![]() |
shi totushi daca nu le vedeti..ce pierdetiiiii,asha ca am sa vi le arat eu :P :)
insert coin babe haldir potter mai life :P smoke dwarf row fart mouth of sauron miini saruman elf gel took instal:P mentos glue trojan high moria gata.enjoy |
Originally Posted by Gaandalf:
As you wish! I care not! |
Originally Posted by SarumanTheWhite:
|
hai gata.uitati-va la poze shi spuneti-mi cum vi s-au parut:P
|
eu cand ti-am zis ca LOTR imbecilizeaza lumea nu m-ai crezut. NA! |
Originally Posted by Nightwane:
|
ERECT, NE-ERECT oricum am dreptate |
:lol: |
nu CRED .. STIU. That makes me a schizo? |
|
Denethor e cineva/ceva din Harry Potter? |
|
hai ca asta a fost pisdoasa rau de tot :lol: |
Cum adica, 'degeaba'? Am spus ca nu o sa mai pun poze... k? |
hai baieti gata!! shut da fack up..... :) |
tzava pozele...cele mai faine: row, the smell, mini saruman, instalego, glue!
|
chiar ca..enough
meanwhile sa mai luam nishte poze.vi le indes pe gat,dar las' cine vrea se uita,cine nu merge mai departe :P political what sing christmas legolas for the birds ozzy=denethor?! :) golum found nemo :)) gollum 4 president kit-kat hello!? |
|
da' poze cu liv tyler luand la muie de la sauron n-aveti? :(( :(( :((
|
nea...vezi la www.mUE.com :P
|
aia "nazgul" a lu' smeagol si aia "hello" a lu wraith au fost belea ...
and i :x that! asta a fost faza nu k sa nu mai postezi poze... please do ... |
Am inteles de prima oara... asa ca nu stiu de ce imi mai expici inca o data. |
'cuz you're retarded |
|
TOPIC NOU HARRY POTTER!
AMATORI ? |
Inainte de toata ciorovaiala din ultimele zile se incepuse o discutie despre Tom Bombadil....revenim sau o dam in continuare in balacareala de acum obisnuita de pe forum?... 'cause it's really annoying and it's getting us nowhere...
|
Originally Posted by Faenor:
|
|
Gaandalf vezi postarea mea din 3 martie pe pagina 97-cred ca ti-a scapat din motive de "poze widescreen"... :D
|
But i will soon! Now i have 2 go & may the force of the VALAR be with me! :lol: |
mda...cam ati murit.
hai at ziceti despre joc,poate asha mai ziceti cate ceva. care l-a jucat shi ucm i s-a parut..oricare joc lord.nu cont |
Personal am testat si jucat 3 jocuri marca LOTR: War of the Ring-strategy, interesant la capitolul unitati si eroi plus story, mai putin reusit grafic si sonor (a inlocuit vocile personajelor principale ca nu aveau licenta de care a beneficiat EA.. ;) ). Return of the King si Battle for Middle Earth excelente din toate punctele de vedere, ambele deschizatoare de drumuri in genul sau si cu un mare potential de replay. BFME super si la capitolul mutiplayer; tot ce mi-as mai fi putut dori ar fi fost un caracter mai expansive cu mai multe regiuni disponibile-e totusi battle for Middle Earth nu doar for Gondor si Rohan, mai multi eroi la dark side (unele din personajele episodice sau secundare din film si carti puteau primi acest statut) si niste spell-uri mai interesante pe care sa cheltuiesc power points tot la evil kind...in rest pe viitor imi doresc noi productii sau expansion-uri la acelasi nivel.. :D
|
Hai sa vorbim si despre jocurile cu Sailor Moon. Pun pariu ca-s mai misto decat alea cu LOTR. :alien: :alien: :alien:
|
u don't say....
is there anything else u would like to share with the rest of the group ?! :sleep: |
Stergeti mah topicu asta... e varza.. adik... nu merita discutat atata pe marginea lui.. HUAAAAAAAAaa
|
Originally Posted by V_Rossi:
mars ma mue de aici |
Originally Posted by V_Rossi:
pai hai sa dicutam pe mijlocul lui |
Originally Posted by WraIth:
my name is Nightwane...and i stopped drinking 2 months ago. :sad: |
very good N. let your emotions loose. there's only one prb. this is a "anger management" class not AA :P
|
oh...uhm...well...i'm stepping away now... |
take a deap breath and count to 10....
------------------------------------------ mah eu nu am inteles ceva...la noi nu a aparut FoTR Extended Edition sau Collector's Gift ?! |
VARZAAAAAAAAAAAAAAa acest film!
|
The Hobbit - na' ca o sa inebuneasca astia de nervi ... se face filmul ... :lol: :lol: :lol:
|
uh..uh...i can't wait...i can't wait!! :happy:
|
peste 3 ani :shock: |
Eu cand am citit despre Lord of the Rings prima data mi-au ieshit si mai mult ochii din orbita. Era vb de 7 ani. Si atat a durat. :shock: |
pai...belive it or not,primea mea legatura cu lotr a fost Fotr-filmul.nu shtiam nimik de lotr,tolkien,etc.
cum am mai zis,aici la mine,in "capitala tzarii" lucrurile ajung cam greu.ce mai fac rost de pe net hsi de la iashi |
|
Topicu` se zbate in continuare sa supravietzuiasca. De la marea dilema a lui Tom Bombadil, care pentru un Maia, avea un nume cam imbecilistic, but what do we care, pana la discutzii in araba shi altele fara sens. Ma rog... We'll see what's comin` next. Bey nu era mai mishto daca araba aia o schimbatzi cu elfa? Asha nu mai existau asha multe reproshuri... :hmm:
|
eu vroiam doar sa spun ca am vazut un afis in oras cu "Adrian - Stapinul manelelor" ....
:lol: :P :oops: |
All times are GMT +2. The time now is 06:01. |