să iasă la ofsaid cu Mexicul, șutul deviat și devenit imparabil al lui Forlan, atingerea nefericită la Suarez care s-a aruncat de parcă l-ar fi omorât...

SoX 17 Jun 2010 13:53

Jabulani nu se dezminte. >:)

Ipu 17 Jun 2010 13:58

Nu Jabulani, reflexul de atacant! Și lipsa de exercițiu a atacantului, pus să se apere cu fața la poartă... Apărătorii capătă în timp deprinderea de a respinge balonul și de a evita în același timp spațiul porții, și tot se mai întâmplă să-și dea autogol...

Rectific: A fost pur și simplu o întâmplare. Balonul a fost mascat de alți doi jucători care au sărit pe sub el.

SoX 17 Jun 2010 17:37

A gresit la al2lea gol dar tot consider ca e cel mai bun portar la acest CM.

Ipu 17 Jun 2010 18:21

A fost un joc de-a șoarecele și pisica. Au avut și noroc grecii, dar au jucat frumos, au combinat după scheme pe care le știau bine.
De remarcat și că e prima răsturnare de scor de la acest mondial, în cel de-al 19-lea meci.

Cel mai mare noroc îl au însă coreenii. De unde în urmă cu două ore plângeau, acum se pot califica până și cu o înfrângere la limită cu Nigeria (dacă Argentina câștigă și ultimul meci).

Culmea e că până și Nigeria mai păstrează șanse. Are nevoie de o victorie la cel puțin două goluri diferență și de o victorie a Argentinei.

bremen1980 17 Jun 2010 18:42

Tot Coreea cred ca se califica .

Asa trebuia sa joace Nigeria pentru a cistiga :
http://www.youtube.com/watch?v=ZptbN...eature=related

Ipu 17 Jun 2010 19:05

Rectific: Coreea nu se califică dacă pierde. Primul criteriu de departajare între echipe cu același punctaj este golaverajul.

hellsteed 17 Jun 2010 19:07

Ai vazut filmul Bremen ?

Ipu 17 Jun 2010 20:04

Dar cine nu l-a văzut? Dar tot Totul pentru fotbal e mai bun. „Se rejoacă!” :)

SoX 17 Jun 2010 21:54

Viva el Mexico!!!!! <:-P

Amantul_Taciturn 17 Jun 2010 23:44

Bonjour tristesse...Ah, si sa nu uit: Hai Rapiduletu'!<):)

Ipu 18 Jun 2010 03:08

Păcat. Un egal ar fi menținut suspansul până marți.

rrs85 18 Jun 2010 14:37

Na, ca Germania e in corzi.. Ce bine imi pare!:D

Ipu 18 Jun 2010 18:27

Era să opresc televizorul de câteva ori la Germania - Serbia...

Dacă bătea, Slovenia ar fi fost prima echipă calificată în optimi.
Apropo, ce preferați: meciuri tacticizate între echipe redutabile, precum Coasta de Fildeș - Portugalia, sau partide între echipe deschise și cu apărări slabe, precum Slovenia - SUA?

miercuri 18 Jun 2010 18:31

Slovenia - SUA a fost printre cele mai bune meciuri de pana acum. Din repriza a doua m-am trezit tinand cu americanii, ar trebui ca mai multa lume sa-i ia in serios. Iar golul ala a fost perfect valabil, cea mai evidenta greseala de arbitraj de la cupa asta pana acum.

Ipu 18 Jun 2010 18:47

Sunt două echipe slabe în apărare. Nicio selecționată cu pretenții la titlu n-ar fi luat golurile alea... Meciul a adus cu o partidă de șah în care jucătorii se întrec în gafe tactice.

Golul s-a anulat, probabil abuziv, pentru că arbitrilor li s-a pus în vedere după golul Argentinei cu Nigeria ca la împiedicarea jucătorilor de a se apăra (mai ales în faze în care se înscrie) să acorde fault în atac. Primul meci în care această recomandare s-a aplicat a fost Coasta de Fildeș - Portugalia, când golul portughezilor a fost anulat pentru că un apărător ivorian a fost împiedicat să-l taloneze pe lusitanul care a centrat decisiv.

SoX 18 Jun 2010 19:48

In meciul Slovenia - SUA, s-au dat goluri ca in curtea scolii, mai ales golul lui Donovan. A fost un meci slab din punct de vedere tactic cu o gramada de greseli personale. Dar in general, ziua de ieri si cea de astazi au fost cele mai frumoase din punct de vedere fotbalistic. In primul rand media golurilor e de 3 pe meci, apoi doua surprize si doua rasturnari de situatie. A, da, am observat foarte multe greseli de arbitraj peuntru un CM, nu decisive dar totusi...

Chambord 18 Jun 2010 20:10

Ar fi tare ca Australia sa castige maine. Toate cele 4 echipe din grupa D ar avea 3p inaintea ultimei etape :D

Ipu 18 Jun 2010 20:17

E interesant de văzut câte echipe de pe continentul-gazdă se califică în optimi. Deocamdată, niciuna nu e eliminată. Să fie Algeria prima?

miercuri 18 Jun 2010 23:03

Ce neputinta la englezi, ce plictiseala!!!

SoX 19 Jun 2010 00:18

Rooney e inca cu gandul la conserva de tocanita cu fasole. :)

Ipu 19 Jun 2010 08:17

Periculoși, dom'le, partizanii ăștia...

„Jovanović și Stoiković au stricat Panzerul” („Danas”, Belgrad)

„Vulturii zboară din nou la înălțime...” (continuarea aici)

Ipu 19 Jun 2010 22:36

Ziua celor doi „lei”

Prima eliminată: Camerun :(

Prima calificată: Olanda :)

Camerun - Danemarca 1 - 2, rezultatul perfect... pentru Japonia.

moltisanti88 19 Jun 2010 23:29

Originally Posted by Ipu:

Camerun - Danemarca 1 - 2, rezultatul perfect... pentru Japonia.

Nu e atat de perfect daca nu scot egalul in meciul urmator.

Pacat insa de Camerun. Au jucat bine dar au avut ghinion.

Ipu 20 Jun 2010 10:15

Tu înțelegi sensul adjectivului „perfect”? Eu l-am folosit cu sensul de „ideal”, „optim”. Tu la ce te gândești?

În a doua repriză, Danemarca jucat excelent. S-au apărat mereu în superioritate numerică și au redus foarte bine spațiile de manevră ale adversarilor. Camerunul n-a mai avut decât ocazii neconcludente, dar în schimb nu s-a apărat cum trebuia. Jucătorii nu s-au dublat în apărare și au luat un gol dintr-o fază simplă. Norocul Japoniei e că Danemarca n-a mai marcat al treilea gol la sfârșitul numeroaselor contraatacuri din final. M-am și mirat că nu au forțat mai mult, deși aveau nevoie să mai marcheze o dată. În fond 2-1 sau 2-2 era cam același lucru (dacă acceptăm imposibilitatea Camerunului de a învinge Olanda), pentru că oricum trebuie să bată Japonia.

All times are GMT +2. The time now is 07:11.