![]() |
??? in afara de injuraturi nu am inteles nimic! Nu ti-a placut meciul? sau te oftici ca a castigat steaua la pas? sau ca a pierdut si Dinamo si Rapid?
|
Originally Posted by Gaandalf:
Deci...a fost un meci, aaa, de fapt un macel excelent. Plutonu' de executie Dica, Neaga, Cristea excelent. S-a vazut ca a fost rezerva "Caprita". Pacat ca "Piticu'" Fl Dumitru a jucat de kkt. Surprinzator de bine a jucat si "balerinul" de Falemi. Deci...weekend perfect...Dinamo si-a luat-o frumos de la CFR, echipa prietenului Sechelariu i-a ars pe Rapid. BE-A-UTIFUL! PS: Azi cik ii legitimeaza Steaua pe Lovin si Baciu de la Bacau, si cand ii vine cartea verde, se pare ca o sa vina si Mitrovici, pe 250.000 de coco. |
Originally Posted by iepurilah:
Rectific..acum am citit ca gata, Lovin si Baciu au semnat pe 5 ani! |
Sunt mandru ca sunt clujean/ 8)
|
Au venit si astia pe moka ca nenea cristea la inceputul sezonul, datorita prieteniei dintre becali si seche (futule prietenia lor... ) :sleep: |
Originally Posted by TLD:
Si nu-i bine? :D |
Originally Posted by raptor:
|
mai clujenilor, nu supralicitati, ca inainte mult mai este. eu sunt neutru si mi-ar place sa se ridice Clujul si Timisoara si... poate Iasiul, dar acolo e mai greu.
|
s-a intarit dinamo...a semnat Stelea....ahahahahahah! jale de achizitie!
|
Adevar graiesti :x , parca nu aveau portar, pe Munteanu, dar cred ca stelea va juca fundas central :D
|
Originally Posted by Ionutz55:
Eventual extrema ascunsa! :lol: ....desi comparand cu fundasii centrali pe care ii are Dinamo, cred ca ar face treaba mai buna! :lol: |
Se mai aude ceva cu transferu ala a lu mihalcea... Poate revigoreaza el atacul ca aseara danciulescu n-a facut nimik la nationala... de fapt toata echipa n-a miscat :| Dak jucam asa si cu cehia si olanda mai batem noi... in mileniu viitor! ;) (nu s-or fi uitat si astia al tineret? 5-1...:|)
|
Ce usurat sunt ca n-a venit Stelica la Timisoara, phew! E bine ca s-a dus la o echipa mai nevoiasa, ca Dinamo.
|
Mdea...slab tare jocul nationalei. Am ajuns sa strangem din buci si sa ne rugam de arbitru sa fluiere mai repede la un meci cu descultii aia de macedoneni! Ce kkt!
Dar pe mine m-a enervat rau de tot ca astia prin ziare, s-au apucat sa faca ditamai scandalu' ca au fost Mutu, Lobont si cu Neaga la striptease. Da ce draq ma intereseaza pe mine ce fac astia in timpul liber?...Din partea mea poa' sa faca ce-or vreaMi se pare aiurea rau, sa te bagi chiara asa in viata lor! |
Noroc cu MUTU kre a dat golul ala superb k altfel deschideam macelarioe cu Iordanescu in prim plan.... Cat de rau mi-a parut ca foarfeca aia a lu' Mutu nu a intrat in poarta - merita 100 la mie. 2nd: scandalul cu stiptease mi se pare iar o tentativa a presei de a copia OCCIDENTUl ... especially US - cum aia barfesc despre absolut orice. Lasa-i in boala lor sunt barbazi pana la urma. Shi iar ajung la vb ta iepurilah ... ce imi pasa mie sa citesc ca aia 3 s-au dus la striptease ? Am fot shi io' luna trecuta. SO ? Este deja patetic. La fel shi faza cu carnetu' lu Mutu - il doare pe ala in pix k i-au ridicat ashtia carnetul de conducere. Oricum ptr el 3 luni la Londra trec cat ai zice: MUTU. Ce a declarat: "Am crezut k imi face cu mana!" :lol: :lol: :lol: |
"Eshti frumoasa k o stele/
Tu mi-ai rupt inima'n doi" What that?? |
Eram cu baietzii la club Motor in CTA shi eram facutzi pulbere. Shi faceam mishto de oricine intra la kreimi zice una: "ce face baietzii ?" shi i-am zis : Bine FACE baietzii! urat de: Eshti frumoasa k o stele / Tu mi-ai rupt inima'n doi ... am ras de ne-am rupt ...
De atunci facem mishto de toate bashinoasele shi toate incultele :lol: :lol: |
Nota 10 pentru interventia telefonica a lui Mutu de la Recursul Etapei, cine-a vazut
|
Da ce-a zis? :o
|
Pai vorbea Cristian Tudor-Popescu de-ampulea....si a zis ceva de genu ca accepta toate criticile legate de prestatia pe teren, dar in afara terenului nu-i treaba nimanui. Ma rog, si a mai zis mai multe, a negat faza cu "Flora", a explicat faza cu carnetu'(ma rog, a cam exagerat la faza cu "sa se termine cu coruptia, chiar daca asta inseamna sa se inceapa cu mine, Adrian Mutu"...la asta m-a cam luat rasu')...si in fine, a zis mai multe chestii care mi-au lasat o impresie buna despre el, adica a dovedit inca o data ca n-are capu mare degeaba :))
|
All times are GMT +2. The time now is 21:27. |