Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   In curand (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84667)

Semaca 23 Sep 2004 14:59

Barbatu' bine prajit?

Jay 23 Sep 2004 17:14

I Love huckabees... curios...

ArsDeViu 23 Sep 2004 22:30

"Razbunarea"
"Razbunare extrema"
"La limita"
Nushtiu, cred ca as fi gasit orice in afara de "Pus pe jar". Dar inca sint de parere ca cel mai si cel mai tampit titlu tradus a fost "Runaway Bride"
( De buna voie si nesilita de nimeni)

emanuel 24 Sep 2004 13:20

Originally Posted by ArsDeViu:

"Razbunarea"
"Razbunare extrema"
"La limita"

Nu crezi ca au fost destule filme cu titluri asemanatoare?...
Eu cred ca Pus pe jar este chiar potrivit, un titlu deosebit pentru un film mai altfel...

KORBEN 24 Sep 2004 13:40

@emanuel
inteleg ca nu vrei sa jignesti (pseudo-)inteligenta care a creat titul, dar zau ca-mi inspira imaginea unui porumb pus la copt....
lucru nu prea cinematografic, deci e o traducere ratata, nici prima nici ultima si filmul chiar ar merita (dat fiind subiectul) un titlu de film de duzina dat pt a n+12-ea oara de protv
no offence

emanuel 24 Sep 2004 14:55

N-am zis ce am zis ca sa nu jignesc pe nimeni. Mie titlul imi place. Dar asta e doar parerea mea.
In al doilea rand ai vazut filmul? Mie mi-a placut si nicidecum nu este unul de duzina cum spui!

Gaandalf 27 Sep 2004 07:41

La Terre Vue Du Ciel. Superb filmul. La noi nu shtiu dk va ajunge pe ecrane la cele 67 de minute de fotografii pe care le are filmul.

@ Korben
Man On Fire = film de duzina ? Ash zice k altcineva de aici este de duzina. You feel me ?

In alta ordine de idei:
T4 in 2005

BeNnY 27 Sep 2004 13:50

Originally Posted by Gaandalf:

In alta ordine de idei:
T4 in 2005

Wuh... cam aiurea fara Schwarzenegger

Gaandalf 27 Sep 2004 14:14

Originally Posted by BeNnY:

Wuh... cam aiurea fara Schwarzenegger

O sa joace shi el numai k va avea un rol mai mic. Filmul va trata mai mult razboiul dintre oameni shi mashini.
Ar fi mishto sa trateze povestea lui Reese din Terminator 1 in kre ei distrug un complex de "mashini" shi Reese este trimis in trecut.

Leonard 28 Sep 2004 19:10

sunt curios cum va fi The Assassination of Richard Nixon cu Sean Penn si Naomi Watts. l-a vazut cineva la Cannes? va aparea si la noi?

Ambra Blu 02 Oct 2004 12:29

"Clean", ultimul film al lui O. Assays, in care o puteti admira, baieti, pe Maggie Cheung (In the Mood for Love) si voi, fetelor, daca ati fi auzit de el, pe Tricky (Maxinquaye). Muzica semnata Brian Eno.

jackpot 02 Oct 2004 13:59

Italiencele???

Am vazut afisul in rest.....??????
Sper sa fie un film bun.....
Unul balcanic sper.....
Genul Emir Kusturicza.... :w00t:

Gaandalf 04 Oct 2004 10:54

Layer Cake - se anuntza a fi cel mai bun film cu gangsteri (ai vremurilor noastre). Same crew from Snatch + Lock, Stock & 2 smoking Barrels

herbert 04 Oct 2004 11:01

Re: Italiencele???

Originally Posted by jackpot:

Unul balcanic sper.....

se ortografiaza Kusturica - macar pe acesta sa-l scriem corect, ca e aproape de noi, respira acelasi jeg balcanic...

jackpot 05 Oct 2004 12:14

Re: Italiencele???

Originally Posted by herbert:

Unul balcanic sper.....

se ortografiaza Kusturica - macar pe acesta sa-l scriem corect, ca e aproape de noi, respira acelasi jeg balcanic...

Nu mai tineam bine minte......cu jegul balcanic ai dreptate, sa speram ca incet, incet se vor indrepta lucrurile....... de abia astept sa vad ultimul film al lui Kusturica.

jackpot 05 Oct 2004 12:17

Layer Cake - se anuntza a fi cel mai bun film cu gangsteri (ai vremurilor noastre). Same crew from Snatch + Lock, Stock & 2 smoking Barrels

astept sa-l vad, daca zici ca va fi genul Snatch..... mie unul mi-a placut, dar pana nu-l vad.????!!!!

Gaandalf 05 Oct 2004 14:10

Robots - Robin Williams face tot filmul. Trailerul e de nota 10 ... in rest puzderie de actori care ishi imprumuta vocile ...

BeNnY 05 Oct 2004 14:54

astept sa-l vad, daca zici ca va fi genul Snatch..... mie unul mi-a placut, dar pana nu-l vad.????!!!!

Desi ne incalzeste cand spui ca nu ai vazut un film si ca vrei sa-l vezi as aprecia (destul de) mult daca nu ai mai spune ce filme n-ai vazut si ca nu stii ce-o sa crezi despre ele.

pa

Leonard 06 Oct 2004 19:30

eu astept Life is a Miracle al lui Kusturica, chiar vreau sa ma duc sa-l vad la cinema cand apare, ca soundtrackul l-am ascultat de zeci de ori de am inceput sa ma plictisesc :)

ArsDeViu 08 Oct 2004 18:45

A Wolverine movie it's on the way.
It has been announced that Fox has signed writer David Benioff (TROY, THE 25th HOUR) to script WOLVERINE in a deal worth seven figures. The deal was made with the understanding that Hugh Jackman would reprise his role as the adamantium-clawed hero.

jackpot 09 Oct 2004 13:12

Originally Posted by ArsDeViu:

A Wolverine movie it's on the way.
It has been announced that Fox has signed writer David Benioff (TROY, THE 25th HOUR) to script WOLVERINE in a deal worth seven figures. The deal was made with the understanding that Hugh Jackman would reprise his role as the adamantium-clawed hero.

Ok, but first I want to see X-Men III...

Gaandalf 11 Oct 2004 12:18

buna idea cu Wolverine movie...
un mic "detour" de la X-Men ... can't wait!

Jay 12 Oct 2004 17:00

Deabia astept sa vad De-Lovely.... :w00t:

Gaandalf 13 Oct 2004 13:17

In curand trailer la Star Wars kre o sa aibe in el super spoilere kre trebuiau sa apara abia ku vreo 2-3 luni inainte de lansarea filmului ...

Blue 16 Oct 2004 09:06

Re: In curand

Originally Posted by BeNnY:

...sau in CURand ... Fiecare interpreteaza cum vrea.

Eu am vrut sa vorbesc despre filme care vor aparea [adica la viitor (adica nu se incadra topic-ul la "Acum pe ecrane")] pe MARILE ecrane insa am ramas uimit ca n-aveam unde sa scriu :shock: Asa ca mi-am facut curaj, voinic cum sunt, si m-am apucat sa scriu, hotarat, acest topic!

Speram sa vorbim, dupa cum am spus, de filme care vor aparea pe ecrane, noutati (dar ceva mai inedit, nu "Oau am auzit ca o sa apara un film cu Will Smith si un robot" :hmm: ) despre ele...

Ca sa incep eu, cum se cuvine la inaugurarea unui nou topic, stia cineva ca se face un sequel la The Mask? :shock: Eu cel putin nu stiam... Si am ramas destul de :o cand am vazut poster-ul la HM ascuns printr-un colt de coridor pe undeva...

Beny e la a doua abatere de acest gen!

jackpot 16 Oct 2004 10:36

Cam intarzie astia cu Star Wars III :hmm:

Sm�agol-Gollum 26 Oct 2004 23:04

tocmai am observat ceva interesant: va aparea ice age 2! mishto

BeNnY 27 Oct 2004 16:14

A scris in Cinemagia Nr.1 despre Ice Age 2, deci se stie de mult de el.

Blue o iei in cavitatea bucala?

dRag0sh 30 Oct 2004 20:54

o sa aparasi resident evil 3....oohhhh nooo.....daca va fi la fel de prost ca 2 arunca banii degeaba aia...
astept cu nerabdare ice age 2 :D ,x-men 3 si pirati din caraibe 2 si 3 - sper sa nu ma dezamageasca nici unu...

Ambra Blu 02 Nov 2004 12:33

Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, Tarantino va incepe anul viitor un film nou cu chinezi karatisti, cu doua versiuni: una vorbita in mandarina, cu subtitluri, si alta dublata prost, ca in filmele cu Bruce Lee. Pentru "Inglorious Bastards" mai trebuie sa asteptati.

Gaandalf 02 Nov 2004 13:38

Originally Posted by Ambra Blu:

Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, Tarantino va incepe anul viitor un film nou cu chinezi karatisti, cu doua versiuni: una vorbita in mandarina, cu subtitluri, si alta dublata prost, ca in filmele cu Bruce Lee. Pentru "Inglorious Bastards" mai trebuie sa asteptati.

ce de kakao! :x
pana se apuca de inglorious bastards ... o sa dea Clint ortul popii ... Doamne Fereshte!

MinRep 02 Nov 2004 15:02

Pentru "Inglorious Bastards" mai trebuie sa asteptati.

Damn! I was really looking forward for this one! Sper sa fie ceva de capul filmului celalalt (desi chinezi karatisti suna... cumva...)

Gaandalf 10 Nov 2004 14:04

A vazut cineva ce cast are filmul Sin City ?

Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Maria Bello, Kate Bosworth, Josh Hartnett, Benicio del Toro, Brittany Murphy, Elijah Wood, Clive Owen, Rosario Dawson, Rick Gomez ...

luatzi shi trailer:
http://movie-list.com/trailers.php?id=sincity

christi 10 Nov 2004 14:06

Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Maria Bello, Kate Bosworth, Josh Hartnett, Benicio del Toro, Brittany Murphy, Elijah Wood, Clive Owen, Rosario Dawson, Rick Gomez ...

luatzi shi trailer:

nice :)

cit despre QT... se pare ca noul film cu karate va fi doar un "small movie", fara vedete, cu buget mic si ce va fi lansat pe nr limited de ecrane. Urmatorul lui mare proiect ramine "Glorious Bastards" (nu "inglorious"). Desi things can change pretty quickly :p

Gaandalf 10 Nov 2004 14:11

Originally Posted by christi:

Urmatorul lui mare proiect ramine "Glorious Bastards" (nu "inglorious"). Desi things can change pretty quickly :p

dar knd incepe sa filmeze sau o data ceva macar nu shtii ?

christi 10 Nov 2004 14:19

Nope, i have no idea. Va dura probabil destul de mult.

notorious 10 Nov 2004 16:10

da, si eu am aflat ca filmul cu gangsterii se amana din 'tv mania' de saptamana asta... :D

dar ce-am aflat si m-a dezumflat cel mai tare a fost k luhrmann a renuntat definitiv la ideea lui 'alexander the great'... ce kkt! cand mai vedem si noi kitsch modern pe la cinema ?... :?

christi 10 Nov 2004 16:11

Oricum, imho, era o idee super aiurea, sa lanseze alexander the great imediat dupa alexanderul lui stone. Sa mai treaca ceva timp, shi dupa aia poate.

MinRep 11 Nov 2004 08:26

Originally Posted by christi:

Urmatorul lui mare proiect ramine "Glorious Bastards" (nu "inglorious"). Desi things can change pretty quickly :p

Nah, deocamdata e inca "Inglorious bastards": http://www.imdb.com/title/tt0361748/

christi 11 Nov 2004 08:37

Nah, ar putea fi si "Glorious Bastards" :)

http://movies.go.com/moviesdynamic/m...ovie?id=582400

notorious 11 Nov 2004 12:59

are cineva idee daca putem vedea 'saw' pe ecrane in curand ?...

christi 11 Nov 2004 13:05

Originally Posted by notorious:

are cineva idee daca putem vedea 'saw' pe ecrane in curand ?...

Inca nu a fost preluat de nimeni shi se pare ca sint mici shanse sa se intimple chestia asta prea curind.

emanuel 11 Nov 2004 15:14

Azi am aflat si eu, asa ca va spun. New Films il va aduce anul viitor pe ecrane.

notorious 12 Nov 2004 21:38

sa speram ca n-o sa fie amanat si amanat si amanat... cum se mai intampla cu filmele astea de serie b... stiu ca pana acuma au fost o gramada de filme a caror premiera a fost pur si simplu lasata in coada de peste...

jackpot 27 Nov 2004 20:12

In curand Celularu' cu "MAMA KIM".
Arata bine si acuma "Mama" mai ales din imaginea asta "in pozitia stand pe genunchi".
Nu i-as refuza sfarcu nici acuma...

Sm�agol-Gollum 27 Nov 2004 22:43

luatzi shi trailer:

nice....very nice...

BeNnY 28 Nov 2004 22:56

luatzi shi trailer:

Ma indoiesc ca o sa iasa ceva bun, but that's just me.

notorious 01 Dec 2004 10:59

eu nu mai cerd de mult in trailer-uri ! evident ca toate sunt facute de profesionisti din studiouri, deci n-au cum sa iasa nasol. si 'terminator 3' a avut un trailer de zile, iar filmul a iesit de zile mici (minime !). la fel si cu ultimele doua 'matrix'-uri...

Gaandalf 02 Dec 2004 13:19

Mr & Mrs Smith - mi-a placut. Super tare! Cel mai tare! :lol:

BeNnY 02 Dec 2004 17:00

Cum dracu l-ai vazut, ca e in post-production?

All times are GMT +2. The time now is 02:38.