Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Ultimul horror vazut (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96227)

chuckyfan 19 Jul 2010 19:07

Este doarte fain filmul ca sa fiu asa intr-o nota pozitiva.................de la mine a luat nota 8 asa ca o sa-ti placa credema.

alex_il_fenomeno 20 Jul 2010 09:18

ms! sa stii ca imi lipseau recomandarile de horror! "The haunting in connecticut" l-ai vazut?

marllenn 20 Jul 2010 09:33

L-am vazut filmul e bun are faze super pacat de baiat la sfarsit :|

chuckyfan 20 Jul 2010 10:49

Originally Posted by alex_il_fenomeno:

ms! sa stii ca imi lipseau recomandarile de horror! "The haunting in connecticut" l-ai vazut?

Nu l-am vazut dar nu am auzit lucruri bune despre el.................o sa-l pun pe lista de asteptare si cand ii vine randu(nu prea curand) o sa-l vad si revin cu o parere.
Ai vazut Nekromatik?Mie mi sa parut..............nu stiu cum sa spun mai pe margini.............PROST'mai prost decat..............nu exista comparatie.

alexcretu75 20 Jul 2010 11:36

Pai ultimul horror pe care l-am vazut a fost "Tarata in Iad":) :)

alex_il_fenomeno 20 Jul 2010 18:11

"Nekromatik"? nu am auzit! ma uit pe cinemagia si daca pare interesant in descarc si pe ala! ;)

Windom 20 Jul 2010 18:42

Fenomenule, daca tot esti fan Despicable Me, baga Nekromantik cu incredere. A rupt totul la box office.;)

chuckyfan 20 Jul 2010 19:25

Originally Posted by Windom:

Fenomenule, daca tot esti fan Despicable Me, baga Nekromantik cu incredere. A rupt totul la box office.;)

Tie chiar ti-a placut Nekromantik?Mie nu mi sa parut mare lucru,in afara de efectele speciale.

Ultimul horror vazut a fost The last horror movie(2003):foarte frumos fara sa fie incarcat cu efecte speciale si umorul negru a facut filmul si mai savuros.

alex_il_fenomeno 21 Jul 2010 07:18

Originally Posted by Windom:

Filmul asta? la box-office? =)) am vazut descrierea! =)) doamne numai obsedati sexuali si necrofagi in film! :| acesta nu este de box-office , doar un film de genul "scarba" impreuna cu horror! gen Canibal Holocaust!

chuckyfan 21 Jul 2010 21:45

Ultimul horror vazut:Boo(2005):
Reteta simpla pentru un film mediocru:
se ia un grup de adolescenti dornici de senzatii tari in infricosatoarea noapte de Halloween,un spita bantuit,cateva fantome nebune + putin umor negru=un film de nota 6 pentru mine

Clownhouse(1989)-Eu consider acest film cu clowni mai bun decat cel al lui Stephen King,pentru ca acesta chiar m-a speriat(mentionez ca am fobie de clowni).

alex_il_fenomeno 25 Jul 2010 09:23

"Bad Moon"(1996) , de fapt revazut dupa o perioada mai mare de timp! filmul inca imi da fiori si acum! :-O

chuckyfan 25 Jul 2010 13:42

"Bad Moon"(1996) , de fapt revazut dupa o perioada mai mare de timp! filmul inca imi da fiori si acum! :-O

Si cam despre ce ar fi vorba in acest film care iti atat de multi fiori,poate o sa imi fac timp sa-l vad diseara.

alex_il_fenomeno 25 Jul 2010 19:11

Pai , in romana este tradus "Varcolacul" ; si filmul are aceasta actiune : un barbat era in camping cu prietena sa in padure , cu cortul ; in acea seara un animal mare , varcolac bineinteles , il ataca , pe el il raneste si ii omoara prietena! dupa aceasta intamplare , sta cu sora lui intr-o rulota , insa observa ca se schimba....noaptea vaneaza fara mila oamenii pe care ii prinde! filmul abunda de scene infricosatoare , de genul : un barbat statea noaptea la umbra unui copac , aude ceva , si , cand se uita in sus , varcolacul se arunca pe el ; a doua zi , politistii descopera prin padure oase si haine agatate prin copaci , numai sange... Este un film la care m-as uita cu placere inca o data ! :)

alex_il_fenomeno 25 Jul 2010 19:12

"Paranormal Activity" --->>> nota 10 !!!

chuckyfan 25 Jul 2010 20:09

Am sa il vad maine seara pentru ca acum am programat Martyrs.
Cat despre Paranormal Activity mi sa parut cea mai mare prostie facuta pe bani putini de la The Blair Witch Project(la fel de tampit.

P.S:Stiu ca gusturile nu se discuta dar totusi parca a fost prea prost pentru a fi vizionat de 2 ori.
De dat fiori nici nu mai zic.

alex_il_fenomeno 26 Jul 2010 07:20

Stii ce este cu adevarat infricosator la "Paranormal Activity"? ca tot ce vezi este inspirat intru-totul din realitate ! nu este ca acele filme cu varcolaci sau vampiri care te sperie , dar stii ca nu exista ; acest film s-a produs dupa un fapt real , de aceea este asa de terifiant !

alex_il_fenomeno 26 Jul 2010 07:26

Originally Posted by chuckyfan:

Am sa il vad maine seara pentru ca acum am programat Martyrs.
Cat despre Paranormal Activity mi sa parut cea mai mare prostie facuta pe bani putini de la The Blair Witch Project(la fel de tampit.

P.S:Stiu ca gusturile nu se discuta dar totusi parca a fost prea prost pentru a fi vizionat de 2 ori.
De dat fiori nici nu mai zic.

este bun filmul "Martyrs"? ca poate ma uit si eu la el ! ;)

chuckyfan 26 Jul 2010 09:50

Filmul este foarte bun(inca o data cinematografia europeana peste cea din SUA),poate putin prea sadic.
Daca ar fi avut si un final cat de cat mai bun de la mine ar fi luat 9 asa doar 8,oricum credema iti va placea.

alex_il_fenomeno 26 Jul 2010 10:14

Si cam ce actiune are? Poti sa spui ceva despre ce se intampla in film? :-?

miercuri 26 Jul 2010 10:44

acest film s-a produs dupa un fapt real , de aceea este asa de terifiant !

Doar ca nu e bazat pe nici un fapt real, dar ajuta la incasari daca pui asta pe afis. ;)

chuckyfan 26 Jul 2010 11:05

Pai 2 tinere vor sa se razbune pe cei care le-au torturat(daca pot spune asa) cand erau mici.
De aceea una dintre ele masacreaza o familie la inceputul filmului.
Mai mult nu spun,poti descoperi singur.

alex_il_fenomeno 26 Jul 2010 13:56

da...suna foarte bine !! o sa incerc sa il vad cat de curand !! ;)

chuckyfan 27 Jul 2010 16:03

Ultimul horror vazut:Hellraiser V(aka. Hellraiser:Inferno:
Cu siguranta aceasta serie ar fi trebui oprita dupa al-III-lea film(mentionez ca primele trei au fost perfecte).Incepand de la al-IV-lea film Pinhead(savoarea seriei:D ) apare tot mai rar urmand ca in Hellraiser V sa aiba doar 2-3 momente in care apare.

Per ansamblu un detectiv gaseste cutia puzzle si dupa ce o rezolva nu apar Cenobitii cum ne-am fi asteptat ci acesta incepe sa aiba cosmaruri cu demoni,iar toti cunoscuti ii sunt omorati rand pe rand de cineva sau ceva numit Inginerul.

Si ca sa spun 2 cuvinte despre final acesta a fost total previzibil pentru mine,desi pot spune cu siguranta ca a fost cea mai buna parte din film.
Nota Personala:6

rm_cristian 27 Jul 2010 22:37

La Terza Madre... umm wow. :| O gramada de sange... se omoara intr-una si povesta eh...nu e nu stiu ce. Nu stiu daca imi place sau nu :))

Acum urmeaya Open House cu Anna Paquin si Stephen Moyer. :D

chuckyfan 28 Jul 2010 13:34

Ultimul horror vazut:Hellraiser VI(aka. Hellraiser:Hellseeker)

Aceasta serie este putin reabilitata de al-VI-lea film care ne aduce foarte putin aminte de primele 3 filme care au fost foarte bune.
Inceputul filmului te face sa crezi ca toata povestea se pierde pe drum si nu mai are nici o legatura cu primele filme pana cand apare numele Kirsty(da acea Kirsty care cu ani in urma a rezolvat cutia puzzle si l-a invocat pe maleficul Pinhead de care a si scapat de 2 ori)
Aceasta este acum casatorita si primestea la aniversare de la sotul ei celebra cutie puzzle pe care din motive nestiute o deschide si Pinhead este invocat din nou.

Nota personala:6

alex_il_fenomeno 29 Jul 2010 06:50

"The Mist"(2007) , film revazut ! dar cred ca o sa ma mai uit la el de cateva ori ! este prea tare ! scenele care dau cele mai multe frisoane sunt acelea cand ei se afla blocati in magazind e negura , si nu stiu cu ce se confrunta ! cativa oameni ies afara , dar sunt omorati imediat de niste tentacule! Daca nu ma insel , filmul are la baza cartea cu acelasi nume a lui Stephen King ! :)

chuckyfan 29 Jul 2010 09:10

Nu te inseli,am citit cartea si am sa vad si filmul cat de curand.

alex_il_fenomeno 29 Jul 2010 11:42

Garantez eu ca o sa iti placa ! este unul dintre cele mai reusite filme horror dupa cartile lui Stephen King ! ma rog , in acest caz mai toate filmele ecranizate dupa carti de Stephen King sunt reusite !! ;)

chuckyfan 29 Jul 2010 13:23

Mie cea mai reusita ecranizare dupa o carte de Stephen King mi s-a parau Pet Sematary(1989),un film care mi-a dat fiori.

alex_il_fenomeno 29 Jul 2010 13:44

Eu l-am vazut pe celalalt , mai recent , din 2006 parca ; nu este rau , dar nici de speriat :-?

redmen 29 Jul 2010 15:05

Daca vreti filme facute dupa Stephen King eu zic sa vedeti Misery.

omudindulap 29 Jul 2010 15:25

A vazut cineva asta?
Feast (2009)

Nu e Feast-ul cu Emanuelle..

alex_il_fenomeno 31 Jul 2010 08:05

"Darkness" (2002) --->>> nota 9,5
Este un film foarte reusit , cu multe momente terifiante , creaturi ce stau in intuneric ! Mie filmul mi s-a parut destul de reusit ... :-?

chuckyfan 06 Aug 2010 21:20

Ultimul horror vazut de mine:Ringu(1998):

Sa incep cu ceva scurt:daca aveti de gand sa va uitati si la variantele americane si la cele japoneze va rog fiti intelepti si uitativa prima data la cele japoneze(4 filme cred).
Eu am facut greseala si m-am uitat intai la cele americane si acum imi pare rau,varianta japoneza fiind mult mai buna decat cea americana.

cuntss 07 Aug 2010 00:09

Neighbor (2009)-regie:Robert A. Masciantonio,cu America Olivo.Un sfat:dc. nu aveţi stomac de
A l'interieur sau Martyrs...etc.,staţi departe de el.Este un film deosebit de explicit,şi dc. doriţi să il vedeţi căutaţi varianta UNRATED.Abia aştept sechelul la filmul ăsta,sper să nu il sexeze precum alte sechele.
Despre film un singur cuvânt:wow!,este genul de horror pe care il iubesc.

chuckyfan 07 Aug 2010 18:06

Adica filmul este foarte gory(matze scoase,organe taiate si de stea)?

dragonfly_drk 07 Aug 2010 18:50

The Final... foarte plictisitor... eu vreau saaaaaangeeeee!!!!!!!!!!!!!! >:)

cuntss 07 Aug 2010 22:49

Originally Posted by chuckyfan:

Adica filmul este foarte gory(matze scoase,organe taiate si de stea)?

Nu chiar foarte gore,dar e foarte explicit,adică fazele de butchery sunt filmate de aproape(close up),nu ca in alte filme,mai de la distanţă.

chuckyfan 08 Aug 2010 09:44

Cred ca o sa-l incerc ,il pun pe lista de asteptare si cand ii vine randul..............o sa-l vad si o sa-i dau o sansa sa ma impresioneze.

cuntss 09 Aug 2010 08:01

Don't Look Up (2009)-evitaţi-l,e varză!Adică traduceţi numai "don t look".
Singurul lucru bun din filmul ăsta,a fost că am ris de americanii din film care vorbeau in româneşte,că filmul e filmat in România.

Twinsen 09 Aug 2010 21:03

Le portrait de petite cossette - Trei bijuterii de animatie japoneza. Stil la cel mai inalt nivel pe care l-am vazut vreodata in anime (si am vazut destule). Atmosfera gotica cu galeti de sange, dar si mult romantism. Recomandat din plin pentru fanii horror cu simt artistic. Videoclip Youtube

Blood_Major 10 Aug 2010 09:10

Ultimul horror vazut : The wolf man

chuckyfan 14 Aug 2010 21:38

Ultimul horror vazut:Peliculas para no dormir:La habitacion del nino:

Primul film din seria realizata pentru TV Peliculas para no dormir ne aduce un cuplu de tineri proaspat casatoriti impreuna cu fiul lor in varsta de numai un an.Cei 3 se muta intr-o casa veche unde inca din prima noapte cei 2 soti aud zgomote ciudate in camera unde doarme copilul,fara a vedea insa nimic.
Aceste intamplari continua sa tina privitorul in suspans,reusind sa-l mentina fara clisee si alte greseli.Finalul este putin cam sec dar nu se putea ca totul sa fie perfect:)

Per ansamblu filmul nu te face sa-ti pierzi somnul dar nici sa il opresti dupa primele 10 minute de vizionare:D

Nota personala:8/10

omudindulap 20 Aug 2010 12:24

Isolation (2005)

toamna-lui-1900 20 Aug 2010 17:21

Black Christmas (1974) - http://www.imdb.com/title/tt0071222/

un film cu care a inceput moda slasher-urilor de prin anii 70-80, thriller cu elemente horror, mai ancorat in realitate decat remake-ul din 2006 ( pe care, insa, il prefer, pe motiv de mai multe gagici bune de kilarit, pe metru patrat, :D ). cast-ul pare acum, in zilele noastre, destul de original, cu 3 actori pe care ni-i amintim din cu totul altfel de filme : olivia hussey, margot kidder, keir dullea, plus regizorul, bob clark, care si-a sinucis cariera inca de pe la inceputul anilor '90 cu niste tampenii monumentale.

chuckyfan 23 Aug 2010 12:48

Ultimul horror vazut:301/302(1995)-Un film corean foarte ciudat dar nu prea bun(pentru cei obisnuiti cu horroarele asiatice(Shutter,Ringu,Ju-On).

Tema filmului este mancarea si are in centru 2 femei cam neobisnuite:
Una dintre le iubeste foarte mult gatitul si sexul in timp ce cealalta nu poate manca nimic,iar cand aude de sex vomita din cauza unor traume suferite in copilarie.
Mancarea din film arata absolut scarbos(cred ca nu o sa incerc niciodata ceva din bucataria coreana),iar singurul lucru horror in acest film e faptul ca cea obsedata de gatit isi omoara propriul caine si il gateste sotului:))

Nota personala:6/10

cuntss 27 Aug 2010 01:57

Isolation (2005)

http://www.imdb.com/title/tt0446719/

In filmul ăsta il veţi vedea pe Marcel Iureş in rol de bad guy.Filmul ăsta este destul de original,pănă la un punct că după aceea trage a Alien-respectănd proporţiile.

chuckyfan 28 Aug 2010 20:55

Acum e timpul sa scriu despre un film amuzant pentru devoratorii de filme cu zombi,si cei putin "dusi"(asa ca mine:shifty:)

Dead Snow(2009)-Un grup de studenti la medicina se gandesc sa-si petreaca vacanta de Paste la o cabana in pustietatea muntilor norvegieni.Toate bune si frumoase pana cand un batran le spune o poveste din al-II-lea razboi mondial despre niste soldati germani care au muri in acei munti.Cum e de asteptat cei 7 rad de batran si de aici incepe partea frumoasa,zombi nazisti vor sa-si recupereze lucrurile(niste monede din aur gasite de tineri in cabana) de la studenti.

Toate elementele filmului au fost dozate perfect:sange foarte mult dar nu peste limita(defapt eu nu am limite in aceasta prvinta8-> ),umor de calitate(daca ii putem spune asa),gagici bune(**SPOILER**in afar' de aia fara cap,si aia care a cazut in WC**SPOILER**) si un peisaj demn de un asa film.

Nota personala:9/10

omudindulap 06 Sep 2010 15:20

Fritt vilt (2006)

Un horror de origine norvegiana destul de reusit. Desi este construit pe deja clasicul schelet al filmelor de tipul Texas Chainsaw, Wrong Turn, mie mi-a placut. Vazut undeva dupa miezul noptii, e numai bun.

Urmeaza sa vad si partea a doua.

Bonus, From Norway With Love (tipa joaca in ambele parti :D ) :

cuntss 09 Sep 2010 07:12

Fritt Vilt (Cold Prey)

Merci pt. pont,omudindulap.
Bune amândouă părţile.În octombrie anul ăsta apare şi prechelul la primele două,să sperăm că va fii la fel de interesant.

All times are GMT +2. The time now is 21:16.