![]() |
Originally Posted by Danica:
It has begun... :o |
coool chair!!!
|
okey,sunt noua pe aici.adevarul e ca m-am plimbat mult pe aici pana sa postez primul mesaj.dar m-am oprit aici,vazand ca se lasa cu voturi.nu prea cunosc persoanele de aici.dar primul vot e DANICA,pentru ca o urasc pe jenica din bloc.
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Originally Posted by Anne Claire:
Aici e batalia intre male-sii... :roll: |
Originally Posted by Anne Claire:
Pune textu` la celalalt topic, cu fetele...aici is masculii...Aici il votezi pe BeNnYtO sau pe Haley Joel Osmond... |
oops,bine.votez baietii.sa nu se supere benny,dar haley mi se pare simpatic si a jucat foarte bine in multe filme.asa ca de data asta il votez pe haley.
|
Si eu am jucat bine... :)
Anyway... cum adica sa ma supar?! De-asta e "meci"!!! Sa se voteze 1 din 2 nu 1 din 1 !!! |
Foarte diplomat Bennito! Imi place... ;) Tu Anne Claire ai ramas cu "sechele" de la Al 6-lea simtz... ;)
|
se pare ca BeNnY castiga.demona,cat mai tine meciul?ce urmeaza?:lol:
|
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
Maine se anuntza tot...Keep it real! ;) |
Si iata ca inca un meci se incheie. BeNnY a.k.a. The Sith Lord "Bennito" este invingatorul meciului anterior...
Dar cine va fii urmatorul invingator? Decidetzi voi... Shi iata concurentzii.Doi "temutzi" vrajitori. Unul se joaca cu toiagul, celalalt cu...tastatura. Choose your "hero". Sir Ian McKellen vs. Gaandalf. Nota: pentru cei care nu il shtiu, Gaandalf e cel cu ochii de "varcolac..." ;) Let the games begin...!!! |
Originally Posted by Demona:
master linkul nu prea merge...are your evil powers low?in orice caz my vote goes to Gaandalf |
Gandalf, bineinteles!
Gandalf kicks Sir Ian McKellen's A$$!!! |
Thank you... thank you so much! :D Si, for the record, e bine daca sunt numit si Darth BeNnY 8) |
evident ca votez cu gandalf... :D
|
Originally Posted by Danica:
Era netu` aseara low...n-am mai avut timp sa check my error in the matrix. Da` amu` mere`... ;) |
Cu votul meu e 4 - 0 pentru Gaandalf...The deathmach goes on...
|
Originally Posted by BeNnY:
Darth Bennito e mai bine huh? ;) |
Votul meu merge tot spre gandalful cinemag, asa ca este 5-0 pt el! ;)
|
A vote for Gandalf The Pink Wizard :P adica Gandalfu' nostru :P
|
Gaandalf
|
din mai multe motive, votul meu merge la Constanta! :)
|
Originally Posted by alex2:
|
Constanta...Constanta...Constanta...
:wink: ti-am dat numai 3 motive... :lol: |
Pai da' cu cine dak nu cu Gandalf?Gaandalf adica. :lol:
|
9 - 0 pentru Gaandalf-ul "CineMag"... :) Keep on castin` your votes people...The deathmach ain't over yet! :lol:
|
Originally Posted by Gaandalf:
No problem White Rider...Sa vedem de eshti mai bun la "scamatorii" cu "tiripliciu`" decat Gandalfu` cel`lalt... ;) |
i vote for.........gaandalf (bineinteles)!!!!!!!!!!
|
pot sa votez cu amandoi? :lol:
oricum nu va suparati dar mereu vor castiga nominalizati cinemagia, exeptie daca voi fi eu nominalizat :lol: votez cu gandalf :) |
cand se va termina runda aceasta?
|
10 - 1 pentru Gaandalf. Asta in caz ca Ionutz voteaza cu ambii! Daca nu, e 10 - 0.
(*) Ionutze, las` ca vom vedea concluzia...ashteapta tu...exista motiv pentru tot... :) (*) Smeagol-Gollum, mai e un pic din ea! |
ok.....shi nu stiti cine va fi in urmatoarea competitie?
|
Si eu votez cu Gaandalf (care nu inteleg de ce nu vorbeste cu daniel sa-i schimbe username-ul :roll:)
|
Originally Posted by Danny:
|
Pentru ca ala nu scrie si nici nu se logheaza pe forum :o
|
|
Iata inca un meci incheiat.Gaandalf l-a cashtigat, cu 11 - 0 impotriva idolului sau,Gandalf. Next on the is list is... Danny vs Keanu Reeves.
Observatzie: daca apare cumva poza lui Freak_on_a_Leash, datzi click in dreapta sus,pe sagetzi "NEXT". Thank you for your coaperation!...Iar dintre cei 3, Danny e tipul din prin plan...suparat...Neo-Terminator face! ;) Fist votes come in...Votez Danny! Deci e 1 - 0 pentru Danny-boy! ;) |
danny-boy it is
|
2 - 0 pentru Danny-boy! Asta a fost "lovitura" finala. "Sfanta Treime" vs. Demona... ;)
|
Dap.un vot shy de la mine pt. Danutz. :lol:
|
danny (cu toate ca nu stiu cine e)....
|
Eu il votez pe danii dooshunu'
|
Keanu Reeves. :D :D :D
|
Ma eu cred ca voi beti cam mult inainte sa intrati pe forum.
Eu votez cu Keanu, si am drept de veto! |
Sorry, dar abar n-am cine-i Danutz so: Keanu !
|
Wow! 5 - 3 pentru Danny! Fara precedent in istoria voturilor de genul asta! :D Totushi our Danny-boy ruls! :D Meciul nu s-a sfarshit. Keep castin` your votes people...
|
Danny si aici! ;)
|
Votez Danny ca seamana cu Nicole Kidman :D. Si Keanu este gay din punctul meu de vedere... Nu l-am vazut niciodata cu nimeni niciunde... :D Go Danny, Go Danny! :D
|
|
All times are GMT +2. The time now is 00:01. |