![]() |
bravo, lili
ai vazut filmul, ti-a placut? |
|
|
nimeni ? :D
hint 3: e o productie 2009 daca nici acum nu ghiceste nimeni.... inseamna ca doar eu am dat banii pe bilet :)) ... |
Sa zicem .. Final Destination ? Aduce a ceva horror.
L.E. Da .. cred ca ala e.Sa puna altcineva poza ca eu nu am nici una disponibila. |
am eu:
![]() Hint: prolog |
Into the wild cumva?
|
da. your turn!
|
Originally Posted by redmen:
Care dintre ele ? Ca e o franciza... |
Nu am nimic pe calculator momentan si nici nu mai stau sa caut pe net. Se ofera altcineva sa puna poza? :D
Si sigur se referea la The Final Destination ca doar ai zis ca e din 2009 :D |
![]() indiciu: castigatorul Campionatului! (NU Unirea Urziceni) |
Bright Star (2009) :D
GhiciĊ£i asta! ![]() |
Originally Posted by Liviu-:
Evidement. |
@Nobody777... un hint ceva ?
|
hint 1
![]() |
The Baader Meinhof Complex
|
|
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
|
![]() |
Of ce enervant e cand apesi un click gresit :| Acum scriu iar mesajul si nici nu iti mai vad poza... oricum...
@Nobody777 - Cand pui o imagine direct de pe un anumit site se poate verifica usor adresa sa. Cu doar un click dreapta si "Properties" pe imagine pot vedea aceasta adresa, care contine si numele sub care a fost pusa acea imagine. In cazul nostru eu puteam vedea numele "okuribito" daca nu ma insel ca acum nu mai pot verifica din cauza acelui click gresit de mai devreme. La fel de bine putea fi numele filmului in engleza, "Departures". O modalitate mai buna de a pune poze intr-un astfel de topic e urmatoarea: descarci poza de pe un site (sau faci un print screen daca ai filmul pe calculator), ii schimbi numele si apoi folosesti imageshack de exemplu pentru a urca din nou poza pe net. De acolo iei primul link si il pui aici. Pentru ca nu am raspuns in mod corect mai pune tot tu o poza :D |
All times are GMT +2. The time now is 06:32. |