![]() |
Originally Posted by corinka:
multumesc frumos Corinka pana ajung pe Wembley o sa te invit la unul din concertele de la Cluj unde m-am simtit mereu cel mai bine :) |
Bagi un Death Folk? :D
|
M-ai facut curios, cum se numeste trupa? ai vreo filmare? pe privat daca nu vrei aici :D
|
la batranete :D
|
Originally Posted by Judex:
??? Asta ce vrea sa insemne? Mi-o placea mie si folk-ul, dar sunt destule genuri care il depasesc in topul preferintelor mele!X( |
Tu ai ascultat ce canta Cinemania? :D
|
Stiu ce canta.:P Ce credeai, ca imi imaginam ca interpreteaza duete cu Cleopatra Stratan? I-am vazut si site-ul mai demult.
|
vreau si eu site please :!!
careva ? :) |
Nu mai stiu adresa, era un link pe undeva, parca, dar am uitat... Poate e Cinemania atat de dragut incat sa ne dea amandurora adresa sau chiar sa posteze link-ul aici... Thnx!
|
da!
Astept, ca tare mi-s curios :D |
http://www.necrovile.com/index1.html
Rock on! |
omfg, so cool!
care e cinemaniacu' ?:D |
Acolo sa raspunda el, deja mi-am permis sa dau linkul fara consimtamant. ;)
|
Ok, mc oricum :)
|
si acuma on topic va rog :D
ma puteti injura la "listen Rock" :)) ...pe cine mai sarbatorim azi ? |
Nu e un secret, a mai spus ca e solist vocal.;)
|
Originally Posted by Cinemania:
Pe Liv Ullman si pe Ben Cross, printre altii. La multi ani tuturor! |
Aoleu, Cinemaniacule, foarte tare!
Originally Posted by Cinemania:
Pe mine, daca vreti. Io nu ma supar :"> . |
Pai, bro, azi te sarbatorim pe tine prin munca. Ne chinuim sa te ascultam in grup. :P
|
La Multi Ani Brad Pitt ! Wow... 46 de ani... <:-P
|
O da, nu stiam!
La multi ani si la cat mai multe filme bune :), it's a shame that he's getting old! |
La Multi Ani, brad!
Hai ca io astept si 26 ianuarie: ![]() |
ce facatura de photoshop! se si vede ca e alt scris.
in 1974 brad pitt avea 11 ani, nu era vedeta ca sa inspire niste parinti. |
Gandesti prea mult :P . Poza aia e pentru pur amuzament.
|
bine.
am râs. |
Steven Spielberg implineste 63 de ani astazi. La multi ani!
|
Sa traiasca si sa ne incante cu filmele lui :)
|
Deci La Multi Ani, StefanDo si care mai e Stefan sau Stefania pe-aici!
|
SANATATE va urez la toti...
|
La multi ani stefanilor :)
|
La multi ani pentru mama mea!:x
La multi ani si pentru Gerard Depardieu, Gaspar Noe si altii. Astazi ar fi fost si ziua lui Marlene Dietrich, RIP! Iar de Sf. Stefan, sa traiasca StefanDo, Stefan Banica, Steve Buscemi, Spielberg, Seagal, Stephen Moyer, Fry si care-or mai fi!:) |
La multi ani curvei de Udrea... S-o $#@ #@ *&$# si apoi sa-mi ##$@ **# @#((!&$& in *#*$E@ si ma-sa.
|
la multi ani Stefan Do ! :)
|
La multi ani, Stefan! :)
|
La Multi Ani Stefan :D !
|
La Multi Ani 2010! La Multi Ani Cinemagia! La Multi Ani tuturor userilor activi de pe forum!
Multa iubire in anul ce vine si spor la bani! Intr`o epoca cand nu mai avem timp de nimic,eu sper sa avem timp sa vedem macar cateva filme pe saptamana si sa citim macar cateva carti pe luna. |
Va doresc tuturor un an nou cat mai bun, si sa ne auzim cu bine in 2010 :-* !
|
Gospin, esti cu un an in urma, tu?
Un an nou fericit! :) |
La multi ani tuturor de pe forum! Sa ne tot cititm in 2010!
|
La multi ani si sanatate tuturor de aici!
|
LA MULTI ANI tuturor forumistilor, multa sanatate, bunastare si numai filme bune in anul care vine!
|
Un "LA MULTI ANI!" sincer ,multa sanatate ,implinirea dorintelor si un an mai bun tuturor userilor care au activat cu mult sarg ,multa pasiune si care au avut ceva de spus pe acest forum.
Lista e lunga,dar imi face placere: Pitbull ,Cinemania ,Gloria ,StefanDo ,Windom ,Gospin ,Liviu, Judex ,IlloTempore ,Marius_em, Paul_aramis ,Rapture ,Corinka ,Ricutza ,Deleted ,Buticut ,Miercuri ,Redmen ,KeepWalking , MarcusArcus ,Cremaxx ,Kramer ,Im.Kino, Hellsteed. Sa ramaneti asa mereu!>:D< |
SANATATE tuturor..
|
Te-am uitat, ba!:D
|
Originally Posted by Disciple:
Stii ca noi ne-am vazut anu trecut la Atelieru ala cu Voican... :) |
Ce mica e lumea!:D
Care erai?Ca poate imi amintesc... |
nush cum sa ma descriu... eram ca un cocos... am stat langa Mafalda... ea mi te-a prezentat
|
Imi aduc aminte.Vag.Dar in orice caz, bine ca esti prin zona.Sunt multe lucruri interesante pe aici si ar fi bine sa fii constant.
|
pai in ultima vreme sunt destul de constant.. am si postat des ... dar in general balarii...
|
La multi ani tuturor, multa sanatate si s-avem parte de filme bune si discutii forumistice interesante in 2010!
|
All times are GMT +2. The time now is 22:30. |