![]() |
pai poti zice si sa trecem la urmatorul joculet logic! :D ce zici?:-?
|
Ultimul meu raspuns: nu sint in copac, nu sint pe jos :D sint in cadere libera.
|
Like la Anaemona.
|
nu sunt mere in copac sau pe jos, pentru ca un mar e pe jos si un mar e in pom.
nu e problema de logica, e pacaleala de exprimare, de parca daca spui "are balta peste" balta are doar un peste. :-/ |
Corect.Un mar a cazut pe pamant deci unul e in copac si unul pe jos.Nu e acelasi lucru cu ce spui tu portaportese.Din punctul meu de vedere,e o problema de logica.
(as fi murit degeaba) |
zici white?
|
e si de logica (mind sharpness) dar si de inducere in eroare, de exprimare. Oricum, e clar, cine e smart se prinde.
|
Gata,s-a raspuns corect,puteti sa puneti urmatoarea.
|
Ce conteaza cum se intelege?E corect sa zici 'nu sunt mere pe jos" daca e unul singur,nu?Acuma chiar vrei sa ne contrazicem pe subiectul asta?:P
|
ok, hai ca zic si eu una. Un om bea 4 ore intr-un bar. cand iese din bar, cade si moare instantaneu. Nimeni nu il atinge, nimeni nu il bruscheaza , omu nu era bolnav de nimic, doar ametit de la alcool, si nu intra in coma. ce a patit omul?
|
A murit,cred ca asta e clar:))
|
evident ca a murit :D dar cum? de ce? asta era intrebarea, ce i-a cauzat moartea
|
Cand a iesit din bar l-a impuscat cineva. Sau a baut bautura otravita.
|
I-au cedat rinichii iii :) Se moare instantaneu din cauza asta.
|
Cica nu era bolnav.
|
Nup.... repet. nu avea nimic... doar alcool in el, si am mentionat ca nu era mut de beat, era ametit bine. a iesit pe picioarele lui si nimeni nu i-a cauzat moarte. ce s-a intamplat? cum poate un om sa iasa dintr-un bar / restaurant si sa moara instant?
|
Tocmai se daduse drumul la gaze afara :))
|
Sau alt raspuns: barul era situat pe o stinca la 2000 m inaltime si el de fapt a iesit pe iesirea de urgenta care dadea direct in prapastie :))
|
Ce imaginatie morbida:))
|
nup. daca nu se ghiceste pana la 18:20, dau raspunsul
|
Originally Posted by iiii:
Nota de plata :) |
nice try!!!
daca vreti , dau raspunsul |
vagon restaurant
|
Cade cu capul pe o piatra :)
A murit de batrinete, atunci i-a fost dat sa moara :)) |
corect porta!
|
Nu e nici o diferenta de logica intre vagonul restaurant si barul pe stinca :)
|
Parca era bar si nu restaurant...
|
iiii, corect pe naiba. asta cu vagonu' e ilogică, nicidecum logică. ţine numa dacă s-a întâmplat acu' 100 de ani.
|
cum o fi, asa mi s-a spus si mie si asa am relatat-o si eu la randul meu :D
|
Vagonu restaurant e mai plauzibil decat stanca:))
|
e plauzibil dacă era un tren de acu' 100 de ani :D
|
Nu cred ca a spus:un om din zilele noastre bea intr-un bar..:P
Asta sigur e de logica.Si cere ceva bataie de cap:Mergem pe un drum care duce spre fericirea suprema.Ajungem la o intersectie.Putem sa o luam la stanga sau la dreapta.La intersectie sunt doi copii.Unul din ei minte tot timpul,celalalt spune tot timpul adevarul.Nu stim care din ei minte si care spune adevarul.Avem dreptul sa punem o singura intrebare unuia dintre copii.Care va fi aceasta pentru a fi siguri ca aflam drumul corect?Desigur,ambii stiu care este acesta. |
simplu: orice ar răspunde copilul, trebuie să o iei pe celălalt drum.
Întrebarea este: Dacă îl întreb pe celălat copil care e drumul spre fericire, ce drum îmi va arăta el? |
Cam atat cu bataia de cap:)) Corect si felicitari.
|
desigur că e corect. când eram eu copil de-o şchioapă (vorba vine, că de.o şchioapă n-am fost niciodată, comparativ cu leatul meu), Scurte 3 avea o emisiune-concurs de asta, în fiecare joi (dacă îmi aduc eu bine aminte). stăteam lipit de Gloria cu carneţelu-n mână să notez problemele.
|
Cel alb, a fost aceeasi problema acum citeva saptamini, pusa altfel, dar aceeasi in principiu. :)
Pun si eu o problema. Daca nu raspund la timp continuati cu altceva si dupa ce raspund... Ion si Maria erau in luna de miere si inca erau foarte indragostiti unul de celalalt. La un moment dat Ion a luat inelul si l-a aruncat si Maria i-a spus "multumesc mult Ioane". De ce? Puteti pune intrebari ca sa aflati raspunsul si eu va raspund cu: da, nu sau irrelevant. Nu va ginditi la prostii :) |
Daca nu raspunzi si cu "esti un nesimtit" degeaba ne spui sa nu ne gandim la prostii:P Hmmm...ce diametru avea inelul pe care Ion l-a aruncat?Si al cui era inelul,al lui sau al ei?Unde l-a aruncat?Si de ce?:D
|
cred că rezolvarea stă în cuvândtul boldit... dar scris altcumva.
|
Scris Nica?:)) Ion era gay?:D
|
Probabil scris cina. Daca e asa, scenariul la care ma gandesc nu e cu nimic mai plauzibil decat faptul ca Maria era pur si simplu ironica.>:)
|
:-? Poate n-a fost destul de clar. Raspund cu da, nu, irelevant. :)) Pot sa renunt la cuvintul in bold. Raspunsul se poate gasi si din prima dar cel mai sigur e cu intrebari.
Problema le-a fost data unor copii de clasa a 6-a si au rezolvat-o :D |
Originally Posted by White1:
Nu.
Originally Posted by White1:
Daca schimbi formatul intrebarilor pot sa-ti raspund ceva :D De fapt cred ca ar trebui sa scot irelevant, sa ramina doar da si nu, ca sa fie mai simplu. :D |
Neah,nu ma ajuta cu nimic intrebarile alea.Daca erai sub presiunea si trebuia sa raspunzi rapid la ele imi dadeai singura raspunsul:)) Eu nu mai sunt in clasa a 6-a,imi permit sa nu stiu din astea:P
|
o fi fost inelul alteia :-/ . Poate erau in luna de miere fiecare cu alt partener, s-a intamplat sa fie in acelasi loc, s-au intalnit si si-au dat seama ca e un semn si INCA se mai iubesc, iar Ion a aruncat inelul.:-/ dar ce inel o fi aruncat :)) ca ma gandesc ca nu avea inelul nevestei la el. Pfuu, poate vroia sa o paraseasca pe Maria si avea inelul celeilalte cu el, si-a dat seama ca INCA o mai iubeste pe Maria si l-a aruncat.
Era inelul de logodna al Mariei? Igrosarea lui "inca" in enuntul problemei are relevanta in rezolvarea ei? |
poate nu era inelul de logodna... sau poate Ion era casatorit cu alta si a aruncat inelul in semn ca vrea sa ramana numai cu Maria. sau poate a aruncat inelul de pe degetul mariei pentru ca o strangea prea tare... who knows? :))
|
Copii, voi intrebari ati invatat sa puneti? :P
E mai greu sa faceti scenariul fara intrebari, dar daca va amuza, desigur, continuati :)) |
Originally Posted by indiferrent:
Nu
Originally Posted by indiferrent:
Nu, doar m-am amuzat scriind asa :) Asa cum am mai spus, cuvintul "inca" se poate scoate complet din fraza daca va deranjeaza :)) |
ok, intreb eu:
a cui era inelul? era inelul de logodna? cei doi s-au despartit dupa ce Ion a aruncat inelul? (astea is bune? :) ... ma refer la intrebari:-/ ) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
1. Nu e buna :) 2. Nu 3. Nu |
era inelul lui Ion?:))
|
All times are GMT +2. The time now is 01:07. |