![]() |
Cine are rabdare de asa ceva? :lol:
Eu nici nu il am instalat,sunt un dezastru total in PS :). Don't underestimate the power of women! :x |
cinemania, nu prea am la ce. femelele noastre au aliniat o colectie de patzachine. nu m-as hazarda sa ies cu ele pe strada decat dupa un curs intensiv de vo' sase luni.
corinka, sencs, esti o darling. poate ne intalnim o data sa mergem la coafor sau la o sauna si erobic. |
Originally Posted by buticut:
la stricat programul? virusat? sau...? :P |
Originally Posted by djinjis:
|
aha, stiu acum pentru ce. chiar arati bine. neaparat mergem la coafor si la sala. ;) desi eu as propune bazin. ce zici?
|
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
|
nu, e doar proba la dosar :D
vine ea si proba 5, stati pe-aproape. |
in cea prelucrata s-a adaugat un G pe panza, s-au sters caracterele din dreptunghiul albastru, prima imagine este mai lata, nu are cadru negru...
|
Proba 5 - Pe aripioarele filmului
Imaginati o intalnire intre Fellini si un regizor roman la alegere, oricat de bun sau slab, tanar sau batran, mort sau abia la pubertate. Dialogul dintre cei doi sa aiba minim 10 replici, care replici sa nu fie mai lungi de 2 randuri fiecare. Evident, discutie pe teme de film. Succes! |
nush mah cum se pune imaginea
http://img88.imageshack.us/my.php?image=uiiiid.jpg help again mai sunt datoare cu articolul de ziar serios... si acu ma gandesc la proba 5... panla urma ma distrez...:) |
![]() |
asa...mersi...da zi cum faci...ca io o incarc pe imagshack ala si apoi dau [img]cospy-paste la site[/img] si....mai trebe ceva?
|
|
@ bre
trebuie sa fie [img] copy-paste la adresa catre poza direct nu catre site[/img] de exemplu adresa ta este acum http://img22.imageshack.us/img22/1295/uiiiidmic.jpg @ corinka pentru proba 5 termenul e la fel, 24 de ore de la postarea probei deci pana maine la 10.30. Suna foarte bine ce propui, da-i bataie! Succes. |
Mala-victorie prin neprezentare.
|
Da, Mala trebuie sa fie luata in considerare tocmai pentru ca a primit cele mai multe voturi.
|
numai ca pana acum a obinut la toate probele nota 0.
|
Eu am zis ca nu vreau sa particip la Miss asta.In primul rand mi se pare bataie de joc,adica o tipa care nici nu intra pe Cinemagia are cel mai mare punctaj(no offense ,Mala).
Mi se pare corect sa fie punctate tipele care au participat la testele alea sau probe,adica: Corinka,Egoism,Buticut,Norina,Bre ,Gloria, si cam atat. Cedez punctajul sau voturile mele cui vrea sa-l ia.Mi se pare legal. :) |
deh, mai Pauline... Voturile din poll reprezinta pacatele sau virtutile din trecut. Notele de la probele de acum incearca sa le compenseze. N-ai de ce sa te superi. Eu unul nu ma supar, si stau mai rau ca tine.
Tu ai anuntat mai demult ca iti cedezi voturile, probabil ca toate s-au dus la Mala. :) Si tot tu te oftici? |
|
pai da, asa cum si ALS e votat din greu, desi nu mai e pe aici. Asta e farmecul pollurilor. Mai bine mai raspunde si tu la cate o proba, numai asa, de distractie, si promitem sa-ti dam numai nota 3, ca nu cumva sa iesi Miss :D .
|
|
ia zi, in ce directie se invarte fata asta?
![]() |
Sper sa nu iasa cu cearta ca la finalele nationale Eurovision! :lol:
Eu una am participat la probe pentru amuzament, dupa cum am spus de la inceput. Am inteles ca e un concurs de popularitate, asa ca forumistii voteaza pe cine le place. |
Juriul daca binevoieste sa dea note pt proba a 2-a (texte pt o fotografie) pe care o consideram inchisa
proba 4 continua pana la 1 martie (desi cam toata lumea a facut-o) iar proba 5 e pana maine la 10.30. Mi se pare foarte misto proba 5, astept niste dialoguri interesante/amuzante. |
N-ar trebui si pentru proba 5 un timp mai indelungat?La urma urmei e mai grea decat a 4-a...Ah da...si nu ar putea fi un regizor fictiv roman? |
da, subscriu...eu n-am timp pana maine la 10
|
bazinul e unul dintre locurile mele preferate. nu poti ascunde nimic, he he he.
ce treaba desteapta sa se voteze inainte de probe. briliant. mala nu e aia cu avatar meserias? aproape ca al meu? |
Originally Posted by bre:
|
@ buticut, bre, corinka
luati cat timp vreti voi, numai sa fie pana pe 1 martie. si poate va dati si restantele la probele anterioare. proba 3 redevine valabila, incercati-va fortele si acolo. la final o sa se dea note pt fiecare proba si 'pt intreaga activitate', deci e o ocazie sa va detasati de grup avand o proba in plus rezolvata. @ djinjis Ai dreptate dar numai intr-o mana. On the other hand, voturile din poll n-ar fi reflectat in nici un caz aprecieri asupra modului in care au raspuns concurentele ci ar fi fost doar rezultatul simpatiilor - ca si acum. Fiind un vot deschis oricarui user, nu ar fi votat numai un juriu, ci oricine intra pe site, inclusiv concurentele, inclusiv clonele, inclusiv "binevoitorii" care s-ar baga si ei in seama, asa, de-al dracu. Asa ca un sistem de jurizare tot era necesar. Prin urmare voturile din poll raman un fel de "premiul publicului" "premiu de popularitate", de care se poate tine cont la final in caz de egalitate. Dar doar atat. |
Vreau sa castige (si)Bre! E o pictorita extra si o fata modesta(sorry ca am criticat tinuta ta). :love:
|
(si)Bre nu participa aici. E ruda cu Bre? :)
ce ai face ca sa castige (si)Bre? Ai rezolva o proba in locul ei? |
Nu,se descurca pe cont propriu.
|
si tu, numai pt nu-ti poti ridica premiul in totalitate (mersul la film) esti total demotivata? Glorie nu vrei?
(las-o pe Gloria, gluma e previzibila) |
la propunerea EgOisMului:
Proba nr 6 Cum v-ati imbraca pentru Oscar si ce discurs ati tine (alegeti voi ce premiu ati luat) |
Misto si Proba 6. La cum ne-am imbraca,putem pune o poza cu vreo rochie si tot tacamul sau facem o descriere?
|
a terminat cineva problema cu tata-mama-fete-baieti-politist-puscarias din mai putin de 14 traversari?
|
Nu am stat sa le numar,dar cu dus-intors cred ca era > 14. Oricum mi s-au luat omuletii la pumni de cateva ori :D.
|
Buticut, nu-l baga in seama! StefanDo vrea sa se dea mare; a facut si el testul nostru in loc sa se ocupe de probele pentru Mister Cinemagia.
|
tu n-ai niste premii de impartit? :P
|
Oricum Gloria si StefanDo sunteti the queen and king en chair et en os (Carne trémula). :oops: :love: :love: :love: :oops: :) :lol:
|
Interesant ca situatia mea se aseamana mult cu cea a lui Kate Winslet.Imi amintesc ca ma uitam la o gramada de filme cand eram mica si apoi ma puneam sa imit personajele in fata oglinzii si sa imi imaginez cum ar fi daca as lua un premiu pentru interpretare :). Cel mai mult imi placea sa ma costumez in Zorro...aveam o capa improvizata,o masca si o sabie de lemn...don't ask why,I have no idea. Difuzau pe vremuri un serial la tv si m-am indragostit imediat de el...my childhood was strange :).
In fine,revenind la tema,incep cu discursul,la restul ma mai gandesc. Oscar acceptance speech [Alexandra is sitting on her chair,relaxed,chewing gum,until a clip from her movie is shown on the screen,announcing her nomination.She makes a grimace and looks down,almost embarrassed] And the Oscar for best actress in a leading role goes to...Alexandra!! [Alexandra is in utter shock,it takes her seconds to realize that she actually won. You can read "Oh my God!" on her lips. She walks towards the stage,throwing both fists in the air. On the way,she gives Johnny Depp a hug :happy:. Alexandra: Oh...my....God! I...I.. am in shock right now.Don't know what to say. [cough][cough].Bugger,I had to swallow the gum! Are you sure there isn't a hidden camera somewhere? [laughs]. As a matter of fact, I don't know what's more amazing...winning this award or being hugged by Johnny Depp! [Looks at the statuette]. Wow man...Happy Birthday! You're heavy...and old...and bald....ah,nevermind,I'll kiss you anyway [kisses the Oscar statuette]. When I first heard of my nomination...I thought the Academy was nuts. And here I am,one month later...still thinking the same! I am not sure how did this happen... It's an amazing honor for me to receive this Award! I want to thank everybody who supported me and followed me on this obstacle road, who believed in my strength and gave me the motivation to continue doing this. I had ups and downs,but now I am touching the sky and enjoying every moment of it! Also,I want to thank God for lightening up my dark tunnel. Ehhh...is my time up? That timer is too far,can't see a damn thing [laughs].Ok,ok.Don't play the music yet,I'll finish in an instant! I was raised in a country which wasn't big enough for my dreams to fit in and then I had the chance to live the American Dream...and I took it, but I didn't forget my people,so this is for all the Romanians out there: Acest premiu este pentru voi,pentru toti actorii romani care ani de-a randul au dat tot ce a fost mai bun din ei si nu au primit recunoasterea pe care o meritau! Thank you Academy! [prepares to leave the stage, but quickly returns]. Oh...I almost forgot....thank you Mr. Depp for being my inspiration as an actor and human being! I promised myself that I will dedicate to you my first award! Bless you! Now Academy,please give this man an Oscar too, or we will riot! [leaves the stage,doing a namasté] (Adevarul e ca mi-ar placea sa fiu in stare sa spun ceva in genul,daca as fi pusa fata in fata cu o asemenea situatie.I am the worst public speaker you will ever know...ok,almost ;) ) |
Originally Posted by StefanDo:
eu am facut 19 dus si 18 intors, fara sa mi se ia omuletii la pumni. |
frumos, Buticut!
mi-a placut foarte mult discursul tau! |
Originally Posted by StefanDo:
Originally Posted by illotempore2002:
dar nu e deloc obligatoriu sa fie in engleza <-- pt celelalte concurente. scrieti-l frumos in romana si ni-l traducem noi in gand cand il citim. |
Bravo, Buticut! Felicitari pentru premiu, minunat discurs!
Am terminat si eu proba 6, 3 si 5 le las pentru mai tarziu: The nominees for best directing are: Sofia Coppola Corina Steven Spielberg Quentin Tarantino Lars Von Trier And the Oscar goes to… Corina! Oh, am I dreaming or is it real? Thank you, God, for this wonder You did tonight! It’s amazing! I want to thank the Academy, first for placing me in such a select company, then for making history tonight by giving this award to a woman. Sofia, we are two pioneers and I hope we gave hope for other women who dare to choose a job dominated by men: film directing. I want to thank the whole movie crew and especially to the gorgeous actors who accepted to involve in this movie: Meryl Streep, Susan Sarandon, Maia Morgenstern, Uma Thurman, Kate Winslet, Robert de Niro, Steve Buscemi, Liam Neeson, Daniel Day-Lewis, Christian Bale. You were a source of inspiration and I respect you. Also, I want to say hallo to all the Romanian people who are awake watching me: Papusica asta aurita nu e numai a mea, este a noastra! I want to express my gratitude to my family for its support and to dedicate this award to the memory of a special man: my father, who taught me so many things and will always be in my heart! And thank you all for sharing this wonderful night with me. Have a great party! Vin si cu traducerea mai tarziu, daca este neaparat nevoie. Era sa uit de haine: rochie lunga de seara, satin vernil, decoltata si accesorizata cu diamante (cercei si un colier, ceva in genul celui purtat de Penelope Cruz anul acesta la Oscar, dar nu la fel.) |
Felicitari. Sa vedem ce zice juriul (daca mai avem asa ceva)
![]() |
|
You're the best! Nu se poate face din mai putine.
|
|
All times are GMT +2. The time now is 09:22. |