![]() |
acu, ce-ar fi vrut ºi Portugalu...sã batã Franþa?
So, pe 9, la Berlin, Franþa-Italia Cineva francoafon ºi încrezãtor în gheata lu Zizou dispus sã facã cu mine un rãmãºag "pãltiniºian"? Merg pe ..."picioru" Italiei. Dacã pierde, ofer cartea conului Pleºu: "Despre Îngeri", apãrutã la Humanitas. Dacã câºtigã, aºtept "Despre minciunã" volumul lui Liiceanu apãrut de curând tot acolo. anybody? asta ca sã dãm ºi un exemplu cum cã fotbalul, la o adicã, are legãturã cu cartea ;) |
hehe.... frumos pariul... dar si eu merg tot pe italia! :happy:
|
lol ...supastar, dacã pânã pe 9, orele 16, nu se riscã nimeni, schimb echipa ºi merg pe Franþa ... :lol: really
|
Originally Posted by silver_boy:
"... Minciuna" lui Liiceanu e foarte subtirica... e o minciuna de carte. |
:lol:
numai o datã la 4 ani sunt dispus sã-l dau pe Pleºu, pe Liiceanu. ºi nu oricum, dupã cum se vede ;) cât priveºte finala... ºansele sunt 50-50, so... |
|
stati fara emotii.
Italia va castiga, pt ca trebuie sa reabiliteze cineva fotbalul asta de rahat (vezi semifinala oligoidalo-marasmatica Franta-Portugalia :sick: ) |
iti tin eu pariul monser.
nu din admiratie pentru franta (mie italienii mi s-au parut de nebatut la cm asta) cat din dragoste pentru Plesu. poate apucam sa ne si vedem cu ocazia asta :) |
lol monºer
DONE! ne vedem în deko... "cu cãrþile pe masã" inutil sã mai amintesc... cu dumneata, ar fi o onoare ºi sã pierd... ;) cãci, vorba poetului: "mai mult decât cartea / iubesc omul / mai mult decât poama / iubesc pomul" ..dar cu toate astea simt cum se cascã falia...în finalã va bate italia :lol: (sorry n-am gãst altã rimã) aºa cã... strânge de pe-acum banu ºi bucurã-mã-n spirit, cu "minciuna" lu Liiceanu...lol ura! |
http://www.campionate.ro/index/DE_CE...CALIFICAR.html
pai nu? :D in alta ordine de idei, abia astept sa vad iesirea triumfala (sper) a lui Zizou de pe scena fotbalistica |
Astazi finala mica Germania - Portugalia /1-0.
O sa castige Germania ca joaca acasa. |
acu' vin de pe o terasa pe care erau 50 de femei si de 10 ori mai putini barbati . acu' se explica :sleep:
|
FORZA ITALIA!
|
Allez la France, allez la France, AL-LEZ!!!
Allez la France, allez la France, AL-LEZ!!! PO'PAUL!!!!!!! PO'PAUL!!!!!!! :D :D :D |
da-i dreacu de brosCOI :sick:
hai macaronarii!!! |
Cu Resnais centru înaintas, Truffaut pe extrema stângä, Godard mijlocas, si René Clair în apärare, o sä vä radä! 8)
Cu cine jucati voi, mä? Cu Fellini, Passolini, Comencini si Viscontini? Päi Antonioni n-a mai dat o boabä de la Zabriskie Point! Pânä si Bertolucci a zis cä ultimul tango e mai marfä tot LA PARIS! :D |
dar, dar parisul s-ar putea sa (se) arda, in timp ce roma e oras deskis ;)
PS btw, e pasolini, k se pronunta cu 'z'! tz, tz... |
Pasolini, nepasolini, Roma aia care-i oras DESCHIS rimeazä tot cu PARIS, iar Bertolucci a fäcut si DREAMERS, tot la Paris! Ce, cä nici Cezar n-a reusit sä-l batä pe ASTERIX! Asa cä Roma-i mai mult oras DES-CHIX! :P
|
vaaaaaaaaai de mine, da ce afront (deskis) aduci mata aici romei, de ne-cre-zut!?! pai, UNA-i pe lume 'cetatea eterna, si aia-i roma! (si ala-i 'amor'...)
parisu e un parvenit, un nouveau riche fat fardat, fatat de tzitza de fecioara a sfintei genoveva - oras care merita o missa (cum zicea craiul henric), da nicidecum o tamiiere in aeternum... e un oras scrobit, bibilit, sulemenit, always in his sunday best - bleah! nu-mi place... nu mai imi place. deci: FORZA ROMAAAAAAAAAAAAAA! |
Voir Paris, et puis, mourir!
Deci:
Originally Posted by Pitbull:
|
voir paris - et GERBER! (pt nefrancofoni: sa borashti) :lol:
|
Oh, oui, Chef Gerber! Michel Galabru! Quel merveilleux personnage! :love:
|
Dear Airlight io mi-am pus deoparte pantalonii galbeni pt. disearã , :lol: rezervãi ºi tu pe ãia maro cã cicã Italia e favoritã...(deºi sincer nu prea e)
|
Asta, DA, echipä! Voi pe cine-aveti, pe Toto? |
hai bre, ma lashi!?
da sordi, da toti actorii aia minunati din 'i soliti ignoti'?? diferenta e k marii actori italieni (gassman, mastroianni, manfredi, salvatori...) au jucat si comedie. nu k frantzujii dumitale (cu exceptiile cunoscute)! |
Da' Bourvil, centru înaintas în "Oglinda cu douä fete", "Mizerabilii", etc.?
Da' Fernandel, pe extreme, inclusiv în «Heureux qui, comme Ulysses», "Primarul din Valorque", sau "Vaca si prizonierul"? Da' Jean Gabin - de nici nu mai am stare sä le-nsir? Acoperea tot terenu', bätea si penalty-uri, se-ntorcea si apära si poarta, de se speria Sophia Loren si dädea-n barä! |
pasele pseudo-cinefile dintre als si pitbull par a fi un dialog decupat din La cage aux folles, als fiind ugo tognazzi(italianul) iar pit michel serrault(francezul), dar niciunul nu s-a gandit pana acum ca un ferrari are intotdeauna mandria sa depaseasca un renault. ;)
forza azzuri!!! |
pai eu de ce-oi fi scris acolo, mai sus, 'cu exceptiile de rigoare', oare?? k sa le aduci tu! ;) hai, k devenim caraghioshi, zau asha, nu vezi k ne admonesteaza si varu marx? (btw, de ce 'pseudo-cinefile'???) actorii sint toti buni, bre - si colo, si colo! eu cu popoarele respective am niscaiva probleme... k de altfel cu toate popoarele... si nu unii (multi!) indivizi... :lol: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by marx:
wow. deep |
|
domnu (or should i say tovarashu?) marx nu inceteaza sa nu ma surprinda...
|
eh, te las pe tine sa imbraci tricoul lui juventus torino ( sic transit gloria mundi )
eu raman in cel rosu al romei lui totti. |
Astazi marea finala Italia-Franta /2-0
Eu tin cu Italia si sper ca o sa castige.Nu sunt asa de sigur ca merita cupa mundiala dar mai bine o iau ei decat francezii. Germania a invins Portugalia si a bagat bronzul in buzunar. Maine se va termina si cu topicul asta. |
daca-l schimba pe henry, bat francezii.
|
Doua echipe de terminati in finala. S-a dus biata Portugalie, s-a dus si spectacolul.
|
aºa e...s-au cernut "artele frumoase" ºi-a rãmas doar "ºtiinþa"
mon, dak e cineva care sã dea ultima boabã, henry e ãla... |
1-1 la pauza dar tot Italia o sa castige. :lol:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
.e haide, haide sa fim seriosi...itaglia terminati? astept cu interes ziua in care a noastra scuadra atzura nu se va califica la un cm...iar spectacol stiu si macaronarii sa faca: conditia e sa ia gol. |
Ma faci sa-ti dau cu croissantul peste nas, ca nu stii ce vorbesti: doar Franta si Brazilia sint singurele doua echipe care s-au calificat cel mai des la turneele finale CM, de cite 12 ori. Oricum, francezii sint niste batrinei dopati cu Gerovital iar italienii niste anti-fotbal, nascuti si muriti aparatori.
|
.eu vorbeam de italia ca existenta fotbalistica simultana existentei personale; or daca babacii din 50' au ratat o calificare, eu nu am fost aici sa le tin scoru'-ca sa fiu si mai clar: vorbesc din ce am vazut, nu din ce-au vazut altii in lipsa mea. de cind m-a adus barza i-am vazut pe cizmari an de an la cupa mondiala...ca ea se tine odata la 4 ani, aia e cu totul alta poveste.
. adevarul e ca tin cu italienii~mai putin atunci cind ne snopesc pe noi. |
hai ca a iesit henry, bate franta :)
|
cât de bou poþi sã fii sã loveºti cu capu un adversar ºi sã ei roºu, într-o finalã de campionat mondial, în ultimul tãu meci din carierã...???
|
tradiþia spune cã Italienii au pierdut mereu la penaltiuri...
da nici tradiþia nu mai e ce-a fost, so ..ia sã vedem |
HUO ZIDANE! rushine!!
VV BUFFON, santo subito! |
"cat de fotbalist poti fi"..
asa e. golaneste si dezgustator. |
yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
|
a ta e :)
|
Nu si azi. Mi-a placut totusi ca fost finala cu penalty-uri, cu Zidane bullyhead, a fost OK pe final. |
Si atunci pe Zidane sa-l anatemizeze, sau ce? |
All times are GMT +2. The time now is 17:43. |