![]() |
la o bere reloaded
pentru toti cei care nu au reusit sa ajunga "la o bere"-a originala, dar si pentru cei care mai vor "inca una", lansez acum varianta noua si imbunatatita.
de joi voi fi timp de o saptamana in bucuresti si din cand in cand voi mai avea si acces la net, nu de alta, dar sa vad cine da curs acestui anunt. ;) ... in speranta ca nici cei care au fost la intalnirea precedenta nu vor ocoli propunerea :happy: so.... who's in? |
daca e pe aproape de joia viitoare, vin si io.... daca reusesc sa scap de la festival mai repede.
i'm 50% in. |
Pane Nae, vezi cum tragi sforile pe-acolo, poate vine ºi Bulumulu.
i will try to be in also. |
vin si io. chit ca vine moldoveanu' :P
|
poate veni oricine? :D
|
As veni si eu
|
da, poate veni oricine.
cine-l aduce pe sandokan are o galeata de caviar de la mine. tee-hee! |
i'm in.
|
eu nu sunt decit pina luni, k plec la venezia...
unde va vedeti? vineri as putea si io. ar fi fain TOT la 'la 80'! :P |
venezia, amore mio... :love:
astept relatari ample si detaliate.... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
da' schimbam hainele, da? |
propun sa se decida o data... asha, nu ajungem nicaieri.
Supastar, spui tu cand, si noi dam cu subscrisu daca merge... some might come, others won't... that's the way it works. eu pot numai dupa 5 Sept, deci nu-l prind pe Leo.... ce pacat. |
vineri mi se pare si mie ok, tinand cont k s-ar putea s plec mai repede din buc than previously thought.
asa ca daca nu sunt mici obiectii majore, ramane vineri. same place, la 80, din partea mea. ora 8 (?) acum dati cu subsemnatul care vine si care nu. :happy: |
.eu o sa trimit o poza de-a mea cu autograf pe care puteti sa o puneti in capul mesei.
|
sorry guys, am un alt event vineri seara la ora aia.
dar raman alaturi de voi cu spiritul, barfiti-ma pe larg :) |
[quote="silver_boy"]Pane Nae, vezi cum tragi sforile pe-acolo, poate vine ºi Bulumulu.
quote] sa vedem... :happy: |
srbjh
|
i'm 100% out.
distractie placuta. |
stai linistit, intalnirile astea se pare ca incep sa se tina ~lunar.
i |
Originally Posted by jeleu:
nu sunt nelinistit, crede-ma... dar la cum se organizeaza ele asa... lunar n-o sa fie... s-a mai incercat, si a esuat. |
Deci eu da.
@Nighty NU NUMAI cä tre' sä vii cu aceleasi haine, dar obligatoriu n-ai voie sä le fi scos dupe tine d-atuncea, asa cä dacä le-ai scos (de spälat ce sä mai zic) nu mai ai voie sä vii. |
iar vine boshorogu' asta :(
:P |
subscriu din nou :)
|
eu încã nu m-am lãmurit. vineri pe 1 sau vineri pe 8? ºi de ce ora 8 aºa tîrziu ºi nu 6 ca data trecutã?
|
Unii mai lucreaza la ora 18...20 e perfect
|
vineri, 1 septembrie... m gandeam k p l 18 poate mai are lumea treburi de dupa-amiaza si mi s-a parut mai adecvata ora 20.
|
Originally Posted by Nightwane:
auzi, bai putza roza, vezi k pitbull e mai tinar k mine, asha k watch yr language! :x |
nu puteþi pe 8? ca sã vinã ºi Nae. oricum vinerea asta parcã e prea recent faþã de întîlnirea trecutã.
|
eu unul nu mai pot ca nu mai sunt in bucuresti.
Sa lanseze cineva "la o bere revolutions" |
ok, in cazu asta eu ma retrag - k sa va puteti vedea p 8...
np |
don't do that! nici eu nu pot atunci. :( si mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu voi!
|
don't mind me... i'll be around some more... scuze ca nu pot venii acuma, dar data viitore sunt acolo, for sure... cred.
distracti placuta... |
ok pe 1 atunci. mã vãd eu cu Nae dupã.
i'm in 59%. |
babooshka! |
Gräsime rozä cu FUND-ulite blö, tu n-ai voie de venit, c-am zis clar cä e voie numai cine NU si-a schimbat toalele DELOC de data trecutä, adicä nici nu le dete jos dupe el/ea/it, si tu STII bine cä ti le-ai dat jos pe TOATE, si mai stii si cä SI EU STIU, si cu ce OCAZIE! :love: :oops:
|
wow, it's getting personal! :P does pitbull know smth we don't?? iese cineva din 'closet'?...
cre k o sa vin totusi... c u there PS 8, right? pt nighty 'babooshka' e ma-ta |
tr00 dat. @ Pitbull: :? |
Deci pana la urma cand si la ce ora este? Si unde?
|
e la 8, la 80. maine.
|
Originally Posted by EgoN:
salutare eiu mai am cate ceva de facut dar daca sunt libera vreau sa vin si eu.dar u nde anume va intalniti? |
deci vineri, ora 20 la cafeneaua 80's... oki dokie
imi si spune cineva cum se ajunge acolo? :-) |
Pe la "Patria" când treci,
Cäutând Cafe '80, Binisor întorci timona, Cotind pe Pictor Verona. Treci pe lângä Cärturesti (Intri, telectual de esti), Peste Pitar Mos faci tzup, Peste Dionisie Lup, Vezi Capela Anglicanä Si Grädina lu' Icoanä, Drept prin ea îti porti papucii, Cätre Teatrul Sturdza Luci. Si-acoló, într-un târziu, Lângä Sala Caragiu, E Café-ul zis '80, Plin de beri blonde si reci. Sper c-acum ati înteles Si spre noi vä va da ghes. Iar de nu, în stil monden, Vä pot face si-un desen. |
delicios!
bravo, pitbull :P asta ar trebui publicata... je m'en charge, dk vrei |
I agree que tu t'en charges,
Precum marfa dans les barges. Iar din drepturi si tantieme, Investim abil, din vreme, Si fondäm, cu mult tamtam, Cafeneaua Eighty One! |
... esti intarisabil! :lol:
|
Nu-i asa ca e genial? Asa e el...
|
tu cine esti, fiu-su? :lol:
|
gagica-su.
|
Nu, el e personajul care coboarä din ecran în salä (adicä... în forum), ca-n "Last Action Hero".
(vezi topicul "FABULE CINEMATOGRAFICE - si nu numai...", pag. 8... http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...5441&start=175 - fabula cu Bubu - apoi pag. 9) |
O caracterizare nu foarte placuta. Sper sa ma ajute Raptor. Am inteles ca a copilarit citind benzile mele desenate...
|
All times are GMT +2. The time now is 06:10. |