Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

KORBEN 12 Jan 2005 13:44

@nae
ioi zik k marele atu al lui casanova ar fi robotizare totala a lui fellini, care ajunge sa se campeze constient
...............
ieri zi d documentare (mai exact noapte)bbcprime
1 maria antoaneta
foarte atasant, desi totalmente lipsit de tragism real si periculos de aproape de melodrama
interesant pt fapte
dar si pt interpretarea lor in favoarea personajului titular 7/10
2 gloria swanson si kennedy al batran
se vroia un fel de povesti de dragoste ale sec20
a urmat dupa ceva dsp evita, clasica labareala admirativa si lipsita d orice idee dsp hepburn si tracy
absolut fascinanta viata ei (kennedy mi se pare detestabil)
si mai ales niste repere din filmele ei
fu CK, am fost socat de cat de mult se joaca pe ea in sunset boulevard 10/10

ogto 12 Jan 2005 17:58

Referitor la docmunetarele de pe BBC:

Cel despre "Uri Geller" (sau cum il chema pe ala):
Arata cat de cretini sunt uni si ce-ar crede. Intereseant si penibil prin faptul ca-i real.
7.8/10

Tot despre BBC, au niste emisiuni incredibile:

Marti la 10:00, Top Gear Xtra, CEA MAI BUNA EMISIUNE DE MASINI care exista. Uitati-va la un singur episod si o sa va placa la nebunie. Atat umor, inventivitate, resurse, masini bune.

Ex: CU cateva sapt. in urma au luat o Lada (masina), au dus-o la Lotus si au facut in 2 sapt, cei de la Lotus, o operatie care ar fi costat 100.000 de lire sterline (dar au facut-o gratis) si au transformat Lada in SUPER-masina.

Bottom line: no matter who you are, you MUST see TOP GEAR

crissis 12 Jan 2005 18:15

la caduta degli dei , 1969, de visconti.
toate filmele maestrului pe care le-am vazut au in comun tema declinului. variaza numai starea de spirit, nostalgica in 'ghepardul', lirica in 'moartea la venezia' , sumbra de tot in 'cadera zeilor'.
excelent helmut berger in rolul de dandy cu veleitati de artist, de fapt un sexopat manevrat abil de SS. la fel episodul ce evoca 'noaptea cutitelor lungi' care rupe un pic ritmul ce ameninta sa devina monoton.

Sm�agol-Gollum 12 Jan 2005 21:40

The girl next door 8/10 foarte multe momente penibile

Gaandalf 12 Jan 2005 21:56

Anchorman - The Legend Of Ron Burgundy - nota 10 ptr Will Ferell kre este dementzial shi super funny shi nota 5 ptr poveste ... deci ii acord nota 7.5/10

Without A Paddle - 5/10 - film ok ... poveste de umplutura dar am ras pe ici pe colo ...

Jackie Brown - TARANTINO = 10/10 - film care are TOT.

Valentin - nici bun, nici rau ... povestea este frumoasa, la fel shi personajele ... 8/10

Pinky 12 Jan 2005 22:00

Back to the Future (1985) - 9/10: Loved it! L-am mai vazut demuuult, dar nu conteaza, m-a binedispus imediat. Intotdeauna ma vor fascina filmele despre calatoria in timp ( gen The Time Macine, Quantum Leap :love: )

nume 12 Jan 2005 22:10

Ceausescu - marire si decadere (Ceusescu, behind the myth 1991,BBC), r. Eduard Behr 10/10

Demascarea cuplului de odiosi, care au furat de la Paris scumierele, prosoapele si cam tot ce era detasabil din camerele de hotel. Superb.

Romanii n-au fost in stare sa monteze gigantica arhiva lasata mostenire de cizmar, a trebuit sa vina un britanic s-o faca, si asta in '91. Totusi nu s-a spus totul in film. Remarcabila ultima replica a lui Brucan, din final. Cat de antipatic mi-ar fi, totusi Oracolul de la Damaroaia o nimereste bine de tot uneori.

Sm�agol-Gollum 12 Jan 2005 22:15

dar de michael j fox nu iti place?.. :)

herbert 12 Jan 2005 22:51

The Recruit (2003) - 6,5/10. imi scapase. film antrenant, potrivit pt o anume dispozitie sufleteasca. Un Al Pacino "imbatranit in rele", diabolic, pletoric si Colin Farrell - joc excelent.

WraIth 13 Jan 2005 17:55

Team America - 8,5/1
tras de atze ..:D

West 13 Jan 2005 21:18

Escape from Alcatraz - 6.5/10.

BeNnY 13 Jan 2005 22:03

Originally Posted by WraIth:

Team America - 8,5/1
tras de atze ..:D

Hmmm... buna nota, buna.

Sm�agol-Gollum 13 Jan 2005 23:29

Love actually 8.5/10
Mean girls 8.5/10
Finding forrester 9/10

Nae 14 Jan 2005 00:47

Akira Kurosava - Kagemusha 9.5/10

m-am asateptat la un pic mai mult, insa desi filmul este chromatic splendid, si are o compozitie extraordinara, ii lipseste un pic de viteza. stiu ca se poate sa fie si din cauza filmelor mai recente pe teme asemanatoare pe care le-am vazut care ma face sa spun asta acum, dar filmul e cam lent. in rest, sigur, no comment on the script si la imagine, amandoua superbe, si fara gresi.
scene foarte frumoase, de exemplu a doua scena, cu soldatul care fuge prin 'camp', si care aduce dinamica in planul ala static, la fel ca si visul aratat care este impecabil.
impresionanta desfasurare de forte... frumoase planuriile folosite care arata puterea si maiestria unei armate... nice!
characterele sunt misto, si transformarea lor este facuta bine... final genial.
not thrilling, but very nice!

MinRep 14 Jan 2005 13:56

Looking For Richard - 8/10: credeam ca o sa-mi pierd seara, dar filmul asta a fost (aproape) genial.

Cinemania 14 Jan 2005 17:34

Alexander - 6/10

ma voi referi la film in topicul special creat pt el...daca-l mai gasesc :D

Sm�agol-Gollum 14 Jan 2005 20:47

Saints and soldiers 7/10 cam multa vorba si prea putina actiune
Half baked -5/10. 2 words: laim :D

mredguym 15 Jan 2005 00:07

saw

italiencele ult film vazut dar fraztilor uitatzi-va la SAW ca altfel n-atzi facut nimic (zic io).super tare film!!

notorious 15 Jan 2005 11:04

'the polar express' - 6.5/10 - personajele sunt lipsite de naturalete... scenele de actiune sunt dragutze... replicile servite ca o omleta sleita... un mos craciun de-ti da fiori... decoruri kitsch... incercati sa-l vedeti cu ochii unui copil de 8 ani.

nume 15 Jan 2005 11:25

Collateral - 6/10 slabut, il mai salveaza finalul, cat de cat. Aproape ca l-am uitat dupa ce l-am vazut pe al doilea :

Blow, cu Deep 10/10. Neasteptat de bun.

All times are GMT +2. The time now is 09:53.