Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Gaandalf 27 Jan 2004 23:19

Originally Posted by Demona:

Aragorn's Coronation Song...

Et Earello Endorenna utulien
Sinome maruvan ar Hildinyar tenn' Ambar-metta
shi

Song to Tinuviel

Tinuviel elvanui
Elleth alfirin edhelhael
O hon ring finnil fuinui
A renc gelebrin thiliol...

Enjoy all!!! I'm off for tonight!!!

Asta era cantecvu pe care vroiam sa-l invatz... dupa ce azi am primit apel de la tine chiar knd incepuse sa cante Aragorn ... That's Weird ...

+ ai mai dat un apel ... chiar knd Elrond ii zice lui Undomiel : "I looked into your future and i saw DEATH!" - now that freaked me out also! :o

TLD 27 Jan 2004 23:24

Originally Posted by Gaandalf:

http://www.killermovies.com/o/oscars/articles/3557.html

Nominalizarile ptr anu' asta la Return Of The King sunt 12 la numar :o

Nu-mi fac iluzii cu bastarzii de la oscar, dar poate isi revin si ei dupa ce au facut cateva greseli l anominalizari pana acuma! ;)

TLD 27 Jan 2004 23:36

E oficial, e o prospatura, e marimea dvd extendedului!
Informatii aici sau mult mai sumar aici

In final doar 4h 10 MIN! ;) Ce ziceti fanilor?! S-au cam zgarcit...

ricutza 27 Jan 2004 23:43

:cry: eu ma pregatisem sufleteste pt 5 ore...ce e asta: 4h si 10 min!?...vreau si restul de 50 de minute! :P

TLD 27 Jan 2004 23:46

Originally Posted by ricutza:

:cry: eu ma pregatisem sufleteste pt 5 ore...ce e asta: 4h si 10 min!?...vreau si restul de 50 de minute! :P

Ehhh... poate mai intra niste minute in plus si nu in minus prin extended :lol: Asta doar cu amabilitatea domnului Jackson! :lol:

Gaandalf 27 Jan 2004 23:49

Nu te grabi ... vom afla de pe DVD-ul Return Of the King cand va ieshi ... akolo vom avea shi imagini shi durata totala shi tot ...

Asha a fost cu TTT - m-a lamurit in toate privintzele...shi asha va face shi ROTK-ul. Si dk ar fi doar 1 ora in + oricum e mai mult k primele 2, deci:
I AM SATISFIED!

TLD 27 Jan 2004 23:53

Pai intr-o ora nu stiu dak pot ei sa insereze tot ce mai era in carte si nu a intrat in film... :roll: Dar ma rog macar sa apara gandalf vs za witch king si in fata portii infernului sa vedem mai mult! ;)

Gaandalf 28 Jan 2004 12:20

Originally Posted by TLD:

Pai intr-o ora nu stiu dak pot ei sa insereze tot ce mai era in carte si nu a intrat in film... :roll: Dar ma rog macar sa apara gandalf vs za witch king si in fata portii infernului sa vedem mai mult! ;)

sau mai bine zis ... duelul SAURMAN VS GANDALF :o

TLD 28 Jan 2004 16:28

sau mai bine zis ... duelul SAURMAN VS GANDALF :o

Ala are in jur de 7 min! Sa te saturi! Sunt curios cat au bagat la ganda;f vs the witch king... Sau poate HOh... vedem noi prin ma cand apare dvd-ul! ;)

Demona 28 Jan 2004 19:39

[]

Asta era cantecvu pe care vroiam sa-l invatz... dupa ce azi am primit apel de la tine chiar knd incepuse sa cante Aragorn ... That's Weird ...

+ ai mai dat un apel ... chiar knd Elrond ii zice lui Undomiel : "I looked into your future and i saw DEATH!" - now that freaked me out also! :o

Yeah...I usually got that effect on people! ;)

Demona 28 Jan 2004 19:40

Las` ca-l facem noi de 7 ore daca trebuie! :D

Demona 28 Jan 2004 19:43

Deci, daca ma prinde careva acuma pe net...asha am pus-o! Je spera ca au plecat totzi shefii!!!

TLD 28 Jan 2004 19:47

Deci, daca ma prinde careva acuma pe net...asha am pus-o! Je spera ca au plecat totzi shefii!!!

Las ca le mai zici o strofa din catecul lui Pippin si pleaca ei imdeidat din sediu! :lol: Mai avusesi vizionare si azi? Si MACTRICEA NUMAI E LA MALL! ANUNT PT CINE TREBUIA SA AUDA! ;)

Demona 28 Jan 2004 19:50

[
Las ca le mai zici o strofa din catecul lui Pippin si pleaca ei imdeidat din sediu! :lol: Mai avusesi vizionare si azi?

Nu ca le place! Nu mere`. Deja m-au ginit pe net 3 femei de servici shi 2 ingineri. Sa vezi maine para! Ata ete! Shit happens! Azi am avut shi le-am zis ca am avut examen! :P Maine e ultima zi...I'll be there!

Gaandalf 28 Jan 2004 19:52

Las ca le mai zici o strofa din catecul lui Pippin si pleaca ei imdeidat din sediu! :lol: Mai avusesi vizionare si azi? Si MACTRICEA NUMAI E LA MALL! ANUNT PT CINE TREBUIA SA AUDA! ;)

:evil: - vreau sa vad Revolutions.... Azi am vazut Matrix, Matrix- Reloaded shi Animatrix shi am azi un chef nebunesc de Revolutions ... dk nu mai e la Mall ac urat... :x

TLD 28 Jan 2004 19:53

Nu ca le place! Nu mere`. Deja m-au ginit pe net 3 femei de servici shi 2 ingineri. Sa vezi maine para!

Pai gineste si tu pe cineva! :lol: Si bafta maine la examen :roll: :lol: FANATICO! - ca poate intra sefii pe cinemagia si sa nu te demasc ;)

TLD 28 Jan 2004 19:55

:evil: - vreau sa vad Revolutions.... Azi am vazut Matrix, Matrix- Reloaded shi Animatrix shi am azi un chef nebunesc de Revolutions ... dk nu mai e la Mall fac urat... :x

Las ca stiu eu un cinematograf micutz vai de capu lui! Facem vizionare acolo... Sunet din parti, rola pe bucati si aia! :lol: Tu vezi cum aduni banii sa vii aici ca sa-ti dau cd-urile! Mai tii minte santaju? :P

Demona 28 Jan 2004 19:55

Pai gineste si tu pe cineva! :lol: Si bafta maine la examen :roll: :lol: FANATICO! - ca poate intra sefii pe cinemagia si sa nu te demasc ;)

Fras, ca dupa ce am anuntzat in difuzoare ca e premiera LOTR in Arad au vrut sa ma dea afara! :) Tzapa...I'm to good to be kicked out! :P

Gaandalf 28 Jan 2004 19:56

[
Las ca le mai zici o strofa din catecul lui Pippin si pleaca ei imdeidat din sediu! :lol: Mai avusesi vizionare si azi?

Nu ca le place! Nu mere`. Deja m-au ginit pe net 3 femei de servici shi 2 ingineri. Sa vezi maine para! Ata ete! Shit happens! Azi am avut shi le-am zis ca am avut examen! :P Maine e ultima zi...I'll be there!

De abea ashtept sa vina 26 ... chiar nu mai am nici un fel de rabdare... da' las k timpu trece repede shi ne vedem destul de curand... la VIZIONARE ROTK shi la un a bucata REVOLUTIONS! :lol:

Gaandalf 28 Jan 2004 20:00

:evil: - vreau sa vad Revolutions.... Azi am vazut Matrix, Matrix- Reloaded shi Animatrix shi am azi un chef nebunesc de Revolutions ... dk nu mai e la Mall fac urat... :x

Las ca stiu eu un cinematograf micutz vai de capu lui! Facem vizionare acolo... Sunet din parti, rola pe bucati si aia! :lol: Tu vezi cum aduni banii sa vii aici ca sa-ti dau cd-urile! Mai tii minte santaju? :P

Vin mah sigur ... numai sa merg la munte sa fac 2 zile snowboarding k nu mai tzine ... s-a adunat prea mult de iarna viitoare. Adrenaline freaku' din mine face cerere la snowboarding. 8)

All times are GMT +2. The time now is 15:51.