![]() |
La REPUBLIK am luat filmul "Volver" al lui Pedro Almodóvar cu frumusica Penélope Cruz.
|
Azi in Romania Libera a fost Cacealmaua/The sting cu Redford si Newman.
|
^ Thank you so much for telling me on time:x
In nr curent din REPUBLIK este Inland Empire-ul al lui Lynch,iar in urmatorul va fi Mar Adentro,cu un stellar Bardem,unul dintre putinele filme la care mi-a parut rau ca nu am avut servetelele la indemana. |
Asta cu REPUBLIK ma pregateam sa o scriu si eu :)
|
Dilema sau Dilematica sau Dilema veche(in orice caz o dilema)va aparea cu seria Comisarul Moldovan,la 17 lei(din cate am inteles toate 3 deodata) plus cutiuta speciala.
|
Este vorba de Dilemateca, care ofera filmele UN COMISAR ACUZA, REVANSA si DUELUL.
Saptamana Financiara vine cu filmul Chocolat (2000) |
in curand, filmele astea cu comisari or sa se vanda la pereche cu un loz in plic sau o sacosa de-un leu.
unde te intorci, numai de ele dai. |
Chocolat :happy: :happy: :happy: in Saptamana Financiara.
Pacat ca il am deja,Steelbook 8) |
In Jurnalul National maine,"O noapte furtunoasa" de Jean Georgescu,cu Radu Beligan(editia lui ii este dedicata).
|
Minunat.Merci ca mi`ai zis :D
|
Am fost azi intr-un magazin de DVD-uri si am vazut ca o aparut Pul Fiction pe DVD la colectia BEST MOVIES COLLECTION, va sfatuiesc SA N-O CUMPARATI , Capital a aprut cu filme de la BEST MOVIES COLLECTION si sa nu luati o teapa de zile mari,adica sa dati 30 de lei cand puteti da vreo 8 lei.
|
Se mai gasesc filmele de la capital? Eu nu stiu cum reusesc mereu sa le ratez :(.
|
Sãptãmâna asta Sãptãmâna financiarã apare cu DVD cu filmul Original sin/Pãcat originar(2001) cu Angelina Jolie ºi Antonia Banderas la preþul de 7,99 lei noi.
PS:Scuze pentru poastarea târzie. |
Adevãrul de Duminicã începe a doua seria din colecþia Personalitãþi care au marcat Istoria Lumii:
08.02 Ariel Sharon si Jimmy Hoffa 15.02 Bill Clinton si Larry Flint 22.02 George W. Bush si Familia Hussein 01.03 Itzhak Rabin si Eisenhower 08.03 Sigmund Freud si Ivana Trump 15.03 Jack Spintecatorul si Ivan Cel Groaznic 22.03 Mihail Gorbaciov si Hirohito 29.03 Bonnie si Clyde si Dow Jones 05.04 J. Edgar Hoover si David si Goliat 12.04 Iuda si Mohammed. |
Adevãrul începe de vinerea vitoare,6 februarie, Colecþia Louis de Funes mai precis filmele din seria Jandarmul:
06.02 Jandarmul din Saint Tropez 13.02 Jandarmul la New York 20.02 Jandarmul se însoarã 27.02 Jandarmul la plimbare 06.03 Jandarmul ºi extratereºtrii 13.03 Jandarmul si jandarmeriþele Preþul:10,9 lei/DVD parcã. |
Oau.Super :)
|
Astea sunt filme de vazut cu toata familia...cel putin asa tin minte ca le vedeam eu. Era misto nu numai ca radeam de ce se intampla in film, dar radeam si de rasul nostru...ca sa nu mai zic ca Louis de Funes semana cu un bunic vitreg de-al meu. :D
|
Sãptãmâna asta Sãptãmâna financiarã apare cu filmul Serendipity/Noroc în dragoste la preþul de 7,9 lei.
ªi se pare cã România liberã reia filmele de anul trecut,a apãrut amu' 2 sãptãmâni parcã cu Meet Joe black/Întâlnire cu Joe Black mâine apare cu Sea of love/Când dragostea ucide ºi în 17 februarie apare cu Scarface. Pentru microbiºti,Gazeta sporturilor mai apare cu câte-o carte,un DVD cu fotbal,ºi nu ºtiu ce revistã cu înregistrãrile unor meciuri româneºti,ºi o revistã cu biografii ale fotbaliºtilor. |
PENTRU MICROBIªTI
Gazeta a scos astãzi primul volum al cãrþii lui Vochin - SuperSteaua - Povestea câºtigãrii Cupei Campionilor În GSP a mai apãrut în ianuarie DVD-ul cu meciul România-Columbia din 1994. În paralel, mai apare ºi revista MAGIC FOTBAL, editatã de TVR Media: nr. 1) România-Brazilia din 1970, nr. 2) România-Columbia din 1994, nr. 3) România-Argentina din 1994, nr. 4) România-Anglia din 1998. |
"Mar Adentro" in micro-numarul din Februarie al revistei Republik si in cel viitor va fi "Labirintul lui Pan"
|
Cu o anume revistã Flacãra(nu a lui Pãunescu) se dau romane poliþiste,într-ocolecþie numitã Crime scene parcã.Numãrul ãsta îi cu Câinele din Baskerville de Arthur Conan Doyle.
|
A apãrut și Magic Fotbal nr. 5 cu meciul România-Argentina din 1990, Hagi-Maradona 1-1.
|
La fel cum bãnuiam România Liberã reia filmele de anul trecut:
24 februarie : „Psycho” 3 martie : „Apollo 13” 10 martie : „Twelve Monkeys/12 maimuþe” 17 martie : „To kill a mokinbird/Sã ucizi o pasãre cântãtoare” 24 martie : „All Quiet on the Western Front/Nimic nou pe frontul de vest” |
Super,nu le am :D!
|
Sãptãmâna financiarã apare din 9 martie cu filmul „The Hours/Orele” cu Nicole Kidman ºi de Stephen Daldry paremise.Preþul vreo 8 lei.
|
Nu mi-a placut Nicole in el,mi-au placut Meryl si Julianne,desi Nicole a luat Oscarul ca si-a pus nasoiul ala.Virginia(Woolf) era frumoasa,avea nasul lung si drept si ochii mari,nu mici si nasul coroiat(cel fals) ca al lui Kidman,in plus atat se pisiceste fata asta...
|
Nicole se pisiceste??? No way! E geniala!
|
^Ditto :)!Mie mi-a placut cum a jucat si in Birth...
|
In The Others s-a remarcat cel mai bine :love: si foarte frumoasa,si foarte senzuala,si foarte profesionista si foarte foarte :love:
|
Sa o vedem in Nine...o sa aiba secvente...mai hot...cu Daniel Day-Lewis. Cum spunea cineva intr-un articol,he drinks her botox milkshake :lol: .Pacat de ea,expresivitatea e una dintre cele mai importante calitati pe care trebuie sa o posede un actor...si daca nu ii mai iese :(( .
Kudos suspectului,datorita lui am pus mana pe Scarface si Psycho,altfel nu stiam de ele,nu trec prea des pe langa chioscuri :). |
crezi ca mai pot gasi Psycho???il vreau de mult timp :D
|
Probabil...Scarface era aparut de mai multe zile si l-am gasit ieri. Aici nu se vand foarte bine,nu stiu pe la voi...
|
Pãi faceþi ca mine,ziceþi lui tanti/nenea de la chioºc:„Dacã apare cu un DVD,muzicã,carte ceva vre-un ziar,opriþimi-l vã rog ºi cel mai probabil îl iau”.Eu în fiecare luini iau Juranalul,miercuri 100 de personalitãþi,Adevãrul de duminicã cu DVd-uri cu biografii,seria cu Jandarmul ºi altele ocazional.Sãptãmâna financiarã o sã mai scoatã filme printe care ºi „Hablla con ella/Vorbeºte cu ea” de Almodovar parcã.
|
Originally Posted by buticut:
|
Yep
|
Sãptãmâna financiarã apare cu „Malena” sãptãmâna viitoare ºi Viva cu „Love and Other Disasters/Dragoste ºi alte dexastre”.
|
Revista Esquire apare cu„Cidade de Deus/City of Gods/Oraºul zeilor la preþul de 14 sau 14,9 lei noi.Am o întrebare,meritã?
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
o, da..cu varf si indesate...unul din cele mai bune filme braziliene |
Originally Posted by Cinemania:
Mai bine faci rost de un cupon Republik si iti comanzi nr vechi in care a fost DVD-ul...il iei la jumatate de pret. |
Re:publik o vãd rar.Astãzi cãutam Re:publik cu „Labirinul lui...” ºi am vãzut Esquire.
|
Iti zic eu cand apare Republik,ca am abonament la ea :D.
|
Mersi. :D
|
ªi apropo,cam ce filme au apãrut la Re:publik?
|
eu il am deja pe DVD original :P il vazusem la TIFF acu ceva vreme si I had to have it |
In 23 Martie apare "Saptamana Financiara" cu Bandits (Bruce Willis,Billy Bob Thornton,Cate Blanchett).
|
Începe Jurnalul Naþional o colecþie nouã de cãrþi Biblioteca pentru toþi ºi va apãrea cu:
Marin Preda- Cel mai iubit dintre pãmânteni vol 1- (18 martie) Marin Preda- Cel mai iubit dintre pãmânteni vol 2 - (25 martie) Marin Preda- Cel mai iubit dintre pãmânteni vol 3 - (1 aprilie) Mircea Eliade – Maitrey- (8 aprilie) Cella Serghi - Pânza de pãianjen (15 aprilie) Mateiu Caragiale - Craii de Curtea Veche (22 aprilie) George Cãlinescu- Enigma Otiliei vol 1- (29 aprilie) George Cãlinescu- Enigma Otiliei vol 2 - (6 mai) Fãnuº Neagu - Îngerul a strigat (13 mai) Propun sã sriem ºi CD-urile si cãrþile care cu ziare/reviste. |
Astazi a aparut in Romania Libera "Double Indemnity" si nu
„To kill a mockingbird”,cum spunea Suspy. Cred ca mie mi-a luat cineva Republik din posta,am inteles ca trebuia deja sa apara :(. |
Las' cã tot tre' sw aparã „Sã ucizi o pasãre cântãtoare” si un sfat,nu vã cumpãraþi filme de la Universal,cã România Liberã se ocupã de ele,dar poate scoate altele dupã ce le scoaate pe cele de anu' trecut din nou.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
salut ideea |
Nasolica.Scrie`le si intreaba`i daca ti`au trimis`o ... si daca da ... du`te la posta cu scandal. |
All times are GMT +2. The time now is 16:05. |