Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Turneu - Selectie (optiuni in mesajul #1) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98100)

rvn 11 Jul 2011 22:32

daca nu ma insel, cel putin din postarile tale,pe care recunosc, le rasfoiesc,cred ca ai marcat tot ce-i pe lista asta, asa-i?

Chambord 11 Jul 2011 22:35

u talkin to me ?

loud.rocks 11 Jul 2011 22:44

Woody Allen -1

rvn 11 Jul 2011 22:50

Originally Posted by Chambord:

u talkin to me ?

mai e altcineva pe-aci? eu nu vad..

Chambord 11 Jul 2011 23:04

N-am inteles nimic din ce-ai vrut sa zici si e o ora prea tarzie sa ma fortez mai mult.
Dar, ma rog, sterg voturile alea ca sa dormi si tu linistita. Oricum am participat suficient pe forum saptamana asta. Mai incerc si urmatoarea. Poate am noroc sa nu mai deranjez pe nimeni.

rvn 11 Jul 2011 23:06

nu ma deranjeaza deloc voturile tale.

Federico 11 Jul 2011 23:13

OMFG, ce-am facut?! Chambord, nici in cele mai isterice crize de imaginatie nu as fi luat in calcul posibilitatea ca s-ar putea ca you to take it the wrong way. Inca nu-mi vine sa cred ca te-ai suparat. Eu chiar vorbeam serios, nu era nici o intzepatura. Mii si milioane de scuze. :(

Liviu- 12 Jul 2011 04:47

Of, ce s-a mai intamplat si pe aici? :( O sa-i raspund doar lui Chambord:

Originally Posted by Chambord:

Am crezut ca se poate vota in continuare chiar si pt cei calificati pt a se stabili seeding-urile (cine cu cine va pica) :( Oricum, nu m-am chinuit prea tare, a fost un copy-paste de 5 min. :)

As fi putut lasa intr-adevar si celelalte voturi deschise, dar vroiam ca atentia sa fie doar pe regizorii de la departajare.

In urma departajarii 3 regizori au ramas la egalitate: Egoyan, Haneke, Tsai. Dadui cu zarul pe net si a iesit 3/3 prima data (ordinea fiind alfabetica Tsai era 3) si 1/3 a doua oara (Egoyan). Deci Haneke, din pacate, ramane pe dinafara, cel putin anul asta. Lista finala e pe prima pagina in interiorul citatului. Nominalizati si votati filmele lor pentru urmatoarele 3 zile. La filme nu va mai fi zi de departajare, dar sper nici sa nu fie nevoie de asa ceva prea mult.

LE:

Herzog: Stroszek

rvn 12 Jul 2011 08:06

Haneke nu este atat de popular ca WA.asta suna un pic a knock-out.in fine...

MinRep 12 Jul 2011 08:59

Ultimele voturi... sper ca nu am dubluri din post-uri anterioare...

+1
Robinson Crusoe
The Killing of a Chinese Bookie
Ali: Fear Eats the Soul
Últimas imágenes del naufragio
Une affaire de femmes
Atlantic City
Tong nien wang shi (aka Time to live, time to die)
Close-Up
Ivan Groznyy 1
Ivan Groznyy 2
Cléo de 5 a 7
The Chess Players
The Lonely Wife

Windom 12 Jul 2011 09:09

+1
Ivan Groznyy 1
Ivan Groznyy 2
The Travelling Players
Mia aioniotita kai mia mera
Topio stin omichli
To meteoro vima tou pelargou
Oi kynigoi
O melissokomos
To velma tou odissea

rvn 12 Jul 2011 10:04

+1
Husbands
The big Heat
La cercle rouge
Le samurai
Chunking Express
Ultimas imagenes del naufragio
Black moon
Copie conforme
Palermo shooting

varu 12 Jul 2011 10:08

Pentru Abbas Kiarostami:

Copie Conforme (-1)

Nominalizez
Shirin(+1)

rvn 12 Jul 2011 10:16

completare(ultima,cred):
+ 1
Naked
Lacombe Lucien
swallowtail butterfly
-1
the wayword cloud

loud.rocks 12 Jul 2011 13:43

Bunuel:
Robinson Crusoe +1

Cassavetes:
Minnie and Moskowitz -1

Fuller:
Underworld U.S.A. -1
Forty Guns -1
The Crimson Kimono -1

White Dog +1

Roberto Rossellini:
Era Notte a Roma (1960) -1
La Paura (1954) -1
The Taking of Power by Louis XIV (1966) -1

Wong Kar Wai:
+1 toate cele 5 filme din main post

Jules Dassin:
+1 Thieves Highway
+1 Topkapi

Fassbinder:
Die bitteren Tränen der Petra von Kant +1
Ali: Fear Eats the Soul +1
The Marriage of Maria Braun +1
Faustrecht der Freiheit +1
The American Soldier +1

Satan's Brew -1
World on a Wire -1
Beware of a Holy Whore -1
Gods of the Plague -1

Eric Rohmer:
Ma Nuit chez Maude +1
Le Genou de Claire +1
Le rayon vert +1

Eliseo Subiela:
+1 la toate filmele din main post

Robert Bresson:
L'argent -1

Wernar Herzog:
Aguirre, der Zorn Gottes -1
My Son, My Son, What Have Ye Done -1
Lebenszeichen -1
Woyzeck -1

Jeder für sich und Gott gegen alle +1
Stroszek +1
Nosferatu: Phantom der Nacht +1
Fitzcarraldo +1
Herz aus Glas +1

Shunji Iwai:
+1 la toate filmele din main post

Louis Malle:
Black Moon -1
Au revoir les enfants -1

Hou Hsiao-hsien:
Tong nien wang shi +1
Flight of the Red Balloon +1
A City of Sadness +1
Three Times +1
In the Hands of a Puppet Master +1

Millennium Mambo -1

Abbas Kiarostami:
Ten +1
Life and Nothing More... +1
Close-Up +1
Where is the Friend's Home? +1

Copie conforme -1
Shirin -1

Sergei M. Eisenstein:
Aleksandr Nevskiy +1
Ivan Groznyy 1 +1
Ivan Groznyy 2 +1
Stachka +1
Staroye i novoye +1

Land and Freedom -1
Seeds of Freedom -1

Agnes Varda:
Cleo de 5 a 7 +1
Sans toit ni loi +1
Les glaneurs et la glaneus +1
Les plages d'Agnes +1
Le bonheur +1

L'une chante, l'autre pas -1

Mike Leigh:
Naked +1
Secrets and lies +1
Vera Drake +1
Life Is Sweet +1
High Hopes +1

All or nothing -1
Another Year -1

Satyajit Ray:
Pather Panchali +1
Aparajito +1
The World of Apu +1
The Music Room +1
The Lonely Wife +1

The Chess Players -1

Wim Wenders:
Palermo Shooting -1
Until the End of the World -1
Lisbon Story -1

Im Lauf der Zeit +1
The State of Things +1
The American Friend +1
Paris, Texas +1
The Goalie's Anxiety at the Penalty Kick +1

Atom Egoyan:
Calendar +1
Exotica +1
The Sweet Hereafter +1
The Adjuster +1
Next of Kin +1

Adoration -1
Felicia's Journey -1
Speaking Parts -1

Tsai Ming-liang:
The Wayward Cloud +1
Dong +1
Rebels of the Neon God +1
What Time Is It Over There? +1
Good Bye, Dragon Inn +1

I Don't Want to Sleep Alone -1
Vive l'amour -1

aniela07 12 Jul 2011 14:29

Fritz Lang Fury

Abbas Kiarostami Taste of cherry

Wong Kar Wai Chungking Express

Wernar Herzog Herz aus glass

Luis Bunuel Viridiana

Eric Rohmer Ma Nuit chez Maude

Wim Wenders Lisbon Story

anaemona 12 Jul 2011 18:39

Luis Bunuel
Viridiana -1

Wong Kar Wai
2046 -1
Days of being wild -1
In the mood for love -1

Atom Egoyan
Chloe +1
Adoration -1

Mike Leigh
Another year -1

Agnes Varda
Le Bonheur +1

Abbas Kiarostami
Copie conforme -1

Louis Malle
Damage -1
Au revoir les enfants -1
My Dinner with Andre (1981) +1

Jim Jarmusch
Broken Flowers -1

Eric Rohmer
Ma Nuit chez Maude -1

dragonfly_drk 13 Jul 2011 14:07

Wong Kar Wai
Fallen Angels (+1)
Happy Together (+1)
2046 (+1)
Days of being wild (+1)
In the mood for love (+1)

Chungking Express (-1)

Rainer Werner Fassbinder
Ali: Fear Eats the Soul (+1)
World on a Wire (+1)
Beware of a Holy Whore (+1)
Gods of the Plague (+1)
Satan's Brew (+1)

Die bitteren Tränen der Petra von Kant (-1)
Fox and His Friends/Faustrecht der Freiheit (-1)
The American Soldier (-1)

Eric Rohmer
L'amour l'apres-midi (-1)

Robert Bresson
Mouchette (1967) (-1)

Claude Chabrol
La ceremonie (+1)
Le boucher (+1)
La fleur du mal (+1)
Madame Bovary (+1)
La femme infidele (+1)

Wernar Herzog
Lebenszeichen (1968) (+1)
Jeder für sich und Gott gegen alle (1974) (+1)
Woyzeck (1979) (+1)
Nosferatu: Phantom der Nacht Nosferatu the Vampyre (1979) (+1)
My Son, My Son, What Have Ye Done (2009) (+1)

Aguirre, der Zorn Gottes (-1)
Herz aus glass (-1)
Stroszek (-1)

Jim Jarmusch
Ghost Dog (+1)

Down by Law (-1)
Stranger Than Paradise (-1)

Louis Malle
Au revoir les enfants (-1)
My Dinner with Andre (1981) (-1)
Atlantic City (1980) (-1)

Hou Hsiao-hsien
In the Hands of a Puppet Master (1993) (+1)

Millennium Mambo (-1)

Sergei M. Eisenstein
Ivan Groznyy 1 (-1)
Ivan Groznyy 2 (-1)

Satyajit Ray
Pather Panchali (+1)
The World of Apu (+1)
The Music Room (+1)
The Chess Players (+1)
The Lonely Wife (+1)

Aparajito (-1)

Tsai Ming-liang
Good Bye, Dragon Inn (+1)

Dong (1998) (-1)
I Don't Want to Sleep Alone (-1)

Chambord 14 Jul 2011 10:26

Originally Posted by Federico:

Chambord, nici in cele mai isterice crize de imaginatie nu as fi luat in calcul posibilitatea ca s-ar putea ca you to take it the wrong way. Inca nu-mi vine sa cred ca te-ai suparat. Eu chiar vorbeam serios, nu era nici o intzepatura. Mii si milioane de scuze. :(

Ca de obicei, domnule Federico, aveti o inclinatie spre a exagera. Nu ar fi fost in nici un caz necesare "mii si milioane de scuze". Cateva zeci doar, ar fi mai mult decat suficiente.

Asigurandu-va de deplinul meu respect,

Al dvs,
...

Liviu- 14 Jul 2011 20:35

-1

Ansiktet (1958)
Ansikte mot ansikte (1976)
Vargtimmen (1968)
Såsom i en spegel

Pickpocket

Herz aus glass
Fitzcarraldo (+1)
My Son, My Son, What Have Ye Done (2009)

Broken Flowers
Stranger Than Paradise

Land and Freedom (1941)
Seeds of Freedom (1943)

The wayword cloud (2005)
Vive l'amour (1994)
Dong (1998)

+1

L'argent

Jeder für sich und Gott gegen alle
Nosferatu: Phantom der Nacht Nosferatu the Vampyre

Ultimele ore de vot. Probabil maine voi trage la sorti unde va fi cazul si sper sa pot prezenta si tabloul.

Twinsen 14 Jul 2011 21:32

-1:

Gods of the Plague
The American Soldier
Satan's Brew

loud.rocks 14 Jul 2011 22:48

Bunuel
Le journal d'une femme de chambre -1
The exterminating angel -1

Eric Rohmer
Conte de printemps -1

Claude Chabrol
Madame Bovary -1

LE:

Atom Egoyan
Chloe -1

Werner Herzog
Fitzcarraldo -1

rvn 14 Jul 2011 23:09

fitzcarraldo+1

loud.rocks 14 Jul 2011 23:15

Eu am postat chiar inainte de ora 12, dar daca se ia in considerare ora de pe Cinemagia, atunci Fitzcarraldo +1 :).

Eu vreau foarte tare sa vad mai departe The Enigma of Kaspar Hauser, si unul dintre:
Stroszek, Herz aus glass si Fitzcarraldo; cel mai tare as vrea Stroszek sau Herz au glass, si astfel am zis sa-i dau -1 la Fitzcarraldo ca poate prin tragere la sorti merge mai departe unul din cele doua (si nu Woyzeck) . Dar daca-i mai dai si tu +1atunci ma multumesc cu Fitzcarraldo 100% mai departe :).

Liviu- 15 Jul 2011 00:02

Cam asta a fost procesul de selectie. Mai las topicul asta deschis pentru discutii... daca e cazul. Filmele calificate sunt despartite printr-un spatiu de cele necalificate. A fost nevoie sa trag la sorti in unele locuri. Mie mi se pare o lista interesanta si cu destula diversitate in ceea ce priveste nationalitatea.

E ceva ce nu v-a placut la procesul de selectie? Legat de desfasurare, de timp sau de orice.

Vreo metoda de imbunatatire?

Daca o sa mai fie o data viitoare m-am gandit sa nu mai actualizez deloc scorurile pana la sfarsitul fiecarei perioade de vot. Ar fi mai bine asa?

Si daca o sa mai fie o data viitoare cu siguranta o sa rog pe fiecare sa-si pastreze toate voturile intr-un singur si mare mesaj pe care o sa-l editeze tot timpul. As pierde mult mai putin timp, adica n-ar mai trebui ca pe sfarsit sa verific fiecare mesaj din trecut pentru eventuale voturi duble.

Multumesc tuturor celor care au participat la selectie si sper sa participe si mai multi la discutii :D Poate mai pe dupa-amiaza fac si tabloul.

varu 15 Jul 2011 00:31

Eu tin sa-ti multumesc in numele meu personal (si cred ca si ceilalti sunt de acord cu mine) pentru toata munca de contabilitate depusa. Ai muncit cat pentru noi toti la un loc sa tii evidenta. Asteptam filmele din primul tur sa incepem sa le vedem.

loud.rocks 15 Jul 2011 00:54

Multumeste-i in numele tuturor :). Nu cred ca este cineva care sa nu aprecieze munca depusa si ideea excelenta a acestui topic!

Eu deja am salvat filmele din primul post intr-un document. Cred ca ar merge si un sticky, e sursa foarte buna de filme/regizori. Asta daca nu sunt deja prea multe topic-uri sticky, desi eu zic ca n-ar strica unul care sa fie Locked tot timpul si sa continta filmele si regizorii care au fost nominalizati pana acum. Daca ne-am rezuma doar la filmele care or sa participe, ar fi vorba doar despre 64 de filme, pe cand nominalizate au fost 160 + cele ale regizorilor care au ramas pe dinafara :).

Liviu- 15 Jul 2011 00:57

Am mai spus asta, desi inevitabil s-a pierdut printre alte mesaje. Nu voi trage la sorti prima runda pana nu primesc previziunile. Asta inseamna ca nu voi trage la sorti pana pe aprox 1 august. Asa ca cine vrea sa vada filme dinainte le poate lua aleator. Din punctul meu de vedere iese mai bine asa. Vede filme pe care s-ar putea sa nu le fi vazut daca regizorul ar fi fost eliminat rapid. Prima runda va tine ceva mai mult probabil, pentru a fi siguri ca exista timp de vizionare. Probabil in functie de ziua in care se va incepe va tine pana la sfarsitul saptamanii urmatoare, urmand apoi ca fiecare runda sa tina de luni pana duminica.

Ma gandeam sa fac 4 topicuri pentru discutii. 2 pentru fiecare meci dintr-o runda, iar celelalte 2 pentru cele doua meciuri din urmatoare runda. Nu vreau sa amestecam discutiile despre filme si vreau ca discutiile dintr-o runda terminata sa mai poata continua, desi perioada de votare s-a inchis. Asta e solutia la care am ajuns. Daca aveti alte idei ascult. Nu pot nici sa fac cate un topic pentru fiecare runda in parte. Practic in formula asta fiecare meci se poate discuta 2 saptamani, chiar daca perioada de vot e doar de o saptamana.

LE: Topicul e momentan sticky si probabil va mai ramane asa o perioada, dar perioada maxima e pana la urmatoarea selectie (daca va mai fi).

rvn 15 Jul 2011 08:02

Originally Posted by Liviu-:

Ma gandeam sa fac 4 topicuri pentru discutii. 2 pentru fiecare meci dintr-o runda, iar celelalte 2 pentru cele doua meciuri din urmatoare runda. Nu vreau sa amestecam discutiile despre filme si vreau ca discutiile dintr-o runda terminata sa mai poata continua, desi perioada de votare s-a inchis. Asta e solutia la care am ajuns. Daca aveti alte idei ascult. Nu pot nici sa fac cate un topic pentru fiecare runda in parte. Practic in formula asta fiecare meci se poate discuta 2 saptamani, chiar daca perioada de vot e doar de o saptamana.

e cel mai bine asa!mi se pare metoda cea mai buna de organizare pentru discutii.personal,pe acestea le astept cu nerabdare.si predictiile au frumusetea lor,dar mi-ar placea sa cred ca toti cei care au nominalizat regizorii si filmele sunt interesati in schimbul de idei si pareri cu alti useri despre ei(ele).ideea de interactivitate mi se pare excelenta.este ceea ce apreciez cel mai mult la acest turneu.
oricum,inca o data:BRAVO, LIVIU! inclusiv pt modul cum te-ai ocupat de registrul contabil.cred ca poti sa fii "doctor" si aici.

sergiuseling 15 Jul 2011 09:01

Eu zic că cel mai bine e să se facă un subforum cu toate meciurile, de fapt un subforum pentru întreg concursul, iar meciurile din runda actuală și precedenta pot fi sticky.

Și tot ca o propunere eu zic că ar fi bine să știm exact filmele ce urmează a fi vizionate cu câteva săptămâni înainte, nu să ne trezim într-o luni că săptămâna asta discutăm filmele x și y și să ne simțim obligați să vedem obligatoriu filmele săptămâna aceea dacă vrem să votăm.

Twinsen 15 Jul 2011 09:11

Multumesc si eu lui Liviu, excelenta intiativa. Daca mai e un concurs, asa propune ca fiecare sa aiba dreptul sa propuna maximim 5 regizori si as dea maximum 10 calificative (total de + sau -) la regizori. Asta ar stimula calitatea si ar descuraja tendina e a da calificative la intamplare.

Liviu- 15 Jul 2011 10:20

@sergiu

1. E o idee foarte buna, doar ca fiind prima data si neavand siguranta ca o sa mearga totul bine, parca am o retinere in a-i cere lui Stefan/Gloriei crearea unui subforum.

2. Nu se va sti dinainte titlurile doar in pentru primele 2 meciuri. Odata cu primele 2 meciuri voi trage la sorti filmele pentru toata runda 1. Cand se termina o jumatate de tablou si se ajunge la a doua jumatate voi trage la sorti prima parte a rundei 2 etc. Asa ca tot timpul va exista o perioada destul de mare care sa permita vizionarea filmelor. Legat de prima saptamna am zis ceva mai inainte. Si inainte de ea vor fi cateva zile, depinzand de ziua in care se termina previziunile, va tine pana la sfarsitul saptamanii respective plus inca o saptamana intreaga.

@Twinsen

Foarte buna ideea, desi eu as propune un numar putin mai mare, sa zicem 16 ca sa fie jumatate din regizori. Mai vedem, dar aproape sigur nu va fi ca acum.

LE: Pentru cine e interesat, tabloul poate fi descarcat de pe http://www.4shared.com/file/4tu8VMKH..._regizori.html Any thoughts? :P

All times are GMT +2. The time now is 20:21.